|
|
#1591 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lumpeksy, ciucholandy II
Takie drobne:
1. Torba, jakaś włoska firma. 2. Bermudy, kolor czekoladowy. 3. Topik, Benetton. 4. Apaszka, Divided.
|
#1592 |
|
Zakorzenienie
|
taka pogoda
ze mi sie nawet wychodzi cnei chce sprzatam;dlol
|
|
|
|
#1594 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oj oj to nei dobrze ze tak posliniłas klawiature hihi ciesze sie ze Ci sie podobaja moje zdobycze
|
|
|
#1595 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1596 |
|
Przyczajenie
|
po oglądnięciu połowy fotek na tym forum stwierdzam ze w poniedziałek wybieram sie do jakiegos lumpeksu i mam nadzieje ze szczęscie mi dopisze
w co wątpie CIASZUNIA ! masz na prawde wspaniałe ciuchy normalnie sa przesliczne! gdzie Ty je znajdujesz? zawsze kiedy ja ide to znajde najwyzej 2,3 ładne bluzeczki... chyba mam pecha To forum jest cudne
|
|
|
|
#1597 |
|
Rozeznanie
|
Obiecane fotki z wczoraj... Nic wielkiego ale zawsze
![]() 1. Tuniczka z bufkami jakas bez firmowa, musze troszke poprawic to marszczenie bo sie sprulo 2. Nietoperz h&m 3. Long azurowy Papaya byl jeszcze z metka , na ostatnim zdjeciu widac jak sie ukladaPrzepraszam za jakosc zdjec ale robiona telefonem, a swiatlo u mnie dzis okropne... |
|
|
|
#1598 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bermudy i topik rewelacja powaliły mnie ![]() ![]() szaliczek i torebka też fajne Cytat:
hihi na szczęście zdążyłam wytrzeć zanim się jakieś zwarcie zrobiło ![]() Cytat:
śliczny kolorek tuniczki z bufkami, boski nietoperz i long
a ja wczoraj w końcu poleciałam szybko do lumpeksu, ale że miałam mało czasu i kasy to kupiłam tylko to: (moja miłość od pierwszego wejrzenia) nietoperz Only w pastelowym kolorku 4zł
|
|
|
#1599 |
|
Przyczajenie
|
Wątek bardzo fajny, wszystkich postów nie zdązyłam jeszcze przejrzeć i pooglądać na zdjęciach "upolowanych" ciuszków.
Postanowiłam, że ja też się pochwalę. ![]() Ciucholand odwiedziłam tydzień temu jak i dziś za wczesniejsza namową koleżanki. Efektem 3 godzinnego "grzebania" (duzy "grzebacz" w Lodzi na Piotrkowskiej) był nie tylko ból pleców (wieszaki dość nisko zawieszone) ale i..kilkanascie szmatek . Wydalam moze sporo (42zl/kg), ale dla mnie i tak ceny kosmos!! po ostatnim ubieraniu sie w bonprixie i quellu-gdzie pomijając ceny wielokrotnie się "nacinałam" na rzeczy jakościowo jak z jakiegoś worka. Po typowych butikach nie cierpię chodzić (bo w ogole nie cierpie chodzic po miescie . Wczesniej moja szafa byla prawdziwą tragedią Wrzucam dwa ciuszki (reszta wlasnie sie pierze) -Top wyglądający może na dziecinny, ale w rzeczywistosci bardzo fajny twarzowy -Żakiet w kolorze kawy z odrobiną mleka (na fotce wyszedł jaśniejszy), ktoś uszył go chyba dla mnie bo lezy idealnie ..a z żakietami zawsze miałam kłopot.
|
|
|
|
#1600 |
|
Wtajemniczenie
|
A to moje, skromnie:
* bermudy, 40, all * białe vero moda - 10zł * zolta bluzka atmosphere- 10zł * niebieski sweterek mango - all |
|
|
|
#1601 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1602 | |
|
Zakorzenienie
|
Bleu podoba mi się ta pierwsza bluzeczka ![]() ![]() Cytat:
wszystkie łowy cudne
![]()
|
|
|
#1603 | |||||
|
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
przydałby mi sie taki Cytat:
zanim zaczełam lumpkowac moja szafa to byl koszmar a teraz coraz bardziej sie w to wciągam ![]() ten top jest naprawde świetny!! podoba mi sie... i to bardzo Cytat:
|
|
#1604 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Świetna bluzeczka
|
|
|
|
|
#1605 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję za uznanie
![]() też chciałam od dawna nietoperza ale nie mogłam znaleźć a na all nie chciałam bo nie wiedziałam jak leżą i ceny też często wysokie a tu przypadkiem się znalazł ![]()
|
|
|
#1608 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszyscy mają nietoperki.... Ja nie mam.
farfalla - ![]() Bleu - przestałam nosić ciuszki z kolorowymi nadrukami, ale Twój top wyjątkowo mi się podoba! Kurczaki, chyba sobie coś podobnego poszukam. (W rekompensacie kupuję na dziale dziecięcym ciuszki dla maluchów z mojej rodzinki, kolorowe cuda!) Ps. W centrum Łodzi tylko raz byłam w Lumpku, ale zbyt duży tłok i wszystko od razu powybierali... ![]() Nasteczka - bermudy, białe V.M. i atmosphere, super. zaakrecona - ciekawa bluzeczka, elegancja
|
#1609 | |
|
|
Cytat:
wogole u mnie w mieście sklepy do dupy... wiec zostały tylko ciuchlandy i chyba teraz rzuce sie na amerykańskie sklepy internetowe bo niektóre firmy mają naprawde świetne ciuchy za niedużą kase
|
|
#1610 |
|
Raczkowanie
|
a oto moje przypadkowe zdobycze które nabyłam po kupowaniu soczewek.
i gdyby nie mama do tej pory nie wiedziałabym o istnieniu tamtego lumpka.. ![]() *krótka 'bluza' w paski. w rzeczywistości są granatowe.effect. - 8zl *bluzka atmosphere. - 7zł *a'la koszula diesel. - 13zł. był jeszcze cudny bladoróżowy sweterek coś w stylu longów no alee przyszłam następnego dnia i już go nie było. ![]() widziałam także ostatnio bardzo fajne cos jakby plecione białe peptoły. ![]() ale niestety niezbyt sie czuje w takich butach wiec nie wzięłam. w poniedziałek znów wybieram sie na 'polowanie' i rezultaty na pewno zamieszczę. ![]() |
|
|
|
#1611 |
|
Zakorzenienie
|
NasteCzka -
białe spooodnieee ...bÓmĆ - bolerkoo
|
|
|
|
#1612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super bolerko/krótka bluza
i koszula diesel
|
|
|
#1613 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A tak poza tym udane zakupy
|
|
#1614 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dziękuję mała hhe Cytat:
Dziękuję, tutaj tak każdy pisze, więc jest to normalne, kogoś za to zbanowali?? P.S Dziękuję
|
|||
|
|
|
#1615 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1616 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1617 | |
|
|
Cytat:
właściwie ten wątek Tworzą cały czas te same wizażanki a jak komuś sie nie podoba taka wstawka to po prostu niech nie zagląda na nasz wątek ![]() przecież niektórzy są bardzo zainteresowani perełkami, które na jedną nie pasuja a inna strasznie chce tą rzecz mieć. mam nadzieje ze każda z was dobrze zrozumiała moj przekaz i nie wywołam żadnej kłutni ![]() A tak wogole jeśli moderator nikogo nie zabanował to chyba wszystko jest ok (a tak notabene musiałby chyba zabanować wiekszość z nas
|
|
#1618 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1619 |
|
Przyczajenie
|
Gdzie lumpeksy w Lublinie???
Gdzie znajduja się fajne lumpeksy w Lublinie, bo są na kazdym kroku, ale gdzie sa te naprawde fajne??? bylam kilka razy w paru ale nic nie znalazlam
a z ciuchów ktore tutaj zobaczylam, widze ze mozna naprawde fajne ciuszki znaleźć. Mam nadzieje ze znajde taki takze w moim miescie czekam na wasze info
|
|
|
|
#1620 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Prawde mówiąc nie wiem o jaką kłótnię chodzi, zdaje się, że jestem tu regularnie a o niczym nie wiem hehe. Zgadzam się z Tobą, bo jesteśmy tutaj stałymi "goścmi" i warto napisać co oddajemy a co sobie zostawiamy, bo wtedy ktoś inny może z tego skorzystać. Rozumiem takie sytucje kiedy dana osoba specjalnie reklamuje swoje ciuchy wklejając linki do aukcji a potem już się nie udziela. Z drugiej strony to jeżeli mam za to dostać bana to chyba zrezygnuje z tej opcji, bo już raz dostałam za edytowanie postu, co jest głupotą, ale to już nie na temat
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:58.

ze mi sie nawet wychodzi cnei chce

super sweterek i kapelusz
... normalnie pośliniłam klawiature.. w dodatku nie mojego komputera
nie mam pieniędzy a je wydaję :P
jak się wyleczyłam z lumpeksów tak teraz jak po miesiącu przejżałam ten wątek chyba znów zacznę częściej tam bywać i wydawać kasę 

za wczesniejsza namową koleżanki. Efektem 3 godzinnego "grzebania" (duzy "grzebacz" w Lodzi na Piotrkowskiej) był nie tylko ból pleców (wieszaki dość nisko zawieszone) ale i..kilkanascie szmatek
. 

też chciałam od dawna nietoperza ale nie mogłam znaleźć a na all nie chciałam bo nie wiedziałam jak leżą i ceny też często wysokie