Mamusie lutowe 2015 - cz. 5 - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-10, 09:16   #2311
MaamaaZuzi
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 5

Dzień dobry
Wracam małymi kroczkami do żywych. Mogę oddychać, chodzić, nie potrzebuje osoby to wstania z łóżka. Po wczorajszym dniu po mimo bólu który jeszcze mam jest super.
Miałam już takie bóle, pierwszy raz w ciąży z Zuzią, później przez 3 lata one wracały co kilka miesięcy, od 2 lat spokój, jaka przyczyna nie wiadomo.
Wyprosiłam u gin wizytę. Przez telefon cały czas powtarzał ze to za poważne objawy i mi nie pomoże że muszę do szpitala jechać ale uprosiłam.
Mała brykała więc byłam spokojna że z nią wszystko dobrze, a że przechodziłam to już wiedziałam że małej to nie zagraża po długim wywiadzie gin sam stwierdził ze jak tak się sprawy mają w szpitalu mi nie pomogą, tyle że kroplówkę rozkurczową dostane a po nospie odczuwałam ulgę dlatego zależało mi żeby zostać w domu. Z wszystkich badań nie miałam zrobionej jeszcze tylko kolonoskopii ale ona teraz jest niewskazana.
Wiecie jak jest. Tż zwolnił się z pracy pomagał mi wstać z łóżka, robił herbatkę, podgrzewał mleko, przynosił po kawałku chlebka żebym coś przegryzała a w szpitalu bym była zdana tylko na siebie, a ja nawet się wyprostować nie mogłam i wizyta w wc to była wielka wyprawa dla mnie z masą jęków i płaczu nikomu tego nie życzę.
Gin obstawia żołądek, trzustkę albo stres, a same wiecie jak między mną a Tż było ostatnio. Mam się wyciszyć, przegłodzić bo po posiłkach jest najgorzej i pić mleczko. Dostałam saszetki z żelem na żołądek od gin i czekamy do jutra. Żeby tylko nie wróciło to co było wczoraj.

Weszłam na chwilkę wczoraj z tel, dziękuje kobietki za troskę.
Ewa bardzo mi miło że nawet smska do mnie skrobnęłaś
Stary 2014-12-10, 09:30   #2312
1141655
Zakorzenienie

Paulinka, może faktycznie to stres...on potrafi zjadać cały organizm... straszne jak pisałąś o tym, że nie mogłaś się wyprostować nawet Wspolczuje Ci tego bólu okropnie
Mam nadzieje,ze z dnia na dzien bedzie lepiej, i ominą Cie już takie akcje do konca ciąży

http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/
Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach
1141655 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-10, 09:33   #2313
przeklete_pragnienia
Zakorzenienie

GG do przeklete_pragnienia

Migotka fajnie, że wizyta udana A dzieciaczek już jaki duży, wszystkie tu już dochodzimy 2 kg, to już nie żarty

Mama Zuzi masz rację, też bym wolała być w domu niż w szpitalu, tam to jesteś skazana sama na siebie, bez sensu.
A w domu masz męża, małą pomocnicę
Dobrze będzie

Co do suchego szamponu to bardzo dobry pomysł, nie wyobrażam sobie myć w szpitalu moje całkiem długie włosy, potem suszyć... nie nie nie
Ja mam plan taki: jak mi wody odejdą, czy tam będę miała skurcze, umyję włosy, ogarnę, żeby na poród były świeże
Tylko, że ja muszę zakupić batiste do ciemnych włosów, bo po normalnym zwykłym szamponie zostaje mi biała mgła na włosach

Logoasia Duszona kciuki za dzisiejsze wizyty
Stary 2014-12-10, 09:41   #2314
buu007
Zakorzenienie

hej
ale u mnie mrozno dzis brrr

85jj ja juz tez nie nosze obraczki,bo po kilku razach kiedy ledwo ja sciagnelam odpuscilam sobie,bo ja ubiore ale potem jest masakra

Asia 67 dni hoho
coraz blizej swieta,a potem coraz blizej porod

przerazila mnie ta torba Twoja,pod tym wzgledem ze ja nie spakowana a tez jedziemy na 2 tyg do rodziny
Cytat:
Napisane przez Asia1105 Pokaż wiadomość
I mówi, że jestem nienormalna, że takie ładne, nowe koszule biorę do zafajdania do porodu
To jej powiedziałam, że jak by wyglądała jak hipopotam, a nie Anja Rubik, to też by chciała przynajmniej mieć ładną koszulę
alunia milego dnia

alunia,mala,ewa dziekuje
ja juz dawno nie robilam nic z masy solnej

Ewa tez sobie machne firanki dzisiaj,a co

maladT to zebys wytrwala u corci na tym przedstawieniu

lui a co kupilas? nie mam pomyslu co kupic mojemu szwagrowi

Paulina super ze juz jestes w domku
ojj boli wspolczuje,ale co racja to racja,w domu jakos z pomoca tz-eta szybciej Ci moze przejdzie,kochana to niech on sie stara,duzo zdrowia dla Ciebie raz jeszcze,odpoczywaj jak mozesz

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

Ilonka a gdzie taki mozna kupic?tez mam ciemne wlosy,moze rozwaze sobie tez,chociaz nie uzywalam wczesniej

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

kciuki za wizyty Duszonej i logoasi
Duszona cos oattnio malo pisala chyba co?

ja uciekam,wzywa mnie sprzatanie,trzeba wyprac te firanki,okno umyc,pomyc podlogi,szafy i brac sie za porzadki wieksze,ukladanie

wczoraj takie sliczne koszyczki na pierdo...lki widzialam w leroy ale takie drogie ale tz-et powiedzial ze moze po nowym roku kupimy
dobra,milego dnia ja uciekam,zajrze wieczorkiem

II kreseczki- 3.06.14

i juz z nami

WYMIANA

buu007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-10, 09:49   #2315
1141655
Zakorzenienie

Ilonka - tez bardzo lubie ten do ciemnych wlosow W ogole dla mnie Batiste wygywa
kupie sobie to mniejsze opakowanie

ale gdybym nie daj panie miala byc w szpitalu wiecej niz 3 dni, to nie obedzie sie bez mycia na pewno eh eh

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Buu tu jest np z darmowa wysylka
http://allegro.pl/suchy-szampon-bati...880843838.html to ten duzy

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

ja kupie tu http://kosmetykomania.pl/firm-pol-13...8-Batiste.html bo obok tesciowki jest ten sklep stacjonarnie

Stary 2014-12-10, 09:52   #2316
Panna Migotka 86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
A my z tż znaleźliśmy wózek i fotelik, taki jak nam się podoba o dziwo aż o 300zł taniej niż w sklepie w naszym mieście. Tż oczywiście chciał już zamówić ... bo wiecie z tymi zamówieniami jest teraz mały problem, bo większość firm stoi od 19 grudnia do 7 stycznia także niby czas realizacji jest 14 dni, ale jak się dużo uzbiera to zamawiając w styczniu na początku wózek dotrze dopiero pod koniec ... np. Bebetto jak zamówilibyśmy max do jutra, to byłby przed świętami, a reszta zamówień realizowana po 7 stycznia.

I tak się zastanawiam czy nie będziemy zbyt długo czekać, czy czasem dzieć nie pojawi się wcześniej i będzie wtedy lipka ...
ja bym chyba teraz kupiła, jesli macie na wózek przygotwaną kaskę to bym miała jedno z głowy i byłabym spokojna ze mam w czym dziecko ze szpitala przywieźć

Cytat:
Napisane przez 85jjaa Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, mam do Was pytanie - czy nosicie jeszcze pierścionki, obrączkę? bo ja jak wstaję rano to mam napuchnięte palce i na pewni nie dam rady ich ściągnąć wtedy i w sumie to zastanawiałam się czy nie trzeba by czasem tego ściągnąć do porodu?
ja noszę i zareczynowy i obrączkę, ale zawsze na noc je ściągałam. Mam też tak, że w ciągu dnia bawię się pierścionkami więc jak widzę, że palce puchną lekko to ściągam i chowam do portfela

Cytat:
Napisane przez Asia1105 Pokaż wiadomość
I mówi, że jestem nienormalna, że takie ładne, nowe koszule biorę do zafajdania do porodu
To jej powiedziałam, że jak by wyglądała jak hipopotam, a nie Anja Rubik, to też by chciała przynajmniej mieć ładną koszulę
ale coś w tym jest

Paulina cieszę się, że dzisiaj jest już lepiej... mam nadzieję, że taki "atak" już się nie powtórzy... może rzeczywiście to na tle nerwowym... stres potrafi nieźle namieszać w organizmie... moją przyjaciółkę kilka lat leczyli na nerki i układ pokarmowy, wszystkie wyniki miała jednak w normie (gastro i kolonoskopie itd), podejrzewali kamienie, zapalenie nerek i jeszcze kilka innych, dopiero niedawno jakiś lekarz wpadł na to, że to przecież na 90% na tle nerwowym...
tak więc kochana - dużo spokoju Ci życzę i dobrze, że TZ stanął na wysokosci zadania
Panna Migotka 86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-10, 09:55   #2317
1141655
Zakorzenienie

Nerwy potrafią zasiać takie spustoszenie, że szok...
Pamiętam ponad rok temu miałam taki atak nerwów, że mój organizm zwariował....zaczęły mi drętwieć dłonie, palce, stopy, bolała mnie głowa, miałam mroczki przed oczami
jedyne co lekarzom i mi przychodziło do głowy to jakiś guz...może SM... masakra, a to potęgowało moje nerwy
mnóstwo badań, tomografy itd
które nic nie wykazały
to były nerwy.... masakra...ile ja się wtedy najadłam strachu
wtedy też odstawiłam tabletki anty :P Bo było też podejrzenie choroby zakrzepowej...ale wyniki były perfecto...Nerwy to złooooooooooooo

Stary 2014-12-10, 10:00   #2318
emdzik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
Paulina jest w domciu, była u gina na wizycie i w zasadzie czekają do czwartku czy się poprawi ( dostała jakieś tam leki)... może i już by ją wysłał do szpitala, ale nie mają co zrobić z córą. Mamy się nie martwić...

A my z tż znaleźliśmy wózek i fotelik, taki jak nam się podoba o dziwo aż o 300zł taniej niż w sklepie w naszym mieście. Tż oczywiście chciał już zamówić ... bo wiecie z tymi zamówieniami jest teraz mały problem, bo większość firm stoi od 19 grudnia do 7 stycznia także niby czas realizacji jest 14 dni, ale jak się dużo uzbiera to zamawiając w styczniu na początku wózek dotrze dopiero pod koniec ... np. Bebetto jak zamówilibyśmy max do jutra, to byłby przed świętami, a reszta zamówień realizowana po 7 stycznia.

I tak się zastanawiam czy nie będziemy zbyt długo czekać, czy czasem dzieć nie pojawi się wcześniej i będzie wtedy lipka ...
Dobrze, że Paulina w domu...

A Ty jak masz się stresować.. i sama wolisz, żeby wózek trochę postał w domu to zamówcie go teraz..

Cytat:
Napisane przez 85jjaa Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, mam do Was pytanie - czy nosicie jeszcze pierścionki, obrączkę? bo ja jak wstaję rano to mam napuchnięte palce i na pewni nie dam rady ich ściągnąć wtedy i w sumie to zastanawiałam się czy nie trzeba by czasem tego ściągnąć do porodu?
Ja czasem założe.. ale wyjde tylko i po prostu ta obrączka aż mi się wrzyna w palec :/ ale u mnie też pewnie cieśń nadgarstka robi swoje bo ostatnio jest coraz gorzej... dlatego sobie już raczej całkiem podziękuje za noszenie czegokolwiek na palcach.

Cytat:
Napisane przez lui_89 Pokaż wiadomość
dzień dobry!

ja już po śniadaniu, idę jeszcze poleżeć, potem jeszcze spacer i czekam na kuriera bo jedzie z prezentem dla mojego szwagra, no i muszę posprzątać troche.

A i miałam iść dzisiaj do labu z siuśkami, ale wstałam przed 6.00 i nasikałam nie tam gdzie trzeba no i muszę na jutro tą przyjemność sobie zostawić...
to gdzie Ty nasikałaś ?

Cytat:
Napisane przez MaamaaZuzi Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Wracam małymi kroczkami do żywych. Mogę oddychać, chodzić, nie potrzebuje osoby to wstania z łóżka. Po wczorajszym dniu po mimo bólu który jeszcze mam jest super.
Miałam już takie bóle, pierwszy raz w ciąży z Zuzią, później przez 3 lata one wracały co kilka miesięcy, od 2 lat spokój, jaka przyczyna nie wiadomo.
Wyprosiłam u gin wizytę. Przez telefon cały czas powtarzał ze to za poważne objawy i mi nie pomoże że muszę do szpitala jechać ale uprosiłam.
Mała brykała więc byłam spokojna że z nią wszystko dobrze, a że przechodziłam to już wiedziałam że małej to nie zagraża po długim wywiadzie gin sam stwierdził ze jak tak się sprawy mają w szpitalu mi nie pomogą, tyle że kroplówkę rozkurczową dostane a po nospie odczuwałam ulgę dlatego zależało mi żeby zostać w domu. Z wszystkich badań nie miałam zrobionej jeszcze tylko kolonoskopii ale ona teraz jest niewskazana.
Wiecie jak jest. Tż zwolnił się z pracy pomagał mi wstać z łóżka, robił herbatkę, podgrzewał mleko, przynosił po kawałku chlebka żebym coś przegryzała a w szpitalu bym była zdana tylko na siebie, a ja nawet się wyprostować nie mogłam i wizyta w wc to była wielka wyprawa dla mnie z masą jęków i płaczu nikomu tego nie życzę.
Gin obstawia żołądek, trzustkę albo stres, a same wiecie jak między mną a Tż było ostatnio. Mam się wyciszyć, przegłodzić bo po posiłkach jest najgorzej i pić mleczko. Dostałam saszetki z żelem na żołądek od gin i czekamy do jutra. Żeby tylko nie wróciło to co było wczoraj.

Ojjj Kochana.. tak Ci wspołczuje
Wole nie wiedzieć co to za ból :/
Oby Ci już to nie wróciło i żeby mąż tak cały czas pomagał..
I przede wszystkim żebyście sie już nie sprzeczali... bo te nerwy naprawdę nie służą!

Buu widziałam w końcu zdjęcia.... śliczności

Ilonka ja też z ciekawosci zapytam gdzie to kupić ? :P bo też ciemne włosy mam
A w sumie nawet nie myślałam o takich rzeczach
A w żadne suszarki na pewno się bawić nie będę

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

No Duszona się jakoś mniej odzywała... wczoraj chyba w ogóle

Ale trzymam Duszona i Logoasia

"I ślubuję Ci..." <3 10.05.2014

27.01.2015 <3
emdzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-10, 10:03   #2319
kano1003
Raczkowanie

Witajcie
Ciężko mi się po takiej nieobecności wbić, a jeszcze w domu zaległości i brak czasu. Ale codziennie obiecuję być

Wczoraj kurier przywiózł łóżeczko. Od razu sypialnia jest piękna
O takie :http://mnz.pl/produkt/klups-lozeczko...ece-radek-vii/

Paulina bardzo się cieszę, że już Ci lepiej. Wiemn co to znaczy ból z którym nie można sobie poradzić ( tak jak moja kolka nerkowa )

Aga mam takie głupie pytanie tylko się nie obraź. Nie było mnie na etapie, gdy zrezygnowałaś z Leosia. A teraz Twój syn jak będzie miał na imię? Tymianek? Tymon? Tymoteusz?

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Dziewczynki będę wieczorem, bo dzisiaj wizyta kontrolna u nefrologa i przy okazji zamówimy szafki z mamą do łazienki. Buź
Stary 2014-12-10, 10:09   #2320
1141655
Zakorzenienie

Kano będzie Tymoteusz
Dla nas Tymek/ Tymianek

Stary 2014-12-10, 10:12   #2321
emdzik
Zakorzenienie

Kano powodzenia

super, że łóżeczko będziecie mieli tak do przodu... po tym szpitalu teraz musisz zaszaleć

Ehhh mnie tak Młoda kopie od godziny, że masakra a od 5 min to już się w ogóle zwijam bo mnie rozpycha z jednej i drugiej strony i ten pępek mi tak rozszerza...czuje przy tym taki ból że chce mi się płakać

27.01.2015 <3
Stary 2014-12-10, 10:25   #2322
przeklete_pragnienia
Zakorzenienie

Buu Madzia batiste na pewno kupicie w Hebe. Gdzie więcej, nie wiem Chyba, że tak jak Aga pisała, przez neta

85jaaa właśnie, ja tez miałam pisać, że tak mi paluchy puchną, że pościągałam wszystkie pierścionki.

kano śliczne łóżeczko

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Madzia łączę się w bólu, mój mały też mnie boleśnie kopie a wręcz tak się rozpycha, że aż się skóra podnosi ;/
Stary 2014-12-10, 10:28   #2323
Asia1105
Wtajemniczenie

Paulina leż i odpoczywaj

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

Dziewczyny, kciuki za dzisiejsze wizyty
Asia1105 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-10, 10:29   #2324
Kasiulka22
Zakorzenienie

Cześć babeczki

Panna Migotka gratuluję udanej wizyty, cudnie

Paulinka dobrze, że wróciłaś. Trzymam kciuki żeby już nic Ci się nie przyplątywało.

Buu piękne te aniołki

Do mnie wczoraj przyjechała paka z leżaczkiem i karuzelką. Pokażę Wam na razie karuzelę bo leżaczek jeszcze nie złożony do końca, wczoraj kompletnie nie było czasu. Dziś powinien być skończony to wtedy go sfotografuję i wrzucę zdjęcia

Kano śliczne łóżeczko.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SAM_3566.jpg (45,5 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_3569.jpg (49,5 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_3567.jpg (42,0 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_3570.jpg (41,4 KB, 5 załadowań)

Edytowane przez Kasiulka22
Czas edycji: 2014-12-10 o 10:31
Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-10, 10:31   #2325
1141655
Zakorzenienie

Kasiula , nie widze zdjec

Co za glupi wizaz:/

Stary 2014-12-10, 10:32   #2326
Kasiulka22
Zakorzenienie

Dziewczyny coś Wizaż nie pokazuje fot, nie wiem czemu, dodają się normalnie

Aguś właśnie widzę, ale to przez wizaż, bo ja je zmniejszyłam, wsio jak zawsze, niby się dodały a nie widać

Stary 2014-12-10, 10:32   #2327
lui_89
Zadomowienie

Emdzik no nasikałam do kibelka po prostu

Buu kupiłam mu słuchawki takie do biegania bez kabelków itp., zapalony biegacz jest zamawiałam właśnie kurierem, bo przez Pocztę Polską pewnie nie doszłyby w jednym kawałku.

dziewczyny, kciuki za dzisiaj zaciśnięte

Maciejka ja bym kupowała teraz tym bardziej, że o fotelik chodzi
lui_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-10, 10:36   #2328
emdzik
Zakorzenienie

Ahh Młoda się trochę uspokoiła to idę się przytulić jeszcze chwilę do męża który śpi po nocce :P

Ilonka aha... to się rozejrze może w hebe o ile będzie chciało mi się iść :P

Kasia ajj szkoda że zdjęc nie widać

27.01.2015 <3
Stary 2014-12-10, 10:38   #2329
przeklete_pragnienia
Zakorzenienie

Kasiulka ja widzę tylko miniaturki, ale i tak widać, że ładna karuzela

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Madzia mój Tż też śpi po nocce Ale ja nie idę się przytulać, tylko idę obmacać swoje kosmetyki, które przyszły z DDD. Lubię toooo
Stary 2014-12-10, 10:41   #2330
logoasia
Zakorzenienie

hejo
dzieki za kciuki, idę zaraz się ograniać

Cytat:
Napisane przez MaamaaZuzi Pokaż wiadomość
Dzień dobry

uwazaj na siebie bidulo
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-10, 10:42   #2331
1141655
Zakorzenienie

Tez przed chwila widzialam miniaturki Ale nie dojrzalam szczegolow

ok wstane, ogarne sie, opatule i chyba pojde do Almy zrobic jakies zakupy
bo dzis maz pozniej wraca bo jedzie opony zmienic w koncu
potem do tesciowki jedzie jej pomalowac te dwie kolumny w korytarzu
wiec nie bedzie czasu by wjechac do sklepu, a mam pustke w lodowce

tak mi sie nie chce
ale spacerek dobrze mi zrobi
nie wiem tylko czy brac psa,ale chyba zostawie go w domu,po co ma mnie dodatkowo ciagnac
w jednej rece siata w drugiej pies nienie

Stary 2014-12-10, 10:44   #2332
Kasiulka22
Zakorzenienie

Kochane jakby się tylko dało wstawiłabym jeszcze raz, ale to forum tak czyta te zdjęcia. Wszystko jak zawsze wstawiałam

Ja mam tylko jedna miniaturkę, a jak klikam w zdjęcie wyskakuje że błędny zalącznik...

Stary 2014-12-10, 10:46   #2333
lui_89
Zadomowienie

A ja muszę prasować, jejku jak ja tego nienawidzę
mogę robić wszystko tylko nie to, ale jest taka sterta, że masakra

a wizaż to ostatnio
lui_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-10, 10:48   #2334
przeklete_pragnienia
Zakorzenienie

Ej a ja dzisiaj zaczynam 34 tydzień tak mi się przypomniało
Kurdeee jak to leci
Stary 2014-12-10, 10:51   #2335
1141655
Zakorzenienie

Ilonka mamma mia Jak pomysle,ze moja Ang urodzila Antka w 36 z ogonkiem to aż mnie obleciały zimne poty

jej nie moge sie zebrac z wyra

Stary 2014-12-10, 10:51   #2336
monnnia80
Zadomowienie

Dzień dobry Mamusie

Probuje juz od jakiegoś czasu napisać ale wizaz szaleje i mi kasuje wszystko
Ja od wczoraj jestem na tabletkach na nadciśnienie wczoraj skoczyło mi do 148/76 a ze ja mam zawsze bardzo niskie to to jest duża zmiana więc mąż pojechał do gin po recepte wieczorem i mam brać dwa razy dziennie pół tabletki i dalsza obserwacja, tylko tego mi jeszcze brakowało

Panna Migotka gratuluje wizyty

Paulina trzymam kciuki zeby było wszystko ok, stres to straszna rzecz, ja zazwyczaj mam jakieś nerwobóle, w lutym przed ślubem tak mnie wzięło w łopatce ze byłam 2 tygodnie na L4 i nawet ruszyć się nie mogłam, gdyby to było troszke pozniej to nie mogłabym nawet sukni zapiąć nie mowiac juz o normalnym poruszaniu się

Kano łóżeczko śliczne

Buu aniołki piękne

za dzisiejsze wizyty

Polecam na poprawe nastroju: http://ekspercijohnsonsbaby.pl/index.php/artykul/2/149
niektore pomysły bardzo trafione

Edytowane przez monnnia80
Czas edycji: 2014-12-10 o 10:55
monnnia80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-10, 10:52   #2337
IncognitoNick
Zadomowienie

85jjaa - ja noszę i pierścionek i obrączkę ale palce tak mi schudły, że często noszę na środkowym palcu (zwłaszcza pierścionek) zamiast na serdecznym.

MamaZuzi - cieszę się że już trochę lepiej. Oby ból nie wrócił!

Edytowane przez IncognitoNick
Czas edycji: 2014-12-10 o 10:53
IncognitoNick jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-10, 10:56   #2338
przeklete_pragnienia
Zakorzenienie

Aga no mnie też panika ogarnęła
Przecież ja nawet wszystkiego nie maaaaam
Muszę iść dzisiaj do rossa pokupować jeszcze co mi brakuje

A tak w ogóle, poza tym, ja nie chcę, ja się boję
Stary 2014-12-10, 10:59   #2339
1141655
Zakorzenienie

Do mnie sluchajcie jakos to nie dociera
ze to niedlugo,ze bede mamą, ze bedzie dziecko
dla mnie Tym w brzuchu to abstrakcja jakaś, chcę go na zewnątrz juz, ale nie dociera to do mnie, że tyle się zmieni aaaaaaaaaaaaaaaaa

Stary 2014-12-10, 11:06   #2340
Kasiulka22
Zakorzenienie

Babeczki jestem teraz na iPadzie i zdjecia chodzą...mnie rozumiem o co kaman.

Bobasinski dostał takiej czkawki, ze cały brzuch mi lata

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości