![]() |
#2251 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 5
wrociłam... i czułam sie taka wolna (nie powolna) na drodze jak cisnełam moja c3 i wymijałam mercedesy... kocham to
![]() Aga piekne te firanki. aż mi sie zachcialo miec jeszcze jeden pokoj w domu... no ale nic trzeba poczekac jeszcze z 5-6 do 10 lat... moze wtedy sie uda. Wrociłam i brzuch taki hmmm twardy niemiło. takze zjem tylko kolacje bo 1 muffinek i herbata to mi zbytnio nie zapełniły brzucha i w zaleznosci od poziomu sennosci bede albo szła spac albo cos sobie porobie w domku
#2252 |
Zakorzenienie
|
Jak ja bym zjadła takiego muffinka na słono...... chyba mam za duży poziom słodyczy już
![]()
#2253 |
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio mówiłam do męża że jak zaczniemy Małej urządzać pokój i się wprowadzimy to ona już może będzie po nim biegać
![]() A mój mąż na to... to przynajmniej zobaczymy co gdzie może stać, a gdzie nie może ![]() Lui współczuje... następny debilny sąsiad :/ Asia ja się Twoich zdjęć też nie mogę doczekać ![]() Ehh a ja bym zjadła nachosy z multikina ![]() ![]() ![]()
#2254 |
Zadomowienie
|
ja zjadłam kanaapki z jajkiem i ogórkiem kiszonym
![]() oczywiście zwinęłam jedną Milkę ze świątecznych paczek, ale mojemu tacie w sumie jakąś gorzką czekoladę trzeba kupić, bo on innych nie może, więc i tak w nadmiarze była ![]() a tamten z dołu ma takie jazdy, ale ostatnio był spokojny, pierwszy raz chyba od maja taka akcja, były juwenalia, urodziny TZ, jego kawalerski i cisza, a dzisiaj nic ![]() Edytowane przez lui_89 Czas edycji: 2014-12-09 o 19:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#2255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez bym zjadla nachosy kurde a mezulek poszedl z psem...bym wyprosila, ale doczytalam i narobilam sobie ochoty dopiero teraz kurde znowu jestem glodna :/ No a Twój mąż ma całkowitą rację ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2256 |
Zakorzenienie
|
Lui.. przez Ciebie bym teraz jajka zjadła
![]() Nie no a te nachosy to za mną chodzą już chyba z 2 tyg ![]()
#2257 |
Zakorzenienie
|
my z mezemy chyba w weekend idziemy do Cinema na Hobbita bo była w tv reklama i mowie o fajnie, no i on do mnie to co czekamy az sie sciagnie za jakis czas a ja ze nie ze weekend bezdzietny bo młoda do moich rodzicow jedzie no i bedzie po wypłacie wiec zrobimy sobie mikołajkowy prezent kulturalny... przy okazji moze kolacja pierogowa na starowce... mmmmmm
Czwartkowe spotkanie na 10 aktualne? proponuje miejsce spotkania MC Donald w Plazie... a potem pojdziemy na cos lepszego
#2258 |
Zakorzenienie
|
weźźźźź.....
Jeju nie potrafię zapanować nad głodem, tak mi teraz burczy, że szok a jadłam przecież tosty jakoś po 18stej :/
#2259 |
Zakorzenienie
|
no własnie ja tez... a jestem w okolicach kolacji i mysle czy gotowac czy robic cos na szybko... ogolnie ostatnio mam mega ochote ciagle na jajka gotowane
a co do tego co do ust bierzemy to dzis lepiej było bo skończyły sie urodziny i dzieci przyszły z balonami w kształcie mieczy i psow... no i ja i jeszcze 2 laski mowimy ze miecze to zupełnie co innego kształtem przypominaja... mina innych rodzicow bezcenna... ale serio do uja to było podobne ja Wam powiem ze co do jedzenia to ostatnio zauwazyłam ze jem mniej... nie mam takich napadow i moge jest 3posiłki max i nie chce mi sie jesc
#2260 |
Zakorzenienie
|
Aga zapomniałaś że masz szybką przemiane materii ?
![]()
#2261 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Noo ekspresową :p nie no w sumie 3 godz minely prawie od posilku wiec mam prawo byc glodna, ale aż tak ? ![]() nie wiem co mam zjesc, by glod nie zlapal mnie w nocy ![]()
![]() |
#2263 |
Zakorzenienie
|
hejo ponownie
![]() Marcin juz spi, andzia oglada ostatnią bajkę a ja mam chwilkę da siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2264 |
Zakorzenienie
|
Ja ostatni posiłek jem często o 23 a w nocy i tak się budzę głodna :/
I wtedy zawsze mam ochotę na schabowego ![]() ![]()
#2265 |
Zakorzenienie
|
ewek no nie gadaj... fuck...no to trzeba cos jeszcze obczic ale kolacja musi byc
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez maladT Czas edycji: 2014-12-09 o 19:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2266 |
Wtajemniczenie
|
Cześć babeczki
![]() ![]() ![]() Ewek widziałam, że dostałaś Mikołajka ![]() ![]() ![]() Przeklęte Następnym razem to już na bank zdasz ![]() ![]() Lecę was ponadrabiać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poodkurzałam całe mieszkanie i pomyłam podłogi ![]() ![]() Pomyłam gary, bo ich nie wstawiam do zmywarki. I odpoczywam ![]() Jutro lab trzeba zaliczyć i przygotować się do wizyty... ![]() Olcia zamiast karkówki zrobiłam Twoim sposobem szynkę, bo się okazało po rozmrożeniu że to szyna, ale i tak pychotka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2267 |
Rozeznanie
|
Aga piękne te firanki
![]() Jeju jak was czytam to się od razu głodna robie ! |
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Zakorzenienie
|
No i przez Was jem bagietkę z masłem czosnkowym i camembertem.jest pycha
#2269 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A w ogóle co do straży miejskiej i mandatów to Olcia pamiętaj za każde wykroczenie zawsze może być pouczenie ![]() Cytat:
![]() |
#2270 |
Zakorzenienie
|
wizaż świruje znowuuu
![]()
#2271 |
Zadomowienie
|
hejo
![]() Aga śliczne zasłonki! Lui rzeczywiście dziwny jakiś sąsiad.. może hałas przeniósł się z innego mieszkania - np obok? melduję się po wizycie ![]() mały ma już 1844g ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() do tego jest włochaty, ale to widocznie rodzinne ![]() zaskoczyło mnie, że jest już obrócony i że raczej już pozycji nie zmieni - jedynie może się obracać wokół osi głowy... zastanawiam się więc czemu czasem czuję kopniaki jednocześnie na prawym i lewym boku? może szpagat robi? ![]() ![]() Madzia - możesz mi dopisać kolejną wizytę 7.01 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2272 |
Zakorzenienie
|
Ale super
![]() ![]() ![]() Ja tak widzę, że każdemu się termin przyspiesza... a mi się opóźnia ![]()
#2273 |
Zakorzenienie
|
migotka cudowne wieści !!
![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- bosz jak mnie to moje dziecko dzis kopie po zadzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2274 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja uwielbiam taką kolorystykę ![]() Migotka ![]() ![]() ![]() Madzia - mój też zawsze w tył jest z tygodniami biedulek malutki :P ciekawe czy kiedyś wyprzedzi termin ![]() Mój własnie bolesnie okopuje mój pępek, bo stałam i nosiłam wieszaki z kurtkami na nowy drążek. Widocznie mu się to nie podobało. Zaparzyłam sobie ziółka. Oczywiście znów jestem głodna :/ ja nie wiem, ziemniaków sobie nagotuję ![]()
![]() |
#2275 |
Rozeznanie
|
emdzik cieszę się, ze córeczka rosnie, trzymam kciuki, zeby ładnie przybierała i zeby lekarz na nastepnej wizycie dokladnie Cię przebadał.
Możesz mi też wpisac kolejne usg na 8 stycznia ![]() Pannamigotka widze, ze nasze dzieciaczki powoli dobijaja do 2 kg ![]() Co do jedzenia, to ja wczoraj o 23:30 ugotowalam sobie kalafior i go zjadlam... co prawda nie byl jakis wielki, ale nigdy o takiej porze nie jadlam kalafiora ![]() Ciąża to jednak dziwny stan ![]() Właśnie puściłam druga pralkę z ciuszkami małej ![]() Pierwsza partia czeka na prasowanie, ale zanim się za to zabiore musimy kupic komode. Edytowane przez martu_la Czas edycji: 2014-12-09 o 21:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2276 |
Zakorzenienie
|
maladT tez mi sie wlasnie wydaje ze premiera 26.12 bo sprawdzalam bo chce isc z mezem a mala wcisnac cioci,skoro sie juz ostatnio udalo ze zostala
![]() emdzik nic sie nie martw,mi sie wg usg termin co wizyte opoznia ![]() logoasia ![]() wkleje wam moje aniolki,tylko sie nie przestraszcie,moze lepiej beda wygladac jak je skoncze juz,no i jak dorobie bo mala mi czesc pomalowala wedlug swojej wizji a nie wiem kiedy je skoncze,bo musze jednak sie ogarniac z nauka Edytowane przez buu007 Czas edycji: 2014-12-09 o 21:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2277 | ||
Zakorzenienie
|
Jestem dziewczynki
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Agata, cieszę się, ze tak miło Ci się kojarzą moje strony ![]() ![]() Alunia, cieszę sie, ze Ci smakowało ![]() ![]() Migotka, gratuluję udanej wizyty ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2278 |
Zakorzenienie
|
cos sie chyba nie udalo
migotka super,ktory Ty jestes tydzien? hihi beda dzieciaczki z nami wczesniej ahh doczekac sie nie moge jak zaczniemy sie rozpakowywac martula fajnie,ja juz sie zmobilizowalam wieczorem,umylam witryne,jutro szafka i szafa,i tez zaczynam prac ubranka malej ![]() dziewczyny a macie cos na stolikach polozone?mamy taki stolik lawe teraz nowy,i ta plyta u gory no latwo na niej slady zostawic,jak sie ma tylko wilgotne albo tluste rece-czyli moje dziecko ma takie caly czas,i sie zastanawiam co by polozyc na tym zeby jakos w miare wygladalo i zeby sie tak nie brudzilo? |
![]() ![]() |
![]() |
#2279 |
Zakorzenienie
|
Buu, a moze takie podkładki?
Chodzi mi o takie coś https://www.google.pl/search?q=podk%...ml%3B500%3B500 Twoja córeczka moze to zrzucać....hmm |
![]() ![]() |
![]() |
#2280 |
Zakorzenienie
|
Olcia dobrze ze szczesliwie dojechalas
![]() o juz sobie ogladam wiesz wole zeby zrzucila raz na jakis czas,niz zeby mi porysowala czy cos dzis juz bylam zla,wylala mi kawe na sciane,bo ja przestawiala,przestawiala ,postawila na oparciu kanapy i widzialam ze ja ta zostawila ale przyszedl facet do nas po stolik stary,i on wyszedl a ona to zrzucila eh,szorowalam sciane,zobaczymy jutro jak to bedzie ogladac,na razie wydaje sie ze cos tam sie domylo wiec moze tragedii nie bedzie Edytowane przez buu007 Czas edycji: 2014-12-09 o 21:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:05.