Marcowe Mamy 2015 cz. V - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-13, 09:23   #751
tout-petit-fille
Zadomowienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. V

dziewczyny szybka decyzja- co sądzicie o tym wózku?
http://olx.pl/oferta/wozek-quinny-mo...tml#1c6b029017

Jestem ze Szczecina, więc mogę podjechać po niego w każdej chwili. Jest śliczny ale ciekawa jestem czy znacie opinie o nim.

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

Hm.. czytam właśnie, że jest wywrotny. Czyli odpada.

tout-petit-fille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-13, 09:28   #752
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
nouvelle joolz ja tam ciągle na używany poluje. Planujemy więcej dzieci ale do tego czasu pewnie mi się znudzi i będę chciała coś innego Jak myślicie ile się opłaca dać za używanego joolza?

mon zapomniałabym. Wiem, że masz mało czasu teraz ale jakbyś go chwilkę znalazła i podesłałabyś mi namiar gdzie kupiłaś części do laktatora mandela bylabym wdzięczna.

mordeczka jakie auto? znam ból szukania auta. Jak TZ pobąkuje o wymianie tego co mamy na nowy to mam strach w oczach Na szczęście nasze sprawuje się ok.

U nas nadal wieje, masakra.
jesteś z Wawy, więc na olx są dwie fajne oferty, ten z serii studio gris i brałabym go i jeszcze jest tam antracyt na srebrnej ramie, który też bym brała. Ale w pierwszej kolejności ten studio, spacerówka nie była w ogóle używana

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

Cytat:
Napisane przez tout-petit-fille Pokaż wiadomość

Jestem ze Szczecina, więc mogę podjechać po niego w każdej chwili. Jest śliczny ale ciekawa jestem czy znacie opinie o nim.

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

bardzo ładny, ale trójkołowiec niby co kto lubi, ale podobno przy podjeżdżaniu pod krawężnik jest ciężko z tego typu wózkami. Wiem, że np. do buzza można dokupić dwa kółka, ale co do modda nie jestem pewna.

---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------

moja siora dzisiaj jedzie na narty, a ja się głupia poryczałam z zazdrości
jak ja bym chciała gdzieś jechać.....

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-13, 09:29   #753
crystal25
Zakorzenienie

witam sie z kawka i bulka mleczna z czekoladkami w srodku hi hi
Jaki sen w nocy mialam Trzymalam moja gwiazdeczke w rekach po porodzie, urodzilam w sylwestra wogole.... i byl taki sliczny, tak pieknie pachnial, jaki sen hi hi trzymajcie mnie
W styczniu dostaniemy w prezencie lozeczko biale z hensvika i materac z ikei i bardzo bardzo jestem zadowolona, bo jednak koszt lozeczka jest spory i materaca, a jeszcze tyle wydatkow
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-13, 09:30   #754
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
Jaki sen w nocy mialam Trzymalam moja gwiazdeczke w rekach po porodzie, urodzilam w sylwestra wogole.... i byl taki sliczny, tak pieknie pachnial, jaki sen hi hi trzymajcie mnie
W styczniu dostaniemy w prezencie lozeczko biale z hensvika i materac z ikei i bardzo bardzo jestem zadowolona, bo jednak koszt lozeczka jest spory i materaca, a jeszcze tyle wydatkow
super! to łóżeczko jest śliczne

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-13, 09:42   #755
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość

nie placzemy , mamy cos duzo lepszego!!! Moj TZ byl na nartach, nawet kazal mi swojej kurtki nie wyrzucac i sprzetu bo mowi ze kiedys pojedziemy razem Nie placzemy bo ja sie poplacze jak mi TZ wyjedzie, a to na kilka lat bedzie przeciez.

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Cytat:
super! to łóżeczko jest śliczne
Nam tez sie bardzo podoba a my myslelismy o czyms tanszym jednak, wiec jest z czego sie cieszyc hi hi

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

Cytat:
wytworzyłam takie coś

super to wyglada Ja mam kilkanascie zdiec z ciazy, jeszcze bede robic, i cos z tym pozniej zrobie na pamiatke

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Cytat:
Dziewczyny napisałam znów o wózek, trzymajcie kciuki.

A co do turystycznego to myślę, żeby zakupić, jak będiemy jeżdzić do rodziców i później jako kojec do zabawy w salonie. Super sprawa. ALe normalne łóżeczko też chciałam.
Czytalam ze niektore przyszle mamusie, decyduja sie na takie lozeczko zamiast normalnego, ja musze miec turystyczne ale jako opcja dodatkowa, chyba ze moja mama kupi w uzywanym bo widzialysmy tam u niej byly czesto to jeszcze lepiej.... musi byc u niej wlasnie bo jak przyjezdzamy to maluszek musi miec gdzie spac

---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Witam się kobietki ja dzisiaj zalatany dzień miałam, byłam na Wigilii firmowej. Jak dobrze było posiedzieć z dziewczynami i się wyrwać w końcu z domu

A jutro proszę o kciuki, idę ponownie robić glukozę, oby tym razem wyszło ok

Nadrobię was między pobraniami krwi.

No i pochwalę się łóżeczkiem, bo stoi już skręcone
juz czeka na malenstwo sliczne Myslalam o takiej karuzeli

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

super zakupy brzusio

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość
Ja w razie naszego ślubu tez bede miała problem aby do teściowej powiedzieć 'mama'. Na chwile obecną mówię pani ewentualnie babcia, po ślubie zostanie tylko babcia

Kupiliśmy http://m.ebay.co.uk/itm/161276276606?_mwBanner=1 mam nadzieje, ze bede zadowolona

Moj jutro ma 'Christmas party' i wcale nie jest mi to na rękę ale zabronić nie mogę... Zobaczymy jak to sie skończy
sliczne one sa, napewno beda dobre
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-13, 09:58   #756
lesyeux
Zadomowienie

hej
Ale pospałam Zosia też chyba śpi ostatnio, bo jakos od 2 dni leniwa jes
Mam nadzieje że to nic złego i odpoczywa sobie

Boli mnie gardło.... od czego
Pewnie od tego że Tż obiecał mi loda chocolate a przywiózł fige z makiem
Dzisiaj na gardło zapas czarnych halsów musze kupic

Cytat:
Dziewczyny napisałam znów o wózek, trzymajcie kciuki.

A co do turystycznego to myślę, żeby zakupić, jak będiemy jeżdzić do rodziców i później jako kojec do zabawy w salonie. Super sprawa. ALe normalne łóżeczko też chciałam.
Trzymamy trzymamy

Cytat:

Wow!!! Mój moodale tani gdbym miała odłożoną kase bez wahania bym tam dzwoniła i kupiła. Nawet bym kuriera zamówiła pod wslazany adres by ludzie nie musieli latac
A co o wywrotności, to wątpie że wózek sam sie wywróci. Pewnie poleci jak zostanie np. Z przodu mega obciążony mamusiowymi zakupami. Ja zwolennik buzza i moodda, do nich można dokupic w razie wu podwójne koła na przud.
U mnie jak bede sie wkurzac z tym przodem zamówie sobie napeno te dwa koła
Zazdroszcze Wam że możecie kożystac z takich okazji. Ja dopoero w styczniu i to w połowe bede kupowac i obawiam sie że wredy nic nie bedzie, jak tobzawsze bywa
Może siostra by minpożyczyła a janjej wtedy oddam, bo czasami okazje są mega

Edytowane przez lesyeux
Czas edycji: 2014-12-13 o 09:59
lesyeux jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-13, 10:01   #757
mon9
Zakorzenienie

Cytat:
nouvelle joolz ja tam ciągle na używany poluje. Planujemy więcej dzieci ale do tego czasu pewnie mi się znudzi i będę chciała coś innego Jak myślicie ile się opłaca dać za używanego joolza?

mon zapomniałabym. Wiem, że masz mało czasu teraz ale jakbyś go chwilkę znalazła i podesłałabyś mi namiar gdzie kupiłaś części do laktatora mandela bylabym wdzięczna.

mordeczka jakie auto? znam ból szukania auta. Jak TZ pobąkuje o wymianie tego co mamy na nowy to mam strach w oczach Na szczęście nasze sprawuje się ok.

Tutaj maja części do medeli, http://www.polakmaly.pl na Niepodległości sklepik.
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-13, 10:04   #758
Michiru
Zakorzenienie

dzień dobry siedzę właśnie nad śniadaniem, wykończona strasznie zasnęłam po 4, na jakieś 2h. TŻ najwyraźniej nic sobie nie robi z tego, co do niego mówię, impreza ważniejsza wrócił o 3 nad ranem, chyba mu się coś w nogę stało, nie wiem co, nie pytałam. nie zaszczyciłam go ani jednym słowem teraz mam lan zjeść, iść z psem, umyć łepetynę i iść na miasto na czas i w celu bliżej nieokreślonym. niech się "biedak" męczy ze zwierzakami

Cytat:
Napisane przez ewka5891
Michru ja też nie mogę spać jak Tzta nie ma w domu, w sumie bardziej sie martwię ze cos sie stanie po drodze niż o jego stan
ja mam to samo. a wczoraj się dodatkowo wkurzyłam. obiecanki cacanki. "wrócę do 22, spoko" i doskonale wie, że zarwę noc i nie bd potrafiła zasnąć, dopóki nie wróci, ale po się będzie tym przejmować woli iść na kolejną popijawę w ciągu 2tyg i to nie z jakimiś przyjaciółmi czy osobami, których nie widział się ileś czasu, ale ze zwykłymi koleżankami z pracy, których widzi codziennie. i da się naciągnąć na dyskotekę, której i tak nie znosi. i będzie stękał, że mu łeb pęka od tego hałasu. a rano oczywiście mina cierpiętnika i wszystko mu przeszkadza. niech się buja zresztą jakby się okazało, że laska, która rok temu próbowała nam rozbić związek, też wpadła na tą imprezę to ja bym się w ogóle nie zdziwiła.

te łóżeczka turystyczne są mega
Michiru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-13, 10:07   #759
mon9
Zakorzenienie

Marcowe Mamy 2015 cz. V

Cytat:
jesteś z Wawy, więc na olx są dwie fajne oferty, ten z serii studio gris i brałabym go i jeszcze jest tam antracyt na srebrnej ramie, który też bym brała. Ale w pierwszej kolejności ten studio, spacerówka nie była w ogóle używana[COLOR="Silver"]

Ten studio gris za 2500 to chyba średnio sie opłaca.. Za 3000 mozna mieć nowego joolza z torba i śpiworkiem do kompletu

Marcia mi podobają sie jeszcze te większe przednie koła, ale dodatkowo trzeba je kupic

Ja bym chyba max 2000 za używkę w dobrym stanie mogła dać

Teraz ma wchodzić ta nowa kolekcja , moze bedą wyprzedawać te starsze

Edytowane przez mon9
Czas edycji: 2014-12-13 o 10:11
Stary 2014-12-13, 10:10   #760
tout-petit-fille
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość
Wow!!! Mój moodale tani gdbym miała odłożoną kase bez wahania bym tam dzwoniła i kupiła. Nawet bym kuriera zamówiła pod wslazany adres by ludzie nie musieli latac
A co o wywrotności, to wątpie że wózek sam sie wywróci. Pewnie poleci jak zostanie np. Z przodu mega obciążony mamusiowymi zakupami. Ja zwolennik buzza i moodda, do nich można dokupic w razie wu podwójne koła na przud.
U mnie jak bede sie wkurzac z tym przodem zamówie sobie napeno te dwa koła
Zazdroszcze Wam że możecie kożystac z takich okazji. Ja dopoero w styczniu i to w połowe bede kupowac i obawiam sie że wredy nic nie bedzie, jak tobzawsze bywa
Może siostra by minpożyczyła a janjej wtedy oddam, bo czasami okazje są mega

No i się zastanawiam piękny jest kurczę
Muszę przedyskutować z TŻ, w końcu on musi też chodzić na spacery i mieć zdanie co do wózka. Niech się poczuje

Stary 2014-12-13, 10:13   #761
mon9
Zakorzenienie

Cytat:
Muszę przedyskutować z TŻ, w końcu on musi też chodzić na spacery i mieć zdanie co do wózka. Niech się poczuje

Ładnie wyglada, i cena chyba tez dobra.

Poczytaj i przemysl to, ale nie za długo zeby ci nie uciekł sprzed nosa szkoda ze nie miałaś okazji "pojeździć" nim troche
Stary 2014-12-13, 10:20   #762
tout-petit-fille
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
Ładnie wyglada, i cena chyba tez dobra.

Poczytaj i przemysl to, ale nie za długo zeby ci nie uciekł sprzed nosa szkoda ze nie miałaś okazji "pojeździć" nim troche
Ok i decyzja podjęta - skonsultowałam telefonicznie z TŻ.

Ten wózek jest śliczny i użyteczny na osiedla i proste chodniki, my mamy blisko las, gdzie na pewno często będziemy chodzić. Więc taka perełka się nie przyda. Muszę mieć coś na wzór terenówki

Stary 2014-12-13, 10:49   #763
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Witam się kobietki ja dzisiaj zalatany dzień miałam, byłam na Wigilii firmowej. Jak dobrze było posiedzieć z dziewczynami i się wyrwać w końcu z domu

A jutro proszę o kciuki, idę ponownie robić glukozę, oby tym razem wyszło ok

Nadrobię was między pobraniami krwi.

No i pochwalę się łóżeczkiem, bo stoi już skręcone
Ładne łóżeczko

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
Też chyba weźmiemy Hensvik
Stary 2014-12-13, 10:51   #764
nusiekowa
Wtajemniczenie

dzien dobry mamuski zjadłam śniadanie, wstawilam pranie i się zmęczylam.. ide was nadrabiać
Stary 2014-12-13, 10:55   #765
lesyeux
Zadomowienie

Zielone oko i Crystal
ja też mam Hensvik właśnie
jedynie, tak ostatnio się mu przypatrzyłam i zauważyłam, ze on nie ma odkręcanych takich 3 szczebelków, jak maluch podrośnie by mógł sam z niego wychodzić hmmm... a nie pomyślałam przy zakupie o tym.
ale wygląd łóżeczka bajka

tout-petit-fille tez weszłam na Olx żeby go dokładnie pooglądać. cena jest atrakcyjna, ale na pewno jakiś mankament jest. chyba, ze baba jakaś nie zorientowana w cenach uzywek
Stary 2014-12-13, 10:55   #766
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Michiru Pokaż wiadomość
dzień dobry siedzę właśnie nad śniadaniem, wykończona strasznie zasnęłam po 4, na jakieś 2h. TŻ najwyraźniej nic sobie nie robi z tego, co do niego mówię, impreza ważniejsza wrócił o 3 nad ranem, chyba mu się coś w nogę stało, nie wiem co, nie pytałam. nie zaszczyciłam go ani jednym słowem teraz mam lan zjeść, iść z psem, umyć łepetynę i iść na miasto na czas i w celu bliżej nieokreślonym. niech się "biedak" męczy ze zwierzakami

ja mam to samo. a wczoraj się dodatkowo wkurzyłam. obiecanki cacanki. "wrócę do 22, spoko" i doskonale wie, że zarwę noc i nie bd potrafiła zasnąć, dopóki nie wróci, ale po się będzie tym przejmować woli iść na kolejną popijawę w ciągu 2tyg i to nie z jakimiś przyjaciółmi czy osobami, których nie widział się ileś czasu, ale ze zwykłymi koleżankami z pracy, których widzi codziennie. i da się naciągnąć na dyskotekę, której i tak nie znosi. i będzie stękał, że mu łeb pęka od tego hałasu. a rano oczywiście mina cierpiętnika i wszystko mu przeszkadza. niech się buja zresztą jakby się okazało, że laska, która rok temu próbowała nam rozbić związek, też wpadła na tą imprezę to ja bym się w ogóle nie zdziwiła.

te łóżeczka turystyczne są mega
tak to jest z facetami...wróce o 22 a jak jest z kolegami to cały inny świat mógłby nie istnieć mój w poniedziałęk ma wigilie firmową (dodam tylko ze jego ex pracuje w tej samej firmie ....i pozniej jak juz TŻ byl ze mną to probowala go zwabić do siebie pod byle pretekstem) tak więc rozumiem twój niepokój!
Stary 2014-12-13, 10:57   #767
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Cytat:
Ooo, aż tak daleko macie te auta? Trzymam kciuki żeby któreś z nich okazało się tym wymarzonym ja też właśnie chcę kupić turystyczne do takich celów - będzie stało w salonie i tam młoda będzie się bawiła i spala w ciągu dnia. Ale to już później jak mi z kołyski wyrośnie

---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ----------

Trzymam kciuki! A który wózek , joolz?

---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ----------

U mnie w nocy tez wiało, a ja mam sypialnie na strychu, wiec słychać wiatr o wiele mocniej. Myślałam, że dach zerwie :P na szczęście przewialo chmury i chyba będzie dosyć ładny dzień. my z rodzinka jedziemy niedługo do tzw. szpermyla (nazewnictwo taty ), to jest sklepu z używanymi, sprowadzanymi meblami z Niemiec i Holandii. Trzeba kupić jakąś szafę, nowoczesna nie będzie pasowała do wnętrza, a w antyk nie ma co inwestować, bo to ma być na szpargaly siostrzenca, który walnie w to zabawka albo trzasnie drzwiczkami i serce ojcu pęknie a mój tz teraz wszedł z robota na mieszkania, które najpierw trzeba odgrzybic i martwię się, że się rozchoruje od przebywania w tym syfie miłego dnia dziewczyny
Mało ich jest w naszym województwie:/
Udanych zakupów!
I nie płacz już! Niedługo pojedziesz z córcią na urlop. My mamy zamiar jechac gdzies w czerwcu.

Cytat:
[B] Jak myślicie ile się opłaca dać za używanego joolza?

Chyba koło 2 tyś używane chodzą.

Alfa Romeo 159 kombi. Tż pojechał oglądać srebrne i ciemne takie tytanowe. Mam nadzieje, że z tym ciemnym wróci. Już dwa miesiace bez auta a tu niedługo tyle zakupów, zjazdy rodzinne i zimno na dworze. Ale mazde musieliśmy sprzedać bo rdzewiała w zastraszajacym tempie.

Położyłam sie przed 8 i przysnęłam jeszcze z córką. Ide cos na śniadanie poszukac i kawe zrobić. Ziew!
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-13, 11:00   #768
nusiekowa
Wtajemniczenie

tout-petit-fille pojechałabym zobaczyc na żywo czy faktycznie w takim stanie jest-i jak ok to bym brała od razu!!!!! piękny jest!

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Cytat:

[/COLOR]moja siora dzisiaj jedzie na narty, a ja się głupia poryczałam z zazdrości
mnie w zeszłym roku narty ominęły i w tym roku też dupa bedzie-poszusowałoby sie
Stary 2014-12-13, 11:02   #769
Lila_17
Rozeznanie

Mon9 jak dobrze, że coraz lepiej I tak będzie, potrzeba czasu i Helenka będzie z Wami

Co do łóżeczek turystycznych, my na roczek kupiliśmy TŻ chrześniakowi i właśnie można dokupić materac i super sprawa, wreszcie nie rozbija głowy o szczebelki i służy również jako kojec, ale normalne łóżeczko też mają, cena takiego turystycznego jest sporo niższa, my daliśmy z przesyłką 145zł z allegro.
Lila_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-13, 11:09   #770
nusiekowa
Wtajemniczenie

mon9 ale sie ciesze że malutka rośnie! Super słyszeć takie dobre wiadomości. Trzymam kciuki i sciskam mocno

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

Cytat:
wytworzyłam takie coś

piękna fota nie trzeba na specjalną sesje iść

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Cytat:
Ooo, aż tak daleko macie te auta? Trzymam kciuki żeby któreś z nich okazało się tym wymarzonym ja też właśnie chcę kupić turystyczne do takich celów - będzie stało w salonie i tam młoda będzie się bawiła i spala w ciągu dnia. Ale to już później jak mi z kołyski wyrośnie

---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ----------

Trzymam kciuki! A który wózek , joolz?

---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ----------

U mnie w nocy tez wiało, a ja mam sypialnie na strychu, wiec słychać wiatr o wiele mocniej. Myślałam, że dach zerwie :P na szczęście przewialo chmury i chyba będzie dosyć ładny dzień. my z rodzinka jedziemy niedługo do tzw. szpermyla (nazewnictwo taty ), to jest sklepu z używanymi, sprowadzanymi meblami z Niemiec i Holandii. Trzeba kupić jakąś szafę, nowoczesna nie będzie pasowała do wnętrza, a w antyk nie ma co inwestować, bo to ma być na szpargaly siostrzenca, który walnie w to zabawka albo trzasnie drzwiczkami i serce ojcu pęknie a mój tz teraz wszedł z robota na mieszkania, które najpierw trzeba odgrzybic i martwię się, że się rozchoruje od przebywania w tym syfie miłego dnia dziewczyny
ja sypialnie też mam na poddaszu-najbardziej nie lubie spać jak deszcz pada...wrażenia są wtedy masakryczne. Mój TŻ zasypia wtedy jak dziecko a ja się mecze strasznie...
Stary 2014-12-13, 11:10   #771
aaakarolina
Wtajemniczenie

dzień dobry

wczoraj pojechałam wieczorem do mamy i jednak zostałam na noc i podczytywałam na telefonie, więc nie dam rady pocytować i nie pamiętam już wszystkiego

wszystkie zakupy i brzuszki piękne!

mój TŻ też był wczoraj na imprezie firmowej, ale ja to nie mam z tym problemu, nawet go zawiozłam i chciałam po niego jechać w nocy, ale wrócił w końcu z jakimś kolegą

kupiłam dziś firanki do salonu, nie wiedziałam, że kiedyś będę się cieszyć z takich zakupów ale jak w końcu to skończymy to będzie można zacząć pokoik małej

wczoraj zaczęłam sobie robić listę rzeczy, które musimy kupić, jest tego trochę, ale zacznę od stycznia kupować i damy radę

miłego dnia
Stary 2014-12-13, 11:12   #772
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
czy Was też takie zmeczenie dopada? mam czasem tak ze musze sie polozyc polezec z godzine bo brak mi sil ;/
no i czuje sie jak wielki slon ;/
chciałabym juz marzec mam dosc w sumie bycia taka wypchana a jeszcze troche zostalo, a jeszcze czeka mnie najwiekszy wzrost.
ojjj też tak mam.... wystarczy że kilka razy powchodze po schodach do sypialni na poddaszu i już dysze jakbym kilka kilometrów przebiegła
Stary 2014-12-13, 11:14   #773
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
Chętnie bym z nim pojechała ale za daleko
O ja! Wypasione te łóżeczko nie powiem.

---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ----------

Gratulacje ja dzisiaj 28
witam za 28

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-13, 11:15   #774
kruszynkaa88
Rozeznanie

Cytat:
Mój Tż jest zakochany w tym wózku, to jest jedyny który mu się od razu spodobał- quinny ogólnie sa bardzo dobre, ale na pewno bym wybrała 4 koła On jest pierwszy na mojej liście Tylko nie wiem gdzie go znajdę u nas, bo w smyku ich nie widziałam, a do sklepu z wózkami z lepszej półki mam trochę daleko i zostanie ewentualnie internet jeśli maxi cosi i mutsy nie wpadną do gustu
kruszynkaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-13, 11:16   #775
żona_marcina
Rozeznanie

Witam
dzisiaj się wziełam w garść, wstałam przed 7, zrobiłam nam śniadanko, potem pognałam do lumpków, poprasowałam i posprzątałam...

Wczoraj poprawił mi się humor, bo dwoje moich bardzo dobrych znajomych awansowało. Bardzo się ucieszyłam, bo zasłużyli na to. Potem zadzwoniłam do kumpeli, której nie widziałałam już wieki, a tu nagle okazało się, że niedawno urodziła śliczną dziewczynkę. Nawet nie wiedziałam, że była w ciąży. Poplotkowałyśmy, pośmiałyśmy się... Potem zadzwoniła do mnie koleżanka z byłej pracy i też sobie poplotkowałyśmy.

Teraz dopiero zaczynam widzieć, ile mi umknęło ważnych wydarzeń w tym roku. Do tej pory aby praca i praca

Cytat:
Marzę o nartach. W tym sezonie sobie nie pojeździmy, ale w przyszłym to nadrobimy

żona_marcina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-13, 11:16   #776
niunia_ona
Zakorzenienie

nouvelle2 ale piękne zdjęcia!

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-12-13, 11:21   #777
żona_marcina
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
Teraz byłby 29+3 tydz

A joolza musze jeszcze raz kupic, bo w szpitalu jak byłam to zrezygnowałam z tego szarego co go kupiłam i zwrócili mi kasę. Moze teraz pomyśle nad tym granatem hmm albo znowu szary

Dzięki Dziewczyny za wszystkie kciuki !!!
I szary i granat ładny. Już niedługo będziesz nim wozić Helenkę

żona_marcina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-13, 11:23   #778
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Halo u mnie też był wygwizd na maxa! Wieje dalej.... Wyspalam się wreszcie nikt mnie nie obudził uff dziś 26tc zaczęłam ale czas leci
za 26 tc

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-12-13, 11:24   #779
kruszynkaa88
Rozeznanie

Witam się
ja z łóżka wyszłam po 10 Teraz siedzę i dopijam kawkę, zjadłam paróweczki bobaski i aż mi lepiej na duszy Trzeba posprzątać, ale pewnie mężuś sie tym zajmie, ja tylko ewentualnie będę go wspierać dobrym słowem
Dzisiaj na pewno będzie dzień lenia- nigdzie nie wychodzimy, nic w planach nie mamy, ale za to jutro jedziemy do galerii handlowej na zakupy i wejdziemy do smyk megastore dziś muszę popatrzeć na stronie smyka co by tu sobie na listę zapisać
Ok idę wspierać męża bo już ze szmatką lata
kruszynkaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-13, 11:27   #780
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Cytat:
Napisane przez kruszynkaa88 Pokaż wiadomość
Witam się
ja z łóżka wyszłam po 10 Teraz siedzę i dopijam kawkę, zjadłam paróweczki bobaski i aż mi lepiej na duszy Trzeba posprzątać, ale pewnie mężuś sie tym zajmie, ja tylko ewentualnie będę go wspierać dobrym słowem
Dzisiaj na pewno będzie dzień lenia- nigdzie nie wychodzimy, nic w planach nie mamy, ale za to jutro jedziemy do galerii handlowej na zakupy i wejdziemy do smyk megastore dziś muszę popatrzeć na stronie smyka co by tu sobie na listę zapisać
Ok idę wspierać męża bo już ze szmatką lata
Dobrze masz. Jak ja bym chciała choc raz zobaczyc mojego tżta ze szmatką. Sprzatac mi nie pozwala ale sam tez nic nie zrobi.
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości