Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 20 - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-09, 18:34   #4591
ludovika
Rozeznanie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 20

hej

---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Tysiaczek83 Pokaż wiadomość
Dziękuję Kotek...no co Ty,nie oddawaj ☺
Dobrze Tysia ze wszystko w porządku już z Twoim maleństwem
ludovika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-09, 18:38   #4592
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ludovika Pokaż wiadomość
hej

---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

Dobrze Tysia ze wszystko w porządku już z Twoim maleństwem
Tylko chcemy do domku...inhalacje to mogę sama robic...
Tysiaczek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-09, 18:42   #4593
ludovika
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Loquilla Pokaż wiadomość
Marnia, ja tez poprosze o linki

Synek dostał głupiego jasia i po 30 min wyglądał jak nieźle wstawiony i głupoty do tego wygadywał (że niby smerfetka to jego babcia ) Potem tylko na stole po zabiegu jak się ocknął to bardzo płakał bo nie wiedział gdzie jest i co się dzieje.
Przez tą dzisiejsza akcję w ogóle nie myślę o mojej operacji. W klinice mam się stawić o 15 więc koło 16-16.30 będę już na stole.
hihi smieje się z babci .Bylam dziś na konsultacji u naszej Dr wszystko dobrze z cycuchami mam się wstawić za pol roku .Wspomnialam jej o Tobie i Marzence pytala czy Marzenka zadowolona hehe .Mila jak zawsze .Napisze Ci na fejsie pielęgniarki które jutro będą pokaze na tych zdjęciach z kliniki.Bedziesz miała dwie te same co ja bo się pytałam ich czy będą jutro tylko nie wiem która będzie w nocy czy jakas inna czy jedna z tych i pytałam o pokoj Twój hihi ale jeszcze nie wiedziały który .
Stary 2014-12-09, 18:49   #4594
maja2013
Raczkowanie

Olivkaa a pamiętasz dla czego? zestresowałaś mnie bardzo.
maja2013 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-09, 18:51   #4595
ludovika
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Tysiaczek83 Pokaż wiadomość
Tylko chcemy do domku...inhalacje to mogę sama robic...
Hmm czyli jeszcze jesteście w szpitalu??
Stary 2014-12-09, 18:56   #4596
maja2013
Raczkowanie

Loquilla synek ma 2,5 roku, strasznie lubi być noszony na rękach i godzinami wisieć na mamusi. Czekałam z operacją rok ze względu na to ale nic się w temacie nie zmieniło.
maja2013 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-09, 18:57   #4597
ludovika
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez marnia Pokaż wiadomość
Te body kupiłam na allegro kupiłam jeszcze inne też jest fajne i bardzo tanio po 29 zł ale wygląda bardzo fajnie i ładny materiał nie jakiś shitowaty
Kopara mi opadla Podasz mi proszę linka

Edytowane przez ludovika
Czas edycji: 2014-12-09 o 19:02
Stary 2014-12-09, 19:02   #4598
BreaveGirl
Raczkowanie

Cześć Kobietki

Tysiaczku, kurde współczuję zawirowań zdrowotnych z synkiem. Mam nadzieję ,ze wszystko skończy się dobrze. Zyczę dużo zdrowia i uśmiechu na buzi. Uściskaj syna

Loquilla- jutro Twój wielki dzień Będę trzymała kciuki i z niecierpliwością oczekiwała wiadomości jakiejś od Ciebie - właścicielki nowych extra cyców Powodzenia Sciskam serdecznie!

Kochaneczko - masz ładne piersiątka, jesteś drobniutka ale myślę ,ze i w dużych będzie fajno Oby wszystko sie tak udało jak chcesz ale do tego jeszcze troszke czasu.

Marnia- już pisałam ale jeszcze raz napiszę -sexowna jesteś w tym body Twojemu menowi pewnie ciśnienie skoczy jak Cię ujrzy. Bardzo ladnie wyglądasz
Ja czuję się już w miarę. Za chwilę mija miesiąc od operacji, sprawa wygląda tak mniej więcej: ruchy rąk jeszcze ograniczone, średnio mi idzie prowadzenie wozu w sensie jak muszę energicznie i szybko wrzucac biegi, prawa pierś ,która była mniejsza a dostała ciut wiekszy implant bardziej mi dokucza. To jest trochę zakłuje i takie tam. Nie spię jeszcze na boku ale na chwilę sobie pozwolę poleżakować.
Nasz Dr wypoczywa za granicą i będzie 15.12 to omowimy czy jeszcze pas mam nosić czy nie. Niby 3 tygodnie tylko ale nic sie nie stanie jak o tydzien dłuzej ponoszę. Lewa pierś jest prawie nieodczuwalna w sensie nic i nie dolega. Powoli robią się miękkie Schodzi mi skóra , staram się delikatnie peelingiem ją ściągnąć i smaruje mleczkiem.
I tak to leci

Dzisiaj aż nie nadążam Was czytać.
Miłego wieczoru Kobietki
Stary 2014-12-09, 19:03   #4599
marzenaf2006
Raczkowanie

Ludwiczko ---- no nasza pani dr naprawde fajna babka
Louqilla ---hheheeh od jutra ból i cierpienie
tysiak --- ty to masz ostatnio przeboje jak nie z pieskiem to z dzieckiem ...samo zycie
ja zaczyna diete mż
Stary 2014-12-09, 19:12   #4600
ludovika
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez BreaveGirl Pokaż wiadomość
Cześć Kobietki

Tysiaczku, kurde współczuję zawirowań zdrowotnych z synkiem. Mam nadzieję ,ze wszystko skończy się dobrze. Zyczę dużo zdrowia i uśmiechu na buzi. Uściskaj syna

Loquilla- jutro Twój wielki dzień Będę trzymała kciuki i z niecierpliwością oczekiwała wiadomości jakiejś od Ciebie - właścicielki nowych extra cyców Powodzenia Sciskam serdecznie!

Kochaneczko - masz ładne piersiątka, jesteś drobniutka ale myślę ,ze i w dużych będzie fajno Oby wszystko sie tak udało jak chcesz ale do tego jeszcze troszke czasu.

Marnia- już pisałam ale jeszcze raz napiszę -sexowna jesteś w tym body Twojemu menowi pewnie ciśnienie skoczy jak Cię ujrzy. Bardzo ladnie wyglądasz
Ja czuję się już w miarę. Za chwilę mija miesiąc od operacji, sprawa wygląda tak mniej więcej: ruchy rąk jeszcze ograniczone, średnio mi idzie prowadzenie wozu w sensie jak muszę energicznie i szybko wrzucac biegi, prawa pierś ,która była mniejsza a dostała ciut wiekszy implant bardziej mi dokucza. To jest trochę zakłuje i takie tam. Nie spię jeszcze na boku ale na chwilę sobie pozwolę poleżakować.
Nasz Dr wypoczywa za granicą i będzie 15.12 to omowimy czy jeszcze pas mam nosić czy nie. Niby 3 tygodnie tylko ale nic sie nie stanie jak o tydzien dłuzej ponoszę. Lewa pierś jest prawie nieodczuwalna w sensie nic i nie dolega. Powoli robią się miękkie Schodzi mi skóra , staram się delikatnie peelingiem ją ściągnąć i smaruje mleczkiem.
I tak to leci

Miłego wieczoru Kobietki
I nawzajem

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Cytat:
Napisane przez marzenaf2006 Pokaż wiadomość
Ludwiczko ---- no nasza pani dr naprawde fajna babka
Louqilla ---hheheeh od jutra ból i cierpienie
tysiak --- ty to masz ostatnio przeboje jak nie z pieskiem to z dzieckiem ...samo zycie
ja zaczyna diete mż
Fajna fajna smialysmy się bo jej asystent już drugi raz przyszedł jak bylam na konsultacji i za każdym razem się nie zalapywal żeby moje cycki zobaczyć .Nie mow tak Loquilli hihi.Jak się czujesz widze ze coraz lepiej ?pytala dr czy zadowolona jesteś bo jej wspomniałam o Tobie .
Stary 2014-12-09, 19:30   #4601
marzenaf2006
Raczkowanie

zadowolona jestem jak na razie heheheh mój tż mówi , że mam teraz klate koksa w ciągu dnia się dobrze czuje ...tylko w nocy jeszcze plecy bolą i klata boli jak się podnoszę ....ale coraz lepiej
ja za 10 dni mam zadzwonic i sie umówić z dr

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

ja mialam nocną pielęgniarkę taką w brązowych kręconych włosach ...miła babka ....pamiętam , że jak ją zawołałam to mówię do niej siostro basen jej mina bezcenna ...a potem mówie że żarcik

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-12-09, 19:47   #4602
ludovika
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez marzenaf2006 Pokaż wiadomość
zadowolona jestem jak na razie heheheh mój tż mówi , że mam teraz klate koksa w ciągu dnia się dobrze czuje ...tylko w nocy jeszcze plecy bolą i klata boli jak się podnoszę ....ale coraz lepiej
ja za 10 dni mam zadzwonic i sie umówić z dr

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

ja mialam nocną pielęgniarkę taką w brązowych kręconych włosach ...miła babka ....pamiętam , że jak ją zawołałam to mówię do niej siostro basen jej mina bezcenna ...a potem mówie że żarcik
Hehe dobra jesteś ja miałam chyba ta sama w nocy spala jak zabita ze nie slyszala jak smigalam do kibla w nocy hehe .
Stary 2014-12-09, 19:54   #4603
marnia
Raczkowanie

Dzięki BreaveGirl i ludovika. Kurcze was też te staniki tak obciskaja ze po zdjęciu ich macie odciski? Masakra teraz nałożyłam stanik od doktora bo tamte są tak obcisłe ze mam czerwona skórę i tez na bliźnie.

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

Ludovika tu jest link ale sorzesaz juz zakonczona
http://allegro.pl/1012-sexy-kuszace-...817619333.html
Stary 2014-12-09, 20:09   #4604
Loquilla
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to Loquilla

Cytat:
hihi smieje się z babci .Bylam dziś na konsultacji u naszej Dr wszystko dobrze z cycuchami mam się wstawić za pol roku .Wspomnialam jej o Tobie i Marzence pytala czy Marzenka zadowolona hehe .Mila jak zawsze .Napisze Ci na fejsie pielęgniarki które jutro będą pokaze na tych zdjęciach z kliniki.Bedziesz miała dwie te same co ja bo się pytałam ich czy będą jutro tylko nie wiem która będzie w nocy czy jakas inna czy jedna z tych i pytałam o pokoj Twój hihi ale jeszcze nie wiedziały który .
Hihi szpiegu ty

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

Cytat:
I nawzajem

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Fajna fajna smialysmy się bo jej asystent już drugi raz przyszedł jak bylam na konsultacji i za każdym razem się nie zalapywal żeby moje cycki zobaczyć .Nie mow tak Loquilli hihi.Jak się czujesz widze ze coraz lepiej ?pytala dr czy zadowolona jesteś bo jej wspomniałam o Tobie .
Ee tam. Spoko. Ja sie nie boje i nie stresuje Wiem ze bedzie bolało tylko ciekawa jestem jak bardzo
Breave, oczywiście ze będą fajne cycki! Trzymajta mi tam tylko kciuki.
Loquilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-09, 20:25   #4605
ludovika
Rozeznanie

Cytat:
Dzięki BreaveGirl i ludovika. Kurcze was też te staniki tak obciskaja ze po zdjęciu ich macie odciski? Masakra teraz nałożyłam stanik od doktora bo tamte są tak obcisłe ze mam czerwona skórę i tez na bliźnie.

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

Ludovika tu jest link ale sorzesaz juz zakonczona
http://allegro.pl/1012-sexy-kuszace-...817619333.html
Dzieki za linka spoko może jeszcze będą .jeśli chodzi o stanik to tak tez obciskała mnie guma w obwodzie.Na blizne poloz sobie platki kosmetyczne i dopiero stanik jak Ci obciera blizny.

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

Cytat:
Hihi szpiegu ty

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

Ee tam. Spoko. Ja sie nie boje i nie stresuje Wiem ze bedzie bolało tylko ciekawa jestem jak bardzo
hihi.Jutro się okaze jak bardzo ale dasz rade silna babka z Ciebie .

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-12-09, 21:15   #4606
Shazney
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny jak wy dajecie rade w tych stanik ach. Ja po paru godzinach mam dosyć swędzi mnie, chce to wszystko ściągnąć i skóra mi zaczyna się łuszczyc na piersiach masakra
Smarujesz je czymś? Mnie też się łuszczyła, ale solidnie je nawilżam olejkiem i już jest spoko.

Cytat:
Napisane przez BreaveGirl Pokaż wiadomość
I tak to leci

Miłego wieczoru Kobietki
Nosisz non stop ten pas? Nienawidzę go

Never underestimate the power of good morning texts, apologies,
and random compliments.
Shazney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-09, 21:57   #4607
23m
Rozeznanie

Cytat:
Hihi szpiegu ty

Ty się kładź, żeby na jutro się wyspać, jeszcze dzieciaczki Ci się dadzą pewnie od rana we znaki i już nie pośpisz

Znalazłam ten sam kostium na aktywnej aukcji w gratisie pończochy są
http://allegro.pl/koronkowe-body-bod...821379166.html

Edytowane przez 23m
Czas edycji: 2014-12-09 o 23:11
23m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-09, 22:56   #4608
Shazney
Zakorzenienie

Loquilla, powodzenia

Nikt nowy nie dołączy do wyliczanki? :d

---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ----------

Cytat:
Napisane przez 23m Pokaż wiadomość
Znalazłam ten sam kostium na aktywnej aukcji
Ja nigdy nie chodziłam w takiej bieliźnie, chyba bym się głupio czuła

Never underestimate the power of good morning texts, apologies,
and random compliments.
Shazney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-09, 23:30   #4609
Zainteresowana2
Zadomowienie

Loquilla powodzenia trzymam już bardzo mocno kciuki... Koniecznie napisz jak już będziesz po żeby zdać szczegółowe relacje

05.10.2017 - operacja A.B. 😁 silimed natural 425HI
Zainteresowana2 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-12-10, 04:23   #4610
Avie93
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Avie93 torebka od LV wiec szukaj w tym kierunku dlaczego żałujesz operacji? przeciez masz piekne piersi
Bo robiąc operacje dążyłam ślepo do jakiegoś wyimigowanego ideału w mojej głowie , chciałam tym podwyższyć swoją samoocenę , myślałam że to w jakiś sposób odmieni moje życie. Taka jest prawda że zrozumiałam że miałam ładne swoje naturalne piersi i niepotrzebne mi to było .. Pozatym boję się że za kilkanaście lat będzie mnie czekała wymiana implantu i może mnie wtedy nie być na to stać Nie wspominając o tym że nie wyobrażam sobie znów przechodzić przez ten ból Nie wiem czy warto było aż tak cierpieć.. Pozatym mam straszne blizny pod piersiami , mega widoczne , przez co każdy kto je widzi od razu się mnie pyta czy mam robione piersi Tracę nadzieję że te blizny zbledną bo nakupywałam już tyle różnych drogich i polecanych specyfików i nic nie pomaga Pozatym odkąd mam zrobione piersi przestałam się wysypiać po prostu z tymi piersiami jest mi mega niewygodnie wcześniej kochałam spać a teraz przy każdej zmianie pozycji muszę uważać żeby nie ucisnąć przypadkiem piersi Plusy posiadania nowych piersi są takie se dużo bardziej podobam się sobie w bikini czy wydekoldowanej bluzce.Być może byłam niedojrzała do tej operacji nie wiem jednak teraz zaczynam mieć wątpliwości czy to była dobra decyzja..
Avie93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-10, 05:33   #4611
mon87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Shazney Pokaż wiadomość
Loquilla, powodzenia

Nikt nowy nie dołączy do wyliczanki? :d

---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ----------

Ja nigdy nie chodziłam w takiej bieliźnie, chyba bym się głupio czuła
Na pewno głupio ale po paru razach by Ci przeszło to uczucie zażenowania

---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 06:53 ----------

Loquilla trzymam kciuki za Ciebie kochana oby włożyła Ci jak najwiecej i bolało jak najmniej
20.08 makijaz permanentny brwi i oczy, Janovia usta i bruzdy, botox
mon87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-10, 07:12   #4612
Loquilla
Zadomowienie

Cytat:
Ty się kładź, żeby na jutro się wyspać, jeszcze dzieciaczki Ci się dadzą pewnie od rana we znaki i już nie pośpisz

No jakbyś zgadła. Już od godziny nie śpimy, ale nocka w miarę przespana. Teraz ostatnia wieczerza i głodówka. Jak ja nie lubię być głodna

Shazney, dzięki

---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Zainteresowana2 Pokaż wiadomość
Loquilla powodzenia trzymam już bardzo mocno kciuki... Koniecznie napisz jak już będziesz po żeby zdać szczegółowe relacje
Na pewno dam. Jeśli nie osobiście to jakiegoś posłańca do Was przyśle
Stary 2014-12-10, 07:18   #4613
jaccom
Raczkowanie

Dzień dobry poranną kawą ))

Zlookałam tę torebkę od LV - znam personę, która ma na sprzedaż dokładnie ten model, kolor czarny..... nie pamiętam która z Was szukała, ale jeśli nadal aktualne to proszę o info...
szczególne kciuki dla dzisiejszej "operacyjnej" cycolinki - ja dokładnie rok temu przechodziłam swoją op. więc życzę wszystkiego naj i 100% zadowolenia

buziaki*
Stary 2014-12-10, 08:21   #4614
Loquilla
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Avie93 Pokaż wiadomość
Nie wiem czy warto było aż tak cierpieć.. Pozatym mam straszne blizny pod piersiami , mega widoczne , przez co każdy kto je widzi od razu się mnie pyta czy mam robione piersi Tracę nadzieję że te blizny zbledną bo nakupywałam już tyle różnych drogich i polecanych specyfików i nic nie pomaga Pozatym odkąd mam zrobione piersi przestałam się wysypiać po prostu z tymi piersiami jest mi mega niewygodnie wcześniej kochałam spać a teraz przy każdej zmianie pozycji muszę uważać żeby nie ucisnąć przypadkiem piersi Plusy posiadania nowych piersi są takie se dużo bardziej podobam się sobie w bikini czy wydekoldowanej bluzce.Być może byłam niedojrzała do tej operacji nie wiem jednak teraz zaczynam mieć wątpliwości czy to była dobra decyzja..
Powiem tak: CIERPLIWOśćI. Blizny zbledną, ale u każdego w innym czasie. Moja blizna po cesarce po 16 miesiącach też jeszcze nie zbledła ale czekam. Może kiedyś to nastąpi bo widzę, że na końcach jest już prawie niewidoczna więc to trwa.
A Ty paradujesz na codzień na golaska, że każdy widzi blizny?

---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ----------

Cytat:
Napisane przez mon87 Pokaż wiadomość
-

Loquilla trzymam kciuki za Ciebie kochana oby włożyła Ci jak najwiecej i bolało jak najmniej
Oby Dzięki

Jaccom, dziękuję

O tę torebkę Avie93 pytała.

---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ----------

Ostatni posiłek spożyty to czas na wyliczankę:

Loquilla 10.12 -dziś
szann 13.01 - 34
kochanecz ka7 3.03 - 83
lijuana 10.06 -182

Kto przejmuje od jutra wyliczanke??
Kochaneczka, chcesz?

Edytowane przez Loquilla
Czas edycji: 2014-12-10 o 07:24
Stary 2014-12-10, 09:06   #4615
marnia
Raczkowanie

Hej dziewczyny pomóżcie nie działa mi aplikacja naszego forum, cały czas jak chce wejść to wyskakuje mi security error i nie mogę nic pisać musiałam wejść przez Google komuś się to zdarzyło? A poza tym powiedzcie czemu trzeba cały czas nosić stanik nawet w nocy ? Mnie jiż denerwują staniki i pas masakra ciągle mnie uuciska źle biustonosze chyba kupuje chociaż wydają się dobre ale mnie też uciskaja, zwariuje

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Dopiero teraz przeczytałam wasze posty z wczoraj haha nie wiedziałam że aż takie zainteresowanie tym body
A pod biustonosz podkładem dalej guziki ale i tak uuciska zaraz dam zdjęcie jak wygląda moja blizna po zdjęciu stanika.
Stary 2014-12-10, 09:15   #4616
rochelle_
Mów mi Rosia :)

Hej dziewczyny, już kiedyś pytałam, jednak otrzymałam tylko jedną odpowiedź (chcę więcej ) na pw. Jedna z was już poleciła mi lekarza, jednak nie mogłam wstrzelić się w termin i znalazłam innego. Okazał się strasznym gburem, szukam więc dalej. Znacie jakiegoś dobrego chirurga, u którego można zrobić piersiątka w jakimś sensownym systemie ratalnym? No i zastanawia mnie, czy wszędzie robią symulację sylwetki, czy jest to jakoś dodatkowo płatne? Próbuję wyliczyć całkowity koszt marzenia i otrzymuję sprzeczene informacje (co jest w cenie zabiegu, implanty, robota chirurga, dwie (3?) konsultacje, pobyt dobę (dwie) w placówce, stanik pooperacyjny (czy to już kupuję sama?)). Myślałam, że dam radę finansowo na gwiazdkę, jednak liczę, liczę i chyba będę musiała przesunąć to na styczeń-luty

Złap Rośkę w sieci!
nowy wpis! ---> www.rzeklam.pl
Instagram
Stream, czyli giereczki
rochelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-10, 09:23   #4617
ludovika
Rozeznanie

czesc Wam .LOQUILLA trzymaj się!!!!!!!!:c mok:

Edytowane przez ludovika
Czas edycji: 2014-12-10 o 09:24

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-12-10, 09:30   #4618
23m
Rozeznanie

Heja
Cytat:
Hej dziewczyny pomóżcie nie działa mi aplikacja naszego forum, cały czas jak chce wejść to wyskakuje mi security error i nie mogę nic pisać musiałam wejść przez Google komuś się to zdarzyło? A poza tym powiedzcie czemu trzeba cały czas nosić stanik nawet w nocy ? Mnie jiż denerwują staniki i pas masakra ciągle mnie uuciska źle biustonosze chyba kupuje chociaż wydają się dobre ale mnie też uciskaja, zwariuje
Ja myślę, że cycki nam się ciągle układają, gdzieś wyczytałam, że 4-6 tygodni goją się nasze głębokie rany pooperacyjne, stanik nam te cycki trzyma w jednym miejscu, w nocy szczególnie jest nam potrzebny, dlatego żeby nam się one nie rozjeżdżały w dzień żeby dobrze trzymały je przed opadnięciem implantu i w razie figo fago to samo - lepiej mieć coś co potrzymuje je
Dodatkowo tworzy się torebka, która okala implant do max 6 tygodni, tworzy ona takie rusztowanie dla implantu... Marnia nam niestety mija dopiero 3 tyg,myślę że warto się poświęcić i nosić stanior wg zaleceń naszych doktorków

Loquilla dzisiaj Twój wielki dzień

rochelle_ u dobrego chirurga wstrzelić się na styczeń, czy luty będzie Ci ciężko. Raczej mają oblężenie w tych miesiącach.

Edytowane przez 23m
Czas edycji: 2014-12-10 o 09:49
23m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-10, 09:52   #4619
ludovika
Rozeznanie

Cytat:

Dzieki za linka
Stary 2014-12-10, 09:53   #4620
marnia
Raczkowanie

Kurcze nawet nie mogę dodać zdjęcia a przychodzą mi powiadomienia na aplikacji ale nic nie mogę odpisać tylko przez Google wrrrrr

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości