Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXV - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-09, 07:58   #1591
Luna0
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXV

Hej pół nocy was nadrabiam i od paru dni.
Super wiadomości widzę. Alfa gratulacje! I Rena super, Moniki tygodnie lecą jak szalone. Pani nie jest cukrzycowa i szew trzyma

Fiol co to Alalia i co trzeba z tym zrobić?

Jojla długo miałam sytuację z sąsiadem ze rzekomo go zalewalam a u mnie było suchutko. W końcu się okazało ze jego zalewa jak robię pranie. Miałam już wizję klucia całej łazienki ale na szczęście to jakąś rura była przytkana i sobie nie radziła z nadmiarem wody z pralki. Hydraulicy zrobili to w 2h.
Oby u Ciebie też tak było, chociaż to ten co zalewa raczej ma problem tak jak ja. Ustalcie kiedy to się dzieje bo to najważniejsze

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-09, 08:43   #1592
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXV

Cytat:
Napisane przez h0pe Pokaż wiadomość
nasza sunia pierwszy raz w domu zakochana w tż. Może dlatego, że to on jest jej bohaterem
cudna sunia
Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Ja juz po pracy.Zła jestem.2 dzien jestem na tym stanowisku i znowu chca 100% normyBrygadzista musiał nam pomagac,mowie ze sie ucze i nie bede robic tak szybko jak pracownik co robi kilka lat to usłyszałam ze "tempo jest tempem"

mam nadzieję ze się szybko wdrożysz
Cytat:
Napisane przez rena5 Pokaż wiadomość
jutro wizyta pewnie koło 20 boję się na maxa...
mocne kciuki
Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość

Dziś byłam u gina. Szew trzyma. ale doktorek bardzo dumny z siebie, bo gdyby nie on (szew i gin) już by było po zawodach
leżeć, leżeć, leżeć :/
a cukier do powtórki w 32 tc.
dobrze ze szew trzyma, oby tak dalej
Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość

dzisiaj całkiem realnie poczułam mój powrót do pracy...siedzieliśmy z Tz-etem cały wieczór nad moimi i jego grafikami i rozpisywaliśmy wolne dni, które Tz-et ma wskazać w najbliższych dniach na całe pół roku
będziemy musieli czasami angażować babcię teściową... na 1h-2h
chłop jedzie na 7.00, ja o 7.00 kończę pracę - do pół godziny powinnam być w domu, gorzej jak ja wychodzę do pracy a Tz-et jeszcze w pracy, ja jadę na 7.00 a on wychodzi z pracy 8.00....
bez sensu budzić dziewczyny o 6.00 i zwozić do mojej may, żeby za 1,5 godziny ojciec je odbierał więc na te chwilę będę czasami musiały zostać z teściową
(bardziej to dla mnie stresujące niż zostawienie dziewczyn z Tz-etem gdy jestem w pracy np od 7.00-17.00
widzę ze niezłą macie łamigłówkę

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-09, 08:46   #1593
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Dołączam do problemów rurowych, wczoraj mi zmywarka nie odpompowala wody i musi mój tata przyjść obadać co i jak, a jak nie poradzi, to hydraulik. Odsunelam wczoraj zmyware omatkobosko co tam było, śmieci, smoczek butelki, mylam ten kąt i naczynia 1,5h.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-09, 08:55   #1594
201704210903
Konto usunięte

Pani ciesze się że szew trzyma. Ja mam wizytę w czwartek. Zobaczę czy nic się nie skróciło po tych spacerach.
Za 1.5 tyg kończę 32 tydzień więc ku będzie bezpieczniej chociaż wiadomo że do 37 muszę wytrzymać.

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2

---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------

A moje cukry żyją swoim własnym życiem. Czasem mam spadki nie wiem czemu ale generalnie jem więcej i tak mniej więcej raz dziennie mam ponad 125 więc tragedii nie ma

201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-09, 09:27   #1595
wadera4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
waderka jak teściowa? dalej wtrąca się w kp i spacery?
Wystarczyła jedna awantura i przestała się czepiać, czasem coś burknie pod nosem, że za długo (30 minut). Ale zrobiło się cieplej, więc może tylko przycichła. A co do kp to chyba urosłam w jej oczach, kiedy odstawiłam butelkę.

Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość
przytulam ją do siebie pleckami, głaskam i tak sobie prędzej lub później zasypiamy

Cytat:
Waderko no i jak Ania? pewna jesteś, że to była biegunka w sb?
Załatwiła się tak bardzo rzadko, potem jeszcze trochę po godzinie i na tym się skończyło, nie wiem co to mogło być. Normalnie to robi kupę co 2-3 dni.

Cytat:
Ja nigdy na lezaco nie karmiłam, nie umiem tak.
Ja też nie umiałam, ale czasami karmię. A tak to 95% karmień mamy w pozycji spod pachy

Cytat:
w dzień jednak karmię w fotelu bo moje plecy nie wytrzymałyby kolejnych leżących karmień. jeszcze Ciebie chyba nie pytałam, czy kupujecie coś Emilce i jeśli ta to co?
A nie odpoczywasz przy takim karmieniu? Myślałam, że (jak u mnie) plecy wysiadają przy karmieniu na siedząco.

Cytat:
Napisane przez Słodkaaa Pokaż wiadomość
Co do Mężą, kupiłam mu nowy telefon a co!
O, podpowiedziałaś mi, co mogę kupić memu ślubnemu

Cytat:
Kupujemy mieszkanie na piętrze, pod nami tylko jedni sąsiedzi. Nad nami jest zrobione nieuzytkowe poddasze, ale są na nie schodki bezpośrednio z naszego mieszkania.
Czy po zakupieniu tej nieruchomości będę mógła na tym poddaszu zrobić np suszarnio - graciarnie??
Tzn. Chcemy ocieplić dach, położyć płyty OSB jako podłogę, bo póki co tam są tylko legary plus wełna.
Lepiej, żebyś wyłączne prawo do poddasza miała jednak zapisane w umowie. Żeby się potem nie okazało, że będziesz musiała innym ewentualnym współwłaścicielom udostępniać wejście na poddasze przez swoje mieszkanie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
1. Mam w końcu suwaczek

Są groby uwiecznione tylko wspomnieniem, na których wciąż tli się płomień rozpaczy.
wadera4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-09, 09:51   #1596
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:
Berbie, T., oczywiście , dziś nie był w żłobie. pewnie ten tydzień mamy już z głowy :/ a mama jutro wraca na wschód

Dziś byłam u gina. Szew trzyma. ale doktorek bardzo dumny z siebie, bo gdyby nie on (szew i gin) już by było po zawodach
oj, to biedna jesteś
Wika28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-09, 09:57   #1597
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Fiol o matko, brzmi groźnie. Potem poczytam co to jest.

Zebra współczuje że tak szybko wracasz do pracy! Będzie to wymagało super organizacji ale dacie rade Nie chcesz trochę ściągać? Żeby tak trochę mm, trochę swojego?

Maga ja czekam jeszcze. Chyba dzisiaj odpukać lepiej. Do przychodni nie chce go brać żeby czegoś gorszego nie złapał.

Hope słodki ten Wasz pieseczek.

Pani Jak to? Znów?
Nie boisz się że będzie Ole potem zarażał? Dobrze że szew trzyma.

Dziękujemy za życzenia! Wczoraj było trochę zdjęć. Jak tż obrobi to wstawię
Kucyk_Truskawkowy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-09, 10:39   #1598
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
szalejesz jedzeniowo?
Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
Byliśmy u logopedy od metody krakowskiej. Postawiła diagnozę- S. ma alalię. Poraziło mnie to. Zastanawiam się nad wizytą u neurologa, chciałabym porozmawiać z nią,przecież to ona nas prowadziła może coś doradzi
moze druga opinia?
Cytat:
Napisane przez wadera4 Pokaż wiadomość
Wystarczyła jedna awantura i przestała się czepiać, czasem coś burknie pod nosem, że za długo (30 minut). Ale zrobiło się cieplej, więc może tylko przycichła. A co do kp to chyba urosłam w jej oczach, kiedy odstawiłam butelkę.

Cytat:
A nie odpoczywasz przy takim karmieniu? Myślałam, że (jak u mnie) plecy wysiadają przy karmieniu na siedząco.
widzisz ja się muszę na leżąco do niego mocniej przechylić. i jak nie zapiera mnie jakaś poduszka z tyłu to mi szybko plecy bolą, bo to wymuszona pozycja. jak karmie an siedząco to mam wyprostowane plecy oparte o fotel.

jeju jak ja się cieszę, że się nam jedyneczka przebiła! od razu inna noc! moje dziecko spokojniejsze, nie boli go. cieszę się chwilą bo zaraz druga jedynka pewnie będzie szła długie są zazwyczaj takie odstępy między zębami?
ogólnie jestem w szoku, że mamy już zęba, w ogóle się na to nie nastawiałam. myślałam, że jeszcze do tego trochę czasu minie. a tu niespodzianka.

ja już prawie wszystkie prezenty załatwiłam. została mi teściowa (muszę zwrócić sukienkę, którą jej kupiłam ) i Krzyś. wczoraj nawet wyręczyłam Mikołaja i kupiłam sobie szczoteczkę

teraz mam tylko zagwozdkę co zrobić dla Krzysia...
Stary 2014-12-09, 10:49   #1599
Alfahelisa
Zakorzenienie

Kurcze to jak czytam o tych chorobqch w żłobku ti wychodzi na to że Wiki to jakiś turbożłobkowicz :P ostatni antybiotyk 1 wrzesnia, w listopadzie nie bylo go jakies 3 dni... 2-3 dniowa goraczka i tyle z jego choroby...
co mnie cieszy ale tez i zastanawia jak to jest (no chyba ze tamten rok u opiekuna dziennego z 4dzieci go tak zachartowal...)

Ale Panika spoko wiosną powinno byc już lepiej, no i przyszly rok powinienbyc tez juz lepszy...
Bezpowrotnie elipsa ma"
Aniołek 7t4d [*] 25.05.2011 i nic już nie będzie takie samo
Wiktor 13.07.2012 kochany szczęściarz urodzony 13ego w piątek
Gloria- 07.06.2015 - nasza księżniczka
Alfahelisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-09, 10:59   #1600
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Berbie gratuluję ząbka! u nas dalej nic. Pocieszam się że im później ząb wyjdzie tym są podobno mocniejsze Może po mnie będzie miał, bo ja mam zdrowe zęby. Jedna plomba
Stary 2014-12-09, 11:01   #1601
Kubek29
Zadomowienie

Alfa, turbozlobkowicz

Pani, super, ze po wizycie ok.

Hope, dopiero teraz zobaczyłam psiaka, cudny, do schrupania taki

Iza, i jak u fryzjera było?
My dzisiaj mamy zamierzamy sie wybrać cykam sie, jakos nie wierze ze to sie uda
Daj zdj Dominika w nowej fryzurze.
Kubek29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-09, 11:08   #1602
201704210903
Konto usunięte

Berbi gratulacje:p

Stary 2014-12-09, 12:16   #1603
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kubek29 Pokaż wiadomość
Alfa, turbozlobkowicz

Pani, super, ze po wizycie ok.

Hope, dopiero teraz zobaczyłam psiaka, cudny, do schrupania taki

Iza, i jak u fryzjera było?
My dzisiaj mamy zamierzamy sie wybrać cykam sie, jakos nie wierze ze to sie uda
Daj zdj Dominika w nowej fryzurze.
O dziwo bardzo dobrzeNie płakał patrzyL zaciekawionyNa dniach zrobie fotke.

Berbie gratuluje zabka

Wysłane z mojego GT-S5830i

---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Dostałam info z urzedu ze wyplaca mi wszystkie zalegle pieniadze

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-09, 12:20   #1604
201704210903
Konto usunięte

Iza to super !

Stary 2014-12-09, 12:37   #1605
h0pe
Wtajemniczenie

GG do h0pe

Cytat:
Napisane przez ciociami Pokaż wiadomość
Hej

Ja dopiero dzis wrociłam do świata zywych. Od soboty wieczora mialam 39 goraczki razem z tż lezelismy w łóżku.

Cos mi sie wydaje ze bede musiala wysłać prezent jeszcze raz bo moja obdarowywana go nie dostala. Nie wiem gdzie sie zagubił.
Poczekam jeszcze do jutra bo dzis i tak z domku nie wychodze.
Ale jutro po pracy bede ogarniać na nowo.
kochana zdrowiej
Cytat:
sama nie wiem już co robić...nie mam inhalatora i nie wiem co ewentualnie "wdychać"...próbowała m z rumiankiem, ale nic nie dało...
może zakup więc? może to od suchego powietrza tak cię dusi? a inhalator Ci zostanie dla dzieciątka na kiedyś i dla was na gorsze dni. warto spróbować
o której wizyta? znow tak po wszystkich pacjentkach?
Cytat:
Z drugiej strony kto mi tam wchodzić będzie na poddasze jak go do domu nie wpuszcze :-P oprócz kominiarza itd.??
W umowie nie ma adnotacji p poddaszu. Ale wejście na nie będzie tylko i wyłącznie z mojego mieszkania, kto zweryfikuje co tam mamy?? "
teoretycznie też bym się wahała czy dopytać o taki zapis, ale wydaje mi się że lepiej byłoby go mieć np w formie adnotacji o tym, że możecie je użytkować jako schowek/ strych. W razie gdyby ktoś coś kiedyś mial do was.
Cytat:
to elegancko, że trzyma. Jedno zmartwienie mniej. juz bliżej niż dalej kochana...
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
cudna sunia
no i jak tam ewusia? wy od tego cyklu zaczynacie? pamietam co pisałaś i jaki jest plan tylko nie wiem czy od tego cyklu? co ile P.Wam daje wizyty? co 4 tyg?

Cytat:
Napisane przez Kubek29 Pokaż wiadomość
AHope, dopiero teraz zobaczyłam psiaka, cudny, do schrupania taki
dzięki

no cudny nasz znajdek, ale rozszalała się mocno i przegina, mam przedsmak gimnastyki w wychowywaniu...
h0pe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-09, 13:33   #1606
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kucyk_Truskawkowy Pokaż wiadomość
Berbie gratuluję ząbka! u nas dalej nic. Pocieszam się że im później ząb wyjdzie tym są podobno mocniejsze Może po mnie będzie miał, bo ja mam zdrowe zęby. Jedna plomba
u mnie ta teoria się nie sprawdziła, pierwszy ząb mi wyszedł jak miałam 11 miesięcy a mam plombę na plombie. rówieśniczka, której zęby zaczęły wychodzić w 3 miesiące ma super zdrowe i mocne zęby.
Cytat:
Stary 2014-12-09, 13:34   #1607
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Pokaż wiadomość
Za 1.5 tyg kończę 32 tydzień więc ku będzie bezpieczniej chociaż wiadomo że do 37 muszę wytrzymać.

doktorek mi wczoraj mówi: "jeszcze tylko 10 tygodni" TYLKO???

Cytat:
Wystarczyła jedna awantura i przestała się czepiać
dobra zrypka nie jest zła

Cytat:
Nie boisz się że będzie Ole potem zarażał?
boję, ale wierzę, że wiosną będzie lepiej (heh...)

czekam na foty

Cytat:
szalejesz jedzeniowo?
za bardzo

Cytat:
Napisane przez Alfahelisa Pokaż wiadomość
Wiki to jakiś turbożłobkowicz :P
hehe
masz szczęście : oklaski:

rozmawiałam z ulubioną "ciocią" T. z żłoba, pytam w końcu czy mi syna wyrzucą za nieobecności a ona na to, że T. i tak ładnie chodzi... szok. w listopadzie był 9 dni

Cytat:

Cytat:
rozszalała się mocno i przegina, mam przedsmak gimnastyki w wychowywaniu...

Fiol, ale na jakiej podstawie taka diagnoza???

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-09, 13:49   #1608
Konto usunięte

Cytat:
Coś w tym jest.
Artkowi pierwszy ząb wyszedł w lutym.
Może będzie miał mocne po mamusi. No bo skoro jej mleczak przetrwał 30 lat, to musi mieć mocne
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-09, 14:20   #1609
anitaxas
Zadomowienie

Cytat:
długie są zazwyczaj takie odstępy między zębami?
ogólnie jestem w szoku, że mamy już zęba, w ogóle się na to nie nastawiałam. myślałam, że jeszcze do tego trochę czasu minie. a tu niespodzianka.
To chyba różnie, bo u nas lewa jedynka przebiła się dwa dni po skończonym 4 miesiącu. Na dniach E. będzia kończyć 8 miesięcy i nadal ma tylko tego jednego ząbka.
W teorie o późnym ząbkowaniu=zdrowsze zęby jakoś nie wierzę, bo przecież to mleczaki a nie zęby stałe.

Cytat:
kaska na święta

Pani najważniejsze, że szew trzyma a do wiosny T. sie odchoruje!

Fiolusiek diagnoza brzmi groźnie, ale czy faktycznie tak jest?

Rena kciuki za wizytę

Zebra naprawdę nie karmię na leżąco - u mnie prócz tego, że nie umiem dochodzi jeszcze to, że ja karmię używając nakładek, więc zawsze muszę przytrzymywać dłonią otoczkę. Karmimy się od początku pozycji siedzącej(ja) a E. leży na rogalu do karmienia.
Wcześnie wracasz do pracy umknęło mi dlaczego nie mogłaś wziąć rocznego urlopu macierzyńskiego

Dziewczyny jak często myjecie zabawki, znaczy gryzaczki i grzechotki? bo u nas jest od kilku tygodni etap rzucania wszystkiego na podłogę i ja myję, wyparzam te zabawki po każdym upadku, miśki pluszaki w pralce ląduja co 2,3dni - przesadzam?
anitaxas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-09, 14:22   #1610
iza243
Zakorzenienie

Domis dostał paczke z pracy tż legp duplo autobus i tablice do rysowania

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-09, 14:24   #1611
Konto usunięte

No Anita chyba przesadzasz Przecież nie macie błota na podłodze.
Ja nie piorę pluszaków za często, chyba, że są ewidentnie brudne albo np. wpadną mi gdzieś pod but. Gryzaki już tylko myję, wyparzam raz na ruski rok, jedyne, co wyparzam stale to smoczki i butelki.
Tzn. Emilka jest młodsza od Artka, ale i tak sądzę, że możesz chociaż to pranie odpuścić, a wyparzać możesz np. raz na dzień
Stary 2014-12-09, 14:37   #1612
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny jak często myjecie zabawki, znaczy gryzaczki i grzechotki? bo u nas jest od kilku tygodni etap rzucania wszystkiego na podłogę i ja myję, wyparzam te zabawki po każdym upadku, miśki pluszaki w pralce ląduja co 2,3dni - przesadzam?
przesadzasz
Cytat:
Domis dostał paczke z pracy tż legp duplo autobus i tablice do rysowania
super!
Stary 2014-12-09, 15:40   #1613
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Ja piore maskotki tylko po kupnie albo jak mi w przychodni na ziemię upadła. Ostatni nawet po przeniesieniu ze sklepu nie... Może któregoś dnia zrobię im kąpiel.
Inne zabawki tak raz na kilka dni pod kranem. Gryzaki wyparzałam jak upadły na ziemię ale teraz tylko myję. Ale za to buteleczki i smoczki muszą być sterylne Heehee. U nas większość zabawek wala się po ziemi.
Każdy robi tak jak lubi i na ile starcza mu sil i czasu. Ja bym pewnie częściej czyściła gdybym nie była takim leniem.
Nie uważam że przesadzasz. Po prostu dbasz o rzeczy i czystość

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

A teraz doczytałam że też wyparzasz po każdym upadku. No to chyba już za dużo.
Stary 2014-12-09, 15:52   #1614
rena5
Zakorzenienie

Cytat:
najważniejsze, że trzyma i jest git!

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
1. Mam w końcu suwaczek
wreszcie

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
a odnośnie waszych suwaczków- konkretnie reny
ostatnio Tz-et chciał pochwalić się bratu jaki mamy tablet z or.ange, z którego właściwie tylko ja korzystam
szwagier dość chwilę oglądał, włączał przeglądarkę, załączał Kasi bajki
jak pojechał to wzięłam tablet a tam jak się okazało były niepowyłączane str które przeglądałam, jak włączyłam tablet to na "wierzchu" był suwaczek reny, z info o 10 tc
(Tosia ma niecałe 12 tygodni więc szwagier musiał sobie myśleć, że szybcy jesteśmy)

Cytat:
może zakup więc? może to od suchego powietrza tak cię dusi? a inhalator Ci zostanie dla dzieciątka na kiedyś i dla was na gorsze dni. warto spróbować
o której wizyta? znow tak po wszystkich pacjentkach?
znów około 20 dziś na maxa się stresuję i już nie umiem oddalić złych myśli...chyba umrę ze strachu...

Mateuszek -> cuda się zdarzają
rena5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-09, 16:03   #1615
201704210903
Konto usunięte

Rena kciuki. Mam nadzieję że wizyta Cie uspokoi

Stary 2014-12-09, 16:06   #1616
Luna0
Zakorzenienie

Barbie mnie też bolały plecy jak karmiłam na leżąco
szkoda że teoria z zębami się nie sprawdza, bo Kamilowi pierwszy wyszedł własnie na 11 miesięcy

Iza super! akurat może wam wypłacą na święta

Rena trzymam kciuki

Anitka trochę przesadzasz, zaraz Ci zacznie Emi raczkować więc rączki będzie mieć "brudne" i podloge czasami liźnie lepiej się z tym oswajać

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-09, 16:15   #1617
h0pe
Wtajemniczenie

GG do h0pe

Cytat:
najważniejsze, że trzyma i jest git!

wreszcie

znów około 20 dziś na maxa się stresuję i już nie umiem oddalić złych myśli...chyba umrę ze strachu...
Renia a moze powiedz sobie tak, ze skoro jak dzis juz tak po maxie sie boisz, to jak juz bedzie oki to ze odetchniesz. Wbrew pozorom czesto ustalanie sobie samemu ze soba takich granic pomaga, bo choc ciezko je przeczekac to z drugiej strony jak juz mina, to jest lzej i latwiej trzymam kciukasy i mysle ze bedzie wszystko dobrze, niejedna z nas to odstawianie przezywala, wiec to zrozumiale, i niech bedzie dla Ciebie pocieszajace
h0pe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-09, 16:19   #1618
BERBIE
Zakorzenienie

rena już niedługo będzie po wizycie i będziesz się cieszyć widokiem Bąbelka
Stary 2014-12-09, 16:34   #1619
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość

Anitka trochę przesadzasz, zaraz Ci zacznie Emi raczkować więc rączki będzie mieć "brudne" i podloge czasami liźnie lepiej się z tym oswajać
A jak zacznie chodzić, to podejdzie do szafki z butami, weźmie buty do ręki, za podeszwę oczywiście, a potem rączka do buzi
No przynajmniej Artek tak robi

Rena kciuki
Stary 2014-12-09, 16:45   #1620
rena5
Zakorzenienie

Cytat:
Renia a moze powiedz sobie tak, ze skoro jak dzis juz tak po maxie sie boisz, to jak juz bedzie oki to ze odetchniesz. Wbrew pozorom czesto ustalanie sobie samemu ze soba takich granic pomaga, bo choc ciezko je przeczekac to z drugiej strony jak juz mina, to jest lzej i latwiej trzymam kciukasy i mysle ze bedzie wszystko dobrze, niejedna z nas to odstawianie przezywala, wiec to zrozumiale, i niech bedzie dla Ciebie pocieszajace
no tak ustaliłam, że jak już dziś będzie dobrze, to już nic się nie zmieni do końca ciąży!

Cytat:
rena już niedługo będzie po wizycie i będziesz się cieszyć widokiem Bąbelka
oby...

mam nadzieję, że mi pomoże podwójna dawka melisy...

Mateuszek -> cuda się zdarzają
rena5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości