|
|
#3031 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 5
Cytat:
Cytat:
co jak co, ale powinien sie juz dawno stamtąd zwinąć a nie jeszcze Cię denerwować.
|
|
#3032 |
|
Konto usunięte
|
Ja mojemu zrobiłam awanturę jakiś czas temu że wychodzi i nic nie mówi. Teraz pyta czy nie będzie mi przeszkadzać jak wyjdzie no i odbiera jak do niego dzwonię w nocy.
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#3033 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#3034 |
|
Zakorzenienie
|
Aggo sprobuje sie jakos wziac za te cwiczenia bo naprawde niedlugo to przestane chodzic z bolu
powiem mężowi żeby mnie jutro przypilnował żebym chociaz sprobowala coś zrobić ![]() Ala jak widać Ty też masz kochanego męża ![]() Mlebi a Twój widać zrozumiał swój błąd.. i bardzo dobrze
|
#3035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem, ale możliwe. Albo może przemęczona ... . A gdzie mierzysz temp.? Bo ja przykładam termometr do czoła. |
|
|
|
|
#3036 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurcze mój nie jest potworem!
Jest naprawdę dobry. Naprawdę rzadko pije. Nigdzie się nie szlaja itd. Tylko ja po prostu wiem jakie są baby na takich imprezach. A i facet jak wypity to i odważniejszy. A to, że mnie wkurzył to inna sprawa. Bo on myśli, że jak raz na rok się napije to jest ok. Jak dla mnie to niech pije i raz w miesiącu, ale nie jak wiem, że ten babsztyl tam jest! Głównie o to mam nerwa! Koniec tematu, ja mam na niego focha i tyle! Głupek! ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- A tak w ogóle to dziękuję Dziewczyny Przynajmniej mam się komu wygadać |
|
|
|
#3037 |
|
Zakorzenienie
|
Mi by nie chodziło tylko o te babki ale też o to , że prosiłam żeby wrócił po takim czy innym czasie. Tym bardziej jak bym już zadzwoniła i powiedziała, że pora do domu, to nie wyobrażam sobie że mógłby mi powiedzieć "nie" bo coś tam... Tym bardziej teraz w ciąży, leciałby nawet na piechotę do domu byle zdążyć na tą godzine co obiecał.
|
#3038 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj tak dziewczyny, nie chcę zachwalać, żeby mu się nie odmieniło kiedyś.
chociaż myślę, że to kwestia charakteru. Oczywiście ideałem nie jest, bo takich nie ma i czasem też mnie denerwuje ale nie muszę się obawiać żadnych akcji z laskami wpychającymi się na ch...ja, że tak powiem. Wielu rzeczy musieliśmy się też nauczyć od siebie na wzajem.
|
|
|
|
#3039 |
|
Rozeznanie
|
zakupiłam wczoraj tem leżaczek- bujaczek dla Małej, mąż go zmontował odpaliliśmy i buczy jak traktor przy tych wibracjach. Zastanawiam się czy ten typ tak ma czy to jakiś felerny egzemplarz. Ma któraś z Was może taki??
|
|
#3040 |
|
Zakorzenienie
|
Asia, ja kiedyś zrobiłam tak, że po prostu pojechałam pod restaurację gdzie mój tż miał kolację i kazałam mu jak najprędzej wychodzić bo czekam na niego.
Po 5 min wyszedł mimo, że inni nie byli zadowoleni. |
|
|
|
#3041 |
|
Rozeznanie
|
ja też przykładałam do czoła, no nic jutro znowu zmierzę, w sumie ciśnienie tez mam raczej niskie to by pasowało dlaczego taka zmęczona chodzę
|
|
#3042 |
|
Zakorzenienie
|
Agata, najważniejsze, ze czujesz sie dobrze, ze choróbsko Cię nie dopada
|
|
|
|
#3043 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobie was z domu ale już teraz powiem wam żebyś wyprawa to był największy koszmar... Poryczalam się w Ikei,poklocilam z mężem przy teściowej.. Musiałam wysłuchac co ma mi do powiedzenia.. Napisze wam później.. Kurde
|
|
#3044 |
|
Zakorzenienie
|
Asia dlatego olej męża, niech ma nauczke, niech sam wraca do domu i niech sam śpi!
Żeby zrozumiał, że żony, a tym bardziej kobiety w ciąży się nie olewa i nie denerwuje!!! Agatka ja nie mam w ogóle leżaczka Aga ojjj coś czuje że było grubo... Trzymamy za Ilonkę A ja zjadłam kanapke z kotletem i ketchupem i czuję się spełniona
|
#3045 |
|
Zakorzenienie
|
aggio o tak. cif to jest to !
![]() jutro spędzam dzień z wizażem, jeśli plany się nie zmienią, małż zabiera się z dziećmi do rodziny na cały dzień zebym mogła sobie odpocząć
|
|
|
|
#3046 |
|
Zakorzenienie
|
Aga
![]() Madzia, ja też zjadłabym kotleta i drinka (sprite z cytrynką i ze słomką) |
|
|
|
#3047 |
|
Zadomowienie
|
Ehhh, no u nas to bywa tak, że ja M wypycham, żeby poszedł na imprezę, bo On jakoś beze mnie nie lubi
Ma też z resztą swoich przyjaciół, do których i ja mam zaufanie Asia, laską bym się nie przejmowała. Niech się tam mizdrzy, ważne że ufasz M. Wykurzyłoby mnie to, że nie wraca tak jak się umówiliśmy. |
|
|
|
#3048 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jak przeczytałam do końca to uff i się ucieszyłam ![]() Cytat:
mam sprite i albo cytrynke, albo limonke.. i slomki też mam
|
|
#3049 | |
|
Zakorzenienie
|
emdzik czy mogłabyś mi dopisać wizytę 17 grudnia o 17:30? wybieram się na USG III trymestru
dziękuję ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
dostałabym bęcki po jego powrocie
|
|
|
|
|
#3050 |
|
Wtajemniczenie
|
Wrócił!
I pcha mi się do sypialni! A ja, żeby szedł spać z tymi co pił! :P emsta jest słodka, jeszcze chwile przed tym jak przyszedł wywierrzyłam mu salon, co by było zimniej Na lodówce zrobiłam listę zakupów i rzeczy do zrobienia jutro I nie zamierzam rano zachowywać się cicho!! |
|
|
|
#3051 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki ja po wizycie u ortopedy. Zła na maksa. Byłam 5 min kazał zrobić skłon do przodu i pr5zejechał ręką po kręgosłupie... ot całe badanie i 100zł i stwierdził, że mogę naturalnie rodzić. Tyle
|
#3052 |
|
Zakorzenienie
|
Asia i bardzo mu tak dobrze, tak trzymaj ! I niech jutro wszystko robi !
Kano o raju :/ co to za wizyta w ogole.. i jeszcze kase brac za takie cos? Masakra :/
|
#3053 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Asia śliczny pokoik! i przetrzymaj męża, nie daj się
|
|
|
|
|
#3054 |
|
Zakorzenienie
|
Asia to ładny masz wieczór, dobrze urządziłaś tego swojego gagatka !
jutro się z nim rozmówisz na spokojnie grrrr a w ogole to mój mąż w ogóle nie pije..trafił mi się taki egzemplarz, że czasem do grilla słodkie piwo sączy, ale jakieś imprezy- nigdy,za to ja wiecznie uchachana ![]() Moja wyprawa do Ikei zakonczyla sie moja klęską. Kufa wiedziałam , że tak będzie, naprawdę czułam to w gaciach. W domu super, przytaknął na moje plany, że będzie niedzieciowo. Powiedział, że będzie jak ja chcę- że on woli dziecięce pokoje,ale zrobię jak uważam. teściowa z nami pojechala, bo potrzebowalismy drugie auto, a ona chciala jakies ☠☠☠☠☠☠☠y do kuchni dokupic ok idziemy na szafy widze,ze jej sie ta szafa nie podoba, pyta czy patrzelismy na inne NIE KUR de. Przyjechalam i wylosowalam dobra moj maz mowi,ze wielki kloc,ze zawali nam pokoik, no ale jak chce to ok wzielismy po drodze regal kallax bo strasznie mi sie podobaja wiec sielanka ale po drodze do magazynu-dzial dzieciecy nas czekal a tam jego ukochane meble STUVA sruwa no i sie zaczelo,zebym sie zastanowila,ze to tak dziecieco ze gdzie bede pozniej zabawki trzymac ze sam bedzie mogl otwierac szufladki dzieciaczek <?> i gadka leci rowna na co ja,ze juz ustalilismy,ze nie chce dzieciowego pokoju, i odezwala sie T ze ona nie chce sie wtracac, ale te mebelki sa sliczne, i maja mnostwo mozliwosci a tam bedzie tylko szafa ze ona sie nie wtraca ale jej tez sie te barziej podobaja na co ja,ze to moje dziecko, i chcialabym zadecydowac o jego pokoiku, ze w domu bylo juz ustalone i znow zmiana planow ze nie podobaja mi sie dziecinne meble itd itd te dziury we frontach bla bla bla uslyszalam,ze bede miala dziecko,wiec i pokoj powinien byc dziecinny <?> w☠☠☠☠i ...nananan się bardzo naprawde cisnienie mialam chyba 200 moj maz stwierdzil,ze ok, nic nie bierzemy poszlam na regaly i sie poryczalam T mnie przylapala i mowi,ze jak ja tak bede ryczec, jak bede miala dziecko to,ze ja tak nie moge sie zachowywac to juz generalnie nie wytrzymalam ja pierd..... mowie wam istny horror wizyta w ikei zakonczyla sie tym,ze wisi mi jakie tam beda meble ze moze byc stuva sruwa by nie sluchac marudzenia malzonka ze wisi mi ten caly pokoik i generalnie wkurzona szlam jak oparzona do kasy potem mi przeszlo, wyluzowalam nie bede sie spinac o kawalek mebla powiedzialam tylko tej mądrej dwójce, ze nie podobaja mi sie te meble, i zgadzam sie na nie dla swietego spokoju jestem zła. ale juz mi przechodzi wiadomo, jakos to bedzie wygladac ale wkur... mnie ta sytuacja w sklepie cala. pod diody ich !
|
|
#3055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mialas cos kiedys diagnozowane w tym kierunku?
|
|
|
|
|
#3056 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#3057 |
|
Wtajemniczenie
|
Aga weź gdyby moja T spróbowała się odezwać
![]() Jak tak można, co Ją to interesi! Dokładnie, stuva sruwa! Widzę, że masz nerw jak ja! I jeszcze ten tekst, że nie możesz się tak zachowywać, nożesz kufaaaaaa!! Masakra. Ja z tych nerwów idę dorobić sobie kanapki! |
|
|
|
#3058 |
|
Raczkowanie
|
logoasia za dzieciaka skoliozę piersiowo-lędźwiową. Spowodowana była złym założeniem gipsu n nogę w wieku 3 lat i tym, że jako 3 latka z gipsem nie mogłam usiedzieć na miejscu i "zamiatałam" nogą. Ale nawet o to nie spytał...
Agata, emdzik, 85jjaa dziękuję za zrozumienie. Dobrze, że to nie moje wymysły, że ta wizyta była nie teges...
09.06.14 II kreseczki 14.02.15 Maksiu Edytowane przez kano1003 Czas edycji: 2014-12-12 o 22:02 |
|
|
|
#3059 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mógł Ci więcej badań porobić ehhhAga, niepotrzebnie teściowa pojechała. Jeszcze jej komentarze Z męzem sam na sam dogadałbyś sie . Wiem co czujesz, też byłabym zła jak osa. Wasze mieszkanie, Wasz pokój i Wasze będzie dziecko. Asia, niech śpi w zimnym salonie. I nawet nie podawaj mu butelki wody. Niech radzi sobie sam. |
||
|
|
|
#3060 |
|
Raczkowanie
|
Aga mi by tak szybko nie przeszło! Ja jestem uparta i by mnie nie udobruchali do czasu, aż nie zostałyby kupione te meble co ja chcę. A nie daj Boże moja teściowa by coś wybrała. To chociaż byłyby najpiękniejsze to dla zasady bym ich nie chciała. (domyślacie się jak dobrze żyję z teściową
)
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:52.

co jak co, ale powinien sie juz dawno stamtąd zwinąć a nie jeszcze Cię denerwować.

powiem mężowi żeby mnie jutro przypilnował żebym chociaz sprobowala coś zrobić 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
za Ilonkę

dostałabym bęcki po jego powrocie