|
|
#691 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, część XX !
dzień dobry
chora jestem:/ no ale zwolnienia wziąć nie mogę, więc jakoś się trzymam oby tylko na Hanię nie przeszło![]() fewciu najważniejsze, że Wam się nic nie stało ![]() nawijko u nas jest takie samo czytanie chyba, że po prostu oglądamy i Jej opowiadam to siedzi grzecznie. ale jak czytać zaczynam to koniec;p Lenova ile macie śniegu! ![]() czy tylko moja Hania ze smoczkiem została?
|
#692 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
u nas tez kredki są na nie Aha, bo mi Ultra przypomniała- skonczyły sie u nas histerie kąpielowe mu glowe a drugą myłam, bo inaczej to by sie dredy z brudu porobily..... Dziewczyny szukające pracy, trzymam mocno kciuki za jej szybkie znalezienie mam nadzieje, ze mam szanse, bo nauczycielki to juz dawno wieku emerytalnego dobiły i blokują stanowiska, a poprzedni wojt nic z tym nie robil bo dyrektorką była (znaczy jeszcze jest) jego bratowa, ale bedą zmiany ![]() a jak nie to mysle nad biedronką albo rossmannem
Edytowane przez sylwietta1988 Czas edycji: 2014-12-09 o 09:17 |
|||
|
|
|
#693 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja będę kupować bo przydałaby sie jej taka ![]() Cytat:
A może za wcześnie wstała?? Jak chcecie to na blogu dałam nowe zdjęcia jak moje dziecko gotuje
|
|
#694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nieee, duzo smoczkow jeszcze zostalo ![]() Tez bym chciala sie z nim pozegnac, ale nie wiem co z zasypianiem... Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-12-09 o 09:20 |
|
|
|
|
#695 |
|
Zakorzenienie
|
My tez ze smoczkiem ! A najlepsze ze mam wrażenie ze to nieodłączny element z królikiem zawsze jak ma bebe (smoczek) to musi być tez kiki (królik) i na odwrót. Jak znajdzie np krolika na ziemi gdzieś co go wcześniej rzuciła to zaraz szuka smoka
|
#696 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#697 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moja zakochana w tych warzywach, a gary tez super! mamy takie same ![]() Cytat:
Cytat:
)a hope ja pod choinkę dla tż mam jengę i płytę. myślę jeszcze nad filmem ale nie wiem czy to już za dużo nie będzie
01.02.2013 Aniołki[*][*]25.01.2012 Edytowane przez misiaeel Czas edycji: 2014-12-09 o 09:32 |
|||
|
|
|
#698 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc!
Mnie ktos poradzil, zeby czytajac ksiazeczki z dzieckiem raz czytac normalnie a kolejnym razem dostosowac sie do dziecka. Po kilku tygodniach Yae zaczela sie do mnie dostosowywac. Na kredki u nas jest szal. Caly czas siedzimy nad blokiem, znikopisem albo patykiem na piasku rysujemy. Co chwile slysze zamowienie na koparke, helikopter, mandarynke czy kota ;-), ale Yae tez duzo kresli. Od kiedy kolorowanki? |
|
|
|
#699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z Biedry :p całe 39zl i super są ! Nawet maja cos Ala teflon w środku hah może mi kiedyś pożyczy Misiael Hanie tak pewnie maja z Tymi kiki )
|
|
#700 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale jak gdzies widzi królika to nazywa normalnie, tylko ten do spania pozostał kikim
|
|
#701 |
|
Zakorzenienie
|
U nas smoczek tylko do drzemki w ciągu dnia. Zaśnie to wyciągam od razu.
Natomiast bez pampersa ani rusz Pstryniu myślałam o alkomacie, ale w sumie on rzadko się czegoś napije.. Szaja laptop na gry się nie nadaje, jeśli o taką chodzi ![]() Misiael mój za głupi na jengę jest No.. jakbym mu xboxa kupiła to my pewnie oszalał myślę nad jakimiś narzędziami ostatecznie bo to go zawsze jara. Nie ważne że cały garaż tym zawalony
|
|
|
|
#702 |
|
Zakorzenienie
|
Ha, u nas tez królik obowiązkowo i to w dwóch egzemplarzach
mały i duzy, a nazywa kuliś Chyba zrobie genderowo i małego zaopatrze w zestaw do gotowania + warzywa bo sie napaliłam |
|
|
|
#703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w załączniku dla nie Fb, rysunki mojej żabki. Z lewej prezent a z prawej mama |
|
|
|
|
#704 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kolka tez w miarę jej wychodzą. Cytat:
Pewnie! Przecież to nie jest zabawka dla dziewczynek tzn no moja Hania np uwielbia auta i ciufcie a lalki ma w poważaniu
|
|
#705 |
|
Zakorzenienie
|
Używki w grę nie wchodzą, bo podbijają do cen nówek. Czego wcale nie rozumiem. W niektórych Realach były w zeszły czwartek po 30 zł. U mnie były, ale siostra się spóźniła i nawet jednej nie było.
|
|
|
|
#706 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kolka tez w miarę jej wychodzą. Cytat:
Pewnie! Przecież to nie jest zabawka dla dziewczynek tzn no moja Hania np uwielbia auta i ciufcie a lalki ma w poważaniu
|
|
#707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie nie do kupienia poza biedra?
|
|
|
|
|
#708 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podobne są w ikei ale srebrne cale
|
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
HOPE, nas tez o braku pampersa moge tylko pomarzyc..... W nocu zmieniam mu przynajmniej raz bo inaczej budzi sie caly zalany, łacznie z poscielą..... Wypija ogromne ilosci picia w ciągu dnia, wieczorem a nawet w nocy woła 2-3 butelki po 120 ml..... Dodam, ze w sypialni zakrecam grzejnik jak wracam, porządnie wietrze, takze nie ma gorąca ani zaduchu... Moje dziecko pije nałogowo
![]() W ciągu dnia, obiecałam sobie, ze bede odpieluchowywac jak wróce ze stazu, bo jedak systematycznosc wskazana, a z t .albo tztem róznie to bywa, nie chce im sie zwyczajnie
|
|
|
|
#711 |
|
Zakorzenienie
|
A te z biedry to jakaś firma jest? Czy wyprodukowane dla biedronki ?
Ja myślałam że to jakieś takie ekskliziv I średnio na moją kieszeń :P Warzywa do krojenia to mają rzepy między kawałkami? |
|
|
|
#712 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Dziękujemy za kciuki za badanie moczu Wynik wyszedł bardzo dobrze! Ale niestety musimy się wybrać na wizytę do stomatologa. W jednym zębie ma dziurkę ![]() I teraz pytanie: jak Daria ma mi wysiedzieć na fotelu dentystycznym bez płaczu i wyrywania???? Ona tak się zraziła do lekarzy przez te szpitale ....
|
#713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestes pewna, ze to dziura? Zab jest miekki? |
|
|
|
|
#714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To w tym ząbku o którym pisałaś? I szukajcie gabinetu dziecięcego (Ale nie tylko z nazwy) , ściskam bo domyślam się ze to mega stresujące |
|
|
|
|
#715 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale przecież Wy macie super chatke. I to lepszą niż my będziemy mieć bo macie w bloku i CO. Jeszcze nie ochrzczone ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ucałuj malutką łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaał!! Ale fajowo! Cytat:
![]() Daria pod choinkę dostanie super lalke bobasa i CzereśniowąAle to od nas i od moich rodziców razem. Każdy grosz teraz odkładam na mieszkanie. Wiadomo ,że kredyt bierzemy ale chcę też jak najwięcej jeszcze odłożyć. Kasa którą dostałam z pracy na święta odłożyłam i jeszcze ma wpłynąć premia za inwentaryzacje to też od razu odkładam. Święta w tym roku będą skromne. Pisałyście o choinkach. U nas w tym roku nie będzie. Jesteśmy już tak zagraceni że nawet nie miałabym gdzie jej postawić. Za to w przyszłym roku kupimy sobie taką dużą choinkę
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-12-09 o 11:27 |
|||||
|
|
|
#716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak maja rzepy i serio to krojenie chyba cieszy ja najbardziej. A naczynia... No no ekskluziv wiadomo ![]() Kurczę wczoraj wyrzuciłam pudełko ale była to na bank jakaś firma może Misia kojarzy????
|
|
#717 | ||
|
Zakorzenienie
|
Byłam dziś u pediatry i poprosiłam żeby sprawdziła jej ząbki. Stwierdziła że to mała dziurka.
---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
![]() Daria też jeszcze zasypia ze smoczkiem. Widziałam Cytat:
![]() Stresuję się okropnie
|
|
#718 |
|
Zakorzenienie
|
Silver trzymam kciuki za dentystę
super, że wyniki ok Kurde narzędzia odpadają nie znam się że tez mi się trafił egzemplarz, którego nie interesują żadne książki i mądre, fajne rzeczy ![]() ZASNĄŁ BEZ SMOCZKA ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Dzwoniła moja mama ![]() Młoda znowu miała atak i jest w szpitalu |
|
|
|
#719 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczę, a jaka może być przyczyna próchnicy u takiego małego dziecka? U Darii chyba nie ma problemu z myciem ząbków i nie je w nocy??
Bokeh : no trudno, jak nie znajdę to nic nie poradzę, ale super miały cenę jak na taką jakość. |
|
|
|
#720 | ||
|
Lurker ;)
|
Cytat:
Sorry musialam ![]() Cytat:
Przejrzyj all na pewno znajdziesz podobne.
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.

oby tylko na Hanię nie przeszło
chyba, że po prostu oglądamy i Jej opowiadam to siedzi grzecznie. ale jak czytać zaczynam to koniec;p 

, lego duplo (moj pierwszy ogrod-ma juz taki ale czesc gdzies sie zawieruszyla, pewnie jest pod regalami albo kanapa