|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXX
Cytat:
|
|
#2912 |
|
-ist
|
|
|
|
|
#2913 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak! Same wkoło trendsetterki!
|
|
|
|
#2914 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2915 |
|
now or never
|
serio te pejsy po bokach nazwiemy grzywką ?
|
#2916 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2917 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Obejrzałam fragment najnowszego dzieła i niestety przez słaby dźwięk źle się ogląda. Dziewczyna nagrywa chyba laptopem. Poza tym włosy ciągle wpadają jej w twarz, co rozprasza A co do Boogie to ja jej nie oglądam, bo z twarzy przypomina mi mojego znajomego (wygląda jak jego siostra bliźniaczka) ![]() _________________________ _________________ Pociągnięte z mojego małego traktora 8)
Edytowane przez tuRmaNIA Czas edycji: 2014-12-13 o 21:40 |
|
|
|
#2918 |
|
Raczkowanie
|
Była kiedyś na yt taka dziewczyna, która miała męża chyba z Afryki, dostawała od teściowej tradycyjne stroje, kojarzy mi się też, że miała na imię Linda i miała dziecko, ktoś wspominał o niej jakieś 2-3 tygodnie temu. Swego czasu kajmanowa zachwalała też kanał jakiegoś młodego chłopaka, który nagrywał OOTD, haule itd, miał chyba na imię Kuba. Wiecie może o kogo konkretnie mi chodzi?
|
|
|
|
#2919 |
|
now or never
|
zrobiłam gwiazdę z tego filmiku - roboty trochę jest
ale efekt, super
|
#2920 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W jakim kolorze zrobiłaś? |
|
|
|
|
#2921 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2922 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też się kojarzą z podstawówką, koleżanka z klasy co roku takie robiła i przynosiła do ozdobienia sali a ja zawsze się zastanawiałam jak ona to zrobiła, zagadka z dzieciństwa rozwiązana
|
#2923 | |
|
Mrs Mrau
|
Cytat:
Suwak zasunięty ale zaraz nastąpi eksplozja. Widać efekty diety,ale ta kurtka musie jeszcze trochę poczekać...https://www.youtube.com/watch?v=HzVkW7kDZkE Tej to już pomysłów na filmiki brak
|
|
|
|
|
#2924 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2925 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Widzowie chcieli, to zrobiła taki filmik. Przydatny dla emigrujących
|
|
|
|
|
#2926 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
"Tyle osób ciągle prosi mnie, abym nagrała film, ile płacę za domestos. Zatem: OTO ON! Wszystko dla Was, moi widzowie! Bogusia mnie bardzo zaskoczyła. Powiedziała W TYM FILMIE, że robią z Bartkiem szlachetną paczkę (nie pierwszy raz?). Już pominę sensowność tej akcji w mojej ocenie, braki w organizacji (typu: nie trzeba przedstawiać dokumentów, tylko wierzą na słowo, ile rodzina ma dochodów, a potem w opisach "Po odliczeniu opłat za mieszkanie, studiów zaocznych dwóch najstarszych córek, cen dojazdów, leków i czegoś tam biednej siedmioosobowej rodzinie pozostaje na jedzenie jedynie 400 zł na osobę na miesiąc z zasiłków. Państwo Kowalscy od 17 lat nie mogą znaleźć pracy, ponieważ opiekują się swoimi dziećmi." - oczywiście jest też MASA naprawdę potrzebujących! I im paczka też pomaga. I dobrze, chwała im za to. Każdy przecież może wybrać rodzinę sam i ominąć te, w których "Mały Brajanek prosi o playstation, jego ośmioletnia Vanessa o laptopa, ponieważ jest jej niezbędny do nauki w szkole i odrabiania prac domowych, a pani Kasia o depilator i perfumy. Do największych potrzeb rodziny należą nowe meble kuchenne. Na fejsbuku oczywiście cała rodzina ma - Szlachta nie pracuje.", ale po przeczytaniu tego wątku KLIK mam jakiś niesmak. Kilka takich przypadków: KLIK, KLIK, KLIK, KLIK. Można jeszcze się głębiej zastanawiać, czy co.. jak ktoś klepie biedę, nie ma co do garna włożyć i mieszka w dziesiątkę w jednym pokoju bez łazienki to największą potrzebą na święta jest tablet, ale z drugiej strony - jak ktoś nie ma pieniędzy to chyba nie znaczy, że ma prosić o prezent w postaci ryżu i kaszy. Przepraszam za offtop. Do sedna, takie paczki często ludzie robią w grupie na studiach, w pracy, składają się w dużo osób, bo, żeby paczka została przyjęta, musi być kompletna (spełnione życzenia rodziny). I tu sedno, one kosztują po 2-3-4 tysiące. :O Bo właśnie są prośby o pralkę, lodówkę, węgiel na zimę, nowe ubrania i buty zimowe... Dlatego zdziwiłam się, że Bogusia aż tak hojnie pomaga. Pomijając moją niechęć akurat do Szlachetnej Paczki, szacun. ---------- Dopisano o 07:18 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ---------- Przeszło mi przez myśl, że przeznaczyła część dochodu z YT (fajne takie to by było nawet ). Ale jakiego dochodu, skoro ona ma ostatnio tak mało wyświetleń... Po 2, 3, 4 tysiące. Subskrybentów niecałe 20 000. ![]() [Boyfriend tag z Bartkiem i Ja i moje krągłości - prawie 150 000 wejść.]
Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2014-12-14 o 08:06 |
|
|
|
|
#2927 |
|
Zakorzenienie
|
Jajamajka, my robiliśmy z Tż praktycznie sami. I nie poszedł na to nawet 1000zł.
nikt u nas nie chciał tabletów itp, rodzinę wybiera się samemu więc można dostosować do swoich finansów. My te typu " wychowują 35letniego syna" odrzuciliśmy. u nsszych stracili część mieszkania w pożarze, ale są osobami pracującymi. Też nie lubię leni i nierobów.:p nie trzeba mieć wszystkiego na liście, żeby przyjęli paczkę. I rzeczy nie muszą być nowe i nieużywane. Ja większość ciuszków kupiłam w lumpeksach, oczywiście w dobrym stanie wszystko.
|
|
|
|
#2928 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Na szczęście wiem. Napisałam też o tym. Widziałam rodziny lub samotne starsze osoby, gdzie potrzeby nie były tak duże, ale były one w zdecydowanej mniejszości.Kilka osób na wątku pisało, że wolontariusze nie chcieli przyjmować używanych ubrań. Zależy od regionu i lidera. Wiem, że tam jest podział na podstawowe potrzeby i szczególne upominki. Na facebooku paczki co roku pojawiają się zażalenia rodzin, że nie dostali wszystkiego.
|
|
|
|
|
#2929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w tym roku dokładałam się dla rodziny w bardzo trudnej sytuacji, a konkretnie samotnej matki z 3 dzieci. Mąz zostawił ją samą z kredytem, z nowo narodzonym dzieckiem, a na dokładkę kobieta leczy się na chorobę nowotworową w związku z czym nie może karmić dziecka, podjąć pracy w tych okolicznościach też nie.. priorytetem były ubranka dla dziecka, pieluchy, i co najważniejsze, jak najwięcej mleka dla dziecka także spoko
|
|
|
|
|
#2930 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jedynie przeszkadza mi to skrępowanie wypowiedzi i ruszanie głową przy prezentacji produktu (tak jak ostatnio przy szminkach )Cytat:
malutka zmiana ale podoba mi się może jak będzie musiała układać "grzywkę" to troszke doda objętości reszcie włosów
|
|
#2931 | ||
|
now or never
|
Cytat:
![]() generalnie nie myślałam, o tym, żeby to gdzieś wykorzystać, ale miałam, jakies stare notatki, o to pocięłam i jest ogólnie biała, ale jak z bliska sie przyjrzeć to widać zadrukowane części Cytat:
nie ogarniam ...
|
|
#2932 |
|
Konto usunięte
|
http://instagram.com/p/wjna9ktPzj/
Hania jako "J.Lo, ale z dużo lepszymi brwiami". |
|
|
|
#2933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2934 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2935 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2936 |
|
Mrs Mrau
|
|
|
|
|
#2937 |
|
Zakorzenienie
|
https://www.youtube.com/watch?v=abOHkfhEhqs Kretka ślicznie wygląda około 11 minuty, w tych okularach i w tym kolorze włosów
"Muszę się streszczać, bo Wiktoria się już obudziła, co prawda Marek jest w domu, ale coś tam sobie robi, więc muszę się spieszyć..." A co to opiekunka do dziecka, czy matka? Wkurza mnie ten Maro no, niezmiennie. <głos z tyłu głowy> "to nie oglądaj" </głos z tyłu głowy>
a person who belives in the social, political and economic equality of the sexes" (HD!) BLOG Chow mein z orzechowym kurczakiem na ostro Edytowane przez Munkaa Czas edycji: 2014-12-14 o 11:24 |
|
|
|
#2938 |
|
Raczkowanie
|
świąteczne spotkanie w biuru u andziaks
|
|
|
|
#2939 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2940 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:35.

Kurcze dość drogo 

)
teraz jest saruman z grzywką

Kilka takich przypadków: