![]() |
#2101 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 5
hej
![]() Dziewczyny po raz drugi połamała mnie w ciąży rwa kulszowa...nie nadawałam się do niczego, ani leżeć, ani siedzieć..masakra.. ale dziś już jest o niebo lepiej ![]() Podczytywałam Was tylko czasami na tel żeby być choć w miarę w temacie ![]() Ilonka dobrze, że idziesz za ciosem i od razu się umówiłaś, bo czasem jak się zrobi przerwe to jest trudniej... ja nie zdałam swojego 1 egzaminu za to że ruszyłam na ręcznym ![]() ![]() Emdzik teraz to już rzeczywiście za późno na zminę lekarza, ale ja też bym była wściekła ![]() ja płacę zawsze 100 i zawsze mam komplet: badanie na fotelu, usg dopochwowe i zwykłe i przełącza zawsze na 3d i drukuje mi fote, sprawdza przepływy.. ogólnie wcześniej jej nie znałam, bo zawsze chodziłam do facetów..a tu z polecenia bez przekonania i jak narazie jest super. Monia też myślę, że te ważenie na podstawie wymiarów jest tylko takim przybliżeniem.. Ta znajoma co rodziła w październiku na ostatnim usg miała powiedziane że synek urodzi się około 3600 a ona wycisnęła z siebie 4250 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2102 |
Konto usunięte
|
Ja płace 200 ale czego się nie zrobi żeby mieć dzieciątko. W sumie za ta kasę mam opiekę jakiej oczekuje. Pani doktor o wszystko zadba
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#2103 |
Zakorzenienie
|
Daria łączę się w bólu, mi tez często dokucza rwa kulszowa ;/
#2104 |
Raczkowanie
|
Ilonka będzie dobrze
![]() ja zdałam za pierwszym ale uwieżcie mi że drugi raz bym nie poszła na egzamin.to była najgorsza rzecz jaką przeżyłam w życiu...ale ze mnie jest panikara do jazdy i już mi chyba tak zostanie ![]() korniszonki to uwieeelbiam i nawet nie wiedziałam że nie można ![]() a na wizyty chodzę zawsze sama ![]() ![]() Buuoo a jak tam córcia ???
#2105 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mlebi super że wizyta ok, może jedz więcej normalnych produktów bo jak patrze to robisz to bardzo rygorystycznie, jeśli chodzi o mąkę , mleko , przy insulinie troszkę inaczej zareagujesz na produkty które w samej diecie podnosiły mocno cukier, ale to tylko sugestia po prostu zobacz jak by to wyglądało buu- jak wrócę ze spacerku z psem to wkleję zdjęcie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2106 |
Konto usunięte
|
No bo się boję mleka i mąki. Wolę chlebem dopchać. Może wreszcie przekrocze to 65 kg
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Ale najchętniej to bym ciasto zjadła ![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#2107 |
Zakorzenienie
|
Dlatego sobie wczoraj trochę pomarudziłam na mojego gin, ale mówie.... ogólnie jest ok i jednak cały czas wszystkiego pilnował. Nie wiem, może gdyby miał mniej pacjentek to by miał więcej czasu. Ważne, że w ogóle sprawdza, robi pomiary za każdym razem, bo nieraz nawet tego nie robią.
Poza tym też to może moja wina, bo jak do niego ide to jestem w takich nerwach, ze po prostu albo nic nie mowie albo sie jąkam... :/ Może jakbym więcej gadała, probowala sobie żartować czy coś też by było inaczej, bo nieraz przed gabinetem słychać jak sie smieje z innymi kobietkami. Więc po części to pewnie wina moja i moich nerwów ![]() Najważniejsze dla mnie, żeby Naduśka ładnie rosła i przybierała na wadzę i żeby była cała zdrowa. ![]() buu taki torcik to ja bym sobie też pojadła ![]() Migotka dzisiaj wizyta ? trzymam ![]()
#2108 |
Raczkowanie
|
a to ja się pochwale moimi tortami
![]()
#2109 |
Rozeznanie
|
Iva
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2110 |
Raczkowanie
|
o kurcze, widzę, że tutaj prawie każda dziewczyna ma jakiś talent!!
co do prawka to ja też za pierwszym razem oblałam - jak jechałam to instruktor do mnie ile pani jedzie, ja: no 40, a on patrzy na licznik i mówi: przynajmniej 43 i co? i powiedział, że widocznie nie znam znaków drogowych, bo ograniczenie do 40 było;P i tak mi też wpisał na kartę! ale potem się udało i już prawko ponad 10 lat i lubię jeździć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2111 |
Wtajemniczenie
|
Inco pytałaś. ogórki komserwowe.
A, że co nie można? Ja je. normalnie i konserwowe ogórki i grzybki marynowane i papryki i inne takie. Nawet jem chleb maczany w olivie i balsamico. Galaretę z octem. I chyba mi i Małej to nie szkodzi. |
![]() ![]() |
![]() |
#2112 |
Zadomowienie
|
Iva o raaany ale piękne, masz talent do tego
![]() U mnie na wizyte zawsze mąż ze mną wchodzi, nawet w laboratorium jest ze mną jak mi krew pobierają ![]() ![]() Mlebi super ze wizyta ok, mozesz sobie na więcej pozwolić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2113 |
Zakorzenienie
|
Iva piękne torty
![]()
#2114 |
Zakorzenienie
|
Iva jakie śliczneee
![]()
#2115 |
Zakorzenienie
|
12.. a ja dalej w łóżku.. znowu
![]()
![]() |
#2116 |
Zadomowienie
|
Iva śliczne
![]() ja ogórki też jem ![]() Migotka hehe ja też kupiłam mięso mielone i mam buraczki więc taki sam obiad ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2117 |
Rozeznanie
|
#2118 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2119 |
Zakorzenienie
|
Iva - ale piekneeeeeeeeeeeeeee
![]() Ilonka to zaciskamy kciuki w pt ![]() ![]() A ja sie dopiero obudzilam ![]() zrobiłam sobie kanapki z pastą jajeczną ![]() ![]()
#2120 |
Zakorzenienie
|
Aga na 21
![]() ja tam też dzisiaj nie wstaję, Tż spi po nocce, ja zgarnęłam chipsy solone i wodę do łóżka i się będę oszczędzać ![]()
#2121 |
Zakorzenienie
|
A ja jestem zła! Przyjechała do nas straż miejska z pretensją, ze mój samochód stoi na chodniku!
Podobno sąsiad z naprzeciwka nas co mieszka zgłosił mój samochód! Już mu się nudzi! Nie ma co robić! ![]() Fakt, jest przepis, ze nie można parkować samochodu w miejscu do tego nieprzeznaczonym, ale żeby donosić? A na podwórku nas nie ma miejsca na tyle samochodów (rodzice mają samochód, my mamy dwa ale jeden nie używamy i jeszcze mój młodszy brat przyjechał i też ma samochód). Mój brat własnie z nimi rozmawiał, na szczęście mandatu nie wypisali, bo brat postraszył ich, ze im też mandat wypisze jak złapie ich w Warszawie. Jeszcze ten głupi sąsiad stał w oknie i patrzył! Mam ochotę iść do niego i wyrwac mu oczy! ![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Ilonka, to kciuki w piatek o 21 ![]() Idę coś zjeść słodkiego to hormony szczęścia z powrotem do mnie wrócą. |
![]() ![]() |
![]() |
#2122 |
Zakorzenienie
|
Ilonka ale fajna godzina
![]() ![]() Ja zaraz muszę wstać chociaż naczynia pomyć ![]() Olcia ehh sąsiedzi.. tak to z nimi jest :/ nudzi im się chyba :/
#2123 |
Zakorzenienie
|
Olcia masakra, sąsiedzi bywają świetni :/
brak słów czasami, dobrze, że bez mandatu co mu ten samochód przeszkadzał, jak siedzi w oknie i nie wychodzi ![]() Ilonka zazdroszczę Ci tych chipsów, ja nie jadłam już hohohoh czasu chipsików, ale jakoś mi do nich nie po drodze ... ![]() ![]() i wlasnie...21 to fajna godzina ![]() ja zdawalam rano, jakos 6:30 bylam w aucie ![]() ja tylko muszę do 15:30 - wyciagnac czyste ze zmywarki, załadować nowe, bo ze zlewu się wyłaniają ![]() wstawić pranie,sciagnac z suszary suche i obrac ziemniaki o ile sie na nie zdecyduje do obiadu :P Bo dzis u mnie pulpeciki mielone gotowane, ziemniaczki i surowka ale nie wiem czy buraczki czy "zimowa" ![]()
http://agicosmoholic.blogspot.com/ Mój wlasny, prywatny blog. ![]() http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/ Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach ![]() Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2014-12-09 o 11:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#2124 |
Zakorzenienie
|
ja mam dzisiaj pomidorówkę, ale z ryżem...nie lubie pomidorówki z ryżem :/.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2125 | |
Zakorzenienie
|
A i widzialam, ze pisalyscie o wizytach i obecnosci Tżtów na nich
![]() Mój chodzi ze mną od początku, mój gin ma jakby trzy wydzielone - pomieszczenia ![]() Jedno glowne z biurkiem i krzeslami, po prawej fotel a po lewej za drzwiami USG i jak wchodzimy do najpierw na krzesla, gadka szmatka- potem ja ide na fotel , mąż nic nie widzi - moze jedynie slyszec ![]() a potem idziemy razem na USG ![]() ale przy dopochwowym tez byl i choc lekarz zaslanial i tak samym sobą to moj maz jak zapatrzony tylko w ekran wiec nawet nie zwrocil uwagi,bo sie go potem pytalam czy nie czul sie glupio ale on mowi,ze nawet nie wiedzial,ze on mi cos tam robi ![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
Mniam, ja uwielbiam kazda pomidorowke, najbardziej ze swiderkami,ale z ryzem dawno nie jadlam i gdybym w nia wsypala Uncle Beansa ![]() ![]() Jej, mialam robic zupe w tym tyg i nie wyszlo,ale tak mi sie nie chce dreptac po mieso i warzywa i wszystkoooo :P:P za dalekooooooooo ![]()
![]() |
#2126 | |||
Zadomowienie
|
tak, dziś wieczorem
![]() nie wiem czy dam rade się od razu zameldować co i jak, bo po wizycie jedziemy jeszcze na zakupy do Szlachetnej Paczki i nie wiem ile nam zejdzie z dowiezieniem tego do koleżanki ![]() wow ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2127 |
Zakorzenienie
|
Migotka chyba wezmę i buraczki i surówkę, bo ja buraczkowa mocno nie jestem
![]() ![]() Kciuki za wizytę ![]() Dziś jak mąż wróci z pracy, to w końcu będzie wiercił mi karnisz i w szafie wnękowej rurki,bo ciągle zyjemy na przenosnym wieszaku Ikeowym ![]() ![]() Ale jak wraca wieczorem, to już wiercić nie można. U nas w bloku można do 18:00 ![]() a ja lubię się trzymać tych godz, bo nad nami małe bobo urodzone , to i tak głupio mi będzie za te parę chwil wiercenia ![]()
#2128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2129 |
Zakorzenienie
|
Ja mam jeszcze kapuśniak albo leczo
![]() ![]() ale sobie zjem niedługo jabłuszka bo mam straszną ochotę ![]() Migotka no ale ![]() ![]() ![]()
#2130 |
Rozeznanie
|
Olcia no na tych sąsiadów to ręce opadają.. ja mieszkam w bloku i co i raz któryś wzywa miejską, że parkujemy pod klatką..a oni wypisują wszystkim upomnienia, bo chyba na osiedlu zamkniętym nie mogą mandatu, ale mnie to tak wkurza
![]() a ja już 3 dzień nie gotuje..tylko z lodówki wyciągam i odgrzewam ![]() jak mnie tak połamało to mi mama paczkę ze słoikami zrobiła ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:02.