Marcowe Mamy 2015 cz. V - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-10, 19:21   #151
nusiekowa
Wtajemniczenie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. V

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
coś mają dla mojego tż zrobić to masakra jakaś ile trzeba prosić a ile gadania że ohohohoh!!!
co to ma być ! mam dość, a oni tż bratu wchodzą w du ile wlezie !!
wkurza mnie takie faworyzowanie , co za to mogę że mają trochę gorzej niż my z tż o kredyt że też się starają a mają umowę zlecenie i jak narazie to się nie zmieni ta umowa , a to że my już sobie mieszkanie kupujemy to ich boli.To już oni mają gorzej niż my bo my już załatwiamy a oni nie! ale co ja za to mogę? niech sobie zmienią pracę a nie dzieci robią też a bytu w sumie nie mają! choree! i za to oni dostają rzeczy z odzysku a nam o niczym nie mówią że coś dostali a my wszystko najlepiej za swoje pieniądze musimy kupić! a oni że mają jak mają to wszystko dostają ! paranoja! ksiązki o tym móglby pisac!!
niunia spokojnie...wdech wydech...ludzie od zawsze zazdrośni byli...a nie daj boże w rodzinie niech sie któremuś lepiej zacznie powodzić ... Trzeba zlac i miec znieczulicę - wy mieszkanie tez za gotówkę nie kupujecie-kredyt to kredyt. Zlej ich i myśl o swojej rodzinie
Stary 2014-12-10, 19:22   #152
MaMusKA29
Wtajemniczenie

Hej ja już po wizycie wszystko w porządku mały waży 1100 g wg mojej gin prawidłowo i co najważniejsze pomogło moje polegiwanie bo szyjka mi się wydłużyła z 27 mm do 31 mm ale zaraz mi powiedziała że nadal mam się oszczędzać, tak się cieszę bo obejdzie się bez szpitala,
MaMusKA29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-10, 19:23   #153
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
u mnie jest to samo, dla tż to nic nie zrobią. Ogólnie to mój tż ma dwójkę również dorosłego rodzeństwa, a jak jest jakaś sprawa do załatwienia, jakiś problem to tylko do mojego P. Brat tżta mieszka w Anglii, więc wiadomo że nie może w niczym pomóc rodzicom na co dzień, ale jego siostra mieszka z rodzicami w domu. A jak mój tż przyjeżdża do Polski raz na dwa tygodnie, to ma nagle tysiąc misji do wykonania dla rodziców
Ogólnie to jest taka paranoja, że tżta siostra jest fryzjerką, a całą rodzinę (ojca, dziadka itd) ścina.... mój tż. Więc jak głupki jedziemy czasami 40 km w jedną stronę tylko po to, żeby tż obciął dziadka

Po prostu nie można się takim gadaniem przejmować, a jak już naprawdę dojdzie do przykrej sytuacji z ich winy, to delikatnie powiedzieć swoje zdanie na ten temat. Nie pozwól sobie wejść na głowę

Ciesz się, że rodzisz we Francji, a nie tutaj Ja idę z nastawieniem jak na wojnę, najwyżej miło się zaskoczę
Ciesze i to jak Ale moje nastawienie to tez jest podobne do twojego, wole za wczasu sie nie cieszyc za bardzo, bo to nie wiadomo tak naprawde jak u mnie bedzie.... Niby opinie dobre itd. a cholera wie jak trafie na idiotow i beda nie mili czy cos..... Bo tez lekarze maja swoj zly dzien.... w kazdym razie ja moge byc bardziej nie mila, niz komus to sie wydaje
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-10, 19:23   #154
smv
Zakorzenienie

Niunia przytulam... Nie przejmuj się. Moi tesciowie znów w ogóle nie biorą pod uwagę ze my wynajmujemy a brat TŻ dostał kawalerkę na własność a później działkę budowlaną na której buduje dom-juz go kończy... Brat TŻ mówił ze ta kawalerka będzie nasza ale już wiem że tak nie będzie więc ja tam pomieszkiwac zamiaru nie mam i nie będę mu mieszkania utrzymywała... Także niuniu rozumiem Cię doskonale..
Jednak swoi rodzice to swoi.. I kropka.
Stary 2014-12-10, 19:24   #155
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaMusKA29 Pokaż wiadomość
Hej ja już po wizycie wszystko w porządku mały waży 1100 g wg mojej gin prawidłowo i co najważniejsze pomogło moje polegiwanie bo szyjka mi się wydłużyła z 27 mm do 31 mm ale zaraz mi powiedziała że nadal mam się oszczędzać, tak się cieszę bo obejdzie się bez szpitala,
super wiadomosci
Stary 2014-12-10, 19:24   #156
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
My mielismy podobny problem z tesciem wlasnie..... Bardzo niechetnie tesciu chcial nas widziec, bo kiedys TZ go poprosil o pomoc, a przeciez to jego tata, rodzina, a nie kolega z podworka, to ciezko jemu ze musial pomoc swojemu synowi, i od tego sie zaczelo.... Ja to tyle odczulam ze raz zabralam TZ telefon jak z nim rozmawial i powiedzialam ze w takim razie TZ przyjedzie sam, beze mnie, bo czuje ze nas nie chca, i im przeszkadzamy. No i swoje im powiedzielismy po tym, i juz jest dobrze.....
Oni sa zazdrosni chyba, ze wy mieszkanie kupiliscie i wam sie udalo.... Powiedzialabym im to prosto w twarz, ze nie potrafia sie cieszyc waszym szczesciem nawet.....
Ale to ze macie mieszkanie itd, to nie tylko dzieki ich synowi, bo ty tez na to ciezko pracowalas, i nikt wam niczego nie dal....
właśnie masz rację , nam nic z nieba nie spada!!
wszystko za swoje pieniadze a zarabiamy po 2 tys zl! i jak najwiecej odkladalismy by sobie kupic mieszkanie i by miec swoj wklad wlasny i wg!
a ich to boli! tż brata żona to tylko patrzy czy jestem gruba zrobiona czy nie.
tylko ciągle się wypytują co my jak daleko mamy zalatwione , a oni o sobie to nic! nie idzie nawet z nimi rozmawiac. nie no to nie na moje sily ! idą swieta mam juz dosć! nie chce tam isc juz nawet. a tz brata zona to dla ich mamy jakas swietosc tylko ona najlepsza , serio juz to trwa 2 lata i mam dość
padam z sil! juz dlugo to olewalam ale dzis juz mam dosc!

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-10, 19:24   #157
smv
Zakorzenienie

Mamuśka suuuuuper

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-12-10, 19:26   #158
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
juhiuuuuuu super wiesci
Stary 2014-12-10, 19:28   #159
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Niunia przytulam... Nie przejmuj się. Moi tesciowie znów w ogóle nie biorą pod uwagę ze my wynajmujemy a brat TŻ dostał kawalerkę na własność a później działkę budowlaną na której buduje dom-juz go kończy... Brat TŻ mówił ze ta kawalerka będzie nasza ale już wiem że tak nie będzie więc ja tam pomieszkiwac zamiaru nie mam i nie będę mu mieszkania utrzymywała... Także niuniu rozumiem Cię doskonale..
Jednak swoi rodzice to swoi.. I kropka.
tyle ze z mojej strony rodzice zyja w biedzie i nie mam co na nich liczyc! a jeszcze mamy slub do zrobienia! wkurze sie zrobie bez nikogo i spokoj!

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-12-10, 19:28   #160
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
wszystko za swoje pieniadze a zarabiamy po 2 tys zl! i jak najwiecej odkladalismy by sobie kupic mieszkanie i by miec swoj wklad wlasny i wg!
tylko ciągle się wypytują co my jak daleko mamy zalatwione , a oni o sobie to nic! nie idzie nawet z nimi rozmawiac. nie no to nie na moje sily ! idą swieta mam juz dosć! nie chce tam isc juz nawet. a tz brata zona to dla ich mamy jakas swietosc tylko ona najlepsza , serio juz to trwa 2 lata i mam dość
Wygarnelabym im wszystkim za to niunia... Niby nie mozna dac sie poniesc emocjom, ale ile mozna znosic...... ciezko na swoje pracujecie nikt wam nic nie daje, i nikt nie pomaga, i wszyscy zazdrosni, bo potraficie na swoje zaoszczedzic, i dbacie o to zeby cos miec..... no jaja normalnie
Ja swojego czasu TZ powiedzialam ze nie chce slyszec jak on rozmawia o naszych pieniadzach ze swoimi rodzicami. Bo u nich tylko to sie liczy, ile mamy, itd. a co ich to obchodzi, ja sie nie wypytuje ile w banku maja..... To samo nie mowie moim rodzicom, mamy i to chyba najwazniejsze co nie a ile, to juz nasza sprawa, z glodu nie umieramy....
Kiedys mnie spytali ile ja zarabiam, jak poszlam do nowej pracy , nie uslyszeli odpowiedzi konkretnej.... bo o to jak sie czuje i ze tesknie bardzo za TZ bo pracowalam w innym kraju.....to juz nikt nie spytal..... :/

Edytowane przez crystal25
Czas edycji: 2014-12-10 o 19:29
Stary 2014-12-10, 19:30   #161
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
zlej babsztyla- powinnaś jak paw chodzić - tz zarabisty, dzidzia zaraz będzie na rękach, mieszkanie wkrótce bedziecie urządzać i jaka satysfakcja ze nikt wam w tym nie pomagal !!!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-12-10, 19:30   #162
ewka5891
Zakorzenienie

Cytat:
Super wiadomości

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-10, 19:31   #163
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez luzna25 Pokaż wiadomość
ja kupuję taką najzwyklejszą plastikową. Widziałam taką co mi się podobała to kosztuje coś koło 20-30 złotych I do tego wkład gąbkowy, żebyśmy z mężem się pewniej czuli jak będziemy małego kąpać
no ja właśnie chyba też kupię taką najzwyklejszą, szkoda wdawać na tę akurat rzecz dużo kasy

Cytat:
Napisane przez kasia. Pokaż wiadomość
Pisałyście wcześniej o szkole rodzenia. U was nie jest tak, że trzeba się do takiej szkoły zapisać i to w tym szpitalu, w którym jest poród żeby mieć możliwość porodu rodzinnego. Ja wcześniej miałam się nie zapisywać, ale jak się o tym dowiedziałam to chyba jednak zapłacę. Jeszcze poczekam na wizytę u okulisty bo możliwe, że mi da zaświadczenie na cc.
poród rodzinny jest teraz darmowy i nic nie trzeba robić żeby go mieć. Ja do szkoły rodzenia nie chodzę tam gdzie będę rodzić, bo po pierwsze jest tam płatna, a po drugie mam dużo dalej,

Cytat:
aaaaaaaaaaaa mam dość!!!! wkurza mnie rodzina tz!!!!!!!!
nie denerwuj się szkoda czasu na takie rzeczy...

Cytat:

wy tak serio piszecie o zzo jestem w glebokim szoku
U nas tez jest gaz na poczatku, ale slyszalam ogolnie ze on slaby jest.... ale jesli kobieta czuje ze chce znieczulenie, a porod postepuje, w sensie ze rozwarcie sie powieksza, to daja znieczulenie. a jesli przestaje dzialac to dostaje sie kolejna dawke. Kolezance przestalo dzialac po porodzie akorat, dostala jakies znieczulenie zeby nie czula szycia to nie czula nic, i pozniej przeciwbolowe cos bo wszystko ja na dole bolalo.
u mnie w szpitalu zzo tylko w przypadku jak lekarz nakaże, jak by były jakieś komplikacje, więc nastawiam się, że na pewno nie będę miała. Ale jakoś mnie to nie przeraża, przynajmniej na razie
Stary 2014-12-10, 19:31   #164
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
super!!

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-12-10, 19:32   #165
tout-petit-fille
Zadomowienie

Siedzę sobie sama w domku i umilam sobie czas spędzany na necie
TŻ u brata w odwiedzinach (na pewno nie piją piwa )

20141210_202141.jpg

tout-petit-fille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-10, 19:34   #166
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:
super kochana! to oszczędzaj się dalej
Stary 2014-12-10, 19:34   #167
smv
Zakorzenienie

To już nie chodzi o zamożność bo moi tesciowie groszem nie śmierdzą moi rodzice też ale chodzi o sprawiedliwe traktowanie swoich dzieciaków a nie ze jeden święty a drugi sam niech se radzi...
Ja po moim TŻ widzę ze jest taki odrzucony Alego o tym nie chce rozmawiać... Jakoś to dziewczynki musi być... Damy se same rade!
Stary 2014-12-10, 19:34   #168
ewka5891
Zakorzenienie

Niunia rozumiem Twoj żal
My z Tztem do wszystkiego dochodzimy sami i jesteśmy dumni z tego powodu. Przynajmniej nikt nam nie bedzie wspominał ze komuś cos zawdzięczamy.

Synek

Stary 2014-12-10, 19:35   #169
MaMusKA29
Wtajemniczenie

Niunia ona - doskonale cię rozumiem , u mnie podobnie moja teściowa to świata nie widzi poza swoją córką, bo ona jest taka zaradna, bogata, na wszystko ją stać, a my z mężem to według niej nie umiemy się rządzić i ma nam za złe że się nie budujemy tylko że mieszkamy z moją mamą, ale ja mam to gdzieś bo powiedziałam mojemu mężowi że ja mamy samej nie zostawie na starość bo ona mam być za co jej wdzięczna do końca życia ( wychowywała mnie i moje 2 siostry zupełnie sama bo szanownemu tatusiowy się znudziło być z rodziną) .
MaMusKA29 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-12-10, 19:35   #170
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
tyle ze z mojej strony rodzice zyja w biedzie i nie mam co na nich liczyc! a jeszcze mamy slub do zrobienia! wkurze sie zrobie bez nikogo i spokoj!
Nam do slubu tez sie nikt nie dolozyl, a o pieniadze to kazdy sie zawsze wypytuje..... po co Moja mama sama na siebie pracuje, pelno problemow ma, a dla maluszka zawsze cos kupi, chociaz nie prosze o to, bo wiemy jaka ma sytuacje..... a TZ rodzina, ma duzo pieniedzy ze glowa az moze zabolec, nigdy nikogo sie nie prosimy o nic.... a oni tylko o pieniadze sie pytaja, ale nigdy nie spytaja sie czy potrzebujemy pomocy, czy jak sie czujemy..... I zawsze dla TZ rodziny jest zle, w jakiej sytuacji nie bedziemy, beda nam rabac glowe...... a jak TZ dostal wyjazd z firmy jakis czas temu, gdzie dobrze zarobil, to jego rodzina jeszcze mu nagadala, ze jakim cudem, jak on nie jest po studiach... wierzyc sie czasami nie chce, moja mama to byla dumna z niego, i szczesliwa, a jego Ojciec, to jeszcze mu glowe trul
Stary 2014-12-10, 19:35   #171
nusiekowa
Wtajemniczenie

tz rodzice jak byli u mnie pierwszy raz w mieszkaniu to teksty byly " ojjj ile tu ktos zarabia"," ile tu pieniędzy poszlo ". Poszlo ale kredyt mam na 30 lat i co miesiąc to ja ratę place, ja tyram, ja po godzinach siedzę - i wiecie co jestem dumna z siebie skoncztlam studia poszlam do pracy, pielam sie po drabince korporacyjnej i kurde kupiłam mieszkanie jakie zawsze chciała miec. A jak ktos nie umie/ nie chce/ a zazdrości i komentuje to juz jego problem. Jestem z siebie dumna. Jestem Ania z Wroclawia i urodzę bez znieczulenia
Stary 2014-12-10, 19:38   #172
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tout-petit-fille Pokaż wiadomość

Załącznik 5859325
ale ładnie, tak nastrojowo jak zobaczyłam miniaturkę zdjecia myślałam, że to jakiś tort

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
tz rodzice jak byli u mnie pierwszy raz w mieszkaniu to teksty byly " ojjj ile tu ktos zarabia"," ile tu pieniędzy poszlo ". Poszlo ale kredyt mam na 30 lat i co miesiąc to ja ratę place, ja tyram, ja po godzinach siedzę - i wiecie co jestem dumna z siebie skoncztlam studia poszlam do pracy, pielam sie po drabince korporacyjnej i kurde kupiłam mieszkanie jakie zawsze chciała miec. A jak ktos nie umie/ nie chce/ a zazdrości i komentuje to juz jego problem. Jestem z siebie dumna. Jestem Ania z Wroclawia i urodzę bez znieczulenia
hehe za podejście i odnośnie mieszkanie i odnośnie porodu damy radę
Stary 2014-12-10, 19:38   #173
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość
ale ładnie, tak nastrojowo jak zobaczyłam miniaturkę zdjecia myślałam, że to jakiś tort
tez tak pomyślałam...taki z galaretka i truskawkami .....zjadlabym....:brzyda l:
Stary 2014-12-10, 19:39   #174
ewka5891
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
To już nie chodzi o zamożność bo moi tesciowie groszem nie śmierdzą moi rodzice też ale chodzi o sprawiedliwe traktowanie swoich dzieciaków a nie ze jeden święty a drugi sam niech se radzi...
Ja po moim TŻ widzę ze jest taki odrzucony Alego o tym nie chce rozmawiać... Jakoś to dziewczynki musi być... Damy se same rade!
Nie lubię nierównego traktowania moja mama stara sie wszystkie dzieci traktować tak samo i to mi sie podoba.

Synek

Stary 2014-12-10, 19:39   #175
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Wygarnelabym im wszystkim za to niunia... Niby nie mozna dac sie poniesc emocjom, ale ile mozna znosic...... ciezko na swoje pracujecie nikt wam nic nie daje, i nikt nie pomaga, i wszyscy zazdrosni, bo potraficie na swoje zaoszczedzic, i dbacie o to zeby cos miec..... no jaja normalnie
Ja swojego czasu TZ powiedzialam ze nie chce slyszec jak on rozmawia o naszych pieniadzach ze swoimi rodzicami. Bo u nich tylko to sie liczy, ile mamy, itd. a co ich to obchodzi, ja sie nie wypytuje ile w banku maja..... To samo nie mowie moim rodzicom, mamy i to chyba najwazniejsze co nie a ile, to juz nasza sprawa, z glodu nie umieramy....
Kiedys mnie spytali ile ja zarabiam, jak poszlam do nowej pracy , nie uslyszeli odpowiedzi konkretnej.... bo o to jak sie czuje i ze tesknie bardzo za TZ bo pracowalam w innym kraju.....to juz nikt nie spytal..... :/
no a jak oznajmilismy że paczek na swieta nie robimy, tylko rodzicom , do tej pory nam w czyms to wypominaja. ale dziewczyny , my nawet sobie nic nie kupujemy bo wiemy ze dziecko bedzie , kredyt , remont itd. a jak mam komus jakies gow... za 20-30 zl kupowac to uwazam lepiej nie kupowac wcale.inna sytuacja gdybysmy razem w wigiilie wszyscy byli to owszem by trzebalo kupic , ale nie jak kazdy bedzie u siebie w domu na wigilie. opadam naprawde,wkurza mnie to jak mi narzucaja swoja wole! i tym co juz kupili nam to musimy na sile kupowac , jak od poczatku mowilismy ze nie kupujemy rodzenstwu nic , bo mamy wazniejsze wydatki a wszystko musimy ze swoich wyplat dac kase. a szkoda mi slow.

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-12-10, 19:39   #176
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość
no ja właśnie chyba też kupię taką najzwyklejszą, szkoda wdawać na tę akurat rzecz dużo kasy

poród rodzinny jest teraz darmowy i nic nie trzeba robić żeby go mieć. Ja do szkoły rodzenia nie chodzę tam gdzie będę rodzić, bo po pierwsze jest tam płatna, a po drugie mam dużo dalej,

nie denerwuj się szkoda czasu na takie rzeczy...

u mnie w szpitalu zzo tylko w przypadku jak lekarz nakaże, jak by były jakieś komplikacje, więc nastawiam się, że na pewno nie będę miała. Ale jakoś mnie to nie przeraża, przynajmniej na razie
straszycie mnie
A nie macie mozliwosci chociaz wiem, ze bezplatne jest normalnie, i kazdej rodzacej sie nalezy.... to nie macie mozliwosci placenia za to znieczulenie :/
Stary 2014-12-10, 19:39   #177
martunka88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
recenzja wózka sola 2 http://mamygadzety.pl/mamaspapas-sola-2/
czym on się różni od city, który był tu dziś wywoływany?

Na tym blogu jest sporo recenzji wózków, warto sobie spojrzeć
Rama i koszyk na zakupy są zupełnie inne, moim zdaniem sola city jest zgrabniejsza.
Do spacerówki można dokupić gondolę lub reduktor, ale to drugie rozwiązanie chociaż dużo tańsze to jakieś takie ubogie mi się wydaje. Ale tu wychodzi nowy w cenie używanego Joolza, a opinie oba mają fajne i stąd moje dylematy
a tu recenzja http://domowa.tv/mamaspapas-sola-cit...rozsadna-cene/
i cały wybór kolorystyczny https://www.mamasandpapas-polska.pl/...y&category_id=

o a tutaj recenzja tego mikrusa Yoyo Babyzen, zabawnie wygląda ta gondolka, ale lżejszego wózka nie widziałam
http://mamygadzety.pl/babyzen-yoyo-0/
martunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-10, 19:39   #178
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tout-petit-fille Pokaż wiadomość

Załącznik 5859325
jak cieplutko
Stary 2014-12-10, 19:40   #179
tout-petit-fille
Zadomowienie

Cytat:
Gratulacje! oszczędzaj się więc dalej

niunia_ona bidulko.. mamy ich zbić?
Najlepszym sposobem na toksycznych ludzi jest zlewanie na nich. Ani nic od nich nie chciej, ani sama nie pomagaj. Traktuj ich chłodno, bo i tak nic nie wskórasz.

aaakarolina hahaha no tak bo ja ostatnio tylko torty bezowe wstawiam

tout-petit-fille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-10, 19:41   #180
BettyBoob
Raczkowanie

Hej Dziewczyny!

Widziałam, że wcześniej pisałyście o GBS. Mi w badaniu ogólnym moczu wyszły drugi raz bakterie, ponadto miałam grzybicę, więc lekarz skierował mnie na posiew i wyszło, że mam paciorkowca. Przepisał mi na niego antybiotyk Duomox, który mam brać przez tydzień. Powiedział, że ta bakteria bardziej zaszkodzi dziecku niż antybiotyk.

No i jak się odnieść w takim razie do tego artykułu?
http://www.medfemina.pl/a1383047286p...-jest-gbs.html

Dodam, że jestem w 27tc 1dc.
BettyBoob jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości