|
|
#4621 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar LIV
Cytat:
|
|
|
#4622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4623 | |||||||||||
|
BAN stały
|
Ale ja mam burdel na fragrantice, nieaktualizowany od roku chyba (na niemieckiej mam w miarę aktualny stan posiadania, większość sample i odlewy)
![]() Co za maniery! Ani "dobry wieczór", ani chociaż "pocałujcie mnie w d..." Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Pamiętam! O policjantach? ![]() Cytat:
Cytat:
To jest właśnie ten minus ujemny Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Faktycznie wietrzysko nieznośne, od razu wrażenie, że jest 10 stopni mniej. ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Śnieg spadł
|
|||||||||||
|
|
|
#4625 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
2.nie no pewnie , to insza sytuacja ![]() Cytat:
![]() no wuaśnie się dowiedziałam , pewnie dlatego łeb mnie dyskretnie napieprza cały dzionek ![]() NIeeeee Cytat:
![]() 2.toś się powinien naumieć że zwierz + kabelek = przerwane połączenie ![]() 3.drożdżówek takim didom niegryzącym niewolno jak będzie starsze , tak z 8 miesięcy ![]() 4.ja skręciłam nogę spadłszy z krzesła we własnym pokoju ![]() 5.o u mnie rano był szron na wszystkim , ładnie ale zimno ![]() u mnie tyż zaczyna wiać , nie lubieu
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#4626 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Co tam słychać
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4627 |
|
Nindżopesz
|
![]() Sumienie każe mi napisać im maila, że się rąbnęli i czekać aż odpiszą "oj tam, oj tam, pani se weźmie te flache, taki prezent dla ludzi z kraju trzeciego świata" ![]() A fogle chce mi się nowych perfum a nie trzeciej flachy Blacka! Ale nic mi się nie podoba, jak żyć. |
|
|
|
#4628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. ![]() 3. 4. ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- U mnie dobrze, a u Ciebie ? ![]() Idziemy wzorem Anglików? Small talk w Barze? ![]() Tak po polsku - to jak zwykle same problemy. ![]() Z bzdur - szukam Golden Rose stacjonarnie. A z planów postanowiłam se jednak sama kupić archaiczną Astrę II, do 10 tysi. Po nowym roku of kors, bo teraz to bez sensu. Ale już mnie rozwala moja bezsamochodowa sytuacja. Myślę, że powinnam to była zrobić już pól roku temu Dziś oznajmiłam chuopu że trudno, wolę mieć dwa tanie złomy niż jedno prawiezłomowe Volvo do którego i tak wsiądę tylko jak wróci z pracy. Takiego wała! (mimo wielkiej miłości do Volvo) W sumie pochwalił moje zdecydowania, nosz w jasną pytkę to ja się męczę pół roku a teraz nagle OK ? No nic szukam se. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-12-10 o 22:28 |
|
|
|
|
#4629 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Znowu wizaż wariuje
![]() Wczoraj był szalony dzień- rano przywieźli 60 letniego pacjenta z opakowaniem pianki do golenia w dooopie, potem robiłam badanie Kasi Figurze, a dzień zakończyłam kliknięciem flaszki Szulca ![]() A i mój super listonosz znowu wrzucił mi polecony prio do skrzynki :/ Mój mąż kupił sokowirówkę i szaleje w kuchni.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2014-12-10 o 22:27 |
|
|
|
#4630 |
|
Zakorzenienie
|
Win - gratuluję Szulca.
Z pianką - dobrze wiedzieć, thnx ![]() ![]() Na listoniora złóż donos - jako Neska. Serio już latami sie to ciągnie. WTF? Nie ma zmiłuj. Mąż - nie ma romansu aby ? Bądź czujna. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-12-10 o 22:38 |
|
|
|
#4631 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
To ja Tobie nowego auta jakby co
![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- No jedną reklamację już złozyłam, wtedy mi ukradli przesyłkę, teraz nie zdążyli
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4632 |
|
Zakorzenienie
|
Oj nowego to mi życzą wszyscy i chyba nie w tym życiu jednak
To dwuznaczne słowo U mnie zawsze nowe jest już stare Ale będę się cieszyć jeśli się uda, bo może się nie udać, zwłaszcza, że wizyty u endo i denta ustawione. Wiesz jak jest. A jak wiadomo, pierdzielone zdrowie jest "zawsze najważniejsze"
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-12-10 o 22:37 |
|
|
|
#4633 | ||||||||||
|
BAN stały
|
Oczywiście, że nie jest
Po prostu tvp nie wykupiła dalszych odcinków, ha! ![]() Cytat:
![]() Tak serio to ja się też nigdy bigosem nie podniecałem zbytnio ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Myślałem, że takie rzeczy to w internetach tylko Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Trzymajcie kciuki, jutro akcja ratowania 6 tyg. szczeniaka, który przy tej pogodzie sam w budzie siedzi (matka padła kilka dni po potrąceniu przez samochód, w wyniku obrażeń, do końca była przy małym) Ludzie to gnoje bez sumienia...
|
||||||||||
|
|
|
#4634 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podane na tacy, a i tak sie nie chce nic zrobić ![]() Wyoadałoby nauczyć się kraść, bogacić i spać spokojnie ![]() Cytat:
Wszystkich posiadaczy Biedronkowych kart stalego klienta przesluchać. Albo wszystkich posiadaczy gazetki promocyjnej Ale Sex Shop wzbudziłby zapewne większą sensację, kto..co , gdzie, z kim, jak i po co ![]() ![]() Cytat:
Nie no i jeszcze Ci każą odsylaćna Twój koszt. Nie dojdzie i pomyślą ze przywlaszczyłaś ![]() A tak już dawno spisali na straty, a Ty masz prezent gwiazdkowy ![]() Albo opchniesz i kupisz sobie co innego ![]() Cytat:
![]() ![]() 2. Spożniłam się na Szulca znowu..jak byś chciala sie kiedy pozbyć to jestem pierwsza w kolejce na flache ![]() 3. Serio, zloż na niego skargę ... Przecież on nie ma prawa podpisywać za Ciebie, to przestępstwo jest i na to sa paragrafy..tak to sobie może wziąść Twoją przesylkę ( albo czyjąkolwiek inną i mieć w dupie), bo co mu kto zrobi... |
||||
|
|
|
#4635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też nie słyszałam o żadnym orkanie, dobrze wiedzieć (aczkolwiek u mnie chyba nie wieje jeszcze)Znad kawy |
|
|
|
|
#4636 |
|
Nindżopesz
|
Betty (lub ktoś), używałaś kwasu glikolowego?
Zrobiłam sobie 5%, używam już dwa tygodnie i nie widzę różnicy. Jedyna różnica to lekkie przesuszenie paszczy i wysyp, który już schodzi. Ale wszelkie plamy, przebarwienia, zaskórniki bez zmian. Mam za niskie stężenie, za krótko używam, czy może po prostu mi nie służy? |
|
|
|
#4637 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
Mieszkanie z dala od rodziny to dla mnie najlepszy sposób na utrzymywanie z nimi dobrego kontaktu ![]() Od wielu lat nie cieszyłam się tak na myśl o świętach z rodziną - jadę na gotowe i już się nie mogę doczekać tego pysznego żarcia i lenistwa ![]() Pytanie do długowłosych - jakieś odżywki w sprayu, które ułatwiają rozczesywanie włosów w rzeczywistości, a nie tylko z nazwy? Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-12-11 o 09:59 |
|
|
|
#4638 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() 2. Na moje cienkie jak pierze włosy działa każda. Glis kury rozczesują, Dove rozczesują. Ale może grube i zdrowe włosy jak Twoje potrzebują innej formuły? Np z Joanny bez spłukiwania, nie sprej tylko normalna maziaja, emulsja. ? |
||
|
|
|
#4639 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Też mam cienkie włosy i bez odżywki kiepsko je rozczesać. Kupiłam TT i tylko jej używam.
Wieje u was? Straszą tym orkanem, a u mnie nic
|
|
|
#4640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hm, może jak jedwab/serum, których używam na końcówki, nałożę od połowy włosów, to będzie ok. Od kiedy mam prawie metrowe włosy, to ciągle chodzę i śpię w warkoczu, bo po rozpuszczeniu się strasznie plączą ![]() Myślałam o TT,. ale potrzebowałąbym co najmniej 3: jedną u siebie, jedną u rodziców i jedną mini do małej torebki, a to już duży wydatek
Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-12-11 o 10:39 |
|
|
|
|
#4641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wzięłam udziału w "anonimowej" ankiecie o wyrabianiu się porannym z domu. Ale wczoraj musiałąm na autobus wyjść migusiem, i wyszło mi tak, w wydaniu ekspresowym (kiedyś identyczną procedurę uskuteczniałam, w tzw ciężkie dni, kiedy wolałąm pospać do 5.50 zamiast wstać 5.10) Zimą, dodatkowo musiałąm mieć 10 min na odśnieżanie auta pod blokiem, a teraz 5 schodzi mi na otwieranie bramy, garażu, wyjazd, i zamykanie ww. bez śniadania, bez porannego mycia głowy tylko siku miku, kakao/herba, brwi, rzęsy, szybka twarz CC Wersja ze śniadaniem dłużej, z myciem glowy i suszeniem 1,5 h. Łóżka nie ścielę przed wyjściem Wiem, jestem poryta, najpierw piję, mejkap i ciuchy a na końcu zęby. Ale ja muszę, muszę, muszę rano ogrzać organizm ciepłym napojem, inaczej sie nie obudzę, latem woda z cytryną, no muszę. Potem jakoś leci z automatu, piję, maluję, piję maluję, a odświeżenie japki już tak an sam koniec jako finiszing tacz. Balsam do ust nakładam albo an schodach albo w samochodzie. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-12-11 o 10:42 |
|
|
|
|
#4642 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
dobry
snad przestraszenia, od wczoraj odebraliśmy 3 głuche tel., ten ktoś najpierw milczy, a potem rozłącza się po ok. 20 sek. a P. właśnie do tych Niemców pojechał, jestem sama ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
![]() 2. u nas już przeszło ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
![]() 2. na mnie nie działo nic z tych psikaczy, zostałam przy Joannie bs i jedwabiu na końcówki, no i zawsze używam odżywki/maski ds ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Cytat:
![]() 2. kurcze, Ty masz 100% racji 3. ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
2. o bosz kiedyś byłam świadkiem takiego "karmienia", uciekam zielona na twarzy 2. ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
no i męża oczywiście też ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
2. trzymam więc kciuki za znalezienie dobrego egzemplarza ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cytat:
|
|
|
#4643 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A włosy zawsze myję wieczorem, maska na kilkanaście minut po każdym myciu (chciało się kłaków po pas, to teraz trzeba się męczyć), a potem jakieś serum na końce, podsuszam na głowie, robię warkocz i idę spać, czeszę dopiero rano na sucho. Ale i tak jak mam rozpuszczone, to za pół godziny znowu poplątane, mogłabym je czesać całę dnie ![]() Cytat:
Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-12-11 o 10:56 |
||
|
|
|
#4644 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Rejcz, no właśnie pamiętam, że u Ciebie glikol nie działał ale pomyślałam, że może gotowiec to nie to samo co małoskładnikowa samoróbka. Jeśli chodzi o tempo szykowania to u mnie najkrócej trwa 45 min - bez jedzenia, bez większego szykowania - wypad na pobranie krwi. Jednak nie umiem się przełamać i wyjść między ludzi niedomalowana i niedoczesana (choć to i tak był warkocz). A mycie zębów to druga rzecz jaką robię (pierwszą jest wzięcie Euthyroxu). |
|
|
|
|
#4645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2.
|
|
|
#4646 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja mogę przygarnąć Blacka skoro Redzia nie chce
![]() Aaaaa, zażyczylam sobie pod choinkę pakiet tarczycowy rozszerzony- ja to mam pomysły
|
|
|
#4647 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś zaspałam do roboty (zapomniałam budzika ustawić) i się wyszykowałam w 30 minut
Łącznie z ugotowaniem owsianki (którą przypaliłam, bo wstawiłąm na gaz, a sama pobiegłam do łazienki) i szorowaniem przypalonego gara i nałożeniem podkładu i pudru, żeby ukryć resztki czerwonych plam po laserze
|
|
|
|
#4648 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Znad kataru Wskutek czego spałam dziś na raty - od 22.00 do 2.20, pod 2.30 do 5.15 a potem to już jak ta mysz pod miotłą aż budzik o 6.00 zadzwonił...
|
|
#4649 | |||
|
Panaroja
|
snad filiżanki czekolady
![]() i iścia do robo ![]() Cytat:
Gratuluję Szulca ![]() Cytat:
2.nieeee , ale cienszkostrawny , von trupki nasze nie lubiom 3.apage memlanie przenosi się bakteryje wszelaki didu do dzioba i zaraza gotowa 4. ![]() :kciuki : i w pełni się zgadzam ![]() Cytat:
A śniło mi się dziś , że miałam włosy do połowy zadka albo nawet trochę za ![]() Ideu do pracuni
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#4650 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Flo, nie odbieraj więc tel dopóki P. nie wróci. Nie wyświetla Ci się zaden nr?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.

Ani "dobry wieczór", ani chociaż "pocałujcie mnie w d..." 

jak będzie starsze , tak z 8 miesięcy 

normalnie kocham policję
i co z tego że to sąsiedzi z te samej wsi 
a P. właśnie do tych Niemców pojechał, jestem sama
kiedyś byłam świadkiem takiego "karmienia", uciekam zielona na twarzy