|
|
#4741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIV
Widzieliście wątek?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=790602 Ja bym mimo tego ,że kocham zwiarzaki moje bardzo, ratowała jednak obcego czlowieka....ciekawa jestem Waszego zdania? |
|
|
|
#4742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
było już kiedyś, taki twisterowy font ![]() pił już ktoś piwo chlebowe? kupiłam dziś i nie wiem czy otwierać
|
|
#4743 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
atmosfery i powkurzania niektórych Niepotrzebnie, dlatego tam nawet już nie zaglądam.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4744 | |||||
|
BAN stały
|
Mam pytać o Stolema?
![]() To nie w moim stylu Ja po wstaniu z łóżka pierwsze co, to nastawiam kawiarkę na gaz, u-wiel-biam Cytat:
![]() Cytat:
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;49306889]1. Kiedyś to mi ani trochu nie smaczył Lata temu to był mój absolutny No. 1 Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale serio, przeraża mnie taka pewność ,że wolę mojego psa uratować bo jest mi bliski, niż jakąś obcą babę...kurde to czyjaś matka, albo dziecko jest...w sumie to jest szansa,że jak bym byla w takiej sytuacji, to prawdopodobnie bym stchózyła i się ulotnila, no ale....nie wiem, jak to czytam, to wychodzi,że jednak nie kocham moich zwierzat ![]() Nie piliscie, ale wyglada ciekawie. Otworz i daj znać czy warto
|
|
|
|
|
#4746 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Wtedy dzwonisz do Flooo, jak odbierze to masz nocleg, jak nie to radź se sam
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo ostatnie posty z kilku stron są w najlepszym wypadku śmieszne...jak nie jestem wzorem cnut, to mi wszystko opadło jak poczytałam ... |
|
|
|
|
#4748 | |
|
BAN stały
|
O!
Cytat:
|
|
|
|
|
#4749 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#4750 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. po 22. ![]() 3. zegarek dla mnie ![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
|
|
#4751 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Mnie się jakoś niedawno całkiem rzuciły w oczy wątki typu "kult dzieciątka" (myślałem, że o Jezusa chodzi
|
|
|
|
|
#4752 | |
|
Zakorzenienie
|
Na pewno nie andaluzyjski, znam go, dwóch kolejnych nie, muszę zgooglowac.
thnx Kurcze wychodzi, że żaden z nich. Szukałam sosu białego, majonezowego, ale być może ten w Holandii do frytek to po prostu sam majonez? No i nie znalazłam, ale tylko rzuciłam okiem, bo siedziałąm na otomoto. Wychodzi mi, że pozostaje tatarski - bardzo go lubię do frytek, pod warunkiem, że nie jest mojego autorstwa. Cytat:
![]() 2. ? I noł I noł Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-12-11 o 21:14 |
|
|
|
|
#4754 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. Podejrzewam, że tak prędko nie pójdę. Najpierw już chcę zużyć tego glikola a potem zależnie od syt ciążowej - jakby coś się nadal działo albo zadziało ponownie to przeca nie będę się w mocne kwasy pchać. A co do cery to sama nie wiem, zaczynam się skłaniać ku traktowaniu jej jako delikatnej czy też płytko unaczynionej, jak to ładnie mówią. Uroki starości -_- |
|
|
|
|
#4755 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nasza corsa tez czydzwiowa, w dodatku z tył did z fotelikiem do wytargania i zapakowania czyrazy dziennie...do tego wózek didzki..masakreska to bedzie
|
|
|
#4756 | ||
|
Konto usunięte
|
1. Tylko?
2. A mogę brzydko odpowiedzieć? ![]() Cytat:
Cytat:
Na samą myśl mi źle
|
||
|
|
|
#4757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. No ale zapewne taka jest. Też tak moją traktuję, i cóż, odczuwam większy komfort, ale cera od tego nie pięknieje
|
|
|
|
|
#4759 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łączę wyrazy współczucia, to tymbardziej kapa, że się nie udało ustrzelić chcianego autka przed świętami ![]() Sama się napaliłam już fefnasty raz na zdjęcia, a potem na miejscu się okazuje że to złom Tzn, tak diametralnie odbiega od fotek, że nawet ja, laik, jestem w stanie oszacować jej stan. Wtórny rynek samochodowy to koszmar. Marzy mi się wyjazd autkiem z salonu. ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4760 | |||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nom, nadrobiłam w końcu, mam wolne do końca grudnia A potem nowa praca Cytat:
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;49305936] Rejcz obwąchaj jeszcze AXE Africa Fajny jest, ubolewam, że H. uczulony na Axy Cytat:
Ja właśnie i tak chodzę ze znakiem zapytania nad głową z powodu ludzkiej dziwności, a tu jeszcze takie kwiatki...Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||
|
|
|
#4761 |
|
Zakorzenienie
|
doooopre to piwo jak na tyskie
![]() coś pomiędzy ciemnym łagodnym a czerwonym lagerem i nie jest tak słodkie jak inne miodowe
|
#4762 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4763 | |||||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
2. ![]() Cytat:
2. Cytat:
![]() a to niech się ugryzą w ucho ![]() Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#4764 | ||||
|
Panaroja
|
Cytat:
fogle kupienie naprawdę dobrej cherbaty graniczy z cudem ![]() Cytat:
pamiętam je z czasów eeee bliskich piramidom i były zupełnie inne - miały i moc i kolor i aromat , teraz mają tylko pudełka ![]() Cytat:
nie pamiętam kiedy ostatni raz czesałam się po myciu - może jak miałam króciutkie i trzeba było je jakoś ułożyć, długich nie dotykam póki całkiem nie wyschną . Fogle mam jakieś dziwne - niby niskoporowate bo nijak nie chcą sie zamoczyć , ale jak już nasiąkną ni wuja nie chcą wyschnąć , ciągną wodę jak dwie gąbki aż sie fryzjerzy dziwowali jak jeszcze chadzałam w takie miejsca , czyli wysokoporowate Cytat:
![]() ad sinupret rozkmin z cyklu kogo ratować , u mnie na studiach w jednej grupie na filozofii prowadzący postawił następujące zagadnienie : jest jaskinia , w jaskini grupa grotołazów . Chce do nich kolejny dołączyć , ale jest taki gruby , że utknął na amen w wejściu . I co teraz zrobić - ocalić tych na dole wysadzając tego na górze dynamitem czy ocalić tego na górze czekając aż schudnie ( jak Kubuś Puchatek utknięty w drzwiach Królika normalnie niestety nie wiem jak sie skończyła dyskusja . Niemniej idiotów wymyślających problemy z doophy wzięte nie brakuje nigdzie jak widać
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#4765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Nisko i jednak zazdroszczę Wam niskoporowatym
|
|
|
|
|
#4766 | |||||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;49307865]1. Tylko? [/quote]Wszystko zależy od okoliczności ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale ładne pudełka, sama przyznasz ![]() --- Rejcz, a może sos duński zwany tu i ówdzie remuladą? Moja budka z kebabami mi się przypomniała... do lata czekać muszę |
|||||||||
|
|
|
#4767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Także to jakaś minuta będzie ![]() A, ze słoika nie smakuje mi żaden Ja w knajpach zamawiam i jest bosssssssski, no po prostu boski. Sama jak zrobiłam to wyrzuciłam. Nie raz 2. Tyyyyyyyyy - to może być to!!! ![]() Dzięęęęęki za helpunek Siedze na motoforach samo zło Wynika z nich jasno - nie kupować starych używanych aut, marka średnio lub kompletnie nie istotna, albowiem peany nad niepsującymi się francuzami, niewychodzące z serwisów japońce i niemcy - normalnie jak KWC, wzajemnie wykluczające się informacje. Strach dać tysiaka za auto. Nie powinnam była wchodzić
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-12-11 o 23:38 |
|
|
|
|
#4768 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4769 |
|
Zakorzenienie
|
No nie, obawiam się właśnie, że mówią prawdę
Że te wszystkie wady są realne i zaraz po kupnie wylezą. Po prostu wolałam tego nie wiedzieć, listy awarii zachowania się na drodze. Ja se wybieram komfort, full wypas, bo to WIDZĘ, a czego oczy nie widzą tego sercu nei żal. Jak się dowiaduję (o czym niby wiem) jakie przelewki z takim złomem to serio lepiej iść na piechotkę Chcąc nie-złoma, trzeba mieć z 60 kafli. No nic, taka rzeczywistość, rynek. Trudno. Jutro znów autobus.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-12-11 o 23:56 |
|
|
|
#4770 | |||||
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieję ze szybko Ci czas zleci do powrotu P
Cytat:
![]() u mnie jest idealna odległość, tak sądzę ponad 20 km, więc nikomu się nie chce wpadać na chwilę niezapowiedzianie, ale wystarczająco blisko że w razie potrzeby/chęci można w miarę szybko skoczyć Cytat:
Cytat:
Cytat:
opowiadaj Cytat:
Chuop wrócił ![]() mogę więc iść spać
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.

Niepotrzebnie, dlatego tam nawet już nie zaglądam.

Gary z gęsiami, pół kuchni - no centralnie rzygać mi się chce. Bez Xary źleeeee 

Na samą myśl mi źle

, mega bólu szczęki w miejscu zawiasu

i jednak zazdroszczę Wam niskoporowatym