|
|
#2071 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 5
Dzień dobry Mamuśki
![]() U nas dzisiaj pięknie, słonecznie ![]() Idealnie na mycie okien ![]() Tylko póki co to -6! Więc jeszcze nie budzę Siostry. Niech pośpi przed robotą :P Miłego dnia kochane
|
|
|
|
#2072 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzieńdoberek dziewczyny.
Wczoraj po południu naprodukowałyście 2 razy tyle co rano. Podczytywałam wczoraj ale odpisać już nie mogłam. Wizaż mi się nie 5adował ![]() za wizyty te udane i te mniej. Najważniejsze, że z dzieciaczkami wszystko dobrze i u was też większych problemów nie ma ![]() Kano, super że wróciłaś! Współczuję Ci tych nerek wiem jaki to straszny ból. Dobrze, że akurat byłaś pod opieką. Opowiadaj co tam jeszcze?Ja dziś noc miałam nieprzespaną |
|
|
|
#2073 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się i ja
Przyłożyłam rękę do brzuszka to czułam jego piąstkę czy nóżkę jak sobie jeździła pod skórą ahh Agata, gratuluję 30 tc ![]() Ilonka, ![]() I dziewczynki dzisiaj wizytujące, trzymam
|
|
|
|
#2074 |
|
Zakorzenienie
|
Dupa dupa dupa
Jeździłam pół godziny po mieście, zero błędów, aż w końcu na skrzyżowaniu miałam zatrzymać się na stopie, ale zaparkowane obok samochody zasłaniały mi prawą stronę, wiec chciałam sobie podjechać bliżej A że jechałam ciut za szybko, zahamował za mnie egzaminator i po wszystkim ;/ Kurdeeee Powiedział, że dobrze jeżdżę, wszystko spoko no ale taka akcja kończy egzamin Umówiłam się na piątek Niemniej jednak dziękuję dziewczyny za kciuki Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() Teraz jadę z Tż do sklepu jak wrócę to Was nadrobię
|
|
#2075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dopiero wstałam... wczoraj wieczór spędziłam w pokoju małej, przeglądałam rzeczy i powiem Wam, że gupol ze mnie. Mam ze 3 małe pajace i wczoraj skapłam się, że wszystkie mają łapki na rączki wywijane ..lepiej późno niż wcale Noo i w HM zaczęły się wyprzedaże.. były kurtki ciążowe za 75 zł i ubranka też były przecenione, ale ja nic nie kupiłam...
|
|
#2076 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki
Cytat:
przeklęte- super że z Szymonem wszystko ok , taki sam pulpecik ja moja Agata tez 2100, ![]() monnnia80- najważniejsze że z mała wszytko ok ![]() Cytat:
emdzik- no faktycznie wizyta nie ciekawa, ale może tak jak piszesz miał opóźnienie i chciał tylko odbębnic żeby nie siedzieć za długo, najważniejsze że z dzidzią wszytko ok Cytat:
Cytat:
![]() Agata- gratulacje ![]() Mlebi- no ja z wagą mam podobnie przez ostatni miesiąc nie przytyłam w ogóle, od początku mam + 5 kg, powoli zaczynam sie martwić, fakt że cukry mi skaczą coraz większe dawki insuliny, no ale zobaczę co mi powie teraz na wizycie |
||||
|
|
|
#2077 |
|
Wtajemniczenie
|
Ilonka
w piątek będzie na pewno dobrze
|
|
|
|
#2078 |
|
Zadomowienie
|
Ilonka, w piątek będzie dobrze!
ja zdałam za drugim, a w sumie nie boję się jeździć tylko po Częstochowie, w Łodzi jeżdżę wieczorem lub w nocy ewentualnie w niedzielę rano muszę się do Tesco zebrać po coś na obiad, ale najpierw muszę wymyślić po co
|
|
|
|
#2079 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale tak jak mówisz - można zrobić caly czerwony i dorobić oczy ![]() ![]() a może niech teściowa zamówi taki tort dla wnusi? niech się wykaże, mała będzie zadowolona, a Ty będziesz miała święty spokój? chyba że masz możliwość zabrania np biszkoptu z domu (nie wiem o ile wczesniej jedziecie do teściów) i miałabyś mniej stresów? Cytat:
w piątek kolejne podejście? a ja właśnie zjadłam śniadanko z mojego chlebka i jest pyyyyszny ![]() o cukrach po nim nic nie powiem, bo nie mierzę, ale jest mega sycący, ciężki i zbity - no bo w sumie same ziarenka jest lekko słodkawy, bo mi się za duzo miodu dodało, ale dziki temu jest jeszcze lepszy.Wczoraj TZ go próbował i stwierdził, że teraz to tylko taki będziemy jeść
Edytowane przez Panna Migotka 86 Czas edycji: 2014-12-09 o 10:26 |
||
|
|
|
#2080 |
|
Raczkowanie
|
http://pl.dawanda.com/product/726812...odze---t-shirt
adekwatne do mojego nastroju dzisiaj...
|
#2081 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2082 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Witam się dziś niewyspana ale za to objedzona czekolady tylko o dziwo jak muszę to nie bardzo mam ochotę na słodycze, dziwne jak na mnie bo z mięs to ja najchętniej milkę![]() Ilona za piątek, na pewno będzie dobrzeAgata za nowy tydzieńA ja się dziś witam w 33 tygodniu, jeszcze zostało 55 dni, wczoraj dużo rozmawiałam z gin o porodzie więc się groźnie zrobiło ![]() a poza tym musze sie zabrać za wypełnienie planu porodu ale skąd ja mam wiedzieć czego chce ![]() : confused: za dzisiejsze wizyty
|
|
|
|
#2083 |
|
Zadomowienie
|
Alunia podziękuj pani mikołajowej
![]()
|
|
|
|
#2084 |
|
Zadomowienie
|
Mlebi - nic nie mów. Mi już 4-ty miesiąc diety idzie. TEORETYCZNIE powinnam się już od niezdrowych rzeczy odzwyczaić :P Może i trochę tak jest, bo nie śnią mi się po nocach
W ciąży przytyłam póki co niecałe 6kg.Lui - a Twój nie może wyjść na chwilę? Mój chodzi ze mną na każdą wizytę. Jak mam iść na fotel to chwilę wychodzi i później go wołam. ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Dziewczyny, jecie ogórki konserwowe? Bo ja się dziś skusiłam do chleba z wędliną i nie wiem czy mam mieć straszne wyrzuty sumienia Ale tak mnie do octu ciągnie!
|
|
|
|
#2085 |
|
Zakorzenienie
|
Ilonka, w piątek już zdasz
![]() Ty już potrafisz jeździć, tylko pecha musisz wypędzić Iva, oby Ci ból głowy szybko przeszedł. Mnie też coś dzisiaj ćmi Monia, za 33 tydzieńInco, ja jem w sałatkach, na kanapkę, ale jem.
Edytowane przez Ollllciaaa Czas edycji: 2014-12-09 o 10:42 |
|
|
|
#2086 |
|
Zakorzenienie
|
Pan egzaminator ogarnął, że jestem w ciąży przy przesiadce już. W sensie jak już oblałam. Spojrzał na mój brzuch i mruknął coś w stylu "aha"
![]() Lui u mnie jak jest badanie na fotelu to też Tż na chwilę wychodzi Madzia gin kazał mi zrobić badanie gbs w 35 tc. Bo na następnej wizycie będę uwaga już w zaczętym 38 tygodniu! Ciekawe czy tyle dotrwam ![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Ola oby ![]() Incognito a pewnie, że wcinam nawet bym nie pomyślała, że nie wolno
|
|
#2087 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja za którymś podejściem usłyszałam że nie zdałam dlatego bo nie postawiłam kropki nad i w swojej jeżdzie i że nie była ona do końca przemyślana.
|
|
|
#2088 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja za lata temu oblałam za to, że nie zatrzymałam się przed karetką jadącą z naprzeciwka . Na drodze ja i karetka, zjechałam na prawą stronę jezdni, zwolnilam, ale to panu egzaminatorowi nie wystarczyło ![]() a potem zdałam, śmigam już prawie 10 lat i nie wyobrazam sobie inaczej ![]() będzie dobrze |
|
|
|
|
#2089 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Fajna Ja własnie wstawiłam chlebek i się piecze, na obiad mam zapiekankę z wczoraj Idę robić buciki, bo mam zaległości ,buu lalę dopiero wczoraj skończyłam postaram się pstryknąć za chwilę fotkę to zobaczysz czy ok, no i jutro powinnam dotrzeć na pocztę bo jeszcze tylko buciki ci dzisiaj machnę ![]() No i pochwal się aniołkami, ja jestem od nich uzależniona
|
|
|
|
|
#2090 |
|
Zakorzenienie
|
Obudzilam sie.. a raczej kot mnie obudzil wskakujac mi na glowe wrr
Ide nadrobic
|
#2091 |
|
Konto usunięte
|
Ilona bardzo mi przykro.
Ja po wizycie u diab. Mam więcej jeść i za tydzień wizyta. Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#2092 |
|
Zakorzenienie
|
ja na swoich wizytach zawsze z tż jestem i mnie osobiście nie krępuje to, że patrzy jak gin grzebie ( go też nie), baa mój to nawet jest skłonny obrazić się jak bym mu powiedziała, że ma zostać przed gabinetem. Ale mój mąż jest inny
tj. wyjątkowy ahhh Nic mi się nie chce...
|
#2093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fest miałaś powód do oblania, niech ich ![]() Chociaż ja nie mogę narzekać, trafiam na takich spoko egzaminatorów Jedz jedz, nie możesz chodzić głodna
|
|
|
#2094 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2095 |
|
Konto usunięte
|
To już chyba mi pól chleba na dzień wyjdzie jak będę więcej jeść
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#2096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2097 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja w sumie zdałam za szóstym razem i w ogóle się tego nie wstydzę bo ciężko było zdać a teraz śmigam sobie wszędzie, w piątek będę za Ciebie trzymać kciuki
|
|
|
#2098 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej kochane
ja juz mialam akcje poranna brr emdziku no nauka kiepsko,ale wczoraj udalo mi sie cos napisac AGATA gratulacje 30tygodnia,no robi sie powaznie Mlebidakin ![]() ale widzisz,lekarz nawet mowi zebys wiecej jadla,wiec spokojnie,a kiedy masz wizyte u gina?musze sprawdzic,ale Twoj maly chyba dobrze przybieral przeklete_pragnienia przykro mi ale zaciskam mocno za piatek ja jak zdawalam mialam dwoch egzaminatorow,jeden sie uczyl dopiero i on nie zapial pasow,ja pamietam jak tu mamazuzi chyba pisala ze juz za to mogli mnie oblac,mogli mnie tez oblac na placu bo zapomnialam zrobic luk ze swiatlami wlaczonymi,a na koniec na pasach mi jakas laska o kuli wyskoczyla,zachamowalam sama ale gwaltownie,i moja mysl-po egzaminie,nie widzialam jej nie wiem skad sie wziela,ale nic nie mowili kazali jechac dalej,a potem mialam akcje ze mialam skrecic w lewo,to rzucam kierunkowskaz,ale auto za mna -tzn za mna ale juz na tym lewym pasie bo tym pas do skretu jechalo dosc szybko,ale nie wyprzedzalo mnie,no i swiatla coraz blizej a ten jak jechal jak jechal,wiec bach zmienilam pas,obaj sie objrzeli jak daleko to auto ale dalej nic nie mowia,to se mysle dojade i mi powiedza ze oblali mnie za todojedzam,a oni sie o cos kloca,bo moj glowny mowi ze wszystko zaliczone a tamten ze cos tam nie zaliczone,i ten glowny-taki mlody byl hehe mowi ze jak nie zaliczone jak zaliczone,tylko mam uwazac jak zmieniam pas uwierzyc nie moglam,ale moj maz mowil ze jak na miasto wyjechalam pierwsza tak wrocilam ostatnia,i juz sie martwil bo mnie ponad 1h nie bylo Cytat:
![]() pewnie ze urodzisz,a swiat no to wiesz jaki jest ![]() IncognitoNick mnie odrzuca od ogorkow,tylko na poczatku je zajadalam,ale chyba mozna Cytat:
![]() ewek000 ![]() to juz sie nie moge doczekac zdjecia ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
dziewczyny bo to zaden wstyd zdac za entym razem mi bylo glupio jak zdalam za pierwszym,bo laska jedyna z calej grupy ktora zdala ze mna zdala za 5 ![]() ale naprawde duzo zalezy od egzaminatora,moj maz mowil ze na jedna laska co robila luk tak sie koles wydarl,ze ona potem oblala na tym ruszaniu pod gorke |
|||
|
|
|
#2099 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() aż szkoda że tż w pracy bo mu zostało jedno okno do umycia ![]() Cytat:
a myślałam że wejdę i będzie dobra wiadomość...No coż, nic nie poradzisz, czyli w piątek trzymamy mocniej kciuki Cytat:
![]() mniam ![]() Cytat:
![]() A do następnej wizyty dotrwasz.. na pewno Aj aj jak ten czas leci... A ogórki też wcinam ![]() Cytat:
nie będziesz głodna i będziesz w końcu tyła
|
|
#2100 |
|
Zakorzenienie
|
migotka moja tesciowa nie robi tortow,to jest najlepsze
i sama mowi ze ja mam zrobic ![]() oni nie jadaja ogolnie ciast z kremem,wiec dobrze ze bedziemy tam dluzej bo tort tez by mi pewnie spakowala a no wlasnie sama nie wiem kiedy pojedziemy,i ile taki biszkopt moze stac,zeby nie wysechl |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:20.

za wizyty te udane i te mniej. Najważniejsze, że z dzieciaczkami wszystko dobrze i u was też większych problemów nie ma 

w piątek będzie na pewno dobrze

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)