![]() |
#2161 |
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 5
|
![]() ![]() |
![]() |
#2162 |
Rozeznanie
|
a może wie ktoś co kupić do przewijania po za domem ?
bo są takie maty http://allegro.pl/mata-turystyczna-d...831133074.html albo ceratki http://allegro.pl/podklad-do-przewij...788464443.html no i się zastanawiam co lepsze.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2163 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
gratuluję talentu! kurcze... wypadałoby iśc się ogarnąć przed wizytą, ukulać mielone, a tak mi się nie chce... w dodatku chwilę temu dopadł mnie mega ból głowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2164 |
Wtajemniczenie
|
Hej, pozaznaczałam posty do odp, ale dopiero jutro mam wolne od pracy- tam zamieszanie ogromne, trzeba wykorzystać fundusze do końca roku, więc szaleństwo. Dopiero teraz usiadłam i jem obiad, który przyjechał o 12.
![]() Trzymam kciuki za wizyty- doczytuję Was a miarę na bieżąco- jestem raptem 3-4 strony za aktualną ![]() Pozdrowienia z nad lazanii i kubka pokrzywy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2165 |
Wtajemniczenie
|
A ja tak na szybko.
Asia odpoczywaj dużo ![]() Aga kuchnia T suuuuper ![]() Odebrałam wynik hemoglobiny glikowanej i jest 4,9! Więc już sama nie wiem... |
![]() ![]() |
![]() |
#2166 |
Zakorzenienie
|
Hehe czyli też nie jestem sama
![]() Ja mam w sumie zamówienie z gemini ale siedzi w szafie.. i nie wiem czy wszystko mam... A.. na pewno muszę pampersy kupić... I muszę ciuszki wyprać... a za to w ogóle nie wiem kiedy się wezmę... co chwile jakieś pranie do wstawienia ehh. Agata - racja... w tym kraju to wszystko prywatnie trzeba.. bo na nfz to sie czeka nie wiadomo ile... albo traktuja Cie tez nie wiadomo jak. ehh. Mlebi no ja wlasnie w ogole prania nie zaczelam ![]() Asia... ja Ci po raz któryś mówie... Ty nie masz zadnej cukrzycy! A to że czasem był wysoki cukier to mogła być wina stresu albo takiego jedzenia po którym każdemu by skoczył cukier ![]() Widzisz.. masz nawet lepszy wynik niż ja ![]()
#2167 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2168 |
Zakorzenienie
|
Dzieki za kuchnie , tzn w imieniu T ktora nie wie,ze obcykalam zdjecia jej kuchni
![]() blat jest kamienny, eh piekna ta kuchnia ![]() Ja sie mialam dawno temu brac za swoja torbe, wiekszosc rzeczy mam, nawet w zeszlym tyg wypralam koszule nocne,ale wciaz sie nie spakowalam ![]() do konca grudnia daje sobie deadline ![]() A ja ruszylam i troche posprzatalam umylam w lazience toalete i umywalke, kuchnie, zmywarke, podlogi w calej chacie ![]() i padlam musze te ziemniaki isc obrac i siebie tez by wypadalo ogarnac, bo moj maz codziennie amory uskutecznia i az mi glupio, ze ja taki pizamowiec, a on ciagle ma na mnie chrapke ![]() ![]()
#2169 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tak ogólnie na zwykłą wizytę w szpitalu torbę mam spakowaną .. także musiałabym dopakować podkłady itd. ( ale nie wiem czy czasem nie osobno?) DLa dzidzi będę pakować w styczniu, bo póki co nie mam ogarniętych ubranek ... Nie mam też listy czego u mnie w szpitalu wymagają Cytat:
ano .. tak to niestety w tej naszej polsce jest ![]() Moja niunia mało aktywna jest, tj. rusza się, ale chyba znów inaczej jest ułożona bo znów inaczej czuję i tak jest mi niewygodnie, że szok ( jakby w poprzek leżała, bo ucisk na kościach czuję po obu stronach) ... jeszcze tydzień do wizyty ![]() A ja robię pomidorówkę ![]() ![]() No i z Pauliną dziś rozmawiałam, jakichś bóli pleców i żołądka dostała, i ciężko się jej oddycha, mam nadzieję, że wszystko ok będzie, dzwoniła do gina i miała jechać na IP, także jak się czegoś dowiem dam Wam znać ![]() ![]()
![]() |
#2170 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2171 |
Zadomowienie
|
o kurcze! mam nadzieję, że wszystko u Pauliny ok!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2172 |
Konto usunięte
|
Mam nadzieję że to z paulina to nic poważnego. Oby było dobrze
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#2173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2174 | |||||
Zakorzenienie
|
iva_b torty piekne,e to moje sie przy tym chowaja
![]() Ollllciaaa o matko co za sasiad ![]() jakis kurde,nie ma cor obic chyba,a Ty sie nie denerwuj,dobrze ze mandatu nie dali,ale skzoda nerwow na takie stare pryki Cytat:
![]() logoasia dobrze ze na ip podjechalas,i ze wszystko jest ok,a jakby sie cos dzialo to wiesz masz tam wracac,a w domku wypoczywac duzo Cytat:
kuchnia fajna,troche nie moj styl bo mi sie te nowoczesne meble nie podobaja,ale ogolnie ladnie sie prezentuje maz sie napracowal,tesciowka pewnie zadowolona ![]() Cytat:
ale sluchaj warto skonsultowac zebys jakas jasnosc miala Cytat:
Panna Migotka ![]() Cytat:
![]() hej,pracuj ladnie hehe i jedz cos a nie ze 2 h pozniej, ![]() ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- o rany,maciejka,tez mam nadzieje ze z Paulina i jej dzidzia wszystko dobrze to czekamy na wiesci albo od niej albo od Ciebie ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- dziewczyny tych aniolkow moich-to raczej nie bedzie co podziwiac,bo moja mala miala takie tempo malowania ze musialam jej oddac czesc moich jak juz skonczyla malowac swoje ciastka i kamienie ![]() wkleje wam a co,ale oczu to raczej nie ciesza ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2175 |
Zakorzenienie
|
Maciejkamoj tez chyba fiknal z dupki w dol na poprzek bo cala noc go dzis czulam w jednych i drugich zebrach a nawet dalej ;/
Daria ja mam i takie ceratki ale bez obrazkow- te z Seni jakby co mam wiecej :P ale one jednorazowe raczej i mam taki materialowy tez przewijak w razie czego byl dolaczony do torby ktora dostalam tej niebieskiej warto kupic to http://www.bangla.babyonline.pl/opin...do-przewijania ![]() Wlasnie...oby z Paulą dobrze wszystko było, jak beda jakies wiesci to wpisuj nam tutaj ;*
http://agicosmoholic.blogspot.com/ Mój wlasny, prywatny blog. ![]() http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/ Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach ![]() Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2014-12-09 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2176 |
Zakorzenienie
|
witam... wstałam o 10. mloda w domu bo brzuch mnie boli. na 17 idziemy na urodziny kolezanki mojej córki i az mi sie chce z 2h siedziec...
u mnie szczyt pracowitosci własnie cora mi łózko scieli, odkurzyła a ja byłam tylko na spacerze z psem i koniec akcji. a i sniadanie zrobiłam o 11. teraz trzeba bedzie ugotowac makaron do pomidorowej i podgrzac zupe. koniecccc
#2177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A brzuch boli tak wzdęciowo?
![]() |
#2178 |
Zakorzenienie
|
a z czego niby.brzuch twardy i dziwny tak to okresle
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez maladT Czas edycji: 2014-12-09 o 13:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#2179 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() - cudne torty ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Paulina trzymam kciuki żeby wszytko było ok |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2180 |
Zakorzenienie
|
mala i dobrze,corcia Ci pomoze
urodzin tez wspolczuje,bo mi by sie tez nie chcialo siedziec niestety cos sie zrobilam bardziej domowa chyba,albo leniwa,albo to i to a na brzuch cos bralas?ja w nocy mialam takie bole okresowe,wstalam na siku i myslalam ze nie dojde do wc bo mnie brzuch bolal strasznie |
![]() ![]() |
![]() |
#2181 |
Zakorzenienie
|
Mój się wczoraj cieszył, że mógł w ogóle zobaczyć czy równo się ogoliłam
![]() Maciejka mam nadzieję, że z Pauliną wszystko dobrze, daj nam znać jak coś więcej będziesz wiedziała ![]() Ja też mam dzisiaj strasznie twardy brzuch ![]() Ale czuję normalnie ruchy... mało tego Nadka sie teraz rozpycha i mi chyba zaraz pępek rozpecha ![]()
#2182 |
Zadomowienie
|
buu wklejam zdjęcia , mam nadzieję że córci się spodoba
WP_20141209_001.jpg WP_20141209_002.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#2183 |
Raczkowanie
|
Maciejka oby szybko były wieści od Pauliny i oby wszystko było ok
![]() Agata ja chodze do gin na NFZ jest dostępny w każdy poniedzialek i środę w moim ośrodku zdrowia,usg można trzy razy w tyg.i mam jakieś 15 km, nie muszę wcześniej się zapisywać ![]() ![]() ![]()
chcesz rozśmieszyć Pana Boga-opowiedz mu o swoich planach... Edytowane przez iva_b Czas edycji: 2014-12-09 o 14:16 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2184 | |
Zakorzenienie
|
że odpoczywasz !
o kurcze , oby sie nie pogorszyło na tych urodzinach Cytat:
![]() ![]() Ja obralam ziemniaki, dalam psu jesc ![]() dalam mu nawet pusta butelke do zabawy ![]() ![]() a ja czekam,az pralka skonczy prac, bo wsadzilam posciel wczorajsza i moja poszewke na rogala ktora powedruje na kaloryfer sie suszyc ![]() I mąż dzwonil,ze pomimo wlaczonego ogrzewania itd czynsz nie jest tak wysoki jak w zeszłym roku gdy odebralismy mieszkanie ![]()
![]() |
#2185 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2186 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() piękne Ty naprawde masz talent ! ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2187 |
Zakorzenienie
|
1141655 a ma u was ogrzewanie wpływ na czynsz tj. co miesiąc macie inną kwotę? Bo u mnie biorą zaliczki a dopiero w czerwcu jest rozliczenie i się dopłaca lub zwracają ...
zjadłam jabłko i mi niedobrze bleeee
![]() |
#2188 |
Zakorzenienie
|
ewa jest cudowna
![]() aaaa ![]() przepiekna,naprawde jestem zachwycona bardzo dziekuje juz za nia no nie moge sie napatrzec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2189 |
Zadomowienie
|
Maciejka, czekamy na wieści, niech Madzia żadnych niespodzianek nie robie
![]() Daria ja mam tą matę do przewijania różowo - fioletową, jest ok, nie zajmuje dużo miejsca, także ja polecam właśnie żeby gdzieś zabrać, aczkolwiek myślę, że zwykłe podkłady też swoją rolę spełnią. http://allegro.pl/podklad-do-przewij...788464443.html jestem dzisiaj jakaś nienażarta... Chodzę i dopycham się mandarynkami, ale wiem, że w drugim pokoju jest zapas czekolad w prawdzie jako dodatek pod choinkę dla każdego no ale zawsze można dokupić, do Świąt kupa czasu no nie?? ![]() a moja torba szpitalna to po Nowym Roku. Teraz jeszcze muszę kupić materacyk i rożki, ale to przed Świętami jak będziemy u TZ to podjedziemy do tego sklepu stacjonarnie, co wszystkie kupowałyście materacyki, weźmiemy teściową, może coś fundnie ![]() dwa rożki macie czy więcej?? a i w styczniu to Gemini mi zostaje, niby jakieś pierdółki, ale pewnie do darmowej dostawy dobiję i jak dowiozą to torbę spakuję. Chociaż nie wiem czy ja tego za bardzo nie odkładam, ale ja zawsze na wszystko mam czas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2190 |
Zakorzenienie
|
Aga fajnie z tym rachunkiem ze nizszy
u mnie jak u maciejki,placi sie stala kwote a raz na pol roku jest rozliczenie,i sie albo doplaca albo idzie na poczet nastepnego,choc jak mielismy za duzo nadplacone to nam sie czynsz obnizyl na pol roku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.