|
|
#3061 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 5
Cytat:
Mało tego, bo mi mineralnej nie kupujemy, pije y wodę z Brity i jak robiłam sobie kolację, odlałam sobie szklankę na noc, a resztę dzbanka wylałam Tylko ja będę miała zarwaną noc, bo będę chodzić i sprawdzać czy oddycha! |
|
|
|
|
#3062 |
|
Zakorzenienie
|
Aga, współczuję... nie wiem tylko czemu się ugięłaś. Ja bym albo postawiła na swoim albo nie kupiła nic. Mój zresztą wie, że jak coś sobie zamanię, to koniec.
Szkoda Trzymaj się...Asia... no nieźle, ale powiem Ci, że dobrze robisz. Ostro trzeba. My mieliśmy akcję ok. 2 miesiące temu. Zaprosiliśmy znajomych. Było miło. Jakąś wódeczkę chłopcy rozprawili, jedną, drugą. Poszli. Mój mąż za to, jak zwykle pełen najtkliwszej czułości poalkoholowej i miłości nieziemskiej wylewającej się wprost potokiem słów uwielbienia skierowanych do mnie, postanowił mi to okazać i tak jakoś pociągnął niefortunnie, że zaryłam centralnie brzuchem z impetem na jego brzuch. Dostałam takiej histerii, że chyba słyszała mnie cała ośka. W życiu mu tyle nie nawrzucałam. On się bronił, że nic złego przecież nie zrobił a ja się zachowuję poniżej krytyki w ogóle, a ja wiecie w głowie już miałam odklejone łożysko i poród wcześniaka. Awantura była nieziemska bo bezsensowna, z pijanym się nie gada. No ale, że ja nigdy nie moge pójść spać jak się nie pogodzę, tak było i teraz. Przeprosił, skalał się i poszłam spać... do drugiego pokoju. Nadal na samo wspomnienie tamtej sytuacji mam ciary i już mu zapowiedziałam, że na święta jeśli ma zamiar pić, to ja nocuję u mamy i tyle. Jest tak, że po prostu już nie ufam. Wiem, że on tak zawsze czule i z miłością, ale jak się okazuje, nie zawsze koordynacja ruchów i świadomość działają normalnie, więc nie będę nawet z nim o tym dyskutować. |
|
|
|
#3063 |
|
Zakorzenienie
|
Aga współczuje.. Twój mąż też sie dzisiaj pod diody nadaje... teściówka to już w ogóle... nawet słowem nie powinna się odezwać...
Ale szkoda nerwów ;/ Chociaz ja bym tej stuvy nie brała... mi osobiście sie te dziury nie podobają, ale widać mąż na to uparty.. jeszcze teraz mamusia mu przytaknęla że ladne... yh szkoda gadać. Asia hehe, bardzo dobrze, zjesz coś dobrego i poczujesz się lepiej Kano no troche nie poważny ten lekarz... Ehh ja tez mam kregoslup powyginany... lordozy, kifozy, skoliozy ;/ Dlatego teraz tez mnie tak boli podwójnie :/ No ale moja wizyta u ortopedy wtglądałaby pewnie tak samo...
|
#3064 |
|
Zakorzenienie
|
Ehh dziewczyny znowu nie zdalam. Cala droge do domu plakalam, mam dosc
Jutro Was nadrobie. I dziekuje za kciuki, jestescie kochane Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3066 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja też bym nie odpuściła! My się wahaliśmy właśnie nad imieniem dla dziecka, ale dwa wcześniejszcze, które nam się podobały już w rodzinie się pojawiły ostatnio (Kuba i Filip), więc trzecią naszą opcją był Jaś i jak tylko usłyszałam od teściowej: jeny proszę zastanówcie się, tylko nie żadne Jasie czy Stasie! to już teraz wiem, że będzie Jan
|
|
|
|
|
#3067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
potem jak juz jechalam z nia autem -bo niestety ale w naszym jechala szafa i kierowal mąż to powiedziala,ze ona widzi,ze ja bede taka matka kwoka ze dziecko tylko dla mnie powiedzialam jej,ze nie wiem skad wyciaga takie wnioski, czy na podstawie tego,ze nie podoba mi sie szafa? i ze to chyba normalne,ze matka kocha swoje dziecko i tak - ma racje- nikomu go nie oddam. bez sensu w ogole sie odzywała. no ale juz mi cisnienie schodzi z mezem sie wlasnie rozmowilam powiedzialam,ze wkurzyla mnie T , a on dodatkowo mnie podsycał w Ikei no i jakos doszlismy do wspolnego glosu ale i tak jestem zdania,ze pokoje dzieciece sa ladniejsze, jak nie ma w nich dzieciecych mebli moj maz tego nie kuma ![]() no i skreca sobie swoją sruwe teraz :P kazalam mu sprzatnac kąty jak bedzie ja stawial w pokoju malego, bo ja palcem nie kiwne i ide sob chyba zrobic bulke z maslem z tej okazji
|
|
|
#3068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Głowa do góry! Na tym świat się nie kończy |
|
|
|
|
#3069 |
|
Zakorzenienie
|
Nic się nie martw Ilonka, to nie Twoja wina, to ten poj..... any system. Ja zdawałam 5 razy i już od 3ego niezdanego też ryczałam, bo uważałam to za niesprawdliwe. Wiadomo, asem kierownicy po kursie nie jesteśmy, za to egzaminatorzy to ch...e:/
|
|
|
|
#3070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3071 | |
|
Zakorzenienie
|
Wiem dziewczyny, ale to tez nie dokonca tak, teraz jestem wkurzona ale tez wiem,ze jakos sobie sruwe zagospodaruje,zeby mi sie w miare podobalo
tzn ja chcialam stworzyc pokoik w takim stylu jak ma Tuli, Asia, a nie dziecieco Gdybym chciala dziecieco - to wlasnie Stuve bym wziela pewnie bo faktycznie kombinacji tam sporo fajnych no i dlatego chyba sie ugielam dla swietego spokoju i stwierdzilam,ze ... nie chce sie wkurzać, no nie wiem nigdy nie bylam taka ,ze sie uginalam czy cos ale nie chce sie denerwowac jeszcze bardziej Jakos to bedzie..... meble na szczescie beda staly na scianie, ktorej nie widac jak sie wchodzi ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
kochana wspolczuje
|
|
|
#3072 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() kontrolę będzie sprawował mąż i wizaż ![]() Cytat:
taka wizyta to kpina jakaś.... przychodzi człowiek po poradę w kwestii mogącej zaważyc na dalszym życiu, a tu takie coś... Aga współczuję akcji ikeowej... Teściówka niepotrzebnie się wtrącała ![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#3073 | ||
|
Zakorzenienie
|
1141...ja tam bym nic nie kupila a wrocila do domu i wspolnie podjęła decyzję, jesli byloby trzeba to nawet z innego sklepu. tylko najgorzej ze tesciowka sie wtracila... utłukłabym serio. zrobila z was pare nieudolnych nastolatkow
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- przeklete pragnienia zapijmy smutki ! uda sie nastepnym razem! |
||
|
|
|
#3074 |
|
Rozeznanie
|
Aga teściowe...
Ilonka ehhh trzymaj się dziewczyno Kano specjalista od 7 boleści...tylko im kase płacić.. |
|
|
|
#3075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no potem sobie poszla polazic po sklepie wiec zostalismy sami i przedyskutowalismy sporo.... wiec nie stala nad nami,ale kurde niech trzyma język za zebami.Juz jej nie wezme do Ikei nigdy Nie nie, maz by sie nigdy nie poskarzyl ani nic z tych rzeczy On sie naprawde nakrecil na te meble juz od czasu...zobaczenia II kresek na tescie wlasnie mu powiedzialam, ze tylko dlatego sie ugielam z tymi meblami, bo widze,ze sie wkrecil w temat , a do tej pory generalnie dookola obchodzily go rzeczy dotyczace dziecka, bo wszystko zalatwialam, kupowalam sama... nie pytalam go nawet o zdanie skoro tak sie nakrecil,to moze faktycznie NIECH MA ![]() Powiedzial mi wlasnie,ze jak bardzo mi sie nie bedzie podobalo,a jest pewien,ze po zlozeniu itd spodobaja mi sie - to u znajomego naszego stolarza zamowimy takie fronty, jakie mi sie podobaja.... No i wybaczylam mu tym samym i odłaczam jedną diodę druga zostanie na wszelki wielki Kano wow. co za wizyta. szok... nie wiem, moze faktycznie poszlabym gdzies jeszcze, bo na podstawie takiego przejechania po kregoslupie to ja nie wiem.... Ale mi brzuch stwardnial i bolal, za duzo emocji na dzis i lazikowania i siedzenia na krzesle wzielam nospe i magnez i sie polozylam
|
|
|
#3076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a teraz relaks
|
|
|
|
|
#3077 |
|
Zakorzenienie
|
No my się dogadać zawsze musimy, obojętnie co teściówka odwali czy co, ale my się musimy trzymać razem
![]() Chodzi teraz mężuś podjarany bo skręcił szafę, teraz po szuflady jesszcze do garazu do auta musi zejsc i powiedzial,ze dzis dalej bedzie składał Mówię wam on sie mega nakrecilPoszlam zobaczyc jak to wyglada...no lepiej niz w sklepie sie u nas to prezentuje,ale to nie to...no nic opatrze sie i moze polubie najwazniejsze,ze mam gdzie ciuszki trzymac, wiec moge zaczynac akcje pranie i prasowanietak mnie brzuch boli,ze szok nawet jak siusiu ide to sie spina ehhh czy teraz juz tak bedzie tylko gorzej ooo mezus znow przyszedl i mowi, ze mam przygotowac mu wzory tych chmurek na sciane to mi je porobi w ramach,ze sie ugielam na te meble
|
|
#3078 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Asia ale mu dajesz popalić :p Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 01:27 ---------- Poprzedni post napisano o 01:19 ---------- Cytat:
Aga też bym się wkurzyla jakby teściowa mi dyktowala jak pokój ma wygladac. Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 01:34 ---------- Poprzedni post napisano o 01:27 ---------- Kano zrób tak jak logoasia pisze i idź do neurochirurga. Mi ortopeda powiedział że po operacji i z krzywa miednica mogę sn a neurochirurg że musi być cc. Oczywiście widział wszystkie prześwietlenia Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
||
|
|
|
#3079 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój przez ostatnie pół roku 3 razy się pięknie ululał z czego raz musialam zmieniac pościel i go myć.. Teraz zarzadzilam jasno że jak tylko czuje że coś go bardziej bierze to koniec picia no i tego się trzyma. Ostatnio nawet jak popił to sam szedł spać do innego pokoju żeby mnie czasem przypadkiem w nocy w brzuch nie urazić. A wczoraj był kolega z flaszka a mąż podziękował i wyciągnął sobie 3 piwa. Cieszę się że jest w stanie trzeźwo myśleć podczas picia. No i od 1 stycznia obiecał abstynencję żeby być w pogotowiu jeśli zacznę rodzic. Cytat:
kurczę Aga współczuję... Ja mam to szczęście że nam obojgu zawsze podoba się to samo, to samo smakuje itd... A teściowa mogła powściągnąć jęzor... Cytat:
co za buc! A jeśli coś pójdzie nie tak to kto poniesie za to odpowiedzialność? Cytat:
Ja zaszalałam z mężem., położyłam się spać i po 15 min zaczęło mi brakować powietrza a do tego nie może mi się odbić orzeszkami bo mi się cofa... Mąż zrobił taki mega przeciąg ale jest chłodniej i lżej oddychać.. Ja jem rennie to może cos ulży.. Zamówiłam 2 koszule do karmienia. Zapłaciłam coś 105 zł ale mąż powiedział że mam się dobrze czuć w szpitalu
|
|
#3080 |
|
Zakorzenienie
|
Otworzyłam oko i chyba już nie zasne, ale przynajmniej nie budziłam się w nocy
po takim wieczorze to aż szok. Ale oczywiście snily mi się meble po 8mej obudze męża a co. Szkoda życia na spanie. Niech składa szuflady bo wczoraj o 2 w nocy juz nie dokończył. Poza tym trzeba do biedronki zajechac po zapasy dla mnie ![]() Duszona- pochwal się jakie koszule zamówilas,
Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2014-12-13 o 06:15 |
|
|
|
#3081 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#3082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to mój jedyny warunek oczywiście mąż jakby wybierał to pewnie niebieski by chciał gdzieś wciskać w mój minimalistyczny pokoik a Grrrr ale tu juz ja mam do powiedzenia hehe
|
|
|
#3083 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kolyske chyba wezmę biała Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#3084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A białe malmy uwielbiam to bardzo pojemne komody
|
|
|
#3085 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam wrażenie ze mój to jest już wszędzie.. Malmy dwa, kartony wielkie dwa. Przewijak załadowany. W naszej szafie tez jakieś worki. Prześcieradła i koce na razie bez swojego miejsca.. Dlatego dobrze ze doszła juz szafa. Dziś to logicznie poukladam
|
|
|
#3087 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#3088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aga doczytałam akcję w Ikei i powiem Ci, że ja z tymi mebelkami to też bym w końcu odpuściła, ale tylko ze względu na męża. Niech chłop też coś wybierze co mu się podoba, wiem, że to trochę uwiera ale masz rację, że co jak co, ale się kochacie i musicie trzymać się razem Niech ma facet radochę ![]() Ale teściowej to bym nie popuściła, nie ma takiej opcji, kurde, swoje zdanie to niech sobie w tyłek włoży, a te jej komentarze... normalnie wity opadają... Asia widzę, że masz podobny charakter jak ja u mnie też by nie było litości, woda wylana, pokój zimny, z rana pobudka ![]() Mój to nawet już nigdzie nie chodzi z kolegami, bo wypije pół piwa i wydzwania do mnie i trajkocze, że mnie kocha itd I tak oto okrzyknięto go pantoflem i nigdzie nie zapraszają ![]() Jezuuu w nocy nie mogłam spać, przez ten wiatr, nie lubię jak tak wieje ;/ W ogóle Tż był ostatnio u teściowej i pytała go czy po porodzie chcemy się do niej przeprowadzić, bo by nam pomogła i lżej by nam było ![]() Nie no doceniam kobietę, ale wiecie, nowa sytuacja, ja po porodzie, wymęczona, chcę sie czuć dobrze u siebie a nie jeszcze po obcym domu łazić i się spinać Powiedziałam Tż, że teściowa ma auto, daleko nie mieszka, więc zawsze jak chce może przyjechać tu do nas A co do mojego egzaminu to tak źle jeszcze nie było: - łuk zrobiłam ledwo ledwo, zawsze robiłam na sprzęgle a ten model nie chciał jechać, chyba jakieś stare auto, musiałam normalnie gazu dawać przez co bałam się, ze nie wyrobie -wjechałam na górkę na dwójce i zapomniałam zmienić na jedynkę Ruszyłam, ale spaliłam sprzegło, śmierdziało jak nie wiem ![]() -no i później znowu poległam na stopie, zatrzymałam się, ale przy znaku, a potem już nie bo nic nie jechało Jak ze mną wracał to jechał jak idiota (egzaminator), zawrócił jak Kubica, strefa 30 a on jechał 60, w zakręt wchodził z całej petardy. Chyba do domu mu się spieszyło ![]() Chciałam mu powiedzieć, że może nie widzi, ale jedzie z kobietą w zaawansowanej ciąży, ale wolałam się zamknąć, bo się bałam, że jeszcze na niego trafię kiedyś ![]() Ale szarpało mną nieźle Nawet już nie umówiłam się na kolejny egzamin, bo kasy pozamykane ehh Ale za to w ciągu dnia pojechaliśmy z Tż i kupiliśmy wanienkę ze stelażem, kocyk, prześcieradełka, czapeczkę i szaliczek
|
|
|
#3089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale przynajmniej zakupy były jupi dla bobo pokaż I tak jak piszesz - odpuściłam,bo widzę ze się tym cieszy.. Ale najgorsze przede mną.. On chce za jakiś czas kupić dywan w ulice żeby autami z młodym jeździć hahaha A ja mam wpatrzona mate piankowa skip hop szaro żółta i bądź tu człowieku mądry hahaha
|
|
|
#3090 |
|
Zakorzenienie
|
Później zrobię fotki, jak wstanę i juz będzie jasno, bo na razie jak noc
![]() Ooo ale dywan w ulice to trochę nie bardzo ![]() Pamiętam, że u mnie w zerówce taki był ![]() Może znajdziecie taka jakąś matę rozkładaną, żeby w razie co mąz mógł się pobawić? z Tymiankiem oczywiscie
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:51.

mógł Ci więcej badań porobić ehhh

Trzymaj się...

)
ja też bym nie odpuściła! ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Duszona ono 800 zł kosztuje? 
zapijmy smutki ! uda sie nastepnym razem!
Ruszyłam, ale spaliłam sprzegło, śmierdziało jak nie wiem