|
|
#2701 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 5
a u mnie pusto w piekarniku
i tylko kanapki na kolacje... hope pizza
|
|
|
|
#2702 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny cieszę się że spotkanie się udało.
Czekam u lekarza ale jest opóźnienie Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#2703 |
|
Raczkowanie
|
a ja się muszę zadowolić żelkami haribo...
![]() a za mną kebab chodzi
|
#2704 | |||||
|
Zadomowienie
|
Witajcie kobitki
Ja już po wizycie wyniki bardzo dobre łożysko prawidłowo ułożone, dzidzia prawidłowo przybiera ma 1900gr infekcji żadnej nie ma wiec jest ok ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
wiadomo dla chłopaka ![]() Cytat:
Ciuszki śliczne Cytat:
![]() Podziel się bo mi pypeć ucieknie
|
|
#2705 |
|
Konto usunięte
|
Lubcia cieszę się że wszystko dobrze
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Ciekawe ile mój waży. Może koło 1700 Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#2706 |
|
Zakorzenienie
|
Lubcia super wiesci
Dobrze, ze wszystko ok SuperJa pożegnalam meza, pojechal do tesciowki ![]() mialam jechac z nim,ale mlody sie tak rozpycha bolesnie, ze nie chce tam syczec posiedze klasycznie na necie i moze jakas ksiazke o dzieciach poczytam tez na zmiane smaku mam Mikolaja z czekolady o smaku orzechowym
|
|
#2707 |
|
Raczkowanie
|
Lubcia super wieści
![]() ja też już 10kg do przodu ale w święta nie ma bata za dużo rarytasów na które czekam cały dłuuugi rok
|
#2708 |
|
Zakorzenienie
|
Lubcia ciesze sie ze dobre wiesci po wizycie
a wlasnie,przypomnij mi Ty i Asia-gdzie wy bedziecie rodzic? |
|
|
|
#2709 |
|
Raczkowanie
|
Aga a nie czasem z terravity
|
#2710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to ten ![]() Mąż dostał w paczce na tym spotkaniu, jest jeszcze tej samej firmy o smaku toffi,ale jakos mnie nie ciagnie zjadlam troche ale to byl blad, mlody sie uaktywnil jeszcze bardziej na bank lezy jakos inaczej,bo mam obitą pipkę
|
|
|
#2711 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ty gdzie chcesz rodzić?Cytat:
ma jeszcze trochę miejsca to się przekręca potem będzie się tylko rozpychał ![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Cytat:
|
|
#2712 |
|
Zakorzenienie
|
No mnie przeraża to, że na finiszu jest największy przyrost wagi.
Tzn ja się nie przejmuję, wiem,ze spadnie po porodzie, a resztę wybiegam heh ale nie chcialabym sie mega zle czuc i w ogole w lutym ![]() czas ogarnac temat slodyczy,ale jak zyc, skoro ida swieta nananna kurcze mialam dzis ogarniac polki w szafie,ale mam jakąś niemoc leniwą
|
|
#2713 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak sobie mysle jak Ci ludzie co siedzieli w Sowie mogli posłuchac o czym rozmawiamy to chyba mieli niezły ubaw bo u nas tematy porodowo-ciazowe i nie tylko... a najlepiej opowiesci porodowe i akcja seks z mezem... po moim gadaniu dopiero do mnie dotarło ze same nie jestesmy Cytat:
|
|
#2714 |
|
Zakorzenienie
|
Aga dziękuje
wcześniej chciałam odpisać ale mi się laptop coś zwiesił i padł, a później mąż wrócił i jeszcze na zakupy skoczyliśmy, dopiero wróciliśmy niedawnoPoczytam więcej o tym i pewnie coś trzeba będzie kupić ![]() wegielek wooow ale piernikowo .. cudnie wyglądają te pierniczki Iva ślicznie ciuszki dla Naduśki ![]() Maladt super, ze spotkanie udane Aga jak tak stoisz to tego brzucha nawet nie widać ![]() Zrobisz takie ciasto? ![]() Kasiula no rzeczy piękne ![]() Lubcia cieszę się że wizyta udana i z synkiem wszystko dobrze
|
#2715 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziolszki kochane wraz z Lubcia, której nie zacytowałam dziekuje ![]() Cieszę sie bardzo,moze Wam tez ciuszki sie podobają. Naprawde to juz ostatnia moja paka bo juz bez jaj zaraz nie bede miała gdzie tego upchnąć o tym, zeby dziecko choc z raz w tym pochodziło juz nie wspomnę. Lubcia gratuluje wizyty
|
|
#2716 |
|
Zadomowienie
|
a ja ogarnęłam rzeczy od tego r_p. Ogólnie jak któraś nie ma jeszcze spraw aptecznych to polecam porównać z gemini, bo ma taniej co nie co, na laktatorach można sporo zaoszczędzić
![]() i nie polecam prześcieradeł od niego, strasznie cienkie, z nich nie jestem zadowolona poza tym bez zarzutu. I ciuszki różowe już wiszą na suszarce chciałam wyprać jeszcze ciemne dzisiaj, ale nie mam gdzie powiesić, bo tamtych wyszła cała suszarka Edytowane przez lui_89 Czas edycji: 2014-12-11 o 18:37 |
|
|
|
#2717 |
|
Wtajemniczenie
|
W ilu stopniach pralyscie uzywane ciuszki?
|
|
|
|
#2718 |
|
Zadomowienie
|
Hope ja w 60
|
|
|
|
#2719 |
|
Wtajemniczenie
|
Aga 3 tygodnie to nowy rok
2 doby i wyszła bym na naszą 6 rocznicę ślubu Tak to sobie wymyśliłam ja Ale moja córcia na ten moment nie myśli o wychodzeniu A ja jadłam tylko raz w życiu lasagne przez siebie robioną i mi nie przypasowała, ale może kiedyś biedronkową spróbujemy ![]() Ilona bułka z mielonym język do tyłka mi zaraz wpadnie Wy o jedzeniu a ja padam w brzuchu burczy ale zjem chyba serek na kolacje Hope my z Tż też prezentów nie robimy, od rodziców mamy po 100zł więc coś wybiorę. Ja chce dla siebie portfel taki nie drogi na allegro widziałam a co co roku mogę sobie zmieniać I tusz do rzęs ale oczywiście sama musze kupić i dać do zapakowania, a tż dostanie piżamki bo ma tylko dół od jednej Emdzik ja jeszcze nigdy w życiu nie napiłam się mleka od krowy Nie mogę nadrobić bo albo telefon dzwoni albo skype, albo Zuzka coś chce. Nie lubię tak
|
#2720 |
|
Zadomowienie
|
Któraś z was pytała o prezenty pod choinkę my z mężem już zrobiliśmy sobie prezent nowy telewizor więc na pewno nic więcej sobie nie będziemy kupować. Jeśli chodzi o rodziców to mamie kupimy żelazko bo się stare zaczyna psuć, tacie wybijemy okazjonalną monetę on monety kolekcjonuje więc na pewno będzie zadowolony
Drugiemu bratu i bratowej kupimy dobry alkohol i perfumy a trzeciemu bratu słodycze i jakąś fajną gre na kompa Mamazuzi Obstawiam, że ty jako pierwsza się z nas rozwiążesz Migotka tak mało już czasu nam zostało aż strach się bać a ja nawet torby nie mam do szpitala spakowanej dla siebie a o dziecku nie wspomnę bo dopiero mam zamiar wyprać rzeczy dla dzidzi po świętach ![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Mlebi i jak tam twoja wizyta wszystko ok?
|
#2721 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też się jeszcze nie zaczęłam brać za pranie i nie wiem kiedy się wezmę
![]() A za tydzień w piątek ma się rozpakować pierwsza styczniówka ![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- MamaZuzi a Ty nie miałas dzisiaj wizyty ?
|
#2722 |
|
Konto usunięte
|
Hej. Wszystko dobrze. Szyjka trzyma i się już nie skraca. Mały waży 1700. Ale mnie zmęczyla ta wizyta. Trochę się denerwowałam bo logoasia ma rozwarcie i się martwiłam czy te krótkie spacery mi nie zaszkodziły.
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#2723 |
|
Wtajemniczenie
|
Alunia super że wszystko dobrze
Madzia mój tż dostał rok temu wkrętarkę bosha pod choinkę, cieszył się jak dziecko. Również polecam jeśli chcesz taką sumę na prezent przeznaczyć. Hope Tż ma właśnie tą Bosha 12 i jak na domowy użytek jest super zadowolony ale Tż Agi to fachowiec remontowy więc częściej wiadomo używa. Wegielek ile pierniczków łaaałłłł Napracowałaś się Chętnie bym takie zjadła Ja w tym roku nie piekę Tż by musiał sam zjeść. Z Zuzką przed samymi świtami kruche upieczemy dla radochy małej. Aga ja tej matce bym kopa zasadziła!!! Lui koza była jak rodzina, dobrze że książeczkę chociaż znaleźli hihi Iva śliczności Mala na tą chwilę ile ważysz? Ja to jestem chyba trochę przewrażliwiona swoją wagą, podziwiam że spokojnie do tego podchodzisz Aga ale przepis zapisałam A z tym przyrstem na finiszu to różnie jest, jedne przybierają najwiecej, inne już nie tyją wcale. Moja sis przez ostatni miesiąc nie przybrała. W 8 miesiącu 3 kg. Ciesze się że spotkanie się udało Lubcia super że wszystko dobrze Dobrze że u mnie święta będą dietetyczne I nie szykujemy za dużo. Tata na diecie, ja nie wiadomo czy będę mogła jeść, Zuzka to tylko rybkę a Tż sałatkę warzywną. Więc dla tradycji po ździebełku będzie kilka potraw żeby nie wyrzucać. O świąteczne kilogramy się nie martwie Lubcia mi to do porodu daleko Madzia miałam, miałam tylko nie chciałam nadrobić i już piszę
|
#2724 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najważniejsze, ze wszystko dobrze i dzidzia rośnie A ja kobietki byłam na zakupach. Kupiłam płyn do płukania Coccolino w InterMarche i spójrzcie jakiego misia dostałam w gratisie ![]() Bedzie dla Kubusia ![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2725 |
|
Wtajemniczenie
|
Mlebi bardzo się ciesze że szyjka trzyma
U nas wszystko dobrze. Mała ma odpowiednią ilość wód, macica wysoko, wszystko pozamykane, długie i takie jak być powinno, porodu nie widać. A już miałam nadzieję że minimalnie coś się ruszy do 31 będę leżała sobie grzecznie i 31 o 22 dam czadu a tu nici z planu Co do moich bóli gin zaprasza na oddział bo nic innego nie zaradzi a w szpitalu też nie wiadomo co zrobią więc nie skorzystałam z zaproszenia Będę jadła jak ptaszek piła mleczko i czekała aż się unormuje. Tż obiecał poprawę ![]() Waga Maciejki mnie oszukała. 2 dni odmawiania wszystkiego i waga z przed 3 tygodni bez zmian Jest dobrze Zostawiam sobie 3 kg na te moje 6 tygodni Madzia wizytuję teraz 29 ![]() ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Olcia super gratis
|
#2726 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dobra promka.
|
|
|
|
|
#2727 |
|
Zadomowienie
|
powiem Wam odnośnie prania, że ja mam rozłożone jeszcze na 8 prań. Na ten rok
i myślę, że ze 4 po Nowym Roku ![]() kurczę odebrałam wyniki moczu i znowu mam od groma bakterii. Powiedział, że jak tak teraz znowu będzie to jakiś antybiotyk, bo furagin sobie nie radzi... ja nie chcę |
|
|
|
#2728 |
|
Wtajemniczenie
|
Wstawilam te ciuszki na 90 ale mama jak oczy wywalila to polecialam zmienic na 60. Dziwne bo program baby care niby pierze w 90. Moze faktycznie by sie zniszczyly.
|
|
|
|
#2729 | |
|
Konto usunięte
|
Mama zuzi 31 na pewno ruszy
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#2730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za wizytę zobaczysz, po 1 stycznia Mała na pewno będzie chciała już wyjść
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.

łożysko prawidłowo ułożone, dzidzia prawidłowo przybiera ma 1900gr infekcji żadnej nie ma wiec jest ok 

Ciuszki śliczne
ślub 28.04.2012
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ale przepis zapisałam