![]() |
#2641 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 5
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja też czytałam, ze mleka krowiego nie daje się małemu dziecku ![]() Hope ma rację, mleko krowie dla cielątka, a mleko mamy dla dzieciątka ![]() Ilonka, nie mogłam wytrzymać. Zostało w lodówce mięso mielone, zmieliłam i przesmażyłam na patelni, zjem z makaronem. Takie alla spaghetti ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2642 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kiedys krów nie trzeba było faszerowac antybiotykami to człowiek mogl dac maluszkowi, a dzis to takie g**** ze szok mysle ze nie ma sensu. a w szpitalu mleczko dla maluszkow jest na zawolanie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2643 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A sen okropny :/ Dobrze, ze sasiedzi kupe sprzatneli. Cytat:
![]() A moj maz sie smial,bo mowilam mu o tej pileczce i on mi na to,ze czytal,ze lepsza taka z wypustkami gumowa i ze wezmiemy jakas od naszego psa, bo on ma z 10 takich wypustkowych malych ![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie lubilam, plulam platki z mlekiem czasem zjadlam , w kakao mama przemycila mleko,ale kartonikowe normalnie nie jestem fanka mleka ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- No wlasnie , a ja jestem ciekawa..powiedzcie mi, jakby sie okazalo,ze beda podawac mojemu mlodemu MM w szpitalu, to w domu musze dawac tej firmy co w szpitalu? Bo mam swoje powybierane firmy, ktorym wolalabym zaufac w razie W i teraz nie wiem, czy taka zmiana bylaby dobra w razie czego ?
![]() |
#2644 |
Wtajemniczenie
|
Aga jaką ma twój tż ? dobrze byłoby wziąć coś sprawdzonego, a jak cię czytam to widzę że dziadostwa nie uznajecie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2645 |
Zakorzenienie
|
Aga no ja nie mam pojęcia, ale wydaje mi się, że można zmienić
![]() No bo nie każde mleko służy dzidzi i to się tak czasem dobiera metodą prób i błędów Olcia hihi w takim razie smacznego ![]()
#2646 |
Zakorzenienie
|
małż jedzie dziś mnie usprawiedliwiać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2647 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo my mamy wlasnie ta Boscha 12stke kupowal ją 2-3 lata temu wtedy to bylo cos , ale sie zmieniaja technologie itd i te litowo jonowe bardziej go przekonuja oczywiscie mozna machnac sobie mega drozszy sprzet ale jak na wkretarke to mowi,ze te sa swietne ![]() tzn tą 14stke droższą ![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Poradzi sobie na pewno, malzowie w ogole w odbiorze chyba szybciej zalatwia itd i nawet taka powaga sytuacji inna,ze to on musial przyjechac, ze Ty nie dalas rady czy cos ![]()
![]() |
#2648 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez logoasia Czas edycji: 2014-12-11 o 13:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2649 |
Rozeznanie
|
Eh próbuję Was nadrobić cokolwiek, ale no po prostu nie idzie...dopiero 88 stron - teraz już 89
![]() Gratuluję udanych wizyt, a Logoasia i Monia - oszczędzajcie się Dziewczyny - jeszcze trochę trzeba wytrzymać ![]() Pokażę Wam troszkę moich "dzieł", ale zdjęcia robione na szybko w różnych dziwnych miejscach, bo nie mam gdzie tych pierników układać...W ogóle to w lesie w tym roku jestem - wszystko ma być gotowe za tydzień, bo nie wiem czy w nast. weekend do mamy nie pojedziemy, a tu wszystko w powijakach...No wydaje się, że duzo tych mikołajków, ale one w dużej mierze idą do rozdania dzieciakom, a choinki też na prezenty, więc tych do zjedzenia jest maaałooo...No i nie są to jakieś cuda, ale uwielbiam to coroczne piernikowanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2650 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2651 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo u mojej Angi podawali Bebilon, a ja wolalabym Enfamila lub Hippa Bio Combiotik podawac z tego co sobie o nich poczytalam ![]() hmmmm Cytat:
woooooooooooow, ile tego i jakie cudne ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- no i oni zalatwiaja to od razu, rachu ciachu bez sentymentow A my <kobity> mam wrażenie, ze czesto tysiac razy bysmy przepraszaly,ze tak sie stalo, miliony wzruszen, itd ....ze to sila wyzsza, nie nasza wina,ze wolalybysmy bla bla bla a oni rach ciach jaka jest sytuacja- inaczej byc nie moze i tyle ![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Zobaczcie to https://www.facebook.com/video.php?v=750164921721952 ![]()
![]() |
#2652 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() kiedys porównywałam skład i hippa i bebilonu... bardzo podobny, a wręcz taki sam. moja anka testowała i jedno i drugie i bebilon wypadł zdecydowanie lepiej. hipp był za slodki |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2653 |
Rozeznanie
|
wegielek piekne
![]() Aga ![]() na SR położna mówiła, że można sie trzymać tego mleka co było w szpitalu ale ie trzeba..także luz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2654 |
Zakorzenienie
|
nauka przechodzzenia przez pasy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2655 |
Zakorzenienie
|
Węgielek jeeeeej, jakie śliczności
![]() Logoasia na pewno mąż da radę, dobrze będzie ![]()
#2656 |
Rozeznanie
|
Logoasia też myślę, że mąż da radę, tak jak Aga pisała faceci do takich spraw podchodzą bez sentymentów - prosto z mostu i po sprawie
![]() Cieszę się, że Wam się podobają nasze świąteczne przysmaki ![]() ![]() Przeklęte - u mnie też problem żeby to do Świąt wytrzymało ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2657 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2658 |
Zakorzenienie
|
Na jednym z for nie wiem czy u styczniowek czy grudniowek czy gdzie
trafilam na sliczne koledy dla niemowlakow https://www.youtube.com/watch?v=BrBC_uGCgLQ i sobie sluchamy <3 a dziec kopie ,ale tak leciutko, miło ![]() zaraz ide sie kapać ![]()
#2659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a i dodam ze juz polowy nie ma, bo malutka wiecczorami zjada do kakao ![]() Edytowane przez logoasia Czas edycji: 2014-12-11 o 13:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2660 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() co do picia mleka to sprawdzajcie na kartonikach czy w ogóle w obecnym mleku jest wapń, bo z tego co kojarzę (moja mama musi pić takie mleko) to jest chyba w mleku z mlekovity |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2661 |
Zadomowienie
|
ala gratulacje wizyty
![]() ![]() aga najczęściej bebilon jest w szpitalach, ja kupiłam w razie W dwie saszetki w Rossmanie po 3 zł są ![]() hope ja kupuję TZ prawidła do butów bo chciał, a ja sobie zażyczyłam poduszkę do karmienia ![]() ![]() co do mleka to ja byłam wychowana na kozim. Pojechałam po raz pierwszy z rodzicami nad morze jak miałam 3 czy 4 lata i pierwsze dni to była masakra, ciągły ryk , zero jedzenia, dopiero jak kozę w książce zobaczyłam i rodzice mi tą książeczkę kupili to mi przeszło. Czaicie tęsknić za kozą mając rodziców, siostrę i nadmorskie atrakcje?? ![]() a co do mleka to teraz nie lubie, owszem do kawy czy płatków czy budyniu ale to raz na ruski rok. Za to jogurty naturalne, ser żółty, twarożek jak najbardziej i one są nawet lepszym źródłem wapnia niż mleko. Chyba sardynki są najlepszym jak dobrze pamiętam. |
![]() ![]() |
![]() |
#2662 |
Zakorzenienie
|
Węgielek dobrze, ze nie mieszkamy blisko siebie bo przysięgam moja dieta by tego nie przeżyła. Przepiekne te pierniczki, masz talent!
Przyszła mi paczuszka z drobiazgami z All wkleję Wam wieczorkiem. Pare bzdetów i pozbyłam sie 100 zł.
#2663 |
Konto usunięte
|
Trochę się stresuje wizyta. Mam nadzieję że szyjka trzyma.
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2664 | |
Zakorzenienie
|
Alunia gratuluje udanej wizyty
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2665 |
Zadomowienie
|
a i pierniki są piękne
![]() kolędy takie spokojne jak dla dzieciaków właśnie, ja wolę takie z przytupem, Golców np ![]() i był kurier, idę rozpakować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będzie dobrze ![]()
![]() |
#2667 |
Zakorzenienie
|
Mlebi kciuki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2668 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2669 |
Rozeznanie
|
Mlebi będzie dobrze - nie stresuj się
![]() Logoasia no mam nadzieję, że jak przy jednym dawałam radę to przy dwójce też jakoś będzie - najwyżej mniejszą ilość w przyszłym roku zrobię ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2670 |
Raczkowanie
|
jejciu czytam Was i czytam ale jakaś nieobecna jestem
![]() ![]() pokazuje obiecane zakupy wczorajsze ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:54.