|
|
#4471 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LIV
Nie znam się na autach
Jedynie na tyle, że albo mi się podoba, albo nie (ale to takie dywagacje tylko, gdyż podobają mi się tylko te drogie)
|
|
|
|
#4472 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4473 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4475 |
|
Piers do przodu
|
No bo jeszcze to nówka sztuka
ja mam na oku ale muszę poczekać ze trzy-cztery lata - i będzie do łyknięcia
|
#4476 |
|
grozi wypollizowaniem
|
donosze ze prezent sie bałdzo spodabał, zwlazcza na tle innych prewzentow ktore były alkoholem i zostały natychmiastowo skonsumowane przez gosci
![]() ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- ad rejcz a np astra wam nie pasi? ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- czym zajac niespelna 5cio mies dida ktory ma manie poznawcza, aby mnie nie poganiał po chaupie z nim na rekach?
|
|
#4477 |
|
Mother of Cats
|
Pyszny samochodzik
Mały sukcesik na dziś: udało mi się wbić do denta na jutro zamiast za n tygodni |
|
|
|
#4478 |
|
Zakorzenienie
|
A w końcu na czym stanęło?
|
#4479 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4480 |
|
grozi wypollizowaniem
|
pf ![]() fogle nie czytacie ![]() pisalam ze pobiegłam po storczyka ale w drodze mnie olsniło i nabyłam apaszke
|
|
#4481 |
|
BAN stały
|
Aaaa! Faktycznie, apaszkeu zanabyłaś
|
|
|
|
#4482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4483 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
znad desperadosa (znowu) ale może i znad wychodzenia z dołka
![]() w każdym razie, skądkolwiek by nie było, macham ![]() Cytat:
2. chyba się nie da i trzeba przeczekać Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#4484 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4485 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
oddycham z ulgą to ja, bo ja nie muszę
---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- wolisz tetrą
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#4486 | |||
|
Zakorzenienie
|
Szczysz
Może to będzie proroczy sen Cytat:
House nie dawno skończyłam, tj. 2 ostatnie odcinki ostatniego sezonu( kilka miesięcy mi zajęło by się zebrać i je obejrzeć co znaczy, że coraz mniej mi się ten serial podoba )Jadę do Ciebie ![]() Cytat:
![]() Ja teraz przymierzam się do ostatniego sezonu Homeland, ale też nie mam jakiegoś takiego ciśnienia, żeby to oglądać. Warto? ![]() A i jeszcze Downton Abbey oglądałam ![]() A od niedzieli oglądam drugą część Igrzysk śmierci, czyli zaczęłam oglądać, ale przysnęłam Ino nie dlatego, że nudne, ja tak czasem mam po prostu ![]() ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Cytat:
![]() ![]() Też fajne
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#4487 | ||
|
BAN stały
|
Znad Inki z mlekiem
Oj nie! ![]() Szczyyyjmyyy! Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4488 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
o!
![]() a ja, jak to ja, bardzo na czasie, oglądam buffy ![]()
|
|
|
|
#4489 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Apaszki są również w stałym repertuarze prezentowym u nas, tylko już tyle ich mają nasze kobitki, że przestaliśmy kupować. Ale dobra apaszka, robi ałtfit. 2. Pasi, jest brana pod uwagę ale Żadna nie ma takiego wypasu jak tamta stara Xara. Połowa poduszek mniej etc. Poza tym jeśli chodiz o silniki to lepsza II - i nad nią się poważnie zastanawiam, no ale wyposażeniowo o klimatronik se mogę pomarzyć. Nowsze III z kolei pono mają kipawe silniki W benzynie odpadają - palą za dużo. Mamy w rodzinie Astry to wiemy. Ale chodzi właśnie o takie gabaryty. Dziś się poddałąm, rozbolałą mnie głowa. Jeździmy z Teżem, przysiadamy się do aut, wozimy i odpadają kolejne marki. Nie chcemy jednak wielkiej kolumbryny. Niby Volviaki póki co najzgrabniejsze, ale kurcze ciężko o dobry egzemplarz. Dzięks za odzew Cytat:
Przez Ciebie zobaczyłam to Moja wyobraźnia mnie kiedyś zabije Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-12-08 o 19:50 |
||
|
|
|
#4490 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Rejcz, a nie da się kupić drugiego takiego samego autka
może głupie pytanie ale autentiko się nie znam i mnie ciekawi, one z produkcji wychodzą?
|
|
|
|
#4491 | |||
|
BAN stały
|
Nie znasz?
U mnie to był przypadek, nie oglądam seriali ani tv zbytnio, ale ten akurat świetnie zrobiony, klimat, wnętrza, kostiumy itd. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4492 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Właśnie sobie polałam rękę niemal wrzącą wodą, napełniając termofor
Mam już dość wrażeń na dzisiaj...
|
#4493 | ||||||
|
Panaroja
|
snad cherbaty i konieczności robienia zupy
![]() Cytat:
2.bidulki Cytat:
![]() 2.i tak czynię ![]() 5.nie , ale to nie szkodzi jakbyco starocie mi nie straszne apsolutnie ![]() 6.zgadzasię i kolejek by nie było ![]() Cytat:
![]() siusiamy z kapkiszem i pieczarami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
u mnie śniegu ani słychu , za to zgnilizna mokro-zimna na dworze i ciemnica . Za to w ogrodniczym widziałam dziś przecudne dekoracje świecące a to renifera solo , a to renifera z saniami , a to gwiazdkię pokaźnych rozmiarów , ale nie było saniów solo , niedopaczenie
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#4494 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
2. hyhy edit: i to nie powtórkowo tylko naprawdę pierwszy raz a mi się dziś nawet podobało, tak jesiennie raczej niż uświerkająco zimowo
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2014-12-08 o 20:58 |
|
|
|
|
#4495 |
|
BAN stały
|
O, zapomniałam o Downton Abbey
Właśnie czekam na Christmas Special
|
|
|
|
#4496 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
kiedy własnie obłozony zabawkoma wyje ,do tej pory sie ładnie bawiłą, a teraz nic tylko ja nosic a ona łypie naokoło , no fajowo tylko ja musze w domu jesczze cos robic oprocz noszenia dziecka
|
|
|
#4497 |
|
Zakorzenienie
|
O będzie? Kiedy? Na filmwebie jest coś pochrzanione w ogóle...
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#4498 | |
|
Wtajemniczenie
|
obudziłam dida przez Cię
a młoda jak dzisiaj? wywnętrza się czy przeszło?Cytat:
Polly - na brzuch i niech se dźwiga głowę jak chce coś zobaczyć ewentualnie zaproś babcię/dziadka/ciocię/sąsiadkę na uroczą godzinkę - dwie ze słodziutką kluseczką Par - a na dwór to te buty muszo być takie "atestowane specjalne do nauki chodzenia, z usztywnianą kostką" czy wystarczą zwykłe normalne pod kostkę? bo mnie straszo krzywymi biodrami, krzywymi nogami i w ogóle wielką krzywością ciężką do prostowania potem a w sumie małe stawia te stopki jakoś do środka, jedną bardziej, i nie wiem czy z tym już do wracza iść czy się naprostuje jak się nauczy dobrze chodzić?
|
|
#4499 |
|
Zakorzenienie
|
Na mega szybciocha co bym nie zaponiała
OCZYWIŚCIE ŻE JEST
|
#4500 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
na brzuchu to se podnosi głowe i ....wyje jedyny rtaunek to wsadzic do fotelika, bardzo jej to odpowiada,ale lekarz zabronił
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:39.

Jedynie na tyle, że albo mi się podoba, albo nie (ale to takie dywagacje tylko, gdyż podobają mi się tylko te drogie)

albo ja bardzo niewybredna

na szczęście nie w naszym pionie i na szczęście udało się szybko opanować, ale i tak kiepsko jak sobie myślę że tak blisko tragedii było

Apaszki są również w stałym repertuarze prezentowym u nas, tylko już tyle ich mają nasze kobitki, że przestaliśmy kupować. Ale dobra apaszka, robi ałtfit.

Ni ch-ja nie chce się zrobić
cosik pożarła wczoraj lub jaki wajrus ją zaatakował (zaczęło się od bólu brzucha i ostrego obrzygania podłogi u znajomych...
). Dziś niby lepiej...