O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-09, 08:36   #1081
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV

Cytat:
Napisane przez Gianna M Pokaż wiadomość
Zophee wczoraj zjadlam tyle czosnku ze przez cale swoje zycie tyle nie zjadlam wieczorem tz mowi do mnie przytule cie moj mocherowy berecie ale musisz byc odwrocona do mnie plecami bo inaczej wypali mi oczy ale dzis jest juz znacznie lepiej! A wyssalam tylko dwa tabsy na gardlo a tak to hallsyJupi jupi jupi!
u mnie tak bylo przedwczoraj az zrezygnowal

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-09, 08:36   #1082
89migotka
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość

Mam 42 dni urlopu
Aż tyle dni urlopu masz? To oni wcale Ciebie na urlop nie puszczają skoro tyle uzbieralas

89migotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-09, 08:37   #1083
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
Napisane przez 89migotka Pokaż wiadomość
Kluska dobrze, że Ty i Hania dałyście radę

Prosimy o fotki Było trochę strachu?

Mnie tż wkur.wił i nie mam zamiaru do niego się odzywać. Już tyle razy go prosiłam żeby tak nie kur.wiał przy graniu, a ten dalej swoje bo on mówił przepraszam, a ja jak głupia zawsze wybaczałam i czekałam na poprawę. Jeszcze mówiłam jemu parę dni temu, że przy tych tabletkach mogę być nerwowa to zamiast on się trochę uspokoić to nie, dalej swoje. Aż mu powiedziałam, że nie chce z nim żyć
nie przejmuj sie

trzymam kciuki

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2014-12-09, 08:39   #1084
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Aż tyle dni urlopu masz? To oni wcale Ciebie na urlop nie puszczają skoro tyle uzbieralas
Nie puszczają, albo chcą puszczać wtedy kiedy im się podoba. O urlopie 2 tygodniowym mogę zapomnieć, zresztą ja nigdy na takim nie byłam Mój urlop w ogóle nie przepada, kumuluje się cały czas.
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-09, 08:40   #1085
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
Poćwiczyłam 20 minut brzuch i pośladki. Po 3 dniach przerwy cieżko mi szło.. dodatkowo jeszcze troche jestem podziębiona to forma do du.py.

Ja jestem zupełne antytalencie do malowania paznokci. Zwykłym lakierem nie potrafie równo pomalować, dlatego za hybrydy nawet bym sie nie wzięła

Kluska dla Hani. Dzielna dziewczynka

Migotko, a to dziad!! Jak z Tobą rozmawiałam miałam wrażenie, że byłas w dobrym humorze

Lece pod prysznic.
podziwiam, z tym cwiczeniem

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Cytat:
Napisane przez zophiee Pokaż wiadomość
Hej.
Ruszylam dziarsko z robotą
Schody wymagają tylko ostatniego szlifu. Ale to jutro, żeby nie przesadzić z ilością farby na raz.
Do tego napadłam na pepco. No powiem Wam, że ceny robią wrażenie! No gatunkowo nie ma szału, ale i tak w sumie te ciuszki na tak krótko starczają...
Zobaczę jak to będzie po pierwszym praniu.
Jutro i w czwartek do roboty- odrabiam jeden dzień.
Na szczęście mama super daje sobie radę z Borysem. Choć chce go usilnie przekarmić

Zophiee złota raczka

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
Jestem!

Udalo sie! Ale... wzielam ze soba tajna bron o imieniu Aleksandra No pani dokrot zachwycona nia a szczegolnie ze ma tak samo na imie jak jej corka A panie w sekretariacie tanczyly jak im Ola zagrala. Takze mam szkole poki co z bani Dzieki za kciuki

Ja tez chce sobie kupic to wszystko do hybrydy bo mam dosc zwyklych lakierow.

Przepraszam ze nie cytuje ale nie pamietam kto co
No kochana jak taka "artylerie " wyciagnelas to nie bylo bata musialo sie udac
Brawa

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2014-12-09, 08:42   #1086
iza243
Zakorzenienie

Domis dostal z pracy tżta zestaw lego duplo autobus i tablice do rysowania

Gianka zapomniałan napisac tez bym zrobila tak jak ty.

Wysłane z mojego GT-S5830i

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-09, 08:42   #1087
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Klusia brawo dla Hani a ta ciocia to dziwna

Lila
brawa za szczepienie

Moja Vanessa ogladala myszke miki a ja co odrazu pomyslalam o Agabi i o Jaśmince

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2014-12-09, 08:52   #1088
agabiwro
Wtajemniczenie

Hej,
W sumie to nie wiem od czego zacząć. Sesja? Ciężko było bo Jasmina nie wyspana i nie chciala współpracować. Tz wkurzony bo papiernicza wyglądała jak dziad w ubraniach od mamusi. To z dziadem to jego stwierdzenia, ja osobiście uważam ze tragedii nie było. Po sesji pojechaliśmy do Znajomych, maja 14 miesięcznego synka ( między innymi). Jest troche agresywny, tzn. jako dorosły czlowiek to można by o nim powiedzieć agresywny, a jako dziecko to chyba nie wie co ze soba zrobic. Chodził z lyzeczka w ręce ( metalową) i cały czas probowal Jasmine nią dziobac, i strzelił Jasce w głowę z otwartej. Na szczęście lekko ale Kuzwa byłam szczerze mówiąc przerażona. W niedzielę wstałam późno i za chwilę szykowanie do rodziców na obiad, potem jeszcze pojechaliśmy do rodziców tz i dZien zlecial. Wczoraj byliśmy u neurologa, z Jaska wszystko ok.
Od niedzieli boli mnie dolny lewy róg głowy. Tak jakby pryszcz mi wie budował. Nie wiem to czego to porównać. W każdym razie boli jak dotykamy i jak krece głową.
Musze przeczytać cały wczorajszy dZien, bo dzisiaj rano cZytam Wasze komentarze i poszłam do wniosku ze nie wiem o co chodZi.

Kluska, moze tq ciocia nie miała o czym gadać albo chciala sie jakoś przez Wami usprawiedliwić i dlatego tak zagadala o Amelce

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

Basia, Wania anka Klubiku? Ja strasznie lubię piosenkę z odcinka o hulahibiskusie.
Kasia, no to bedziesz miała spokojne Święta
Gianka, najważniejsze ze lepiej. Nie znoszę jak mi ten czosnek na drugi dzien siedzi w żołądku.

18.06.13 II kreski - rośnij zdrowo Jaśminko

07.03.2014 wreszcie jesteś

http://fajnamama.pl/suwaczki/w0e0032.png
agabiwro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-09, 08:56   #1089
iza243
Zakorzenienie

Wlasnie dostałam telefon ze z urzedu pracy wyplaca mi wszystkie zaległe pieniadze

Stary 2014-12-09, 08:59   #1090
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Wlasnie dostałam telefon ze z urzedu pracy wyplaca mi wszystkie zaległe pieniadze

Ale się cieszę !! Super!
Marcel <3

Stary 2014-12-09, 09:14   #1091
agabiwro
Wtajemniczenie

Iza, bomba. Bedzie zastrzyk gotówki.
Mysiu, jak sie czujesz?

18.06.13 II kreski - rośnij zdrowo Jaśminko

07.03.2014 wreszcie jesteś

http://fajnamama.pl/suwaczki/w0e0032.png
agabiwro jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-12-09, 09:18   #1092
arletka1313
Zakorzenienie

bry

lila za szczepienie, dzielny synio no i jakie postępy, raczkowanie, wołanie Baba

panna magda eee, fajny taki mikołaj, nawet spóźniony

klusk ano dziwna ta ciocia nie powinno się "obgadywać" innych dzieci. was obchodzi Hania a nie Anielka, poza tym o Hani też pewnie gada innym rodzicom, co jest nie fair.to są tylko dzieci i to malutkie.

zophie brawo za spanie, jak ładnie

mysia to nie mozesz sobie wziać 2 tyg urlopu???o matko, u nas zreszta też tak jest że dyro zawsze daje lipiec i koniec. i ewentualnie jak ktoś bardzo potrzebuje to da ale z łaską wielką.

iza no super że kasa będzie i fajnie że zabawki Domiś dostał.

Lence wychodzą 2 ząbki na raz...ta górna jednyka i widze dolna dwójka.marudna okropnie. i katarku dostała troszkę. spała kiepsko, ciagle sie wierciła i jeszcze gorąco było...
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-09, 09:21   #1093
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agabiwro Pokaż wiadomość
Iza, bomba. Bedzie zastrzyk gotówki.
Mysiu, jak sie czujesz?
Dziekuje, ze pytasz
Nawet ok. Pewnie jutro będzie gorzej.
Straszny sajgon się z tego zrobił. Moja mama za punkt honoru postawiła sobie zorganizowanie stypy. Poza tym wszystkie organizacyjnie i formalne rzeczy spadły na moich rodziców( siostra mojego ojca to głupi tłuk )
Począwszy od ubrania dziadka który nie miał w szafie pół nadającej się skarpetki do opłacenia wszystkiego.
Poszłam wczoraj zamówiłam kwiaty żeby ich odciążyć. Potem byłam na poczcie i poszłam do dziadka z pączkiem
Ehh
Marcel <3

Stary 2014-12-09, 10:07   #1094
arletka1313
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuje, ze pytasz
Nawet ok. Pewnie jutro będzie gorzej.
Straszny sajgon się z tego zrobił. Moja mama za punkt honoru postawiła sobie zorganizowanie stypy. Poza tym wszystkie organizacyjnie i formalne rzeczy spadły na moich rodziców( siostra mojego ojca to głupi tłuk )
Począwszy od ubrania dziadka który nie miał w szafie pół nadającej się skarpetki do opłacenia wszystkiego.
Poszłam wczoraj zamówiłam kwiaty żeby ich odciążyć. Potem byłam na poczcie i poszłam do dziadka z pączkiem
Ehh
ech, straszne to wszystko

zapisałam się do fryzjera na sylwestra bo ciagle zapominałam
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-09, 10:21   #1095
_Kluska_
Zakorzenienie

Hej

Iza cudownie!!!

Mysiu ja nawet po roku nieobecności tyle urlopu nie mam

Hanulka moja mała w histerii a ja poszłam na bazar się poszwedac...

II kreski - 09.05.2013

23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania

Pyza dorasta
_Kluska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-09, 10:37   #1096
MiliTu
Wtajemniczenie

mysia1986 wow ile urlopu. Po płodnych to ja już na pewno jestem bo mam 20 dc. Także ten teges Trzymaj się tam Kochana!! Siły dużo...

b a r b a r a bara buch to u nas wczoraj tylko nie było a tak to cały czas staramy staramy się chciałabym sobie prezenta na święta strzelić

iza243 no i brawo!!! Super teraz zastrzyk gotówki!

_Kluska_ będzie coraz lepiej! Zobaczysz
MiliTu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-09, 10:40   #1097
mysia1986
Zakorzenienie

Mili to, ze masz 20 dc to nie znaczy, ze już jesteś po płodnych Popatrz na nasza Yss na przykład cykle długasy i w 30-którymś tam dniu brak skoku tempki.
Jak nie mierzysz tempki albo nie miałaś usg to tak naprawdę nie wiadomo.

Kluska, no u mnie dziwne panują zwyczaje w fimie dlatego tak chomikuje ten urlop
Marcel <3

Edytowane przez mysia1986
Czas edycji: 2014-12-09 o 10:42
Stary 2014-12-09, 10:56   #1098
MiliTu
Wtajemniczenie

mysia1986 no dobra zobaczymy. Ostatni cykl już był normalny 29 d , zobaczymy jak teraz będzie
MiliTu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-09, 11:09   #1099
Ziajka
Wtajemniczenie

Dobry!
Jestem nadal pociągająca ... nosem robię porządki w szafie dlatego mnie mało. Mam za dużo ubrań w których nie chodzę ale są dobre i przydadzą się część już spakowałam do torby na oddanie.

Kluska razem z tżtem znacie Hanię najlepiej , nie sądzę, żeby ciocia wiedziała lepiej od Was kiedy Hania płacze ,zwłaszcza po kilku dniach znajomości. Porozmawiaj z dyr. o tym, to ważne dla Was i dla innych dzieci, czasem trafi się nieodpowiednia osoba na staniwisku i jak nikt nie da sygnału , że coś nie tak to się nie zmieni, czasem to wystarczy i osoba się wyrobi, a jak nie to sory, ale sajonara. Jest tyle wykwalifikowanych osób przebierających nogami na myśl o pracy, w dodatku to prywatny żłobek za kupę kasy, a nie przechwalnia w jakieś bawialni. Opieka musi być na poziomie. Co do potrzeby bliskości to normalne. Jak uczyłam w grupie przedszkolnej to często młodsze dzieci takie 4latki przybiegały do mnie się przytulić, mówiły kocham Cię nawet jak to największe rozrabiaki były. Nigdy nie odtrącałam czy broń boże nie powiedziałam, że coś wymuszają. A xo dopiero takie maleństwa.

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

Agabi kiedy efekty sesji?

Migotka na tż pewnie jak go ochrzaniłaś to będzie dziś grzeczny. I zaciskamy z Kubusiem mocno kciuki!!!

Lila ale Natanek rośnie zdjęcie

Kasiu i bardzo dobrze spryciulo, trzeba czarować Oleńką

Mysia ładnie Was wykorzystują, siły kochana!

Mili o jeste postęp

Yss no już nie miało się kiedy popsuć !

Madzia oj to poszalejeś w primari

Gianka szalona, też bym tak zrobiła jak ty, za ufna jestem. Ale tż ma rację.

Dobra, koniec drzemy więc lecę
Ziajka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-12-09, 11:10   #1100
PannaMagda
Zakorzenienie

Witajcie moje Drogie

Kluska, ja też pogadałabym z Dyrektorką. Tutaj już nie tyle chodzi o kasę, ale o WASZE dziecko. Sama doskonale wiesz jak taki maluch potrzebuje bezpieczeństwa.

Iza za umówienie się do fryzjera

Basia jak dziewczynki ? mam nadzieję, że nic im nie jest

Mysiak, gromadzisz ten urlop

Ja właśnie wstawiłam drugie pranie, biorę się za sprzątanie, muszę lecieć z papierami do GP, żeby mi jakiegoś wybrali no i zgłosiłam się do 'Practice Nurse for contraceptive/family planning advice' ciekawe na kiedy mi wyznaczą wizytę
Stary 2014-12-09, 11:10   #1101
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
bry

lila za szczepienie, dzielny synio no i jakie postępy, raczkowanie, wołanie Baba

panna magda eee, fajny taki mikołaj, nawet spóźniony

klusk ano dziwna ta ciocia nie powinno się "obgadywać" innych dzieci. was obchodzi Hania a nie Anielka, poza tym o Hani też pewnie gada innym rodzicom, co jest nie fair.to są tylko dzieci i to malutkie.

zophie brawo za spanie, jak ładnie

mysia to nie mozesz sobie wziać 2 tyg urlopu???o matko, u nas zreszta też tak jest że dyro zawsze daje lipiec i koniec. i ewentualnie jak ktoś bardzo potrzebuje to da ale z łaską wielką.

iza no super że kasa będzie i fajnie że zabawki Domiś dostał.

Lence wychodzą 2 ząbki na raz...ta górna jednyka i widze dolna dwójka.marudna okropnie. i katarku dostała troszkę. spała kiepsko, ciagle sie wierciła i jeszcze gorąco było...
Biedna Lenka nameczy sie

Stary 2014-12-09, 11:21   #1102
mysia1986
Zakorzenienie

Arletko, 2 tygodni nie wzięłam nigdy bo się nie zgadzają. Co de facto jest niezgodne z kodeksem pracy. No ale ja wiedziałam na co się decyduje zgadzając się na prace dla Irlandczyków. Raporty, wykresy, statystki w różnych terminach i o! tak to wygląda.

Ziajka, mówisz, że pociągające jesteś Zdrówka Ja tez co jakiś czas rzeczy przeglądam i oddaje.
Marcel <3

Stary 2014-12-09, 11:25   #1103
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Bylam na hybrydzie. Od razu umowilam sie na dzien przed sylwkiem na nastepna. Boli mnie brzuch i zaraz sie z Kostusiem poloze moze sie zdrzemniemy.

Ziajka zdrowka.

Mysia lo mamo. Pracownikiem roku jestes.

Arletko biedna Lenulka. Paczka wyslana😁

Zophiee u nas tez nie najgorsza noc .

Agabi dobrze ze jestes.

Wybaczcie ze tak malo ale ten@ mnie wykancza. Czuje sie przeokropnie...
13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią
> http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png
http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png
Run bitch!Ruuun!
RudaEwcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-09, 11:31   #1104
89migotka
Zakorzenienie

Ja tylko na chwile, z usg nie jestem zadowolona. Pęcherzyk dominujący 1.75cm, endometrium nie całe 5mm

89migotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-09, 11:34   #1105
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tylko na chwile, z usg nie jestem zadowolona. Pęcherzyk dominujący 1.75cm, endometrium nie całe 5mm
Pisałam już. Kochana pęcherzyk jest ok. Endo kiepskie ale nie martw się na zapas. Czekam na info od J.
Marcel <3

Stary 2014-12-09, 11:34   #1106
PannaMagda
Zakorzenienie

Migocia a Ty bierzesz coś na wzrost pęcherzyków ? jak możesz to pij czerwone wino (lampkę) codziennie

Stary 2014-12-09, 11:36   #1107
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PannaMagda Pokaż wiadomość
Migocia a Ty bierzesz coś na wzrost pęcherzyków ? jak możesz to pij czerwone wino (lampkę) codziennie

Migotka, brała clo. I to przez tego dziada endo takie
Marcel <3

Stary 2014-12-09, 11:38   #1108
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Migocia moze nie wszystko stracone. Tule mocno.
13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią
> http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png
http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png
Run bitch!Ruuun!
RudaEwcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-09, 11:44   #1109
Gianna M
Zakorzenienie

No ja tez sie witam z @ a juz myslalam ze bede testowac:p

Arletko o matko biedna Lenulka ze az tyle na raz zabkow idzie oby sie nie meczyla

Magda a co ty planujesz

Ziajka jedz czosnek,jedz czosnek! Tru trututu trutu kup czosnek i marchew (to z bajki) Wiesz ile w wawie kosztuj nianka,ja nie wiem czy by cos z pensji zostalo:p

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Iza bardzo sie ciesze ze Domis dostal taki fajowy prezent i ze wyrownaja kase!!!jupi!

Mysiu ile ty masz urlopu o matko!!!ale kurde co to ma byc ze nie daja 2tyg ciagiem:/ dziady zasrane!

Mili albo masz nadal dni plodne albo to jest ich koncowka u mnie na koniec dni plodnych sluz staje sie bialawy. A temp mierzysz? Masz jeszcze nieregularne cykle po tabsach to wszystko mozliwe.

Gianna M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-09, 11:48   #1110
PannaMagda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MiliTu Pokaż wiadomość
Witam się i ja

Lila_27no niby ruszyło, ale nastawienie mam słabe. Bo mój niby nowy szefo wydawał się spoko a tu widzę, że jednak nie do końca jest ok.

PannaMagda a szczerze to teraz już bez skrupułów będziemy się starali wcześniej to jeszcze myślałam, że kurde jak dostanę nowe stanowisko to może powinnam popracować trochę, a w nosie tam

_Kluska_ też mam taką nadzieję Hmm no to koniecznie z panią dyrektor porozmawiaj! To Wasze dziecko i ma czuć się tam dobrze i bezpiecznie. A Wy pewnie. Za to płacicie.

Gianna M jak się dziś czujesz?

yssmay udało się zasnąć szybko ?

zophiee osz Ty Ty Łobuzie co tam wyczyniałaś, ze dziecko budziłaś ?

RudaEwcia25 ooo to będziesz miała męża na dłużej! Rewelacja A czy to nie będą akurat te dni żeby siostrzyczkę dla Kostello zrobić ?
Mili.. tylko nie skupiaj się na tych staraniach za mocno.. bo wiesz jak bardzo czegoś chcemy to czasami nie wychodzi. A w tych całych staraniach chodzi o to, żeby być blisko siebie z partnerem, a nie mechaniczne "chodź do łóżka bo mam śluz jak jajko".
Jesteś mądrą laską, obserwuj siebie.. a na to trzeba kilka cykli żeby wiedzieć coś więcej. Zapisuj info, mierz tempkę (chociaż mój lekarz kazał mi wyrzucić termometr ) jeżeli masz regularne cykle to połowa sukcesu za Wami. To że masz 20 dc. to tylko przypuszczenia, że jesteś po płodnych owulacje stwierdzić może tylko lekarz po USG.
powodzenia

Mój lekarz stwierdził u mnie "wyimaginowane" PCOs. Jestem zdrowa, a pęcherzyków miałam tyle, że mogłabym je oddawać na cele charytatywne. Jajniki nieco powiększone, a badania hormonów idealne. Organizm mój przy moim eks sam się "zabezpieczał" i dobrze, bo to kretyn
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości