|
|
#4531 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LIV
![]() Co nie? Cytat:
![]() U nas w rodzinie piątki ![]() Cytat:
To mi przypomniało rodzinną przypowieść, jak onegdaj w ten sam sposób zakłóciłem ludziom podróż w przedziale pociągu osobowego relacji Poznań-Bydgoszcz, ja+kombinezon+zima+brak wody w wc Jak u Barei
|
||
|
|
|
#4532 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4533 |
|
To ja :)
|
Helou
Jeszcze się urlopuję a co u Was nowego?? Włosy, dzieci, buty, minerały bez zmian?? ![]() Ściskam!!
|
#4534 |
|
BAN stały
|
Mursz!
|
|
|
|
#4535 | |
|
Zakorzenienie
|
Młoda od niedzieli dobrze, ale ...
my z Tżtem mieliśmy ciężką noc, poranek Wirus z didki przeszedł na nas oboje ![]() ![]() Qrcze, muszę wydobrzeć do jutra ![]() ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie bez zmian ... Dowalają mi tylko zakwasy po robieniu zdjęć na zawodach zapaśniczych w których startowała ksześnica. A poza tym gites
|
|
#4537 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4538 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Cytat:
|
|
#4539 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Pytanie z cyklu "problemy pierwszego świata": jak umyć głowę jedną ręką...?
|
#4540 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Dzwoniła do mnie rano jakaś babka z firmy Platinum( a tak z dwa razy dopytałam jaka to firma), że wygrałąm u nihc ( mój nr tel) exkluzywny komplet bielizny za 80 zl ![]() No...to jej powiedzialam,ze to nie moze być exclusive tylko baaazzar jak za 80 ![]() Ale nie, ekskluzywna jest ![]() a uprzedzila moje pytanko skąd maja nr tel, sama. Yves Rocher jakimś podejrzany typom numery rozdaje, niby jakiś konkurs ale ja w konkursach nie uczestniczę, nigdy....już nigdy nic od nich nie kupie, od Rocher ![]() A bielizna super, fancy i całkiem za darmo bo oni pokrywają wszystkie koszta i wogóle , idealna i cud miod...tylko trzeba pokryć koszty przesyłki od producenta ze stanów do mnie , taki malusi drobiażdzek... ![]() Zgadnijcie gdzie kazałam sobie jej ja wsadzić ![]() ![]() Tak Wam pisze ku przestrodze, bo jak nie dawno slyszałam, to niezłe naciagactwo jest. Jak ktoś tego badziastwa nie odbierze, to walą korespondencję typu wezwania sądowe/prxzedsądowe, że niby koszta. Już nie pamiętam gdzie ale obilo mi się o oko/ucho... |
|
|
|
#4541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4542 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Stazja, a wiesz, ze słyszałam coś o tym? I mam wrażenie, ze to działa tak,ze przysyłaja Ci potem cyklicznie różne badziewia, a jak chcesz zrezygnować to właśnie strasz sądem itepe.
![]() Na razie wymyśliłam, ze założę rękawiczkę (taką od farbowania włosów), inaczej jej za Chiny Ludowe w gorącej wodzie nie zamoczę....
|
#4543 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sobie jakos radziłam przez 6 tygodni z gipsem na lewej ![]() jeśli nie możesz wcale użyć chorej ręki, to szampon do kubeczka, rozmieszać z wodą i pianę na czubek głowy, bo głównie chodzi o domycie skóry. no chyba że masz dużą ilość środków stylizujących na długości do zmycia. w wannie myłam, nawet z czesaniem długich włosów dałam radę można też skoczyć do salonu na dokładniejsze mycie ![]() Cytat:
![]() mój dziadek ostatnio oddzwonił na nr komórkowy który mu się wyświetlił jako nieodebrany - ponad 30zł go skasowali, oczywiście został o tym poinformowany automatem na samym początku rozmowy... ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Cytat:
ja na drugiej miałam worek na śmieci za łokciem gumką przymocowany
|
|
#4544 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4545 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Na szczęście tak. Wrzątkiem polałam lewą....
Cytat:
![]() I ja sobie też poradzę, nie takie rzeczy przeżyłam - ale mnie to wkurza. Jakby mało było spartańskich warunków, grzania wody w garnku i mycia się w +3 stopniach, to se jeszcze musiałam łapę załatwić ![]() I mnie niestety bardziej chodzi o włosy niż o skórę głowy. Wczoraj sobie odpuściłam mycie włosów, jak się tym wrzątkiem oblałam, i dzis się czuję jak ostatnia fleja, bleee.... A - nie odbieram nieznanych numerów, esemesy z obcych od razu kasuję, bez czytania - zwłaszcza te " na numer 600 xxx xxx" padła główna wygrana". Taaa, padła - zwłaszcza jak nie brałam udziału w nijakim konkursie
|
|
#4546 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wychodzi na to same seriale na słabym poziomie oglądam i na dodatek uważam je za dobre Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
zdecydowanie wolę ciepłe zimy, mam nadzieję ze takie zostaną ![]() a mróz niestety u mnie występuje, rano jest spokojnie z minus 4, no więc nie jest tak całkiem niezimowo Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2014-12-09 o 15:06 |
||||||
|
|
|
#4547 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. Tez mi się o ucho obiło jakiś czas temu . Tak czy inaczej , zapowiedziałąm już w domu,zeby przypadkiem żadnych przesylek pobraniowych do mnie nie odbierali przez najbliższe pól roku ![]() 2. A co Ci się stało? A już doczytalam.... Da się jedną, da ![]() Cytat:
![]() 2. Do mnie juz nie dzwonią na stacjonarny często .Kiedyś się wkurzyła, kazdy telefon stac( wszyscy znajomi rodzina dzwonią na komórki) odbierać uroczym '' kostnica - slucham'' ewentualnie ''zakład usług pogrzebowych '' ![]() Po miesiącu dużo mniej tych telefonow ![]() Cytat:
![]() Moglabym oddzwonic i spytac czy wlazło z kookardką
|
|||
|
|
|
#4548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mówię że nie mam pracy działa tak samo
|
|
#4549 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4550 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4551 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ha! To ja się pozbyłam stacjonarnego jeszcze w 2004 roku, jak tylko Mama zmarła - po grzyba miałam płacić abonament, skoro w domu mnie prawie nie ma, poza tym mam komórkę?
|
#4552 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() le tak, to trzeba dzwoniącego do słowa dopuścić. A tak To ''kostnicz''czy wg uznania i się sam rozlancza blyskawicznie ![]() Cytat:
A nie, u mnie to jest przez internet. Niestety najlepsza opcja z TP... |
|
|
|
|
#4553 |
|
Wtajemniczenie
|
Miłego popołudnia całemu Baru
Nie nadrobię...
|
|
#4554 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja mysle ze z tym YR to sciema., tak mowia bo to powszechnia znana marka ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- a jesczze co do spania to w dzien moja didka urzadza sobie 2 drzemki,wszystko spoko tylko dlaczego one są 5cio minutowe?
|
|
|
#4555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale...wyrażam dane na przetwarzanie moich danych osobowych....no to chyba o to cho, że moga oddać namiary komu im się podoba? Się moge mylić, ale... |
|
|
|
|
#4557 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
czemu opcja przeszukaj wątek jest jakas posrana?
chce odnaleźć post w ktorym szukam przepisu na pierniczki i ni wujanie wyszukuje ![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Cytat:
a jakabyła afera YR? nic nie słyszalam
|
|
|
#4558 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() No Z KWC też często podobna amsakreska
|
||
|
|
|
#4559 |
|
Zakorzenienie
|
A o której ją kładziesz na noc? Moja to w ogóle w dzień nie spała, ale to jak była ciut starsza.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#4560 | |||
|
Mother of Cats
|
Macham znad nowej plombki - w zębie po zupełnie innej stronie paszczy niż ten, z którym przyszłam
![]() Cytat:
Cytat:
Tak czy siak: ![]() Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:15.

Jeszcze się urlopuję a co u Was nowego?? Włosy, dzieci, buty, minerały bez zmian??
wywnętrza się czy przeszło?