Mamusie lutowe 2015 - cz. 5 - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-13, 07:06   #3091
1141655
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 5

Cytat:
Napisane przez przeklete_pragnienia Pokaż wiadomość
Później zrobię fotki, jak wstanę i juz będzie jasno, bo na razie jak noc
Ooo ale dywan w ulice to trochę nie bardzo
Pamiętam, że u mnie w zerówce taki był
Może znajdziecie taka jakąś matę rozkładaną, żeby w razie co mąz mógł się pobawić? z Tymiankiem oczywiscie
Tak pewnie zrobimy. Na szczęście do tego jeszcze sporo czasu
On mówi ze dywan w ulice to marzenie każdego chłopca chyba tatusia haha mogłam mu pod choinkę kupić i do tego autko może by się wybawil do tego czasu hehe

http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/
Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach

Edytowane przez 1141655
Czas edycji: 2014-12-13 o 07:07
1141655 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-13, 07:09   #3092
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez 1141655 Pokaż wiadomość
Tak pewnie zrobimy. Na szczęście do tego jeszcze sporo czasu
On mówi ze dywan w ulice to marzenie każdego chłopca chyba tatusia haha mogłam mu pod choinkę kupić i do tego autko może by się wybawil do tego czasu hehe
Mój się nie może doczekać kolejki i helikoptera zdalnie sterowanego

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2

---------- Dopisano o 07:09 ---------- Poprzedni post napisano o 07:08 ----------

Ilona następnym razem się uda

201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-13, 07:09   #3093
przeklete_pragnienia
Zakorzenienie

GG do przeklete_pragnienia

haha no widzisz, u Ciebie autka i ulice, a u mnie Tż już by małemu korki korki kupił i piłkę do kopania
Stary 2014-12-13, 07:17   #3094
1141655
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Pokaż wiadomość
Mój się nie może doczekać kolejki i helikoptera zdalnie sterowanego

---------- Dopisano o 07:09 ---------- Poprzedni post napisano o 07:08 ----------

Ilona następnym razem się uda

Cytat:
haha no widzisz, u Ciebie autka i ulice, a u mnie Tż już by małemu korki korki kupił i piłkę do kopania
Mój mówi, że najlepszy czas to będzie lego technics....
Poczeka sobie jeszcze...
I cały mini warsztat Boscha

Zdziwko będzie jak młody nie będzie się chciał takimi rzeczami bawić hahaha

Ale dobrze dobrze. Mamusia wtedy będzie miała luzik jak się chłopcy będą bawić

Stary 2014-12-13, 07:35   #3095
przeklete_pragnienia
Zakorzenienie

Haha no dokładnie

Ja już wychodzę do sklepu, idę teraz bo później pewnie będą mega kolejki

A na dworze szaro, buro i wieje brrr
Stary 2014-12-13, 07:39   #3096
1141655
Zakorzenienie

Cytat:
Haha no dokładnie

Ja już wychodzę do sklepu, idę teraz bo później pewnie będą mega kolejki

A na dworze szaro, buro i wieje brrr
Wooow podziwiam.. Ja bym w życiu nie wyszła o tej porze do sklepu na szczęście mamy jajka to zrobię jajecznice, tostowy chleb tez jest i jakieś bułki to damy rade a później pozwolę się zawieźć do biedronki. Zrobię zapas pomarańczy, mandarynki i jeszcze na coś mam chęć owocowego ale nie wiem co

Stary 2014-12-13, 07:53   #3097
odowska
Zadomowienie

Dobry dobry!

Moje dziecko ma chyba jakieś wyczucie, kiedy jest weekend - znowu dziś później niż zwykle zaczął się ruszać. On sobie śpi leniwie, a matka w stresie

1141655 ale się porobiło z szafą, ale skoro już je macie, to faktycznie nie ma co drzeć szat i załadować ją rzeczami Tymianka. A w sprawie dywanu, to właśnie niedawno czytałam opinię rehabilitanta, że lepsza jest jednak pianka do uczenia się raczkowania i chodzenia.

przeklete_pragnienia szkoda, że tak się skończył egzamin. A nie możesz go jakoś oprotestować ze względu na to, że auto było nie do końca sprawne - z tym sprzęgłem było coś ewidentnie nie tak. Ja jestem fatalnym przykładem, bo zdałam dopiero za siódmym razem! W ogóle za ostatnim razem egzaminatora miałam tego samego co za drugim, poznał mnie itp. A jak wracaliśmy do bazy, to się popłakałam, bo stwierdziłam, że pewnie znowu nie zdałam. I teraz nie wiem czy na wynik tego egzaminu nie wpłynęły moje łzy, bo to był już czas kamerek w samochodach i jedna była skierowana centralnie na moją twarz i nie miałam jak ukryć tych łez. A w ogóle kiedyś mieliśmy rozmowę na temat egzaminów w międzynarodowym towarzystwie, to znajomy ze Szwajcarii powiedział, że u nich po trzecim niezdanym kieruje się takiego delikwenta na badania psychologicznie, trochę dziwnie się na mnie wtedy popatrzył
odowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-13, 08:09   #3098
przeklete_pragnienia
Zakorzenienie

Aga w sumie to bym nie zginęła bo coś bym pokombinowała z tego co jeść, ale ze słodyczy miałam tylko mandarynki

Odowska wiesz co, ja tam nie będę walczyć, myślę, że nie warto z nimi zadzierać
No może jestem taka dupa wołowa, ale bym się po prostu bała
Stało jak się stało
Ale jakbym się popłakała w drodze powrotnej to na bank bym nie zdała, nawet bym znaków nie widziała przez łzy

Ostatnio jak chodzę to czasem dopada mnie taki kłujący, mega przeszywający ból w pipce... Tak jakby na wzgórku łonowym, tylko tak od środka
Któraś też tak ma?
Stary 2014-12-13, 08:14   #3099
1141655
Zakorzenienie

Cytat:
Aga w sumie to bym nie zginęła bo coś bym pokombinowała z tego co jeść, ale ze słodyczy miałam tylko mandarynki

Odowska wiesz co, ja tam nie będę walczyć, myślę, że nie warto z nimi zadzierać
No może jestem taka dupa wołowa, ale bym się po prostu bała
Stało jak się stało
Ale jakbym się popłakała w drodze powrotnej to na bank bym nie zdała, nawet bym znaków nie widziała przez łzy

Ostatnio jak chodzę to czasem dopada mnie taki kłujący, mega przeszywający ból w pipce... Tak jakby na wzgórku łonowym, tylko tak od środka
Któraś też tak ma?
Tez miewam takie klucia juz od jakiegoś czasu
Teraz rzadziej ale wydaje mi się ze twój ci na szyjkę naciska czy coś...

Odowska - tak...Też tak myślę,że szafa nie będzie powodem do jakiś głupich kłótni
O matach tez słyszałam wiele dobrego dlatego chcę, ale to tak na pół roku- 8 msc a mąż będzie swoją ulice zwijal i Rozwijał

Ok idę budzić towarzystwo i wstaje robić jajecznice

Ilonka ty juz z powrotem ? Co masz dobrego? Natchnij mnie

Stary 2014-12-13, 08:20   #3100
przeklete_pragnienia
Zakorzenienie

Kupiłam grahamki, zrobię sobie z pastą jajeczną mniam
Mam też deser czekoladowy i ciacha
Stary 2014-12-13, 08:25   #3101
martu_la
Rozeznanie

Ilona trzymam kciuki za następne podejście. W końcu musi się udać

Aga dobrze, że jednak doszliscie do porozumienia
Chociaż też byłabym na Twoim miejscu wkurzona, bo skoro były inne ustalenia, to czemu nagle taka zmiana... Ehh te teściowe, chociaz ja nie moge za bardzo narzekac, ale to pewnie dlatego, bo widzimy ją dwa razy w roku, więc jest słodka :P

Mlebidakin super, że wszystko masz już ułożone. U mnie wczoraj jeszcze była kumpela i przyniosła dwie siaty ciuchów dla małej także ona ma 4 kombinezony na zime, dwie kurtki, a reszty to juz nawet nie liczę... nie mam gdzie tego trzymać, bo ciągle musimy do ikei pojechac po komodę.

Kanoja bym to jeszcze skonsultowała na Twoim miejscu, w koncu musisz byc sprawna po porodzie.

A ja od rana zajadam ptasie mleczko waniliowe. mniam. a jeszcze sniadania nie jadłam.
W ogole ostatnio moja tesciowa mnie pozytywnie zaskoczyla, bo rozmawiala z moim mezem przez tel i mowi, ze musza sobie kupic laptopa, zebysmy na skypie mogli gadac jak sie mala urodzi, bo ona chce miec kontakt z wnuczka. To miłe Nawet moja babcia cos takiego wymyśliła.
martu_la jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-13, 08:32   #3102
1141655
Zakorzenienie

Cytat:
Kupiłam grahamki, zrobię sobie z pastą jajeczną mniam
Mam też deser czekoladowy i ciacha
Uwielbiam biedronkowe grahamki i deser czekoladowy mrrr

Cytat:
Napisane przez martu_la Pokaż wiadomość

Aga dobrze, że jednak doszliscie do porozumienia
Chociaż też byłabym na Twoim miejscu wkurzona, bo skoro były inne ustalenia, to czemu nagle taka zmiana... Ehh te teściowe, chociaz ja nie moge za bardzo narzekac, ale to pewnie dlatego, bo widzimy ją dwa razy w roku, więc jest słodka :P

Mlebidakin super, że wszystko masz już ułożone. U mnie wczoraj jeszcze była kumpela i przyniosła dwie siaty ciuchów dla małej także ona ma 4 kombinezony na zime, dwie kurtki, a reszty to juz nawet nie liczę... nie mam gdzie tego trzymać, bo ciągle musimy do ikei pojechac po komodę.

A ja od rana zajadam ptasie mleczko waniliowe. mniam. a jeszcze sniadania nie jadłam.
W ogole ostatnio moja tesciowa mnie pozytywnie zaskoczyla, bo rozmawiala z moim mezem przez tel i mowi, ze musza sobie kupic laptopa, zebysmy na skypie mogli gadac jak sie mala urodzi, bo ona chce miec kontakt z wnuczka. To miłe Nawet moja babcia cos takiego wymyśliła.
Nooo moja T potrafi chlapnac.. Normalnie jest ok,ale czasem mam wrażenie,że gubi mózg rzucając takie hasła

No ładnie kolejna porcja ciuszków super jak ja a żałuję że moje dookoła niedzieciate musze tylko mojej Angi powiedzieć by zostawiła mi te najmniejsze kopertowe body po Antku to nie będę musiała kupować juz a chce mieć takich więcej

Jak miło z laptopem Fajnie
Chociaż taki kontakt będą miały super

Moje chłopaki juz na spacerze, wiec idę roztrzepac jajka

I w ogóle to mam plan na teściowa
Musi mi ulżyć
Bo ona zawsze mnie pyta jak sobie coś kupi czy ładne.. I w większości naptawde wypas, a jak coś nie bardzo to uśmiecham się i Mówię że nie q moim guście ale ok. Tym razem choćby nie wiem co powiem ze brzydkieeeeeee i ze ja bym czegoś takiego nie kupiła niech zobaczy jak to jest!a wczoraj w aucie tez juz miałam ubaw bo jedziemy i ona mówi,że już nie będzie żadnych remontów robić w domu
Bo jest za stara

I kilka razy to podkreślała,za stara za stara i czekała chyba aż powiem nie młody bóg jesteś

A ja byłam tak wnerwiona po tej ikei ze tylko jej burknekam, że fakt to już nie te lata sasasaaaaa

Edytowane przez 1141655
Czas edycji: 2014-12-13 o 08:36
Stary 2014-12-13, 08:36   #3103
przeklete_pragnienia
Zakorzenienie

Martula nie ma to jak dobre śniadanko
Tez tak czasem potrafię hihi
Stary 2014-12-13, 08:38   #3104
odowska
Zadomowienie

przeklete_pragnienia też mam takie bóle, ostre i nieprzyjemnie. Nawet myślałam, że może to czuć, że się szyjka otwiera Ale lekarz powiedział, że wszystko jest pozamykane, więc to pewnie tak jak Aga pisze - dzieci się jakoś przypasowują do kanałów.
Stary 2014-12-13, 08:43   #3105
przeklete_pragnienia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez odowska Pokaż wiadomość
przeklete_pragnienia też mam takie bóle, ostre i nieprzyjemnie. Nawet myślałam, że może to czuć, że się szyjka otwiera Ale lekarz powiedział, że wszystko jest pozamykane, więc to pewnie tak jak Aga pisze - dzieci się jakoś przypasowują do kanałów.
Już nie chciałam tego pisać- ale tak właśnie sobie myslałam, że to szyjka sie otwiera, albo skraca
Tym bardziej, że niby u mnie ostatnio się skróciła o 3 mm

Ale mój prywatny lekarz-amator (Tż) stwierdził, że to tylko błąd pomiaru, ponieważ on zawsze patrzy jak gin mi mierzy szyjkę i on widział, że gin ostatnio powiększył obraz na ekranie a niby nigdy tego nie robił

Aga ale jej powiedziałaś! Hihi dobrze jej tak, jestem z Ciebie dumna
Stary 2014-12-13, 08:50   #3106
odowska
Zadomowienie

Przed chwilą na Trójce mówili o badaniach nad niemowlętami, które wykazały, że nawet takie małe dzieci odczuwają empatię, a w dodatku wyczuwają różnicę między dobrem a złem i - o dziwo - wybierają zło, jeśli im się to opłaca

W tym wieku ciąży, to już chyba normalne takie skrócenia szyjki. Mi dziś jedna aplikacja powiedziała, że zostało mi 60 dni do porodu. Szok.

Edytowane przez odowska
Czas edycji: 2014-12-13 o 08:53
Stary 2014-12-13, 08:53   #3107
maladT
Zakorzenienie

kufa napisałam mega posta z cytowaniem i co... wcieło mi bo jakas pierniczona reklama z sephory sie wpierdzieliła na ekran... masakra
nie bede jeszcze raz cytowac i z głowy postaram sie napisac

Kano mam nadzieje ze po tej wizycie jeszcze gdzies pojdziesz sie skonsultowac co do Twojego kregosłupa i sposobu rodzenia. Mi w szkole pielegniarka własnie w ten sposob palcem po kregosłupie sprawdzała co roku plecy i co? pewnego pieknego dnia ubrałam spodniczke (wiek gimnazjalny) i mama mnie dorwała czemu tak krzywo mam ja załozona... była na skos juz zamiast na prosto. okazało sie ze mam jedno biodro wyzej i podwojna skolioze... jedna piersiowa druga ledźwiowa... a plecy to mnie bolą jak cholera w tej ciazy i tez chodze jak babcia

Przeklete przykro mi że sie nie udało zdac. Mam nadzieje ze jeszcze sprobujesz

Asia mąż nadaje sie pod mega diody. Moj tez ma czasem akcje picie ale to jak jest w swoim domu rodzinnym. Tam albo z ojcem zaszaleja albo do kuzyna jedziemy ( od chyba 4 miesiecy nie bylismy bo to sie zawsze kończy tym ze ide do samochodu z zataczajacym sie chłopem). ogolnie nie chce tam jezdzic zbytnio własnie z tej racji ze sa %. ale juz na swieta bedzie miał raczej szlaban bo ja sobie nie wyobrazam rodzic we Włocławku a po 2 co mam taksowka do mnie wracac? 70km? moze jeszcze sama do szpitala tak? czy moze lepiej ja mam prowadzic ze skurczami? o noł... nie ma opcji

114 tesciowa nie wiem po jakiego groma sie wogole odzywała. pytał ja kurna ktos o zdanie? mąż tez bęcki powinien dostac bo skoro cos sie ustala to tego trzeba sie trzymac a nie jak babie z okresem sie zmienia co chwile zdanie. tyle dobrze ze chociaz sie troche pogodziłas z ta sytuacja i mniej juz Cie to wpienia

Co do mężów i kobiet ktore sie pchaja na jego czesci, ktore powinny tylko do nas należec... moj nie pozwala by takie sytuacje miały miejsce. jego zainteresowanie innymi babkami jest zerowe z tego co widziałam. czasem to ja zauwaze i mowie o jaka zdrowa dupa i bym ją brała a on tak niezbyt. Dla niego cytuję babki moga z piz.dami na wierzchu chodzic go to nie rusza i jeszcze ze jego uj nie kurza stopka w każdym gównie nie bedzie grzebac. PO drugie jeszcze mowi mi ze dla 5 minut przyjemnosci nie zrezygnuje z tego czego najbardziej pragnął czyli z rodziny. a u niego jak jest zdrada w zwiazku to juz nie ma przebacz i zwiazek sie rozpada.

wstałam po 7.30 bo sie wyspałam... ta jak sie idzie spac o 20.30 to tak sie ma. mąż juz na bazie. teraz tylko czekam na sygnał o ktorej po niego jechac. nic mi sie nie chce... a to kolejny dzien z tej serii

Oliwka 07.02.2015
maladT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-13, 08:57   #3108
201704210903
Konto usunięte

Martula fajnie z tym skype.

Stary 2014-12-13, 09:00   #3109
martu_la
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 1141655 Pokaż wiadomość

I w ogóle to mam plan na teściowa
Musi mi ulżyć
Bo ona zawsze mnie pyta jak sobie coś kupi czy ładne.. I w większości naptawde wypas, a jak coś nie bardzo to uśmiecham się i Mówię że nie q moim guście ale ok. Tym razem choćby nie wiem co powiem ze brzydkieeeeeee i ze ja bym czegoś takiego nie kupiła niech zobaczy jak to jest!a wczoraj w aucie tez juz miałam ubaw bo jedziemy i ona mówi,że już nie będzie żadnych remontów robić w domu
Bo jest za stara

I kilka razy to podkreślała,za stara za stara i czekała chyba aż powiem nie młody bóg jesteś

A ja byłam tak wnerwiona po tej ikei ze tylko jej burknekam, że fakt to już nie te lata sasasaaaaa
Zemsta będzie słodka :P
Ja pamietam, ze jakis czas temu, tesciowa pyta co by nam sie przydalo do mieszkania, wiec wymyslilam,ze moze posciel, bo latwo ja zapakowac do walizki. Wiec kupila posciel, ale zupełnie nie w moim guscie, taka pstrokata, i mowi: a podoba Wam sie, chcialam kupic inna, ale nie bylo... Kurde, to juz mogla nie kupowac,bo teraz tylko lezy i sluzy ew jako zapasowa, bo zupełnie mi się nie podoba... wiec w sumie czasem bym wolala, zeby kase dala niz jakies gówno kupic. Nie wiem, ale ja jak kupuje prezenty to sie zawsze staram kupic cos ladnego, dobrego jakosciowo, spedzam sporo czasu szukajac, bo wychodze z zalozenia ze jak juz wydaje kase, to na cos porzadnego i ladnego.

przeklete ja mysle, ze teraz to normalne, ze szyjka sie troche skraca. Nie ma co panikowac, bo w szkocji, ani razu nie badali mi dlugosci szyjki i tutaj tego nie robią, a dzieci się sporo rodzi, takze nie nakręcać się
Stary 2014-12-13, 09:01   #3110
Asia1105
Wtajemniczenie

Ilonka współczuję egzaminu... Ale widać, że to definitywnie zestresowało Cię stare auto!

Jak ja się sama wyspałam
Na środku łóżka, wspaniale

Słyszałam, że wstał i szukał wody
Zaraz i ja wstaję porobić trochę szumu i przewietrzyć mieszkanie

Miłego dnia Dziewczynki
Asia1105 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-13, 09:01   #3111
odowska
Zadomowienie

maladT jak nic Ci się nie chce, to po prostu odpuść. Może to jest znak od organizmu, że potrzebuje oddechu. Ja wczoraj umyłam duże okno i to był też duży błąd - chwycił mnie taki gwałtowny ból pleców po tym, że nie mogłam mówić. A potem nawroty mniejszego bólu przez cały wieczór i noc. Także zrozumiałam, że jednak słowo "ciąża" skądś się wzięło.
Stary 2014-12-13, 09:14   #3112
logoasia
Zakorzenienie

hejo
dzieci i mąż pojechali a ja wypoczywam na kanapie
zaraz zrobię sobie kawkę mniam

Cytat:
Napisane przez martu_la Pokaż wiadomość
piąteczka, ja też podwędziłam ptasie mleczko ze spiżarki

przeklęte chcesz się zamienić na szyjkę? chętnie wezmę Twoją 2cm
a poważnie nie przejmuj się tak

Edytowane przez logoasia
Czas edycji: 2014-12-13 o 09:20
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-13, 09:16   #3113
MaamaaZuzi
Wtajemniczenie

Pragnienie przykro mi Kiedy teraz planujesz egzamin? Podpytaj instruktora która godzina najlepsza.
Ja moim 4 razem miałam super egzaminatora.
Aga fajnie że ustąpiłaś Tż, szkoda tylko że T była z Wami bo sobie weźmie tą zasługę że sobie jej rady do serca wzięłaś. A wiem że będziesz zadowolona koniec końcem
Kano ja bym nie zapłaciła, najpierw dogadała że ze mnie to kasy nie zedrze!!! I odwróciła się na pięcie. Co to ma być w ogóle.

Mój ginek za tą wizytę w środę nie wziął kasiorki

Asia jak M się dzisiaj zachowuje? Nie fajnie się zachował

Dzień dobry
Mój Tż nie pije często, piwko w domu tak ale za imprezami nie jest. Był na 2 z pracy a tak zawsze razem. To ja jestem powsinoga i "imprezuję" z koleżankami ale to bardziej urodziny i to w domku, a w knajpce dzień kobiet przy pizzy i piwku i to wszystko

A tak w ogóle to z Tż się nie dogadujemy za bardzo . No stara się i herbatki robi i blaa blaaa ale w głosie ma cały czas niezadowolenie i nie tylko do mnie ale do Zuzi też Nie wiem czy ja jestem przewrażliwiona czy on jest zmęczony zabawą w dom czy co... Dla niego jest wszystko ok a ja wymyślam.
Tak to ja nie dojdę do siebie.

Z Zuzią zaraz posprzątamy w żółwim tempie jej pokoik i udekorujemy małym co nie co na święta A później mamy się bawić w przedszkole
Stary 2014-12-13, 09:19   #3114
logoasia
Zakorzenienie

hehe Asia jestes okropna chyba tylko ja mam trochę inne zdanie na ten temat. Facet chciał zaszaleć, potrzebował resetu, tez ma dużo na głowie, a po fajnym wieczorze wszystko zaczyna sie od początku bo zona uprzykrza mu poranek
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-13, 09:20   #3115
d_a_r_i_a
Rozeznanie

dzień dobry

Ilonka ja też mam takie kłucia..w sumie cudziennie..

Aga dobrze powiedziałaś teściowej ja też bym tak zrobiła

Asia włącz pralke, odkurzacz, mikser i co tam jeszcze masz

Ja jem owsianke i odliczam godziny do niespodzianki... ehh zeby sie ucieszyl

https://mamotoja.pl/swiateczne-dania...2431,r3p1.html ta reklama z góry... najlepiej w święta napijmy się wody... hahahaa

Edytowane przez d_a_r_i_a
Czas edycji: 2014-12-13 o 09:24
d_a_r_i_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-13, 09:24   #3116
MaamaaZuzi
Wtajemniczenie

Aga ale dosadziłaś teściowej haha
Mogłaś jej powiedzieć że ona to remontów nie robi tylko Twój Tż

Ewa czy ty nie miałaś wczoraj konsultacji w sprawie terminu cc?

Dziewczyny ja marzę o tym żeby Madzia zechciała za 19 dni przyjść na świat. Na fajerwerki do szpitala i zaraz przywitać małą
Nadzieja matka głupich
Stary 2014-12-13, 09:26   #3117
martu_la
Rozeznanie

logoasia to dzisiaj sobie zrob domowe spa i w zadnym wypadku nie sprzataj

Asia1105 tak trzymaj dalej, czasem trzeba tez pokazac niezadowolenie, bo potem Ci faceci sobie mysla, ze im wszystko wolno.
Moj maz w piatek tez ma isc na jakies spotkanko do kolegi z pracy, ale tylko w meskim gronie, mam nadzieje, ze wroci o przyzwoitej porze.
Wlasnie sie go spytalam, o ktorej zamierza wrocic i mowi, ze tak jak bedzie jechal ostatni dzienny bus. A ja na to, ale postarasz sie czy bedziesz o tej porze. A on, nie no bede, przeciez ja mam zone, dziecko i koty Ale to mile, mam nadzieje, ze na gadaniu sie nie skonczy.
W zeszlym tyg bylismy u innego jego kolegi Wegra, ktory przygotowal pyszna kolacje, ale bylo 5 facetow i ja jedna, wiec stwierdzilam,ze niech tym razem pojdzie sam.

Mlebidakin no też się cieszę, bo jednak sam telefon to nie to samo, tym bardziej jak sie ma dziecko.
Stary 2014-12-13, 09:28   #3118
przeklete_pragnienia
Zakorzenienie

Daria na pewno Tż się ucieszy, zobaczysz

Mama Zuzi w poniedziałek jadę się zapisać na kolejny wolny termin. To będzie już 5 raz
A Twojego Tż no to ja nie wiem

martula ja mam podobne zdanie, po co kupować byle co, na odwal, bo innej nie było? nie rozumiem
Poza tym dziwne, jakby chciała to by dobrze poszukała
Stary 2014-12-13, 09:30   #3119
MaamaaZuzi
Wtajemniczenie

LogoAsia ja też mam takie zdanie jak Ty. Jak Tż czasem przesadził z % na imprezie ze mną i miałam nerwe na niego ma maxa to i tak dopieszczałam go. Dogryzałam ale dbałam jak o dziecko, kiedyś film mu się urwał, nie wypił dużo ale miał mega kiepski dzień i przyniosłam mu miskę asekuracyjnie koło łóżka to rano zapytał czy wymiotowałam

I co teraz za to mam. eee smutno mi
Stary 2014-12-13, 09:33   #3120
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MaamaaZuzi Pokaż wiadomość
Aga ale dosadziłaś teściowej haha
Mogłaś jej powiedzieć że ona to remontów nie robi tylko Twój Tż

Ewa czy ty nie miałaś wczoraj konsultacji w sprawie terminu cc?

Dziewczyny ja marzę o tym żeby Madzia zechciała za 19 dni przyjść na świat. Na fajerwerki do szpitala i zaraz przywitać małą
Nadzieja matka głupich
Wiem co czujesz ja też bym chciała urodzić zaraz jak ciążą będzie donoszona. Bardzo mnie męczy obecny stan zwłaszcza że od wczoraj cukier szaleje i się boję o małego. Na szczęście we wtorek diab i niech mi już da insulinę na dzień bo zwariuje albo przestanę jeść

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości