|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+
Cytat:
|
|
#2972 |
|
Zakorzenienie
|
hello jestem tylko na minutkę i zaraz uciekam z siostrą na zakupy, oby mnie nic znowu nie pokusiło, no chyba że super okazja bedzie
![]()
|
|
#2973 |
|
Zakorzenienie
|
ja też uciekam!do zobaczenia pewnie jutro rano - z pracy
![]() pa!
|
#2974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczyny zauwazylyscie, ze to juz 100 stron naszego watku za nami????
|
|
|
|
|
#2975 |
|
Zakorzenienie
|
no i polazły
![]() to i ja ide.. zrobie sobie mani i pedicure
|
|
|
|
#2976 |
|
Wtajemniczenie
|
Też muszę - a strasznie mi się nie chce
|
#2977 |
|
Zakorzenienie
|
oj mi też nie... ale mam lenia dziś!
hej kama! co slychac u mojego ulubionego malzenstwa?
|
|
|
|
#2978 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jutro rano wyjeżdżamy na moją wymarzoną wyciećke do Paryża Strasznie sie cieszę....Musze jeszcze dziś wysprzątać cały dom, żeby nie zostawiać bałaganu. Jutro oddajemy tez psiunie na 5 dni pod opiekę do mojej koleżanki i bardzo sie o niego martwię, nie wiem jak to zniesie Moja biedna psinkaA tak poza tym, to tez czytałam o tej dziewczynie która z 60kg schudła do 48kg i strasznie jestem zła na siebie, że ja jakoś nie mogę schudnąć i wciąż waga wskazuje te przeklęte 60 kilo Jak wrócę z wycieczki porządnie sie za siebie zabieram
|
|
#2979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ilu dniowa? moze jeszcze wpadniesz to mi odpowiesz ![]() psinka jakos przezyje... nie martw sie ![]() ja tez nie moge zejsc z 60kg ![]() a do 46 to juz w ogole dla mnie jakas abstrakcja
|
|
|
|
|
#2980 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kurcze chciałam zrobic na podróż ciasto ze sliwkami, ale właśnie obudziłam się że już nigdzie śliwek nie dostane Chyba żebym pojechała do jakiegoś marketu, ale mi sie nie chce.Psinka napewno przezyje, wiem, że koleżanka będzie się nim dobrze opiekować, ale i tak sie troszkę martwie, najdłużej był bez nas 2 dni u moich rodziców których bardzo dobrze zna, ale teraz jedziemy na ta wycieczke razem z rodzicami tak więc Psiunia musi iśc do kolezanki. Juz praktycznie jestem spakowana, jeszcze jutro koniecznie musze kupić soczewki bo jakoś nie wyobrażam sobie chodzić w okularach, zreszta nie lubie siebie w nich. A co do tej wagi, to ja kiedys ważyłam 47kg, ale bardzo krótko, bo zaraz podskoczyła mi waga. Byłam naprawde szczupła, chyba zbyt szczupła, ale pamietam jak weszłam w nowe toważystwo (wtedy poznałam mojego męża) bardzo się mną zachwycali. Najlepiej czułam sie jak wazyłam 52kg i bardzo chciałabym wrócić do tej wagi. ehhh ale sie rozpisałam
|
|
#2981 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
![]() Wróciłam z dzialki... nie było nawet jednej słonecznej minuty . Za to było mnóstwo grillowanego jedzenia. Obżarłam się tak, że ledwo chodze ![]() Gdzie jest takie prawdziwe lato ?
|
#2982 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2983 |
|
Zakorzenienie
|
Wrocław prawie zawsze ma najcieplej... zazdroszczę!
|
#2984 |
|
Zakorzenienie
|
3 godziny zakupów zaowocowało nowymi rurkam H&M, zakupione na dziale dziecięcym wiec za 69zł
![]() siostra kupiła granatowe dziny -więc też prawie jak moje
|
|
#2985 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja od jutra znów zaczynam walkę. Koniec objadania, aż się boję wejść na wagę. Także wracam do dietowania, biegania i siłowych. Niech moc będzie ze mną
bo jak nie schudnę to już niedługo nie będę mogła na siebie patrzeć.
|
#2986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w dziale dziecięcym czasami można znaleźć niezłe perełki
|
|
#2987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba dopiero po wakację stanę na wadze
|
|
|
#2988 |
|
Wtajemniczenie
|
Oreganka ciuchy z dzieciecego? Fajnie Ci, ja to w dziale +size albo dla kobiet w ciąży niedługo wyląduję
|
#2989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2990 |
|
Wtajemniczenie
|
Heh Navi faktycznie setna strona. A my bez
Spamerki z nas niezłe, do trzydziestek trochę nam brakuje, ale się rozkręcamy Myślę, że 200 postów stuknie bardzo szybciutko![]() ![]()
|
#2991 |
|
Zakorzenienie
|
hej kochane
![]() kama nawet nie wiedzialam (albo wiedzialam i nie pamietam..) ze wy z Wrocławia jestescie! uwielbiam to miasto od pierwszego wejrzenia!!! słuchajcie bylam u kolegi, ktorego suka tydzien temu urodzila 9 malych. z 8 jest wszystko oki, ale 9 jest mniejszy, taki slodziutki ale i biedny, nie wiadomo czy przezyje ![]() wiec jego mama karmi go z buteleczki. a rany nie moglam wzroku od tych klusek oderwać
|
|
|
|
#2992 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć spamerki.
prawie wszystkie coś tam zakupiły, więc i ja nie będe gorsza, he he ... kupiłam sobie jeansy u siebie w sklepie. więc dużo za nie nie dalam ![]() ale serio jak zawsze dział jeansy obchoziłam dużym łukiem (bo zazwyczaj nic na mnie sie nie mieściło) tak dziś bez dwóch zdań zmieściałm się w jeansy i mam lekki luz w pasie. basen w końcu przynosi rezultaty. więc jutro ide na 7.30 TŻ mnie zawiezie, a później spacerkiem dodeptam na chate. byłam niedawno na rynku, bo grał Edi Sanchez .... lalala salsa czuczubana. superowo. nawet zrobiłam sobie z nim foteczkę. ale aparat ma siostra od tżta więc zaraz ją poproszę o przeslanie mi tego zdjęcia. jjeee no fajnie bylo, zabawa była
|
|
#2993 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ooooOOooooszzzz w mordę JAKIE SLODKIE ! CUDEŃKA! ZDRÓWKA IM ŻYCZĘ !
|
|
|
#2994 |
|
Zakorzenienie
|
hej ka.si
![]() jak po wyzerce? mozesz oddychać??
|
|
|
|
#2995 |
|
Zakorzenienie
|
ooo super, salsa mmm
jeasny luzne, super ![]() ja tez dzis zalozylam spodnie i byly tak milo nie przyciasne jak to ostatnio zaczely sie robić ![]() a maly miejmy nadzieje da sobie rade, matka go juz troche czesciej przygarnia,a przynajmniej nie odpycha
|
|
|
|
#2996 |
|
Wtajemniczenie
|
o prosze to nasz kolumbijczyk Edi, co w każdy czwartek gra salsę !
|
|
#2997 |
|
Wtajemniczenie
|
zjadłam pół dużej pizzy, o smaku "cztery sery" pyyyszna była, na cieńkim cieście. ahhhha, ale jutro 1h pływania mnie czeka więc luuuz
|
|
#2998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwieeeeelbiaaaam aaaa ![]() ale zes mi narobila apetytu.. wstydz się wczoraj bylam z mama w restauracji włoskiej i jadłam takie pychoty ze ![]() chyba zafunduję tam podrzutkowi obiadek urodzinowy ![]() a w ogole to wczoraj mama mi dała poprowadzic swoj samochod.a to naprawdę ewenement ![]() zdjecie sliczne, tzn Ty sliczna jak zwykle |
|
|
|
|
#2999 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hhhe szkoda tylko, że takie pyszności nie odchudzają ![]() jeee no to się pochwal kochana jaką furą jeździlaś i coż to za święto, że mama pozwoliła ? ![]() aaa i dziękuję za adnotację do foty
|
|
|
#3000 |
|
Zakorzenienie
|
wielka szkoda..
![]() wielkie swieto, bo ten samochod to mamy milosc. audi TT, ale po przerobkach, wiec silnik moocny. kolo 230KM teraz. normalnie fruwałam nim dla poczatkujacego na dobra sprawe kierowcy zapanowac nad ta maszyna to nielada wyzwanie. ale bylo zarabiscie ![]() nie ma za co
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:27.

Jak wrócę z wycieczki porządnie sie za siebie zabieram