|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXX
|
|
|
|
#2732 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Szkoda, że te cienie są ważne tylko przez rok od otwarcia. W takim razie kiepski interes z kupowaniem używanych. Dla kupującego kiepski oczywiście. Nie dość, że się ma używane cienie to jeszcze przeterminowane.
|
|
|
|
|
#2733 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2734 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2735 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2736 |
|
Konto usunięte
|
No właśnie sleek ma bardzo krótkie terminy (jak na cienie). MUR też 12 miesięcy. Inglot 18 miesięcy. Mam taki brokatowy cień z sephory - uwaga - 6 miesięcy przydatności. ![]() Raczej będę go używać po terminie. :P |
|
|
|
#2737 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie będę się leczyć z żadnej ![]() Edytowane przez lifrete Czas edycji: 2014-12-12 o 10:55 |
|
|
|
|
#2738 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2739 | ||
|
Raczkowanie
|
Chciałabym się tak malować na co dzień, ale nie mogę się przemóc by malować oczy i usta na raz. Wydaje mi się, że na mnie wygląda to na za dużo. No to mamy mały klub osób, które źle kojarzą LB ![]() Cytat:
chodzi Ci o coś w tym stylu a może chodzi o coś w stylu mac yoghurt, lub coś chłodniejszego? Cytat:
|
||
|
|
|
#2740 |
|
Konto usunięte
|
![]() nie wiem czy jestem fleją czy totalnym oblechem, ale mam cienie po kilka lat i w moim mniemaniu nic im nie jest. Ze mną się także nic nie dzieje. Edytowane przez 201605301559 Czas edycji: 2014-12-12 o 11:05 |
|
|
|
#2741 |
|
keep calm and contour on
|
Patrząc na miniaturkę, to oczy są tutaj umalowane delikatnie, brązowy cień, nawet kreski linerem nie widać. Myślę,że lepiej wygląda takie oko niż sam tusz do mocnych ust
|
|
#2742 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2743 |
|
Zadomowienie
|
Dokładnie tak, dlatego tak wielu cieni (i nie tylko) używa się po dacie przydatności. W ogóle kolorówki często używa się po dacie przydatności. Jakkolwiek złe to jest.
|
|
#2744 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2745 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Oblechem. ![]() ![]() ![]() Dooooobra, chodziło mi po prostu o to, że ciężko będzie Moni sprzedać cienie, które (prawdopodobnie) dni swojej świetności (i świeżości) mają za sobą. Bo trochę jednak inaczej jak masz swoje kosmetyki i poużywasz dłużej ulubionego cienia, bo nie zmienił zapachu ani konsystencji, a co innego jak kupujesz już i tak coś używanego przez kogoś, a do tego po dacie przydatności. Chociaż... paletki Sleek są popularne, pewnie jednak ktoś chętny się znajdzie. ![]() Cytat:
Chciałam napisać, że mam cienie po dacie, ale... chyba nie. Te sprzed wkładów inglota już wyrzucone, może jakaś czwórka hean się kwalifikuje. Pilnuję za to tuszu (i tak nie wytrzymałby tych 6 miesięcy zresztą) i podkładów. edit: napisałam, że "pilnuję tuszy". http://www.afektywni.pl/upload/image...epresja_01.jpg Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2014-12-12 o 11:16 |
||
|
|
|
#2746 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie wiem, też mi się tak wydaje, tylko jakoś na mnie wygląda wszystko bardzo intensywnie. Może dlatego, że jestem blada? Mam skórę w kolorze NC15 SFF z mac'a.
|
|
|
|
#2747 |
|
Konto usunięte
|
[QUOTE=jajajamajka;4931316 4]
Oblechem. ![]() ![]() ![]() jajaja, na Ciebie zawsze można liczyć Dzięki Tobie odnalazłam własne "ja" ![]() Edytowane przez 201605301559 Czas edycji: 2014-12-12 o 11:22 |
|
|
|
#2748 |
|
Zakorzenienie
|
Cienie z YR mają przydatność 6M.
Mam wrażenie, że producenci zaniżają PAO w przypadku cieni, bo wiadomo, kto jest przewrażliwiony na tym punkcie to wyrzuci i kupi nowe ![]() Pewnie będzie kolejny długi OT _________________________ _________________ Pociągnięte z mojego małego traktora 8) |
|
|
|
#2749 |
|
Wtajemniczenie
|
No dobra, ale jak liczyć takie terminy? Rzeczy na bazie wody, zakręcane- ok, ale sypkie? Od otwarcia plastkowego pudełeczka, czy wsadzenia palucha (zesłaczowania)? Że bakterie od-pędzlowe zaczynają hulać wtedy? Przecież cieniowe opakowania nie mają hermetycznych zamknięć, które nie przepuszczają powietrza. Czy to ma działać na mózg i portfel bardziej? Otwieram, odliczam, wyrzucam, kupuję nowe?
|
|
|
|
#2750 |
|
Raczkowanie
|
wszędzie te palety z Zoevy
|
|
|
|
#2751 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
moja jedna paletka ma chyba ze 3 lata, ale nic złego z nią się nie dzieje, nie śmierdzi, cienie się nie rozwarstwiają, nie podrażniają powiek, nie uczulają, więc raczej będę dalej używać #fleja
|
|
|
|
|
#2752 |
|
Raczkowanie
|
Wtrącę swoje trzy grosze odnośnie terminów kosmetyków. Jestem dowodem na to ze naprawdę warto tego pilnować. Już drugi raz po kosmetyku, który trochę u mnie leżał ale "taki ładny kolor no.. pomaluje się" i taadaaam: jęczmień na oku na drugi dzień gotowy
. raz mnie tak kredka urządziła a raz cień (hyh on juz naprawde dziejowy był wiem moja wina, ale taki ładny kolor ). Leczy się to dziadostwo długo, powieka puchnie (rano wyglądałam jak pobita)
|
#2753 |
|
Konto usunięte
|
Rozbawił mnie jeden komentarz pod nowym zdjęciem na instagramie Donczy:
rockypati wyskub kilka włosków na dole pod łukiem brwiowym, żeby nadać im wygięcie, bo masz proste; oto klucz do idealnych brwi Wchodzę, patrze na laskę, która to napisała i widzę takie oto idealnie przerysowane transowe brwi :http://instagram.com/p/igjtSZPmJB/ http://instagram.com/p/vq03-TvmC8/?modal=true Śmieszne, że takie dziewczyny nawet nie próbują udawać, że nie są zakochane w sobie na zabój ![]() Mi tam się brwi Donczy bardzo podobają. Pasują do niej
|
|
|
|
#2754 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie komentatorka sama wyskubała kilka włosków i musi teraz mocno się napracować, żeby jakoś wyglądać ![]() _________________________ _________________ Pociągnięte z mojego małego traktora 8) |
|
|
|
|
#2756 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
_________________________ _________________ Pociągnięte z mojego małego traktora 8) |
|
|
|
|
#2758 |
|
Konto usunięte
|
Moim zdaniem też ładne, normalne brwi... Co ona ma tam sobie wyrywać? Nie ma prostych wcale, albo ja źle widzę."rockypati @aniek_123 tak mówią specjalistki od brwi na polskim yt, Maxineczka i RedLipstickMonster, ja tylko powielam a sama z własnego doświadczenia wiem, że wygięte wyglądają lepiej, przynajmniej u mnie"![]() Spodziewałam się końcówki "...bynajmniej u mnie". ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- [1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;49314402]Serio tylko rok? Ojoj moja jedna paletka ma chyba ze 3 lata, ale nic złego z nią się nie dzieje, nie śmierdzi, cienie się nie rozwarstwiają, nie podrażniają powiek, nie uczulają, więc raczej będę dalej używać #fleja[/QUOTE]A trzymajcie sobie ile chcecie. ![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- https://www.youtube.com/watch?v=WDuV...E1GFccWah567pg Eeeeej, czuję się zrobiona w balona. Myślałam, że tata Bogusi tak po prostu opowiada o aromaterapii, że to jego pasja, chciał się podzielić i nagrać ciekawy film dla córki... Do tego te wstawki "Pamiętam jak byłam dzieckiem i zawsze w domu pachniało tymi olejkami ". A tam:-Tato, ale teraz na rynku są dostępne kominki z różnych materiałów, czy możesz powiedzieć, które są najlepsze? Czy materiał ma znaczenie? -No ja używam najlepszych kominków, produkuje je nasza firma Green Village... Jeżeli chcielibyście dowiedzieć się jeszcze więcej o pięknych, naturalnych zapachach to piszcie do Taty (Zbyszek) na mail biuro@promeco.sklep.pl Buuuuuuu...
|
|
|
|
#2759 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
też ją przymierzałam! wygląda ślicznie ale ta długość to śmiech na sali
|
|
#2760 |
|
Konto usunięte
|
No dobra, dużo lepiej reklamować firmę taty niż kosmetykizameryki.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.

Dla kupującego kiepski oczywiście. Nie dość, że się ma używane cienie to jeszcze przeterminowane.

)
Nie ma prostych wcale, albo ja źle widzę.
Myślałam, że tata Bogusi tak po prostu opowiada o aromaterapii, że to jego pasja, chciał się podzielić i nagrać ciekawy film dla córki... Do tego te wstawki "Pamiętam jak byłam dzieckiem i zawsze w domu pachniało tymi olejkami
". A tam: