![]() |
#3571 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Operacje nosa - zbiorczy! cz.2
Dziewczyny super ze operacje sie udaly
![]() ![]() fajnie sie je czyta bo coraz mniej mam wątliposci ze to jednak dobra decyzja. Szkoda, ze ja dopiero w kwietniu mam operacje i tyle az musze czekac ![]() Latiha ja nie widze Twojego nosa jak wygląda przed ale nie sugeruj się opinią innych tylko tym co sama czujesz. Jesli zawsze o tym marzylas i chcialabys nowy nosek to moze warto zaryzykowac?Moze tak jak mowisz nie potrzebna Ci ta operacja, ale mozliwe ze pozniej bedziesz zalowac.Musisz sama podjąc decyzje co jest dla Ciebie lepsze Dziewczyny czy ja tez moglabym pooglądac Wasze nosy? ![]()
#3572 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3573 | ||
Wieczne Kutango
|
Cytat:
Cieszę się ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 03:11 ---------- Poprzedni post napisano o 03:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3574 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Powiem szczerze,że już przed zabiegiem myslałam o ustach,ale teraz muszę długo poczekać,bo mam zszywane usta(usuwaną bliznę)Miałam ją juz wiele razy traktowaną laserem,a ostatnio nawet tym frakcyjnym dwa razy i ![]() ![]() Zaraz wyślę Ci zaproszenie ![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez ddiana Czas edycji: 2014-12-14 o 08:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3575 |
Raczkowanie
|
Jeden dzień mnie nie było, a tu tyle naskrobane..........
Latiha, ddiana, dziewczyny wysłałam zaproszenia. ddiana, jadę na 10 dni, bo nie chcę sama ściągać gipsu, chociaż doktora już nie będzie, ale p. Bożena ma wprawę w ściąganiu gipsu. A poza tym to jadę taki kawał, że nie wyobrażam sobie wracać od razu po operacji do domu, a tak po 10 dniach to już trochę dojdę do siebie i bez gipsu wrócę, nie robiąc sensacji w moim małym mieście. A i ferie się już zaczną, także to będzie dwa w jednym i ferie i operacja. Mąż zapewni córce jakieś atrakcje, a ja będę dochodzić do siebie. Mówiłam córce, że w szkole ma mówić, że jedziemy na ferie do Białegostoku, a nie na operację i mam nadzieję, że się nie wygada. ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- A ile masz km do Białegostoku? ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Dzięki już widzę zdjęcia. No powiem Ci, że te siniaki to nie ciekawie wyglądają i dlatego wolę zostać w Białymstoku te 10 dni, żeby w miarę wyglądać jak wrócimy do domu. Jeśli pozwolisz, to pokażę Twoje zdjęcia córce, żeby ją jakoś przygotować, bo ja to wiem, że tak będę wyglądać, ale dla niej może to być szok, jak mnie zobaczy po operacji. Ale masz za to fajnego rogala, mogę wiedzieć gdzie kupiłaś? ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- A co do przemywania nosa patyczkiem, to ile razy trzeba dziennie go czyścić? Rozumiem, że patyczkiem namoczonym wodą, tak? Przegotowaną czy taką z kranu? I najpierw przemyć wodą, a potem wazeliną nasmarować? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3576 |
Raczkowanie
|
Diana czy mogłabym zobaczyć twoje fotki? nie wiem jak się wysyła zaproszenia, a niedługo też mam operację i chcę się jakoś przygotować.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3577 |
Raczkowanie
|
ddiana, jeszcze Ci powiem, że jak na 40 lat, to wyglądasz super, a z nowym noskiem, to już w ogóle będzie ekstra
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3578 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam niecałe 400km,ale ja celowo nie chciałam,żeby mi ktokolwiek coś robił,wolę sama ![]() Też mieszkam w niewielkim mieście i dlatego siedzę w domu cały czas ![]() Dwa razy dziennie czyścić patyczkiem namoczonym mocno w wazelinie,ale ja oprócz tego kupiłam Sterimar (woda morska) i najpierw delikatną mgiełką psikam,a następnie patyczek w wazelinie i czyszczę. Rogala poleciła mi tu jedna dziewczyna z tego wątku,kupiłam w Jysk,jest w promocji 40zł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3579 |
Raczkowanie
|
Diana chyba udało mi się wysłać zaproszenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3580 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3581 |
Przyczajenie
|
Ja przed operacją i w jej dzień nic a nic się nie stresowałam, nie miałam wątpliwości, że chcę to zrobić. Tyle czasu marzyłam o tym, że uśmiech mi nie schodził z twarzy na samą myśl, że to robię
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3582 |
Raczkowanie
|
Diana dzięki widzialam, siniaki spore ale w takim ładnym brązowym kolorze
![]() ![]() ![]() A włosy mas super |
![]() ![]() |
![]() |
#3583 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedy masz zdjęcie gipsu?Liczę na fotki ![]() Ja też już dziś wyglądam lepiej,a to 3doba dopiero,jeszcze 6dni i ściągam gips ![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- butterfly34 teraz gdybym miała jechać wybrałabym pendolino,cena nie jest wygórowana,a podróż komfortowa i w miarę krótka.Oprócz tego frajda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3584 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A tak na poważnie, to muszę ją jakoś przygotować. Parę razy leciał jakiś program czy w internecie widziała jak się wygląda po i mąż nawet jej mówił, że mama tak będzie wyglądać, ale chyba wzięła to za żart. Śmiała się, więc podejrzewam, że pomyślała, że tata "robi sobie jaja"(jak zwykle). A co do rogala, to niestety nie mam w pobliżu Jysk, więc poszukam coś na Allegro. ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- butterfly34 teraz gdybym miała jechać wybrałabym pendolino,cena nie jest wygórowana,a podróż komfortowa i w miarę krótka.Oprócz tego frajda ![]() Dobry pomysł, tylko ode mnie to chyba, że 2 lub 3 przesiadki są do Białegostoku i ze 12 godzin się jedzie pociągiem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3585 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Przygotuj,bo moja córeczka i mąż zresztą też jak mnie zobaczyli to prawie płakali ![]() To gdzie Ty mieszkasz,na końcu świata? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3586 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Przygotuj,bo moja córeczka i mąż zresztą też jak mnie zobaczyli to prawie płakali ![]() To gdzie Ty mieszkasz,na końcu świata? ![]() ![]() Prawie Kochana ![]() Też rozważaliśmy z mężem jazdę pociągiem, tym bardziej, że samochodem jedzie się ok. 10 godzin, a pociągiem 12. Więc to nie jest duża różnica. No ale te przesiadki i na miejscu mąż będzie chciał zabrać córkę na basen, czy gdziekolwiek to samochodem wygodniej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3587 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też rozważaliśmy z mężem jazdę pociągiem, tym bardziej, że samochodem jedzie się ok. 10 godzin, a pociągiem 12. Więc to nie jest duża różnica. No ale te przesiadki i na miejscu mąż będzie chciał zabrać córkę na basen, czy gdziekolwiek to samochodem wygodniej.[/QUOTE] A to zmienia postać rzeczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3588 |
Przyczajenie
|
W środę jadę na zdjęcie szwów ale zdjęcie gipsu mam dopiero przed samymi świętami. Doktor stwierdził, że ze względu na skomplikowaną operację lepiej go dłużej ponosić. Oczywiście pochwalę się zdjęciami. Na razie jestem jak kameleon, zmieniam kolory na twarzy...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3589 |
Raczkowanie
|
Diana i Latiha, dziewczyny wysłałam Wam zaproszenia
![]() ![]() ja jeszcze miesiąc muszę czekać do konsultacji, ale jak już mówiłam, na operację wybiorę pierwszy lepszy termin, bo juz taka jestem napalona na nowy nos ![]() ![]()
#3590 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co takiego skomplikowanego było w Twoim przypadku? Też na święta będę po zdjęciu gipsu ![]() Dziś już też mam inne kolory i jeśli można tak powiedzieć,to lepiej wyglądam ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
![]() Co takiego chcesz zmienić w swoim nosie ![]() Wg mnie jest ok,ale nie widziałam z profilu,wiec moze tam jest coś ![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3591 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=ddiana;49337430]
---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Już przyjęłam ![]() Co takiego chcesz zmienić w swoim nosie ![]() Wg mnie jest ok,ale nie widziałam z profilu,wiec moze tam jest coś ![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- /QUOTE] Diana juz widzialam fotki, Twój nos z przodu też nie był zły, fakt teraz wyglądasz trochę nieciekawie, ale na pewno będzie pięknie ![]() A mój.. no cóż, nie jest taki tragiczny, ale dokładnie trzy razy w moim życiu usłyszałam, że mam trochę duży nos i bardzo mnie to dotknęło ![]() Ja sama już od 18. roku życia chciałam to zmienić, ale wiadome rodzina i mój były chłopak odradzali, mówili, że mi się w głowie przewraca, ja zawsze uważałam, że jest zbyt wielki, ale miałam nadzieję, że inni tego nie zauważają... a jednak... Na instagram, wiadome, wrzuca się najlepsze fotki, nigdy nie dodałabym zdjęcia, na którym widać, że mam wielki nochal ![]()
#3592 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=angelynn;49337720]
Cytat:
![]() -------------------------------------------------------------------- Dziewczyny mam pytanie o pielęgnację ranny,jak już pisałam miałam usuwaną bliznę na ustach.Zdjęłam opatrunek (wg zaleceń) i zrobił mi się spory strupek,nie mogę go usunąć.Przemywam wodą utlenioną,smaruje wazeliną,co jeszcze mogę zrobić?Boje się,że razem ze szwami mi to odejdzie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3593 | |
Raczkowanie
|
[QUOTE=ddiana;49337842]
Cytat:
to ja zakładam specjalny album, żeby pokazać jak mój nos wygląda NAPRAWDĘ ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Katisark, Latiha, dzięki za przyjęcie moich zaproszeń ![]() Katisark - uwielbiam Twój nowy nosek, jak widzę Twoje fotki to jeszcze bardziej się utwierdzam w przekonaniu, że tego właśnie chcę ![]() Latiha - Twój nos jest okej, ale ja Ciebie rozumiem, też bym to zrobiła na Twoim miejscu ![]()
![]() |
#3594 |
Zakorzenienie
|
Znalazłam i wstawiłam zdjęcie z profilu i widać mój nochal wielki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3595 |
Raczkowanie
|
Latiha, faktycznie Twój nos nie jest zły. Ale jeśli Ci przeszkadza, to pewnie lekarz Ci zrobi mniejszą wersję, bo kształt jest dobry moim zdaniem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3596 |
Raczkowanie
|
Never dodam zdjęcia na pewno
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3597 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli do tej mojej operacji dojdzie - mam nadzieję, że uda się za miesiąc ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Pokaż się koniecznie ![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() i ja dziewczyny zaraz dodam mój nos do galerii. Ale ciężko jakoś go złapać żeby było dobrze widać. No i jest taki opór przed pokazywaniem go tak wprost ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3598 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Widziałam zdjęcia. No widać, że napuchnięta i poobijana jesteś, ale ja lepiej nie wyglądałam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3599 |
Przyczajenie
|
[QUOTE=ddiana;49337430]To już coś
![]() Co takiego skomplikowanego było w Twoim przypadku? Też na święta będę po zdjęciu gipsu ![]() Dziś już też mam inne kolory i jeśli można tak powiedzieć,to lepiej wyglądam ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Miałam podobno strasznie pokręcone przegrody nosowe - nos pourazowy, ciężko było wszystko naprostować. No i opadające skrzydełka, potrzebne były przeszczepy z garbka. |
![]() ![]() |
![]() |
#3600 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Usta mam raczej mizerne i do tego blizna,którą dr mi usunął ![]() A co w Twojej twarzy Ci nie pasuje? JUż lepiej,jedynie co mnie męczy to zawroty głowy mam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:49.