|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2611 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dzień darmowej dostawy - zbiorczy
Do mnie dziś przyszło BeautyEver - buteleczki w poleconym pocztą. Koperta bąbelkowa. Mogłoby być lepiej zapakowane, ale wszystko w porządku, jest ok.
Z ekobieca wreszcie dostałem info, sms od paczkomatów, że przesyłka nadana i w 1-2 dni dojdzie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2612 |
Zakorzenienie
|
Dotarło prawie wszystko, poza Tchibo.
Olimpijska dzisiaj dotarła. Do sklepu http://www.meskiekoszule.pl/ robię zwrot, bo rozmiary mają inne na stronie, inne na koszuli. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2613 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Cattivo Czas edycji: 2014-12-08 o 19:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2614 |
Przyczajenie
|
Do mnie paczki z Ecospa i z mazidelek przyszły już w piątek, co mnie ogromnie zaskoczyło i ucieszyło (zamawiałam wieczorem). Wszystko w jak najlepszym porządku
![]() Za to ezebra się obija - nadal "zamówienie jest w trakcie przygotowań do wysyłki". Niby mają informację na swojej stronie, że możliwe są opóźnienia ale jak dla mnie to brzmi jakby "winę" w tym mieli kurierzy ![]() Zaczynam się niecierpliwić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2615 | |
summer vibes;)
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#2617 |
Zakorzenienie
|
Przyszła paczka z ekobieca wszystko w porządku. Czekam jeszcze na perfumy Plaza i Goodies
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2618 |
Rozeznanie
|
Ja mam już wszystkie paczki, poza tą z mazidelek. Dopiero dzisiaj wysłali
![]() Co do wracania do sklepów, w których robiło się zakupy z okazji DDD - z pewnością wrócę do ecospa, raz że będę potrzebować więcej półproduktów, dwa to podejście sklepu, znaczy dodatkowe promocje i jakaś taka uczciwość zachęcająca do dalszych zakupów. Zobaczę jak się rozwinie sytuacja z tymi strzaskanymi kallosami, napisałam do goldenlook, mają składać reklamacje w dpd. ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Coś mi się obiło o uszy, że taką rozciągniętą trzeba potraktować gorącą wodą i wtedy odzyskują kształt. Ale tylko tak słyszałam, sama nie miałam okazji sprawdzić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2619 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziwna sprawa. Czy któraś z Was zamawiała w sklepie Greenline-sklep, Dariusz Kozikowski? Przyszła dziś moja paczka i jestem bardzo zadowolona z pakowania - wszystkie kosmetyki owinięte w ekologiczny karton, do tego "chipsy"ekologiczne. Dostałam nawet gratis 3 próbki i mydełko. Problem polega na tym, że zamawiałam na inne dane bo paczka poszła na prezent. Dostaje wczoraj fakture na maila, a tam wszystkie moje dane, których nigdy nie podawałam! Napisałam do nich maila skąd mają takie dane i czekam na odpowiedź. Miała tak któraś z Was? PS. szperałam troche po necie, ale nie umiem tego sklepu połączyć z jakimś innym, tak jak pisałyście w przypadku mazidelek i ekopiękno.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2620 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2621 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2622 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2624 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2625 |
Zakorzenienie
|
Dostałam dziś przesyłkę z Minti- wszystko ok. Jak ja lubię te ich opakowania
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2626 |
Konto usunięte
|
Minti czeka na mnie od piątku na poczcie, a jakoś mi nie po drodze. Może dlatego, że nie brałam nic dla siebie, tylko zestaw pędzli dla koleżanki w prezencie urodzinowym
![]() Sklep polskie-kosmetyki muszę pochwalić - zamówiłam w czwartek około 23, dzisiaj przyszedł kurier pocztowy. Superkoszyk wysłany w czwartek, dojechał do mojego paczkomatu w sobotę. Matras dopiero dzisiaj wysłał moje zamówienie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2627 |
Magda ;)
|
A dotarłam do kogoś przesyłka z home&you?
W piątek wysłali mi maila z linkiem do śledzenia na stronie siódemki, ale numer jest nieprawidłowy ![]() Dotarła dzisiaj ezebra, w tamtym tygodniu homedelight i hurtownia kosmetyczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2628 |
Zadomowienie
|
wlasnie po raz pierwszy spojrzaalam na ezebre. i tam maja np bourjois itp 3 razy taniej niz w sklepie... to sa oryginalne kosmetyki?
![]() |
![]() |
#2629 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2630 |
Zakorzenienie
|
Nigdy nie dostalam z exebry przeterminowanych kosmetykow
![]() |
#2631 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Moje paczki z ddd już prawie w komplecie u mnie: - Tołpa dotarła jeszcze w zeszły czwartek (poczta) - Powerlook, Calaya, Orientana i Cocolita w paczkomacie były wczoraj. Muszę pochwalić inpost, kurier zadzwonił do mnie i zapytał, do którego paczkomatu może przekierować paczki, żebym mogła szybko odebrać ("mój" był pełny a alrernatywnego nie podawałam) - Mineral Cosmetics czeka na poczcie ale odbiorę chyba dopiero juteo, bo godziny otwarcia tej placówki poczty to ![]() Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2632 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Też się trochę obawiałam, po zamówieniu przypomniało mi się jeszcze, że słyszałam o podróbce tuszu z ezebry. Szczególnie bałam się o oryginalność EOSów i o świeżość tanich cieni. Eosy przyszły w porządku (ale chyba wyjęte z opakowania zbiorczego), posprawdzałam daty produkcji kosmetyków - najstarszy miał półtora roku, najświeższy pół. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2633 |
Zakorzenienie
|
WG trackingu powinny przyjść dziś do mnie dwa zamówienia z L'occitane, a Kallos jagodowy (którego zamawiałam w nocy z 1go na 2go grudnia) z ezebry wciąż tkwi w Lublinie
![]()
![]() |
![]() |
#2634 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wczoraj przybyła do mnie paczka z karmelowe i dzisiaj idę odebrać z poczty od Minti. Wkurzyła mnie ta ezebra ![]()
![]() |
![]() |
#2635 |
Makeup challenge winner
|
Doszła przesyłka na siostrę z Loccitane i jako niespodziankę dali drugi minikrem do rąk z masłem Shea.
Dla mnie kpina ![]() ![]() ![]() Nie zapakowali nawet na prezent i pomylili próbki, które zaznaczyłam w zamówieniu. Dobrze, że to tylko 15 zł.
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2014-12-09 o 09:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2636 |
Zakorzenienie
|
Czekam na zamówienie z Biurwy... Kontakt z firmą - zerowy! Nie odbierają telefonu od tygodnia, nie odpisują na maile.
Zamówiłam koperty, które są mi bardzo potrzebne ![]() To ostatni mój zakup w tym sklepie.
![]() |
#2637 | |
Konto usunięte
|
Mam moje l'occitane!
![]() Co zamówiłam i dostałam: https://dl.dropboxusercontent.com/u/758140/locitane.jpg [Nie mogłam wybrać pięciu próbek, jak pisano, tylko trzy, potem pojawiał się napis, że wyczerpałam limit.] Średnio jestem zadowolona z: "...materiałów do samodzielnego pakowania na prezent. Jeśli chcesz samodzielnie spakować swój prezent, do zamówienia dodamy pudełko lub torbę w zależności od rozmiaru zamówienia." Te materiały dołączone do pakowania to, przepraszam, pognieciony bilecik? ![]() Rozumiem, że zamówiłam tylko mydełko, ale biorąc pod uwagę wszystko - pakowanie, dostawę, obsługę - raczej już do nich nie wrócę, nie zrobili dobrego wrażenia i nie pozostawili skojarzenia z marką bardziej luksusową niż dostępne w drogeriach. ![]() ![]() Był tu taki wątek - do ladymakeup, minti, cocolity zaglądam regularnie, nie tylko w DDD. ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Cytat:
Nie popisali się. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2638 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeśli chodzi o próbki, to trzy wybierasz Ty a dwie pozostałe oni (pewnie losowo).
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2639 |
maskott
|
goodies lecą w kulki z informacjami: na stronie podali w niedzielę o 10, że zamówienie zostało wysłane, a ja dopiero dzisiaj dostałam smsa, że paczka do mnie została nadana. trochę niespójne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2640 |
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze nie dostałam L'Occitane.
Zamówiłam za 116zł, jak dali ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:15.