Panny Młode 2015, część 33 ! <3 - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-12-11, 15:11   #4711
Mariuszowa
Wtajemniczenie

Dot.: Panny Młode 2015, część 33 ! <3

Cytat:
Napisane przez pati0090 Pokaż wiadomość
mój fasonów nie ogarnia ale która to rybka to wie
Mój nie wiedział teraz sie taki ogarnięty zrobił
Cytat:
Napisane przez MartusiaWu Pokaż wiadomość

ja mojego podpuszczałam parę razy aż się zbuntował i stwierdził, że on ma prawo zachować milczenie i nie będzie się więcej wypowiadał
a poszło o to, że mu wysłałam kieckę z której się tutaj nabijaliśmy i mu piszę "patrz kochanie, jakie cudo, chyba sobie taką kupię" tak z ironią, ale że on się nie zna, to próbował wybrnąć i pisze noo taka nietypowa, ciekawa i coś tam jak mu powiedziałam, że to żart to się ofochał
No ładnie, ładnie Starał się
Mój pewnie zrobiłby to samo ;p albo napisałby coś w stylu "moja siostra 10 lat temu miała podobną"

60-59-58-57-56-55-54-53-52-51-50
Mariuszowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-11, 15:13   #4712
asia1905
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kruella_de_mon Pokaż wiadomość
ja muszę na desce klozetowaj napisać: zamknij mnie.
Tż do mnie pretensje ma o balagan, a sam głupiej deski nie zamknie albo co mnie najbardziej rozwala :co jest: , jest pusty zlew, on miesza sobie łyżeczka kawę i wciepie łyżkę do zlewu, ale nawet jej nie potoknie ani nic, a zajeloby mu to z 5 sekund pod wodą. Czasem nie mam na niego sił, raz nie mialam czasu umyć naczyń i była góra syfu naczyniowego - Tż nie miał w czym pić..to dopiero wtedy umył swoje kubki:P. Musze to zmienic
Mój P. nie ma takich odruchów na szczęście, ale moi współlokatorzy często zostawiają coś w zlewie. P. wtedy się złości. bo nie można normalnie naczyń umyć. A z deską to bym udusiła...
asia1905 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-11, 15:15   #4713
Mariuszowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asia1905 Pokaż wiadomość
Mój P. nie ma takich odruchów na szczęście, ale moi współlokatorzy często zostawiają coś w zlewie. P. wtedy się złości. bo nie można normalnie naczyń umyć. A z deską to bym udusiła...
Mi tam deska zwisa, zazwyczaj opuszcza. Gorsze jest to, że jak myje ręce, to nachlapie jak kaczka. Nie wiem jak on to robi, cała podłoga wody

60-59-58-57-56-55-54-53-52-51-50
Mariuszowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-11, 15:39   #4714
existence
Zakorzenienie

mój kuferek ma:

długość - 30 cm

szerokość - 19 cm

wysokość - 13 cm

Tak malowałam bejcą z firmy sadolin ale nie pamiętam dokładnie koloru, sprawdzę w domu bo wlasnie przyszłam do babci

Wysłane z telefonu.

---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

Cytat:
Napisane przez dotuniek Pokaż wiadomość
ja mam najgorsze 6-18, choć i tak wole te niż 10-22

no Twoje to w ogóle nie podlegają dyskusji no ale one nie są zbyt standardowe. Jeju ja podziwiam bo dla mnie idealna praca to bylaby na 5h, te 8 jeszcze do przeżycia ale 10 czy 12...jak bylam hostessa na tyle pracowałam i nigdy wiecej:-( wtedy mialam mocniejszy kręgosłup
Stary 2014-12-11, 15:49   #4715
MajsterkaANB
Zakorzenienie

zapowiada mi sie siedzenie w pracy di konca za pol godz zamykamy przedszkole a jest jeszcze czworka dzieci

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

MajsterkaANB jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-11, 15:50   #4716
pati0090
Zakorzenienie

uaktualniam wizytówkę bo troszkę się zmieniło i proszę o dodanie

8.08.2015
godz. 16:00
P&P

Kościół: Parafia Tż

Sala: Sala weselna Malaga (umowa podpisana)

DJ: DJ Mario (umowa podpisana)

Foto i Video: foto i video Arka (umowa podpisana)

Samochód: najprawdopodobniej nas sąsiad zawiezie swoim autem

Kosmetyczka: Ewa Bociąga ,(umówiona)

Fryzjer: Pracownia Fryzur Łukasz Balcerzak

Kolor przewodni na ślubie: czerwień i kilka akcentów kobaltowych

Bukiet: goździki czerwone z kobaltową wstążką (na necie nie znalazłam). Coś podobnego do tego co dodałam ale czerwone goździki i kobaltowa wstążka i krótsza łodyga

Buty: czerwone w szpic lakierkowe (już są)

Suknia: koronkowa wzorowana na modelu fanny + fanet z salonu Nabla (już jest)

Na głowę: do kościoła długi welon z koronką na dole, a na salę woalka

Tż: granatowy garnitur bądź smoking, czerwona mucha i poszetka oraz jeśli będzie smoking to czerwony pas smokingowy

Obrączki: połączone żółte z białym złotem, płaskie, z diamencikami na mojej

Biżuteria: kolczyki z apartu z cyrkoniami, bransoletkę planuję z novia blanca.

Plener: na stadionie żużlowym

Zaproszenia: kropkowane oraz ze zdjęciem dla wybranych

Alkohol: Żubrówka Biała, 1 l na parę. (już jest)

Na podziękowanie dla rodziców: Wycieczka w góry na weekend dla rodziców w ramach podziękowań i kwiaty na sali
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 10538448_547564885379856_6309346752926903692_n.jpg (22,0 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg welon 2,2 m.jpg (74,7 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10407749_709615322454606_1246938982683106783_n.jpg (63,9 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg b11b01bcd07bb57047f437a08bcc7e47.jpg (63,0 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1381054706_8_oryginal.jpg (43,8 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 23r0ccm.jpg (17,0 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg moje kolczyki.jpg (61,7 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ZAPROSZENIA SZT. 20.jpg (82,4 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1329314336_1_oryginal.jpg (63,3 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10559670_1463029367282060_3073459986343810132_n.jpg (44,6 KB, 6 załadowań)

Edytowane przez pati0090
Czas edycji: 2014-12-11 o 15:58
pati0090 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-11, 16:15   #4717
MartusiaWu
Zakorzenienie

Cytat:
uaktualniam wizytówkę bo troszkę się zmieniło i proszę o dodanie
tyle tu siedzę, że może też bym się za to zabrała
MartusiaWu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-11, 16:15   #4718
Kiciakowa
Zakorzenienie

nareszcie w domu
Stary 2014-12-11, 16:18   #4719
asia1905
Zakorzenienie

Ja chyba w weekend przed świętami postaram się zrobić wizytówkę, a jak nie to dopiero to w styczniu dopiero. Muszę zebrać zdjęcia do inspiracji, ale chcę też wstawić suknię i nie chcę żeby P. wtedy był w pokoju:P Może dodam wszystko, a suknię uaktualnię z telefonu no zobaczymy. Muszę nad tym pomyśleć. Dzień urlopu jakoś szybko mi minął, czekam z obiadem i jedziemy na świąteczne zakupy.
asia1905 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-11, 16:28   #4720
dotuniek
Zakorzenienie

zbieram się do pracy... czuje, że mnie przeboje czekają tam jakieś ;/ muszę młodzież wysłać na zakupy, 500 zl mają do wydania, już czuję jak będą marudzili, a ja będę się wściekała
dotuniek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-11, 16:33   #4721
kreciorek85
Zakorzenienie

Bry

Witam nową PM

claauduss mnie doszły słuchy, że koło wieliczki jest jakaś pani, u której szybcikiem idzie poradnię 'zaliczyć' sami planujemy do niej iść-jak namiary zdobędę, to się podzielę.

Co do wizytówki, to oczywiście nadal godziny ślubu nie mamy, więc uaktualniać nic nie będę

Temat zboków widzę..heh u nas w lasku, przez który dzieci do podstawówki chodzą, co jakiś czas się pojawia gwałciciel..Ostatnio w zeszłym roku była akcja..facet dzień wcześniej wyszedł z pierdla (za dobre sprawowanie-patologia) i od razu wrócił na miejsce zbrodni, no i się wolnością długo nie nacieszył.
Kilka lat temu, była też u nas akcja, że w okolicy jeździł koleś czarnym beemwe ( ) i zaczepiał dziewczyny. No i oczywiście musiało trafić na mnie Idę sobie na autobus, zatrzymuje się koleś i pyta o drogę-to mu powiedziałam co i jak i idę dalej. Mija chwila jedzie obok mnie..Otwiera szybę, coś tam zagaduje, czy lubię to i owo, czy mnie nie podwieźć itp..ja przekręcam głowę a kolo przyrodzenie na wierzchu i jazda..i coś tam z tekstem o chwaleniu się powiedział, a ja niewiele myśląc wypaliłam z tekstem patrząc na niego moim byczym wzrokiem: "żeby się chwalić, to trzeba mieć czym" gościu zdębiał, zzieleniał, zamknął szybę i z piskiem odjechał Od tej pory go nie widziałam w okolicy
Człowiek młody był i głupi więcej szczęścia niż rozumu miał hehe
Yves Saint Laurent

Unia Tarnów

Góra 26.08.14
Dół 14.04.15
http://czarnakretka.blogspot.com/

Edytowane przez kreciorek85
Czas edycji: 2014-12-11 o 16:35
kreciorek85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-11, 16:51   #4722
kruella_de_mon
Zakorzenienie

kreciorek dobry tekst..haha
kruella_de_mon jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-11, 16:54   #4723
dotuniek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kreciorek85 Pokaż wiadomość
Bry

Witam nową PM

claauduss mnie doszły słuchy, że koło wieliczki jest jakaś pani, u której szybcikiem idzie poradnię 'zaliczyć' sami planujemy do niej iść-jak namiary zdobędę, to się podzielę.

Co do wizytówki, to oczywiście nadal godziny ślubu nie mamy, więc uaktualniać nic nie będę

Temat zboków widzę..heh u nas w lasku, przez który dzieci do podstawówki chodzą, co jakiś czas się pojawia gwałciciel..Ostatnio w zeszłym roku była akcja..facet dzień wcześniej wyszedł z pierdla (za dobre sprawowanie-patologia) i od razu wrócił na miejsce zbrodni, no i się wolnością długo nie nacieszył.
Kilka lat temu, była też u nas akcja, że w okolicy jeździł koleś czarnym beemwe ( ) i zaczepiał dziewczyny. No i oczywiście musiało trafić na mnie Idę sobie na autobus, zatrzymuje się koleś i pyta o drogę-to mu powiedziałam co i jak i idę dalej. Mija chwila jedzie obok mnie..Otwiera szybę, coś tam zagaduje, czy lubię to i owo, czy mnie nie podwieźć itp..ja przekręcam głowę a kolo przyrodzenie na wierzchu i jazda..i coś tam z tekstem o chwaleniu się powiedział, a ja niewiele myśląc wypaliłam z tekstem patrząc na niego moim byczym wzrokiem: "żeby się chwalić, to trzeba mieć czym" gościu zdębiał, zzieleniał, zamknął szybę i z piskiem odjechał Od tej pory go nie widziałam w okolicy
hhee, dobre
Stary 2014-12-11, 16:56   #4724
claauduss
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
poszło
Dziękuję

Cytat:

bo oni nie rozumieją co to znaczy miłość do rbd mój tż też na mnie krzyczał jak to włączałam i się ze mnie śmiał na dodatek
no właśnie... nawet jak mówię, że jedną piosenkę to jest zgrzyt zębami.. ;/ a też się śmieją właśnie.. masakra.. hahaa

Cytat:
Bry

Witam nową PM

hahhahahaha bardzo dobrze powiedziałaś
a co do poradni to byłabym mega wdzięczna za namiary jak już będziesz znała
claauduss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-11, 17:05   #4725
Anabele23
Zakorzenienie

Kreciorek ja tu padnę z Tobą nromalnie szwy mi popękają przez Was
W sumie to u mnie i tżta jest okej pod względem sprzątania. Z reguły sam się domyśli, że coś trzeba zrobić a jak nie sam to ja mu uwagę zwróce i robi bez szemrania po kątach Tylko wkurza mnie jego sposób ściągania koszulek
Ex super pudełko co przypomina mi, że muszę nasze na biało zamalować
Stary 2014-12-11, 17:18   #4726
existence
Zakorzenienie

Kręciorek

Dzieki dziewczyny jak skończę pudełko będę malować nasz wieszak do przedpokoju

Wysłane z telefonu.
Stary 2014-12-11, 17:19   #4727
claauduss
Rozeznanie

u nas w ogóle krucho ze sprzątaniem, oboje nie lubimy... tzn u mnie jest z tym lepiej chyba, u niego w pokoju lubię nawet posprzątać, ale on później dzwoni do mnie i się mnie pyta cały czas gdzie co ma haha i często mu ubrania układam bo ma na półkach wszystkie ciuchy pozwijane i ostatnio mu ułożyłam tam równiuteńko wszystko i się mnie pyta jak on ma to wyjąć, żeby nie zepsuć hhahaha ciekawe jak to teraz wygląda..
Stary 2014-12-11, 17:43   #4728
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Co do gwałtu, gdzieś kiedyś czytałam świetny poradnik w internecie, jak uniknąć ataku, ale nie mogę go znaleźć. Najważniejsze co zapamiętałam, to żeby nie izolować się np. czytając książkę czy słuchając muzyki w autobusie, tylko się rozglądać dokoła. Tak samo idąc i czując, że ktoś idzie z tyłu, spojrzeć na tę osobę. Często potencjalni gwałciciele, gdy zostaną obczajeni, już boją się atakować. Warto też mieć w ręku coś, czym można zadać cios - parasol, torebkę, klucze. Oczywiście szpilki przyciągają najmocniej, bo w nich ucieczka jest utrudniona. A jeśli chodzi o gaz pieprzowy - 2 najważniejsze zasady - nie trzymać w torebce (wiadomo, jak wygląda szukanie czegoś w damskiej torebce... ), tylko mieć na wyciągnięcie ręki w ryzykownych sytuacjach oraz - jeśli to aerozol - uważać, żeby nie prysnąć samej sobie w twarz (wystarczy odrobina wiatru i efekt może być odwrotny od zamierzonego...). Gaz pieprzowy to nie broń, daje dosłownie kilka sekund przewagi nad napastnikiem, najlepiej wtedy zacząć jak najszybciej uciekać.

Ja w życiu (niestety) widziałam 2 ekshibicjonistów, w Warszawie, w biały dzień. Słyszałam, że wyśmianie jest świetną reakcją (tak jak to zrobiła Kreciorek), ale sama byłam zbyt zszokowana i zwyczajnie uciekłam.

Co do deski klozetowej, my z TŻem już od dawna mamy umowę, że oboje pilnujemy, żeby obie deski były zawsze zamknięte. Jeśli jedno przyłapie drugie na zostawieniu otwartej deski, to nagroda dla osoby, która przyłapała jest bardzo przyjemna.
krolewna_smieszka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-11, 17:52   #4729
lipstick89
Jedyna oryginalna Lips :)

hejo! wróciłam z pracy. akurat gdy weszłam do sali dziewczyny mnie obgadywały. a ja na to: "nie przeszkadzajcie sobie", zostawiłam torbę i wyszłam do kuchni po herbatę. za chwilę przychodzi szefowa, pyta się jak u mnie ze zdrowiem: - "spoko, jeszcze nie umieram..." ona, że nie chce wyjść na jędzę i srutu tutu i pierdziu pierdziu. na co ja: "o woda się zagotowała!" zalałam herbatę i poszłam na górę. jaka dzisiaj milutka była. jejku, nawet na obiad się załapałam. hoho...

Ania, musicie być dobrej myśli

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
Hejo
Wczoraj miałam intensywny dzień zakupowy, powtórzę się ale co tam
Kupiliśmy trochę napojów gazowanych na wesele, mam w końcu żyrandol w sypialni (ale do kuchni nie możemy znaleźć odpowiedniego koloru, nawet w internetach) i mamy już 100% prezentów, dziś chyba zacznę pakowanie

I zapłaciłam też mandat za przechodzenie na czerwonym świetle Jakbym nie jechała zepsutym autobusem, który tak mocno się spóźnił, to bym na czerwonym nie szła
gratuluję udanych zakupów. hehe mnie kiedyś panowie w niebieskim mundurze przeprowadzali kilka razy, pod rękę, na zielonym świetle, żebym się nauczyła. akurat spieszyłam się na autobus na uczelnię. w życiu się tyle wstydu nie najadłam, jak wtedy.

Cytat:
dzień dobry
u mnie w mieście (na osiedlu gdzie pracuje) grasuje gwałciciel i aż strach wyjść z domu czy z Pracy. Zaatakował już 12 kobiet tym 2 w ciąży :/
o fak!

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
W końcu znalazłam chwile i zalozylam obraczke... Ehhh.... mogłabym jej juz nie ściągać, wciaz sie usmiecham jak na nia patrze
tez tak mam

Cytat:
Napisane przez claauduss Pokaż wiadomość
oo widzisz Moi rodzice są z Puław
świat jest mały jednak

a my nauki weekendowe robiliśmy na staszica. super sprawa

Cytat:
uwielbiam robić sos z pomidorów non stop bym mogła
i ze śmietanką + szynka, bazylia, oregano i cebulka, z makaronem

albo risotto pomidorowe

ja mojego podpuszczałam parę razy aż się zbuntował i stwierdził, że on ma prawo zachować milczenie i nie będzie się więcej wypowiadał
a poszło o to, że mu wysłałam kieckę z której się tutaj nabijaliśmy i mu piszę "patrz kochanie, jakie cudo, chyba sobie taką kupię" tak z ironią, ale że on się nie zna, to próbował wybrnąć i pisze noo taka nietypowa, ciekawa i coś tam jak mu powiedziałam, że to żart to się ofochał

oooo wredna ty!!! tak bezlitośnie żartować

Cytat:
zastrzeliłaś mnie!

2018
20/52
lipstick89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-11, 18:19   #4730
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
Dla mnie brawo
Właśnie tak się spławia takich kolesi
Gościu się od razu płoszy...Tak samo załatwia się ekshibicjonistów

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-11, 18:22   #4731
aga99792
Zakorzenienie

hej. dopiero w domu. a gdyby nie tato to bym była jeszcze później.
nie moge dziś siedzieć na forum mam do zrobienia prezentacje i nauczyć się na pamięć referatu o odpowiedzialności karnej coś tam coś tam.

ale odniose się do obsługi u jubilerów itp.
ludzie tu przecież nie ma znaczenia czy to sieciówka czy prywatny jubiler tylko od charakteru ja się spotkałam z różnymi osobami w tym samym aparcie dwie różne osoby jak mnie obsługiwały )innego dnia0 były różne jeden tłumaczył doradzał itp a drugi nie . i jubilerów to samo.
dziękuję. do widzenia
aga99792 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-11, 18:22   #4732
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krolewna_smieszka Pokaż wiadomość
Co do gwałtu, gdzieś kiedyś czytałam świetny poradnik w internecie, jak uniknąć ataku, ale nie mogę go znaleźć. Najważniejsze co zapamiętałam, to żeby nie izolować się np. czytając książkę czy słuchając muzyki w autobusie, tylko się rozglądać dokoła. Tak samo idąc i czując, że ktoś idzie z tyłu, spojrzeć na tę osobę. Często potencjalni gwałciciele, gdy zostaną obczajeni, już boją się atakować. Warto też mieć w ręku coś, czym można zadać cios - parasol, torebkę, klucze. Oczywiście szpilki przyciągają najmocniej, bo w nich ucieczka jest utrudniona. A jeśli chodzi o gaz pieprzowy - 2 najważniejsze zasady - nie trzymać w torebce (wiadomo, jak wygląda szukanie czegoś w damskiej torebce... ), tylko mieć na wyciągnięcie ręki w ryzykownych sytuacjach oraz - jeśli to aerozol - uważać, żeby nie prysnąć samej sobie w twarz (wystarczy odrobina wiatru i efekt może być odwrotny od zamierzonego...). Gaz pieprzowy to nie broń, daje dosłownie kilka sekund przewagi nad napastnikiem, najlepiej wtedy zacząć jak najszybciej uciekać.
Noszę gaz pieprzowy w żelu właśnie dlatego
Ja jeszcze jakiejś niebezpiecznej sytuacji nie miałam to jest nieużywany

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-11, 18:31   #4733
Vivienne
... choć nie Westwood

Wczorajszy przyjazd babci i teściowej nie doszedł do skutku. TŻa złapała jelitówa, także odwiedziny zostały przełożone na jutro

Cytat:

W październiku zdecydowaliśmy się na ślub w 2015 roku (wcześniej byliśmy pewni, że 2016) i ustaliliśmy datę ślubu na 25 kwietnia 2015 także mało czasu mamy na wszystko

Mamy już takie rzeczy jak:
salę: Dom Weselny w Janowicach
Zespół: Alfa z Tarnowa
Foto: Marcin Kańtoch z Lublina
Kamerzysta: Ron Art z Lublina
Fryzura: Pani Dorota z Atelier Paweł Stelmach z Tarnowa
Make up: Jowita Bartnik z Tarnowa
Mój kamerzysta

Cytat:
a ja idę piec kruche ciasteczka
Uwielbiam Mam przepis, też miałam robić, ale mam lenia.
Praca mnie męczy

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-11, 18:39   #4734
pati0090
Zakorzenienie

Cytat:
tyle tu siedzę, że może też bym się za to zabrała
wypadałoby

Stary 2014-12-11, 18:47   #4735
blink07
Zadomowienie

hej

Cytat:
Napisane przez Mariuszowa Pokaż wiadomość
Dzwonili do mnie z banku z propozycją kredytu w wysokości 15 tys. zł gdzie zarabiam 1000 zł, a od stycznia będę bezrobotna
No żal nie brać.
Ja na na noc/ranek po slubie załoze białą bieliznę, będzie ładnie wyglądać z opalenizną, no i tak niewinnie
lubię białą bieliznę, ale chyba zainwestuję w czerwoną na noc poślubną

Co do obrączek, to Panie w Apracie jakoś obojętnie nas obsługiwały, a w Yesie powiedziała, że wszystkie modele są dostępne na internecie, że mogę sobie pooglądać no fest sprzedawca

18.07.2015 ślubujemy !!
blink07 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-11, 18:53   #4736
MartusiaWu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blink07 Pokaż wiadomość
hej

lubię białą bieliznę, ale chyba zainwestuję w czerwoną na noc poślubną

Co do obrączek, to Panie w Apracie jakoś obojętnie nas obsługiwały, a w Yesie powiedziała, że wszystkie modele są dostępne na internecie, że mogę sobie pooglądać no fest sprzedawca
mi w yes pan powiedział "takie małe kamyki pani chce? niech się facet postara i taki konkretny kupi" i tu pokazał okazy większe od mojego palca za cenę niezłego samochodu a dziękuję bardzo
MartusiaWu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-11, 19:04   #4737
claauduss
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Vivienne Pokaż wiadomość

Mój kamerzysta
fajni są! Moja siostra ich miała i film jest super, a na weselu ich w ogóle nie było widać miała tą największa opcje z dwoma kamerzystami i ja też tą wzięłam

Cytat:
Napisane przez lipstick89 Pokaż wiadomość

świat jest mały jednak

a my nauki weekendowe robiliśmy na staszica. super sprawa

a no jest jest ja w Puławach znam tylko ul. Sienkiewicza
Stary 2014-12-11, 19:06   #4738
lipstick89
Jedyna oryginalna Lips :)

Cytat:
a no jest jest ja w Puławach znam tylko ul. Sienkiewicza
no to kawałek ode mnie

2018
20/52
lipstick89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-11, 19:13   #4739
dotuniek
Zakorzenienie

Odkryłam właśnie w pracy dziwną zależność... Im Bliżej jakiegoś wolnego tym większe lenistwo, za tydzień ferie świąteczne i dzieciakom nic ale to nic się nie chce... Nawet iść sobie kupić jedzenia > bo przecież nie mi
Stary 2014-12-11, 19:15   #4740
pati0090
Zakorzenienie

Jest ktoś z okolic Częstochowy kto się chce z nami (mną, MartusiaWu, Schemett) jutro wieczorkiem spotkać?? :P

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości