|
|
#4711 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2015, część 33 ! <3
Mój nie wiedział
teraz sie taki ogarnięty zrobił Cytat:
Starał się ![]() Mój pewnie zrobiłby to samo ;p albo napisałby coś w stylu "moja siostra 10 lat temu miała podobną"
|
|
|
|
|
|
#4712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4713 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4714 |
|
Zakorzenienie
|
mój kuferek ma:
długość - 30 cm szerokość - 19 cm wysokość - 13 cm Tak malowałam bejcą z firmy sadolin ale nie pamiętam dokładnie koloru, sprawdzę w domu bo wlasnie przyszłam do babci ![]() Wysłane z telefonu. ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- no Twoje to w ogóle nie podlegają dyskusji no ale one nie są zbyt standardowe. Jeju ja podziwiam bo dla mnie idealna praca to bylaby na 5h, te 8 jeszcze do przeżycia ale 10 czy 12...jak bylam hostessa na tyle pracowałam i nigdy wiecej:-( wtedy mialam mocniejszy kręgosłup
|
|
|
|
|
#4715 |
|
Zakorzenienie
|
zapowiada mi sie siedzenie w pracy di konca
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4716 |
|
Zakorzenienie
|
uaktualniam wizytówkę bo troszkę się zmieniło i proszę o dodanie
![]() godz. 16:00 P&P Kościół: Parafia Tż ![]() Sala: Sala weselna Malaga (umowa podpisana)
DJ: DJ Mario (umowa podpisana) Foto i Video: foto i video Arka (umowa podpisana) Samochód: najprawdopodobniej nas sąsiad zawiezie swoim autem Kosmetyczka: Ewa Bociąga Fryzjer: Pracownia Fryzur Łukasz Balcerzak Kolor przewodni na ślubie: czerwień i kilka akcentów kobaltowych Bukiet: goździki czerwone z kobaltową wstążką (na necie nie znalazłam). Coś podobnego do tego co dodałam ale czerwone goździki i kobaltowa wstążka i krótsza łodyga Buty: czerwone w szpic lakierkowe (już są) Suknia: koronkowa wzorowana na modelu fanny + fanet z salonu Nabla Na głowę: do kościoła długi welon z koronką na dole, a na salę woalka Tż: granatowy garnitur bądź smoking, czerwona mucha i poszetka oraz jeśli będzie smoking to czerwony pas smokingowy Obrączki: połączone żółte z białym złotem, płaskie, z diamencikami na mojej Biżuteria: kolczyki z apartu z cyrkoniami, bransoletkę planuję z novia blanca. Plener: na stadionie żużlowym Zaproszenia: kropkowane oraz ze zdjęciem dla wybranych Alkohol: Żubrówka Biała, 1 l na parę. (już jest) Na podziękowanie dla rodziców: Wycieczka w góry na weekend dla rodziców w ramach podziękowań i kwiaty na sali Edytowane przez pati0090 Czas edycji: 2014-12-11 o 15:58 |
|
|
|
|
#4717 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4718 |
|
Zakorzenienie
|
nareszcie w domu
|
|
|
#4719 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba w weekend przed świętami postaram się zrobić wizytówkę, a jak nie to dopiero to w styczniu dopiero. Muszę zebrać zdjęcia do inspiracji, ale chcę też wstawić suknię i nie chcę żeby P. wtedy był w pokoju:P Może dodam wszystko, a suknię uaktualnię z telefonu no zobaczymy. Muszę nad tym pomyśleć. Dzień urlopu jakoś szybko mi minął, czekam z obiadem i jedziemy na świąteczne zakupy.
|
|
|
|
|
#4720 |
|
Zakorzenienie
|
zbieram się do pracy... czuje, że mnie przeboje czekają tam jakieś ;/ muszę młodzież wysłać na zakupy, 500 zl mają do wydania, już czuję jak będą marudzili, a ja będę się wściekała
|
|
|
|
|
#4721 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
Witam nową PM claauduss mnie doszły słuchy, że koło wieliczki jest jakaś pani, u której szybcikiem idzie poradnię 'zaliczyć' sami planujemy do niej iść-jak namiary zdobędę, to się podzielę.Co do wizytówki, to oczywiście nadal godziny ślubu nie mamy, więc uaktualniać nic nie będę ![]() Temat zboków widzę..heh u nas w lasku, przez który dzieci do podstawówki chodzą, co jakiś czas się pojawia gwałciciel..Ostatnio w zeszłym roku była akcja..facet dzień wcześniej wyszedł z pierdla (za dobre sprawowanie-patologia) i od razu wrócił na miejsce zbrodni, no i się wolnością długo nie nacieszył. Kilka lat temu, była też u nas akcja, że w okolicy jeździł koleś czarnym beemwe ( ) i zaczepiał dziewczyny. No i oczywiście musiało trafić na mnie Od tej pory go nie widziałam w okolicy![]() Człowiek młody był i głupi hehe
Ten dzień: 18.07. 2015r. ![]() "Elegancja polega na zapomnieniu, co się na sobie ma." Yves Saint Laurent ![]() Góra 26.08.14 Dół 14.04.15 http://czarnakretka.blogspot.com/ Edytowane przez kreciorek85 Czas edycji: 2014-12-11 o 16:35 |
|
|
|
|
#4722 |
|
Zakorzenienie
|
kreciorek dobry tekst
..haha
|
|
|
|
|
#4723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4724 | ||
|
Rozeznanie
|
Dziękuję
![]() Cytat:
a też się śmieją właśnie.. masakra.. hahaa ![]() Cytat:
a co do poradni to byłabym mega wdzięczna za namiary jak już będziesz znała
|
||
|
|
|
|
#4725 |
|
Zakorzenienie
|
Kreciorek ja tu padnę z Tobą
nromalnie szwy mi popękają przez WasW sumie to u mnie i tżta jest okej pod względem sprzątania. Z reguły sam się domyśli, że coś trzeba zrobić a jak nie sam to ja mu uwagę zwróce i robi bez szemrania po kątach Tylko wkurza mnie jego sposób ściągania koszulek ![]() Ex super pudełko co przypomina mi, że muszę nasze na biało zamalować
|
|
#4726 |
|
Zakorzenienie
|
Kręciorek
Dzieki dziewczyny jak skończę pudełko będę malować nasz wieszak do przedpokoju Wysłane z telefonu. |
|
|
|
|
#4727 |
|
Rozeznanie
|
u nas w ogóle krucho ze sprzątaniem, oboje nie lubimy...
tzn u mnie jest z tym lepiej chyba, u niego w pokoju lubię nawet posprzątać, ale on później dzwoni do mnie i się mnie pyta cały czas gdzie co ma haha i często mu ubrania układam bo ma na półkach wszystkie ciuchy pozwijane i ostatnio mu ułożyłam tam równiuteńko wszystko i się mnie pyta jak on ma to wyjąć, żeby nie zepsuć hhahaha ciekawe jak to teraz wygląda..
|
|
|
|
|
#4728 |
|
Zakorzenienie
|
Co do gwałtu, gdzieś kiedyś czytałam świetny poradnik w internecie, jak uniknąć ataku, ale nie mogę go znaleźć. Najważniejsze co zapamiętałam, to żeby nie izolować się np. czytając książkę czy słuchając muzyki w autobusie, tylko się rozglądać dokoła. Tak samo idąc i czując, że ktoś idzie z tyłu, spojrzeć na tę osobę. Często potencjalni gwałciciele, gdy zostaną obczajeni, już boją się atakować. Warto też mieć w ręku coś, czym można zadać cios - parasol, torebkę, klucze. Oczywiście szpilki przyciągają najmocniej, bo w nich ucieczka jest utrudniona. A jeśli chodzi o gaz pieprzowy - 2 najważniejsze zasady - nie trzymać w torebce (wiadomo, jak wygląda szukanie czegoś w damskiej torebce...
), tylko mieć na wyciągnięcie ręki w ryzykownych sytuacjach oraz - jeśli to aerozol - uważać, żeby nie prysnąć samej sobie w twarz (wystarczy odrobina wiatru i efekt może być odwrotny od zamierzonego...). Gaz pieprzowy to nie broń, daje dosłownie kilka sekund przewagi nad napastnikiem, najlepiej wtedy zacząć jak najszybciej uciekać.Ja w życiu (niestety) widziałam 2 ekshibicjonistów, w Warszawie, w biały dzień. Słyszałam, że wyśmianie jest świetną reakcją (tak jak to zrobiła Kreciorek), ale sama byłam zbyt zszokowana i zwyczajnie uciekłam. Co do deski klozetowej, my z TŻem już od dawna mamy umowę, że oboje pilnujemy, żeby obie deski były zawsze zamknięte. Jeśli jedno przyłapie drugie na zostawieniu otwartej deski, to nagroda dla osoby, która przyłapała jest bardzo przyjemna.
|
|
|
|
|
#4729 | |||||
|
Jedyna oryginalna Lips :)
|
hejo! wróciłam z pracy. akurat gdy weszłam do sali dziewczyny mnie obgadywały. a ja na to: "nie przeszkadzajcie sobie", zostawiłam torbę i wyszłam do kuchni po herbatę. za chwilę przychodzi szefowa, pyta się jak u mnie ze zdrowiem: - "spoko, jeszcze nie umieram..." ona, że nie chce wyjść na jędzę i srutu tutu i pierdziu pierdziu. na co ja: "o woda się zagotowała!" zalałam herbatę i poszłam na górę. jaka dzisiaj milutka była. jejku, nawet na obiad się załapałam. hoho...
![]() Ania, musicie być dobrej myśli ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() świat jest mały jednak ![]() a my nauki weekendowe robiliśmy na staszica. super sprawa ![]() Cytat:
![]() oooo wredna ty!!! tak bezlitośnie żartować Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#4730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie tak się spławia takich kolesi ![]() Gościu się od razu płoszy...Tak samo załatwia się ekshibicjonistów
|
|
|
#4731 |
|
Zakorzenienie
|
hej. dopiero w domu. a gdyby nie tato to bym była jeszcze później.
nie moge dziś siedzieć na forum mam do zrobienia prezentacje i nauczyć się na pamięć referatu o odpowiedzialności karnej coś tam coś tam. ale odniose się do obsługi u jubilerów itp. ludzie tu przecież nie ma znaczenia czy to sieciówka czy prywatny jubiler tylko od charakteru ja się spotkałam z różnymi osobami w tym samym aparcie dwie różne osoby jak mnie obsługiwały )innego dnia0 były różne jeden tłumaczył doradzał itp a drugi nie . i jubilerów to samo. dziękuję. do widzenia
|
|
|
|
|
#4732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jeszcze jakiejś niebezpiecznej sytuacji nie miałam to jest nieużywany
|
|
|
#4733 | |
|
... choć nie Westwood
|
Wczorajszy przyjazd babci i teściowej nie doszedł do skutku. TŻa złapała jelitówa, także odwiedziny zostały przełożone na jutro
Cytat:
Uwielbiam Mam przepis, też miałam robić, ale mam lenia.Praca mnie męczy
|
|
|
|
#4734 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4735 | |
|
Zadomowienie
|
hej
Cytat:
Co do obrączek, to Panie w Apracie jakoś obojętnie nas obsługiwały, a w Yesie powiedziała, że wszystkie modele są dostępne na internecie, że mogę sobie pooglądać
|
|
|
|
#4736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dziękuję bardzo |
|
|
|
|
|
#4737 | |
|
Rozeznanie
|
fajni są!
Moja siostra ich miała i film jest super, a na weselu ich w ogóle nie było widać miała tą największa opcje z dwoma kamerzystami i ja też tą wzięłam ![]() Cytat:
ja w Puławach znam tylko ul. Sienkiewicza
|
|
|
|
|
|
#4738 |
|
Jedyna oryginalna Lips :)
|
no to kawałek ode mnie
|
|
|
|
|
#4739 |
|
Zakorzenienie
|
Odkryłam właśnie w pracy dziwną zależność... Im Bliżej jakiegoś wolnego tym większe lenistwo, za tydzień ferie świąteczne i dzieciakom nic ale to nic się nie chce... Nawet iść sobie kupić jedzenia >
bo przecież nie mi
|
|
|
|
|
#4740 |
|
Zakorzenienie
|
Jest ktoś z okolic Częstochowy kto się chce z nami (mną, MartusiaWu, Schemett) jutro wieczorkiem spotkać?? :P
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:51.

teraz sie taki ogarnięty zrobił 

a też się śmieją właśnie.. 
co przypomina mi, że muszę nasze na biało zamalować