Scent Bar LIV - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-12, 13:49   #4801
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45
Dot.: Scent Bar LIV

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Musi być super sexy
Stary 2014-12-12, 13:52   #4802
5ed20e359c6e02ff4b6d2343033f9068648c91fd_610b1bf2637d5
Konto usunięte

Cytat:
Gdyby faktycznie taka była, to po co w ogóle ją zakładac? Ale fajno
5ed20e359c6e02ff4b6d2343033f9068648c91fd_610b1bf2637d5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-12, 14:15   #4803
gryx82
BAN stały

[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;49310355]Jakich? [/QUOTE]
Takich i owakich
Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Poza pracą w sumie nic, chuop ten sam, kot ten sam, miasto też to samo
Zaaklimatyzowałaś się już na dobre? Nie tęsknisz za Lublinem?
Cytat:
Otóż, pani zakladała mi kartę i na widok miejsca zameldowania: Lublin spytała mnie, jakie to województwo

Łódzkie oczywiście
Oj tam, wcześniej to było wszystko prostsze - Kielce leżały w kieleckim, Olsztyn w olsztyńskim, Koszalin w koszalińskim, a teraz można się nieźle naciąć
Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
to się przywitam (bo mnie Gryxs opitoli za brak manier )
dobry baru

Flo, a może te telefony to jakie zakłócenia na łączach? U nas było ostatnio podobnie, co słuchawkę podnoszę, tam cisza, aż za którymś razem odezwała się babka z Orange w końcu
Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Nie wiem, jak u Flo w okolicy (i mam nadzieję, ze inaczej) ale jak ja zgłaszałam na policję sms-y z pogróżkami to mi powiedzieli wprost, ze nic nie zrobią
Człowiek musiałby chyba z nożem w plecach przyjść, wtedy mieli by czarno na białym Chociaż... nawet w tej sytuacji potrafię sobie wyobrazić pytanie w stylu "a może się pan potknął i nadział? proszę się na spokojnie zastanowić, my nie możemy ot tak przyjąć zgłoszenia..."
Cytat:

Po co taka sukienka? Wystarczy założyć sam szalik przecież

Edytowane przez gryx82
Czas edycji: 2014-12-12 o 14:16
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-12, 14:22   #4804
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Człowiek musiałby chyba z nożem w plecach przyjść, wtedy mieli by czarno na białym Chociaż... nawet w tej sytuacji potrafię sobie wyobrazić pytanie w stylu "a może się pan potknął i nadział? proszę się na spokojnie zastanowić, my nie możemy ot tak przyjąć zgłoszenia..."
I to wcale nie jest śmieszne
Gdyby taki delikwent przyszedł może ze sprawcą trzymającym ten nóż wbity w plecy, wtedy może..... chociaż pewnie by dostał zarzuty, ze go sprowokował....

Względem sukienki to mój ś.p. Tatuś mawiał, ze najkrótsza mini, to pupa zapięta na agrafkę
Stary 2014-12-12, 14:34   #4805
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

znad kaca
i znowu w środku tygodnia
Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Rozumiem doskonale Znam to aż za dobrze

Cytat:
Mój Teżyk dziś na wigilii pracowej więc chyba wybędę do Mam.
mój ma "wigilię" jutro i idziemy razem, bo mają z osobami towarzyszącymi
W ogóle to niezła "wigilia" impreza na 600 osób
Cytat:

Ano śmiesznie wyszło, bo od momentu, kiedy doszłam do wniosku, że już dłużej tak się nie da do momentu kiedy dostałam propozycję minęło 9 dni, w międzyczasie nawet się nie zebrałam do aktualizacji CV
no i super, obyło się bez stresu i rozkminek
Cytat:

Otóż, pani zakladała mi kartę i na widok miejsca zameldowania: Lublin spytała mnie, jakie to województwo

Łódzkie oczywiście

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość

dziś głuchy był już jeden wczoraj też jeden

Cytat:

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-12, 14:58   #4806
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Gdyby taki delikwent przyszedł może ze sprawcą trzymającym ten nóż wbity w plecy, wtedy może..... chociaż pewnie by dostał zarzuty, ze go sprowokował....

Masz rację, to też prawdopodobny scenariusz
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
W Spodku?
Stary 2014-12-12, 15:51   #4807
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
Mój Teżyk dziś na wigilii pracowej więc chyba wybędę do Mam.
Mój też, więc zrobię sobie domowe spa
edit: i będę oglądać Disneya

Edytowane przez melkmeisje
Czas edycji: 2014-12-12 o 16:11
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-12, 15:53   #4808
Redhaired Witch
Nindżopesz

Rejcz, oglądałaś Wolnego strzelca (Nightcrawler)? Jeśli nie to zapraszam na seans choć mógłby bardziej trzymać w napięciu. Ale co najważniejsze jest ciacho

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-12, 16:15   #4809
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
To jest zawsze dobry pomysł.
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Rejcz, oglądałaś Wolnego strzelca (Nightcrawler)? Jeśli nie to zapraszam na seans choć mógłby bardziej trzymać w napięciu. Ale co najważniejsze jest ciacho
Hmm nie oglądałaś, ja bym właśnie wolała bez ciach a z napięciem Ale już nie marudzę, dzięki. Chętnie to sprawdzę.

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ----------

Cytat:
edit: i będę oglądać Disneya
Tego pana? biografię? Czy bajki ?
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-12, 16:16   #4810
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
Tego pana? biografię? Czy bajki ?
Hmmm powiedzmy, że... animacje
"Tangled"
Stary 2014-12-12, 16:19   #4811
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Hmmm powiedzmy, że... animacje
"Tangled"
nieeezłeeee! Uwielbiam humor, komedię w takich kreskówkach
Stary 2014-12-12, 16:26   #4812
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Hmm nie oglądałaś, ja bym właśnie wolała bez ciach a z napięciem Ale już nie marudzę, dzięki. Chętnie to sprawdzę.
Na Filmwebie powiadają, że napięcie jest, jak dla mnie zabrakło efektu wow. Ale nadal IMO wyższa półka.

Stary 2014-12-12, 16:33   #4813
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Na Filmwebie powiadają, że napięcie jest, jak dla mnie zabrakło efektu wow. Ale nadal IMO wyższa półka.
Aaaaaaaa z Gylenghalghalem Nom zwiastun smaczny, choć nie lubię oglądać zwiatsunów to się mi jakoś kliknął

Thnx, na obecny czas @ będzie jak znalazł.

Ale poczekam na chuopina jednak. Lubię filmy oglądać w towarzystwie, dzielić się opinią etc.

Czy widziałaś Enemy z nim? Tylko sens ma oglądanie tego w ciemno, bez czytania o filmie.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-12-12 o 16:39
Stary 2014-12-12, 16:46   #4814
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
2. Kurcze, dla mnei to zaskoczenie roku, to po użyciu odżywki same Ci się nie rozplątują już podczas jej spłukiwania????? Przeż to jest zadaniem glównym tychże odżywek, w tym celu są stosowane. Potem szcozta.grzebień to ślizga się aż miło jak po maśle!!!

2. Po odżywkach??????????????? Czyżby tak było że gęste, grube włsoy tak mają? Może to taka ich właściwość?
a dla mnie to zaskoczenie roku, że komuś mogą się dobrze włosy rozczesywać na mokro

Cytat:
A jaja to nie nabiał aby?
w moich rejonach jaja sprzedają, czy może bardziej kiedyś sprzedawali, na dziale z warzywami i zaliczenie jaj do grupy nabiału nigdy mnie nie przekonywało

Cytat:
albo "masz 2 dzieci, musisz zabić jedno z nich, inaczej psychol zabija was wszystkich", moim zdaniem to nie jest normalne
Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość

ad sinupret rozkmin z cyklu kogo ratować , u mnie na studiach w jednej grupie na filozofii prowadzący postawił następujące zagadnienie : jest jaskinia , w jaskini grupa grotołazów . Chce do nich kolejny dołączyć , ale jest taki gruby , że utknął na amen w wejściu . I co teraz zrobić - ocalić tych na dole wysadzając tego na górze dynamitem czy ocalić tego na górze czekając aż schudnie ( jak Kubuś Puchatek utknięty w drzwiach Królika normalnie ) kosztem skonu tych na dole niestety nie wiem jak sie skończyła dyskusja . Niemniej idiotów wymyślających problemy z doophy wzięte nie brakuje nigdzie jak widać
co do pogrubionego przecież właśnie na tym polega filozofia

a mnie akurat takie teoretyczne zagadnienia bardzo ciekawią, są badania psychologiczne na ten temat, ludzie różnie postrzegają (w kategoriach dobra/zła) np. ocalenie grupy ludzi przez spowodowanie śmierci 1 osoby w sposób bezpośredni (tak jak np. tu przez wysadzenie dynamitem czy zepchnięcie kogoś na tory, albo "uciszenie" płaczącego niemowlęcia, itp.) a pośredni (np. naciśnięcie dźwigni która spowoduje że pociąg zmieni tor i nie przejedzie 10 osób a tylko 1)

Cytat:
Nom, nadrobiłam w końcu, mam wolne do końca grudnia A potem nowa praca
ale super

Cytat:
No nic, taka rzeczywistość, rynek. Trudno. Jutro znów autobus.
hmmm, a ja w ogóle nie umiem sobie wyobrazić jak to jest mieć samochód, pewnie niebo a ziemia i trudno kiedy brakuje.

Cytat:

Łódzkie oczywiście
a ja się przyznam nieśmiało, że nie jestem na stówkę pewna, czy lubelskie, bo teraz to różnie z tym jest
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR

Edytowane przez kamena
Czas edycji: 2014-12-12 o 16:47
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-12, 16:54   #4815
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
gratuluję
Thx
Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
nadbałtyckie

Cytat:
Dzięki, nie brzmi to ciekawie
No, zwłaszcza dla Ciebie

Znaczy ładne są, ale jak lubię klasyczne, perfumowe perfumy, tak nawet dla mnie były nieco nudne

Cytat:
Zaaklimatyzowałaś się już na dobre? Nie tęsknisz za Lublinem?
Trochę tęsknię, zwłaszcza za zielenią, brakiem smogu i tym, że wszędzie było blisko. Ale ostatnio byłam parę dni, to nudy, znajomi pracujący, dzieciaci i nikt nie ma czasu, imprezy w moich klimatach muzycznych, tak chociaż mniej-więcej: brak, w Krakowie jednak zawsze jest co robić i nawet jak się zamula w domu to sama świadomość, że to z wyboru jest miła
Cytat:
Oj tam, wcześniej to było wszystko prostsze - Kielce leżały w kieleckim, Olsztyn w olsztyńskim, Koszalin w koszalińskim, a teraz można się nieźle naciąć
Ale tych województw jest 16 na litość boską, to można znać nazwy i skojarzyć nazwę miasta, że może ono wojewódzkie

Cytat:
no i super, obyło się bez stresu i rozkminek
nie no, ja zawsze rozkminiam, przecież bym nie była sobą, a jeszcze teraz, jak mam wolne, mam czas na klasyczne "thinking leads to overthinking" nie lubię tego w sobie

U lekarza okazało się, że mam zapalenie ucha, a mnie nic nie bolało, ani trochę, myslałam, że jest zatkane. Wcześniej dentystka odkryła, że ząb mi umarł - też bezboleśnie. Może mam guza mózgu i przez to nie czuję bólu, przecież obie przypadłości są pioruńsko bolesne

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-12, 17:03   #4816
gryx82
BAN stały

Znad obiadu Robiłem latem ogórki w zalewie orientalnej (sam wymyśliłem), troszkę mi się chilli sypnęło za dużo, ale w smaku genialne moim zdaniem skromnym (choć rodzina narzeka)
Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
w moich rejonach jaja sprzedają, czy może bardziej kiedyś sprzedawali, na dziale z warzywami i zaliczenie jaj do grupy nabiału nigdy mnie nie przekonywało
Dla jajek powinna być osobna kategoria (np. "jajka" ), bo tak naprawdę wymykają się wszelkim klasyfikacjom
Cytat:
a mnie akurat takie teoretyczne zagadnienia bardzo ciekawią ...
To pewnie zależy też od przedmiotu zagadnienia, ale ostatnie, nad czym chciałbym rozmyślać to "kogo z mojej rodziny zabić w razie..."itd.
Stary 2014-12-12, 17:06   #4817
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobry

Mam problem prezentowy...
Dla ojca mam już dwie fajowe koszule, dla Młodego fajowa koszula, perfumy i koszulka za☠☠☠ista, jedna dostał na mikolajki i zachwycony, druga na gwiazdkę, tylko dla mamy nie mam nic i nie mam pomysłu....perfumy odpadają ( dostaje moje jak jej się spodobaja i i tak rzadko używa), ciuchy też, bo mamy całkiem rózne gusta...nie wiem, może jakiś świecznik czy co?

Koszulki wogle polecić mogę, za☠☠☠iste wizualnie i jakościowo i obsluga sklepu przesympatyczna i bardzo kontaktowa

Mlody dostał taką
http://www.deadcantalk.com/Stanislaw...leon/product37

I jeszcze ta dostanie
http://www.deadcantalk.com/Charles-B...you./product17

A ja dostałam od siebie dla siebie takie
http://www.deadcantalk.com/Narkotyki...cego/product61
http://www.deadcantalk.com/Witkacy-a...leon/product38
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-12, 17:29   #4818
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
a dla mnie to zaskoczenie roku, że komuś mogą się dobrze włosy rozczesywać na mokro

hmmm, a ja w ogóle nie umiem sobie wyobrazić jak to jest mieć samochód, pewnie niebo a ziemia i trudno kiedy brakuje.
1. Otóż to, dwie strony medalu, ale już się wyjaśniło, są dwa typy (choć pewnie więcej) włosów, dwie grupy, każda o skrajnie innych właściwościach.

Ale do tej pory żyłam w przekonaniu, że WSZYSTKIM się tak samo po odżywce włosy rozplątują same na mokro, już podczas spłukiwania

2. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Ja bym chciała metro np. W centrum dużego miasta nie potrzebuję samochodu, ale tam gdzie mieszkam, żeby dojechać z punktu A do B, choćby do sklepów, to konieczność. Wyjątek lokalny sklepik do którego chodzę na spacery, ale potem niosę wszystko jak wielbłąd. Brak samochodu w mojej sytuacji koszmarnie mnie ogranicza. Poza tym ja lubię niezależność. Jadę gdzie ja chcę i kiedy ja chcę. Np, wypad na imprezę, z której nie wiem o której będę miałą ochotę wracać. No i wracam kiedy chcę, a nie ostatnim środkiem kom miejskiej etc. Pomijając fakt, że boję się sama nocami jeździć kom publiczną. Jasne, że można zamówić taksę, ale zazwyczaj odległości są tak spore, że jest to cholernie drogi powrót, więc taksę bierzemy tylko jak wracamy w trójkę, lub w czwórkę. Poza tym bagażnik - dowożę sobie do domu takie ciężary, których bym za jednym wypadem autobusowym nie dodźwigała nigdy. To jest wygoda. Choć tutaj alternatywą są internetowe zakupy, to jednak są miejsca - Biedra gdzie chcę kupować po taniości pewne produkty (wina, płyny do prania ) no i kupuję je hurtem a nie po jednej sztuce.

Nie wiem, ale autem załatwiam wszystko szybciej, docieram wszędzie szybciej. Jedyne przekleństwo auta - awaryjność.
Nie, przepraszam, jest jeszcze druga zmora - brak miejsc parkingowych. Ale nie narzekam, to właśnie urok zagęśzczenia motoryzayjnego.

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

Cytat:
nie no, ja zawsze rozkminiam, przecież bym nie była sobą, a jeszcze teraz, jak mam wolne, mam czas na klasyczne "thinking leads to overthinking" nie lubię tego w sobie

U lekarza okazało się, że mam zapalenie ucha, a mnie nic nie bolało, ani trochę, myslałam, że jest zatkane. Wcześniej dentystka odkryła, że ząb mi umarł - też bezboleśnie. Może mam guza mózgu i przez to nie czuję bólu, przecież obie przypadłości są pioruńsko bolesne
1. Mam to samo, koszmar

2. No ale jak ząb umrze to i czucia brak. Dednięty nie boli. A czy musiał być zepsuty? Co ona na to? Skomentowała to jakoś? Nie każde zapalenie ucha boli, moja przyjaciółka ma non stop, nawracające, i na pewnym etapie jeszcze nie boli.

---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ----------

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Dobry

Mam problem prezentowy...
Dla ojca mam już dwie fajowe koszule, dla Młodego fajowa koszula, perfumy i koszulka za☠☠☠ista, jedna dostał na mikolajki i zachwycony, druga na gwiazdkę, tylko dla mamy nie mam nic i nie mam pomysłu....perfumy odpadają ( dostaje moje jak jej się spodobaja i i tak rzadko używa), ciuchy też, bo mamy całkiem rózne gusta...nie wiem, może jakiś świecznik czy co?
Pytanie brzmi - za ile dla Mam prezent?

I jakim ona jest typem? Co ją kręci? Właśnie home decor? czyli po polsku np bibeloty coś z zastawy? książki? a może kosmetyki do pielęgnacji?
Coś skórzanego - ja z tym nieśmiertelnym etui, ale my mamy takie zboczenie rodzinne (tzn ja i tata miał) że kręcą nas np etui an pióra, długopisy. Wszelkie etui na klucze, na monety, na byle co. Może kosmetyczkę ? Mama podróżuje? Lubi malarstwo? Forografię ? Kulianria?

Czas edycji: 2014-12-12 o 17:22
Stary 2014-12-12, 17:40   #4819
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Pytanie brzmi - za ile dla Mam prezent?

I jakim ona jest typem? Co ją kręci? Właśnie home decor? czyli po polsku np bibeloty coś z zastawy? książki? a może kosmetyki do pielęgnacji?
Coś skórzanego - ja z tym nieśmiertelnym etui, ale my mamy takie zboczenie rodzinne (tzn ja i tata miał) że kręcą nas np etui an pióra, długopisy. Wszelkie etui na klucze, na monety, na byle co. Może kosmetyczkę ? Mama podróżuje? Lubi malarstwo? Forografię ? Kulianria?
No właśnie z mam jst problem, bo to typ wieczniekrytykujący , coś jak nietoperz Redziowy. Nie podoba jej sie wydawanie kasy na nia, bo szkoda, sobie mozna coś kupić. ale jak sobie kupisz, to i tak szkoda bo już tyle tego masz
Z zastawy dostawala od dwóch lat, rok temu zestaw filizanek, wczesniej talerze to odpada...na super fajny sprzet kuchenny nie stać mnie teraz, długopisy tudziez inne piśmidła drogie i osprzętowanie do nich odpada, bo to bez sensu...chyba jedynie cos do domu, najlepiej do salonu, żeby ludzie widzieli tylko żeby to było w rozsądnej cenie, 50 - 60 zl...max 100..serio wolę kupić coś drogie Mlodemu czy Tacie, bo wiem,że docenią....a tak to i tak sie na marudzenie narażę, bo albo szkoda kasy, albo brzydkie, albo drogie...najchętniej to bym kupiła paczkę cukierków, jak by jadła słodycze
Kosmetyki...no nie używa, jedynie podkład , ale to na mikołaki dostała...książki...czyta wszystko, ale 3x w yg w biblio jest, to sobie bierze jak leci...
krem co dostała na gwiazdkę 2 lata temu wywaliłam do polowy zuzyty jakoś w lato......
Normalnie we wspóżyciu córka matka jest super, tylko zbyt oszczędna, nawet jak swoich nie musi oszczędzać....
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-12, 17:44   #4820
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Ja w ogóle nie mam tak totalnie żadnej ochoty na święta, tak mi się ich nie chce... Prezentów też jeszcze praktycznie żadnych nie kupiłam, tylko sobie zamówiłam parę rzeczy przy obczajaniu sklepów internetowych
Stary 2014-12-12, 18:30   #4821
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Ja w ogóle nie mam tak totalnie żadnej ochoty na święta, tak mi się ich nie chce... Prezentów też jeszcze praktycznie żadnych nie kupiłam, tylko sobie zamówiłam parę rzeczy przy obczajaniu sklepów internetowych
Ja też nie mam ochoty na święta.
A u Ciebie pewnie Salomonowy problem? Wszystkich nie uszczęśliwisz, coś jak kiedyś?

Stazja - a fajne ramki na zdjęcia? Patera? Jest tego zatrzęsienie, skoro lubi to powinno cieszyć oko.

Czas edycji: 2014-12-12 o 18:31
Stary 2014-12-12, 18:30   #4822
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Dla jajek powinna być osobna kategoria (np. "jajka" ), bo tak naprawdę wymykają się wszelkim klasyfikacjom

To pewnie zależy też od przedmiotu zagadnienia, ale ostatnie, nad czym chciałbym rozmyślać to "kogo z mojej rodziny zabić w razie..."itd.
1.

2. nie, no, to zrozumiałe

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Koszulki wogle polecić mogę, za☠☠☠iste wizualnie i jakościowo i obsluga sklepu przesympatyczna i bardzo kontaktowa

A ja dostałam od siebie dla siebie takie
http://www.deadcantalk.com/Narkotyki...cego/product61
ta
i z Anuszką

Cytat:
a to w tym roku tak szczególnie Ci nie pasują, czy zazwyczaj masz taki stosunek do świąt? (nie pamiętam.... )
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2014-12-12, 18:31   #4823
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Mam proste, delikatne włosy- po odżywce fajnie się rozplątują, ale rozczesuję je jednak na sucho.

I w końcu już mi tak mocno nie wypadają

Co do świąt, u nas konkretne robi się tylko dzieciom.

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-12, 18:32   #4824
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
Ja też nie mam ochoty na święta.
A u Ciebie pewnie Salomonowy problem? Wszystkich nie uszczęśliwisz, coś jak kiedyś?
Chyba nie pamiętam o co chodzi
W tym roku wyjątkowo mi się nie chce, normalnie bym się cieszyła.
Stary 2014-12-12, 18:39   #4825
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba nie pamiętam o co chodzi
W tym roku wyjątkowo mi się nie chce, normalnie bym się cieszyła.
O to z kim spędzać święta, facet /rodzina, jego rodzina, te tematy. Myślałam, że to an tym tle nie masz ochoty.
Stary 2014-12-12, 18:41   #4826
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
O to z kim spędzać święta, facet /rodzina, jego rodzina, te tematy. Myślałam, że to an tym tle nie masz ochoty.
Nie, będzie i facet, i rodzina. Dla mnie to jasne, że jadę do domu, a dla niego to jasne, że jedzie ze mną. A że jego ojciec zrobił o to wielką aferę i na mnie nawrzeszczał, to inna sprawa, ale jego akurat mam w i nie o to chodzi. Po prostu nie mam ochoty, wiem, że i tak się nie zresetuję, nie wyłączę, nie odpoczną psychicznie.
Stary 2014-12-12, 18:43   #4827
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, będzie i facet, i rodzina. Dla mnie to jasne, że jadę do domu, a dla niego to jasne, że jedzie ze mną. A że jego ojciec zrobił o to wielką aferę i na mnie nawrzeszczał, to inna sprawa, ale jego akurat mam w i nie o to chodzi. Po prostu nie mam ochoty, wiem, że i tak się nie zresetuję, nie wyłączę, nie odpoczną psychicznie.
Aha, a no to super, bo pamiętam że kiedyś (rok temu ?) miałaś z tym nie lada problem, także spoko że się wyprostowało.

Czas edycji: 2014-12-12 o 18:44
Stary 2014-12-12, 18:48   #4828
kamena
ʞɐɯǝuɐ

w ogóle to zapomniałam że rozlałam wczoraj coś na klawiaturę i zonk, niektóre klawisze baaardzo ciężko chodzą

Cytat:
Ale do tej pory żyłam w przekonaniu, że WSZYSTKIM się tak samo po odżywce włosy rozplątują same na mokro, już podczas spłukiwania

2. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Ja bym chciała metro np. W centrum dużego miasta nie potrzebuję samochodu, ale tam gdzie mieszkam, żeby dojechać z punktu A do B, choćby do sklepów, to konieczność. Wyjątek lokalny sklepik do którego chodzę na spacery, ale potem niosę wszystko jak wielbłąd. Brak samochodu w mojej sytuacji koszmarnie mnie ogranicza. Poza tym ja lubię niezależność. Jadę gdzie ja chcę i kiedy ja chcę. Np, wypad na imprezę, z której nie wiem o której będę miałą ochotę wracać. No i wracam kiedy chcę, a nie ostatnim środkiem kom miejskiej etc. Pomijając fakt, że boję się sama nocami jeździć kom publiczną. Jasne, że można zamówić taksę, ale zazwyczaj odległości są tak spore, że jest to cholernie drogi powrót, więc taksę bierzemy tylko jak wracamy w trójkę, lub w czwórkę. Poza tym bagażnik - dowożę sobie do domu takie ciężary, których bym za jednym wypadem autobusowym nie dodźwigała nigdy. To jest wygoda. Choć tutaj alternatywą są internetowe zakupy, to jednak są miejsca - Biedra gdzie chcę kupować po taniości pewne produkty (wina, płyny do prania ) no i kupuję je hurtem a nie po jednej sztuce.

Nie wiem, ale autem załatwiam wszystko szybciej, docieram wszędzie szybciej. Jedyne przekleństwo auta - awaryjność.
Nie, przepraszam, jest jeszcze druga zmora - brak miejsc parkingowych. Ale nie narzekam, to właśnie urok zagęśzczenia motoryzayjnego.
1. u mnie to nawet nie o rozplątywanie chodzi, bo przed myciem rozczesuję a podczas mycia nie plączę włosów, tylko o to, że w mokre włosy mi grzebień nawet taki o szerokich zębach nie wchodzi a jak wejdzie to szarpie. nie pamiętam już jak wpadłam na to żeby poczekać aż wyschną ale byłam mile zaskoczona, że przy suchych obywa się bez płaczu, zgrzytania zębów i wyrywania kłaków w użytkowaniu moje włosy są same z siebie za to plątliwe, więc na co dzień nosze kok, czasem warkocz.

2. pogrubione - to samo się tyczy wawy, tzn. to o odległościach i cenach taxi, bo reszta wydaje mi się w miarę uniwersalna.
a metro jest ciut przereklamowane tyle że przemierza odległości szybciej niż autobus/tramwaj, a w zimie nie marzniesz czekając aż przyjedzie
za to na plus dla zbiorkomu zawsze mnie nastraja widok ludzików skrobiących szyby na mrozie

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2014-12-12, 19:01   #4829
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Aaaaaaaa z Gylenghalghalem
No, i to socjopatycznym, wychudzonym, niewyspanym i z brudnymi dłuższymi włosami
Enemy nie widziałam ale se zorganizuję.

Stary 2014-12-12, 19:11   #4830
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Enemy nie widziałam ale se zorganizuję.
bez kontekstu fajnie to brzmi

EVERY WOMAN IS A STAR
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości