Operacje nosa - zbiorczy! cz.2 - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-13, 20:37   #3571
czaszka_
Zakorzenienie

Dot.: Operacje nosa - zbiorczy! cz.2

Dziewczyny super ze operacje sie udaly i fajne relacje

fajnie sie je czyta bo coraz mniej mam wątliposci ze to jednak dobra decyzja. Szkoda, ze ja dopiero w kwietniu mam operacje i tyle az musze czekac

Latiha ja nie widze Twojego nosa jak wygląda przed ale nie sugeruj się opinią innych tylko tym co sama czujesz. Jesli zawsze o tym marzylas i chcialabys nowy nosek to moze warto zaryzykowac?Moze tak jak mowisz nie potrzebna Ci ta operacja, ale mozliwe ze pozniej bedziesz zalowac.Musisz sama podjąc decyzje co jest dla Ciebie lepsze

Dziewczyny czy ja tez moglabym pooglądac Wasze nosy?

Nasz skarb...Julka... 06.10.2013

czaszka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-13, 22:00   #3572
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Latiha Pokaż wiadomość
dzięki kochana.
to jest właśnie mój dylemat ze mój nos wygląda bardo dobrze z przodu, jest wąski i zgrabny, ale z profilu to masakra naprawdę nie chodzi mi nawet o garbek ale o końcówkę, jest strasznie długa iopada przy usmiechaniu się nienawidzę mojego profilu to moja zmora
wysłałam zaproszenie, bo też chciałabym zobaczyć nosek, z opisu wydaje mi się że mamy taki sam problem

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-14, 02:11   #3573
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Cytat:
Napisane przez ddiana Pokaż wiadomość

Karola,czuje się szczęśliwa
Dziękuję za pomoc w podjęciu decyzji
Mam szwy,będę ściągała sama,albo szwagierkę poproszę jest pielęgniarką.

Cieszę się . Jestem pewna, że pod gipsem kryje się cudeńko . Nie mogę się doczekać odsłony ).

---------- Dopisano o 03:11 ---------- Poprzedni post napisano o 03:08 ----------

Cytat:
Napisane przez ewell1990 Pokaż wiadomość
---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------
Hej,Kochana jaki gorszy,głowa do góry,masz same powody do radości>Raz,że podjęłaś ważną decyzję,dwa,że wytrzymałaś tyle bólu,trzy będziesz cieszyła się pięknym noskiem.Same pozytywy tu widzę,a nie powody do lapania doła
za odwagę

Masz całkowitą rację, nie powinnam się nad sobą tak użalać. Ważne, że już po. Umyłam dzisiaj włosy i poczułam się w końcu jak człowiek A odnośnie tego co pani Bożena powiedziała to ja sama doszłam do tego żeby nosek czyścić również wodą i wymiatać te brudy. Gdybym stosowała tylko wazelinę to nadal bym miała w nosku krew już nie mówiąc o charakterystycznym smrodku

Never fajnie, że wciąż się udzielasz na forum, a już tak dużo czasu minęło od Twojej operacji. Nie ukrywam, że Twoja osoba bardzo przyczyniła się do wyboru przeze mnie lekarza. Twój nosek jest piękny
Dziękuje . Twój na pewno również jest piękny chociaż jeszcze ukryty pod gipsem . Mam nadzieję, że pochwalisz się fotkami niedługo .

04.12.13 Ostrzyknięcie ust

Nałogi http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6683/
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1222826 Wiosenna wymiana
NeverGoodEnough18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-14, 08:18   #3574
ddiana
Zakorzenienie

GG do ddiana

Cytat:
Napisane przez selah_v Pokaż wiadomość
No widzisz, Kochana! Mówiłam, że anestezjolog wszystko pięknie wytłumaczy i uspokoi

Cieszę się, że masz to już za sobą. Teraz tylko rekonwalescencja i można myśleć o innym zabiegu hehe żartuję! Ja już się chyba na nic nie zdecyduję - dwie operacje mi stykną

A właśnie, gdzie mogę zobaczyć Twoje fotki? Bo też bym chciała zobaczyć, a tu już usunięte Angel_00 również nie widziałam Pewnie głupie pytania zadaję, ale jeszcze za mocno nie ogarniam tego forum
Wiem,dodawałaś mi tym otuchy,ale sama rozumiesz jaki stres ma wpływ na nasze myśli
Powiem szczerze,że już przed zabiegiem myslałam o ustach,ale teraz muszę długo poczekać,bo mam zszywane usta(usuwaną bliznę)Miałam ją juz wiele razy traktowaną laserem,a ostatnio nawet tym frakcyjnym dwa razy i Liczę,że tym razem będzię

Zaraz wyślę Ci zaproszenie

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ----------

Cytat:
Napisane przez ewell1990 Pokaż wiadomość
---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------
Hej,Kochana jaki gorszy,głowa do góry,masz same powody do radości>Raz,że podjęłaś ważną decyzję,dwa,że wytrzymałaś tyle bólu,trzy będziesz cieszyła się pięknym noskiem.Same pozytywy tu widzę,a nie powody do lapania doła
za odwagę

Masz całkowitą rację, nie powinnam się nad sobą tak użalać. Ważne, że już po. Umyłam dzisiaj włosy i poczułam się w końcu jak człowiek A odnośnie tego co pani Bożena powiedziała to ja sama doszłam do tego żeby nosek czyścić również wodą i wymiatać te brudy. Gdybym stosowała tylko wazelinę to nadal bym miała w nosku krew już nie mówiąc o charakterystycznym smrodku

Never fajnie, że wciąż się udzielasz na forum, a już tak dużo czasu minęło od Twojej operacji. Nie ukrywam, że Twoja osoba bardzo przyczyniła się do wyboru przeze mnie lekarza. Twój nosek jest piękny
Kochana kiedy wstawisz jakieś fotki?

moje flaszki

Edytowane przez ddiana
Czas edycji: 2014-12-14 o 08:22
ddiana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-14, 08:47   #3575
butterfly34
Raczkowanie

Jeden dzień mnie nie było, a tu tyle naskrobane..........
Latiha, ddiana, dziewczyny wysłałam zaproszenia.

ddiana, jadę na 10 dni, bo nie chcę sama ściągać gipsu, chociaż doktora już nie będzie, ale p. Bożena ma wprawę w ściąganiu gipsu. A poza tym to jadę taki kawał, że nie wyobrażam sobie wracać od razu po operacji do domu, a tak po 10 dniach to już trochę dojdę do siebie i bez gipsu wrócę, nie robiąc sensacji w moim małym mieście. A i ferie się już zaczną, także to będzie dwa w jednym i ferie i operacja. Mąż zapewni córce jakieś atrakcje, a ja będę dochodzić do siebie.
Mówiłam córce, że w szkole ma mówić, że jedziemy na ferie do Białegostoku, a nie na operację i mam nadzieję, że się nie wygada.

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

A ile masz km do Białegostoku?

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

Dzięki już widzę zdjęcia.
No powiem Ci, że te siniaki to nie ciekawie wyglądają i dlatego wolę zostać w Białymstoku te 10 dni, żeby w miarę wyglądać jak wrócimy do domu.
Jeśli pozwolisz, to pokażę Twoje zdjęcia córce, żeby ją jakoś przygotować, bo ja to wiem, że tak będę wyglądać, ale dla niej może to być szok, jak mnie zobaczy po operacji.
Ale masz za to fajnego rogala, mogę wiedzieć gdzie kupiłaś?

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

A co do przemywania nosa patyczkiem, to ile razy trzeba dziennie go czyścić? Rozumiem, że patyczkiem namoczonym wodą, tak? Przegotowaną czy taką z kranu? I najpierw przemyć wodą, a potem wazeliną nasmarować?
butterfly34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-14, 08:51   #3576
majami80
Raczkowanie

Diana czy mogłabym zobaczyć twoje fotki? nie wiem jak się wysyła zaproszenia, a niedługo też mam operację i chcę się jakoś przygotować.
majami80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-14, 08:51   #3577
butterfly34
Raczkowanie

ddiana, jeszcze Ci powiem, że jak na 40 lat, to wyglądasz super, a z nowym noskiem, to już w ogóle będzie ekstra.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-12-14, 08:54   #3578
ddiana
Zakorzenienie

GG do ddiana

Cytat:
Napisane przez butterfly34 Pokaż wiadomość
Jeden dzień mnie nie było, a tu tyle naskrobane..........
Latiha, ddiana, dziewczyny wysłałam zaproszenia.

ddiana, jadę na 10 dni, bo nie chcę sama ściągać gipsu, chociaż doktora już nie będzie, ale p. Bożena ma wprawę w ściąganiu gipsu. A poza tym to jadę taki kawał, że nie wyobrażam sobie wracać od razu po operacji do domu, a tak po 10 dniach to już trochę dojdę do siebie i bez gipsu wrócę, nie robiąc sensacji w moim małym mieście. A i ferie się już zaczną, także to będzie dwa w jednym i ferie i operacja. Mąż zapewni córce jakieś atrakcje, a ja będę dochodzić do siebie.
Mówiłam córce, że w szkole ma mówić, że jedziemy na ferie do Białegostoku, a nie na operację i mam nadzieję, że się nie wygada.

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

A ile masz km do Białegostoku?

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

Dzięki już widzę zdjęcia.
No powiem Ci, że te siniaki to nie ciekawie wyglądają i dlatego wolę zostać w Białymstoku te 10 dni, żeby w miarę wyglądać jak wrócimy do domu.
Jeśli pozwolisz, to pokażę Twoje zdjęcia córce, żeby ją jakoś przygotować, bo ja to wiem, że tak będę wyglądać, ale dla niej może to być szok, jak mnie zobaczy po operacji.
Ale masz za to fajnego rogala, mogę wiedzieć gdzie kupiłaś?

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

A co do przemywania nosa patyczkiem, to ile razy trzeba dziennie go czyścić? Rozumiem, że patyczkiem namoczonym wodą, tak? Przegotowaną czy taką z kranu? I najpierw przemyć wodą, a potem wazeliną nasmarować?
Kochana,czy ,aż tak niegrzeczna była Twoja córeczka,że chcesz ją straszyć moimi zdjęciami?
Mam niecałe 400km,ale ja celowo nie chciałam,żeby mi ktokolwiek coś robił,wolę sama
Też mieszkam w niewielkim mieście i dlatego siedzę w domu cały czas
Dwa razy dziennie czyścić patyczkiem namoczonym mocno w wazelinie,ale ja oprócz tego kupiłam Sterimar (woda morska) i najpierw delikatną mgiełką psikam,a następnie patyczek w wazelinie i czyszczę.
Rogala poleciła mi tu jedna dziewczyna z tego wątku,kupiłam w Jysk,jest w promocji 40zł

moje flaszki
Stary 2014-12-14, 08:54   #3579
majami80
Raczkowanie

Diana chyba udało mi się wysłać zaproszenie
Stary 2014-12-14, 09:04   #3580
ddiana
Zakorzenienie

GG do ddiana

Cytat:
ddiana, jeszcze Ci powiem, że jak na 40 lat, to wyglądasz super, a z nowym noskiem, to już w ogóle będzie ekstra.
Kochana dziękuję,jeszcze,żebyś była facetem to już w ogóle byłabym cała w skowronkach

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Cytat:
Napisane przez majami80 Pokaż wiadomość
Diana czy mogłabym zobaczyć twoje fotki? nie wiem jak się wysyła zaproszenia, a niedługo też mam operację i chcę się jakoś przygotować.
Zaakceptowałam

moje flaszki
Stary 2014-12-14, 09:08   #3581
kornelciaz
Przyczajenie

Ja przed operacją i w jej dzień nic a nic się nie stresowałam, nie miałam wątpliwości, że chcę to zrobić. Tyle czasu marzyłam o tym, że uśmiech mi nie schodził z twarzy na samą myśl, że to robię 30 lat nie mogłam się przyzwyczaić do mojego brzydkiego nosa. Na szczęście miałam wokół siebie grono osób, które w 100% popierały moją decyzję. 2-3 doby po były straszne, zadawałam sobie pytanie - po co to zrobiłam? Teraz już mija 6 dzień i nie żałuję, czekam tylko na rezultaty...
kornelciaz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-14, 09:10   #3582
majami80
Raczkowanie

Diana dzięki widzialam, siniaki spore ale w takim ładnym brązowym kolorze nie jakieś ciemne fiolety lub granatyczekam na dalsze fotki, jestem ciekawa efektu
A włosy mas super
Stary 2014-12-14, 09:20   #3583
ddiana
Zakorzenienie

GG do ddiana

Cytat:
Napisane przez kornelciaz Pokaż wiadomość
Ja przed operacją i w jej dzień nic a nic się nie stresowałam, nie miałam wątpliwości, że chcę to zrobić. Tyle czasu marzyłam o tym, że uśmiech mi nie schodził z twarzy na samą myśl, że to robię 30 lat nie mogłam się przyzwyczaić do mojego brzydkiego nosa. Na szczęście miałam wokół siebie grono osób, które w 100% popierały moją decyzję. 2-3 doby po były straszne, zadawałam sobie pytanie - po co to zrobiłam? Teraz już mija 6 dzień i nie żałuję, czekam tylko na rezultaty...
Super czyta się takie pozytywne posty
Kiedy masz zdjęcie gipsu?Liczę na fotki
Ja też już dziś wyglądam lepiej,a to 3doba dopiero,jeszcze 6dni i ściągam gips

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

butterfly34 teraz gdybym miała jechać wybrałabym pendolino,cena nie jest wygórowana,a podróż komfortowa i w miarę krótka.Oprócz tego frajda

moje flaszki
Stary 2014-12-14, 09:34   #3584
butterfly34
Raczkowanie

Cytat:
Kochana,czy ,aż tak niegrzeczna była Twoja córeczka,że chcesz ją straszyć moimi zdjęciami?
Mam niecałe 400km,ale ja celowo nie chciałam,żeby mi ktokolwiek coś robił,wolę sama
Też mieszkam w niewielkim mieście i dlatego siedzę w domu cały czas
Dwa razy dziennie czyścić patyczkiem namoczonym mocno w wazelinie,ale ja oprócz tego kupiłam Sterimar (woda morska) i najpierw delikatną mgiełką psikam,a następnie patyczek w wazelinie i czyszczę.
Rogala poleciła mi tu jedna dziewczyna z tego wątku,kupiłam w Jysk,jest w promocji 40zł
Była bardzo grzeczna, wczoraj nawet zdobyła srebrny medal na zawodach w Karate.
A tak na poważnie, to muszę ją jakoś przygotować. Parę razy leciał jakiś program czy w internecie widziała jak się wygląda po i mąż nawet jej mówił, że mama tak będzie wyglądać, ale chyba wzięła to za żart. Śmiała się, więc podejrzewam, że pomyślała, że tata "robi sobie jaja"(jak zwykle).
A co do rogala, to niestety nie mam w pobliżu Jysk, więc poszukam coś na Allegro.

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

butterfly34 teraz gdybym miała jechać wybrałabym pendolino,cena nie jest wygórowana,a podróż komfortowa i w miarę krótka.Oprócz tego frajda [/QUOTE]

Dobry pomysł, tylko ode mnie to chyba, że 2 lub 3 przesiadki są do Białegostoku i ze 12 godzin się jedzie pociągiem.
Stary 2014-12-14, 10:00   #3585
ddiana
Zakorzenienie

GG do ddiana

Cytat:
Była bardzo grzeczna, wczoraj nawet zdobyła srebrny medal na zawodach w Karate.
A tak na poważnie, to muszę ją jakoś przygotować. Parę razy leciał jakiś program czy w internecie widziała jak się wygląda po i mąż nawet jej mówił, że mama tak będzie wyglądać, ale chyba wzięła to za żart. Śmiała się, więc podejrzewam, że pomyślała, że tata "robi sobie jaja"(jak zwykle).
A co do rogala, to niestety nie mam w pobliżu Jysk, więc poszukam coś na Allegro.

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

butterfly34 teraz gdybym miała jechać wybrałabym pendolino,cena nie jest wygórowana,a podróż komfortowa i w miarę krótka.Oprócz tego frajda
Dobry pomysł, tylko ode mnie to chyba, że 2 lub 3 przesiadki są do Białegostoku i ze 12 godzin się jedzie pociągiem.[/QUOTE]
Dla Córci
Przygotuj,bo moja córeczka i mąż zresztą też jak mnie zobaczyli to prawie płakali
To gdzie Ty mieszkasz,na końcu świata?

moje flaszki
Stary 2014-12-14, 10:17   #3586
butterfly34
Raczkowanie

Cytat:
Dobry pomysł, tylko ode mnie to chyba, że 2 lub 3 przesiadki są do Białegostoku i ze 12 godzin się jedzie pociągiem.
Dla Córci
Przygotuj,bo moja córeczka i mąż zresztą też jak mnie zobaczyli to prawie płakali
To gdzie Ty mieszkasz,na końcu świata?[/QUOTE]

Prawie Kochana. Mieszkam w Świnoujściu, czyli będę jechać z jednego krańca Polski na drugi. Mam nadzieję, że się opłaci jechać taki kawał drogi.
Też rozważaliśmy z mężem jazdę pociągiem, tym bardziej, że samochodem jedzie się ok. 10 godzin, a pociągiem 12. Więc to nie jest duża różnica. No ale te przesiadki i na miejscu mąż będzie chciał zabrać córkę na basen, czy gdziekolwiek to samochodem wygodniej.
Stary 2014-12-14, 10:41   #3587
ddiana
Zakorzenienie

GG do ddiana

Cytat:
Dla Córci
To gdzie Ty mieszkasz,na końcu świata?
Prawie Kochana. Mieszkam w Świnoujściu, czyli będę jechać z jednego krańca Polski na drugi. Mam nadzieję, że się opłaci jechać taki kawał drogi.
Też rozważaliśmy z mężem jazdę pociągiem, tym bardziej, że samochodem jedzie się ok. 10 godzin, a pociągiem 12. Więc to nie jest duża różnica. No ale te przesiadki i na miejscu mąż będzie chciał zabrać córkę na basen, czy gdziekolwiek to samochodem
wygodniej.
[/QUOTE]
A to zmienia postać rzeczy

moje flaszki
Stary 2014-12-14, 11:08   #3588
kornelciaz
Przyczajenie

W środę jadę na zdjęcie szwów ale zdjęcie gipsu mam dopiero przed samymi świętami. Doktor stwierdził, że ze względu na skomplikowaną operację lepiej go dłużej ponosić. Oczywiście pochwalę się zdjęciami. Na razie jestem jak kameleon, zmieniam kolory na twarzy...
Stary 2014-12-14, 11:12   #3589
angelynn
Raczkowanie

Diana i Latiha, dziewczyny wysłałam Wam zaproszenia

ja jeszcze miesiąc muszę czekać do konsultacji, ale jak już mówiłam, na operację wybiorę pierwszy lepszy termin, bo juz taka jestem napalona na nowy nos

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-12-14, 11:20   #3590
ddiana
Zakorzenienie

GG do ddiana

Cytat:
W środę jadę na zdjęcie szwów ale zdjęcie gipsu mam dopiero przed samymi świętami. Doktor stwierdził, że ze względu na skomplikowaną operację lepiej go dłużej ponosić. Oczywiście pochwalę się zdjęciami. Na razie jestem jak kameleon, zmieniam kolory na twarzy...
To już coś
Co takiego skomplikowanego było w Twoim przypadku?
Też na święta będę po zdjęciu gipsu
Dziś już też mam inne kolory i jeśli można tak powiedzieć,to lepiej wyglądam

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Cytat:
Napisane przez angelynn Pokaż wiadomość
Diana i Latiha, dziewczyny wysłałam Wam zaproszenia

ja jeszcze miesiąc muszę czekać do konsultacji, ale jak już mówiłam, na operację wybiorę pierwszy lepszy termin, bo juz taka jestem napalona na nowy nos
Już przyjęłam
Co takiego chcesz zmienić w swoim nosie
Wg mnie jest ok,ale nie widziałam z profilu,wiec moze tam jest coś

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Cytat:
Napisane przez majami80 Pokaż wiadomość
Diana dzięki widzialam, siniaki spore ale w takim ładnym brązowym kolorze nie jakieś ciemne fiolety lub granatyczekam na dalsze fotki, jestem ciekawa efektu
A włosy mas super
DziękujęWłosy mam w naturalnym kolorze,tylko końcówki zostały mi po trwałej podnoszącej włosy u nasadyTaki ze mnie człowiek,że jak nie dotknę to nie uwierzę,że może parzyć

moje flaszki
Stary 2014-12-14, 11:39   #3591
angelynn
Raczkowanie

[QUOTE=ddiana;49337430]

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Już przyjęłam

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

/QUOTE]

Diana juz widzialam fotki, Twój nos z przodu też nie był zły, fakt teraz wyglądasz trochę nieciekawie, ale na pewno będzie pięknie

A mój.. no cóż, nie jest taki tragiczny, ale dokładnie trzy razy w moim życiu usłyszałam, że mam trochę duży nos i bardzo mnie to dotknęło
Ja sama już od 18. roku życia chciałam to zmienić, ale wiadome rodzina i mój były chłopak odradzali, mówili, że mi się w głowie przewraca, ja zawsze uważałam, że jest zbyt wielki, ale miałam nadzieję, że inni tego nie zauważają... a jednak...
Na instagram, wiadome, wrzuca się najlepsze fotki, nigdy nie dodałabym zdjęcia, na którym widać, że mam wielki nochal
Stary 2014-12-14, 11:48   #3592
ddiana
Zakorzenienie

GG do ddiana

[QUOTE=angelynn;49337720]
Cytat:

Już przyjęłam

/QUOTE]

Diana juz widzialam fotki, Twój nos z przodu też nie był zły, fakt teraz wyglądasz trochę nieciekawie, ale na pewno będzie pięknie

A mój.. no cóż, nie jest taki tragiczny, ale dokładnie trzy razy w moim życiu usłyszałam, że mam trochę duży nos i bardzo mnie to dotknęło
Ja sama już od 18. roku życia chciałam to zmienić, ale wiadome rodzina i mój były chłopak odradzali, mówili, że mi się w głowie przewraca, ja zawsze uważałam, że jest zbyt wielki, ale miałam nadzieję, że inni tego nie zauważają... a jednak...
Na instagram, wiadome, wrzuca się najlepsze fotki, nigdy nie dodałabym zdjęcia, na którym widać, że mam wielki nochal
Ja swoje fotki zrobiłam tuż przed operacją w celu porównania i zaraz po zabiegu.Garba też nie miałam,ale gdybym miała taki nos jak Twój to raczej nie zdecydowałabym się na zabieg
--------------------------------------------------------------------
Dziewczyny mam pytanie o pielęgnację ranny,jak już pisałam miałam usuwaną bliznę na ustach.Zdjęłam opatrunek (wg zaleceń) i zrobił mi się spory strupek,nie mogę go usunąć.Przemywam wodą utlenioną,smaruje wazeliną,co jeszcze mogę zrobić?Boje się,że razem ze szwami mi to odejdzieCzy mam usunąć to czy co robić?Od rana z tym walczę i nie mogę,pomóżcie

moje flaszki
Stary 2014-12-14, 12:05   #3593
angelynn
Raczkowanie

[QUOTE=ddiana;49337842]
Cytat:
Ja swoje fotki zrobiłam tuż przed operacją w celu porównania i zaraz po zabiegu.Garba też nie miałam,ale gdybym miała taki nos jak Twój to raczej nie zdecydowałabym się na zabieg
--------------------------------------------------------------------
Dziewczyny mam pytanie o pielęgnację ranny,jak już pisałam miałam usuwaną bliznę na ustach.Zdjęłam opatrunek (wg zaleceń) i zrobił mi się spory strupek,nie mogę go usunąć.Przemywam wodą utlenioną,smaruje wazeliną,co jeszcze mogę zrobić?Boje się,że razem ze szwami mi to odejdzieCzy mam usunąć to czy co robić?Od rana z tym walczę i nie mogę,pomóżcie

to ja zakładam specjalny album, żeby pokazać jak mój nos wygląda NAPRAWDĘ

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

Katisark, Latiha, dzięki za przyjęcie moich zaproszeń

Katisark - uwielbiam Twój nowy nosek, jak widzę Twoje fotki to jeszcze bardziej się utwierdzam w przekonaniu, że tego właśnie chcę

Latiha - Twój nos jest okej, ale ja Ciebie rozumiem, też bym to zrobiła na Twoim miejscu
Stary 2014-12-14, 12:18   #3594
ddiana
Zakorzenienie

GG do ddiana

Znalazłam i wstawiłam zdjęcie z profilu i widać mój nochal wielki

moje flaszki
Stary 2014-12-14, 13:41   #3595
butterfly34
Raczkowanie

Latiha, faktycznie Twój nos nie jest zły. Ale jeśli Ci przeszkadza, to pewnie lekarz Ci zrobi mniejszą wersję, bo kształt jest dobry moim zdaniem.
Stary 2014-12-14, 14:04   #3596
ewell1990
Raczkowanie

Never dodam zdjęcia na pewno Już w środę ściągam gips Mam nadzieję, że będę dobrym przykładem dla dziewczyn których nos nie jest najgorszy, ale mimo wszystko mają kompleks na jego punkcie. Ja właśnie tak miałam i co prawda nos na razie widzę tylko w gipsie, ale wydaje mi się, że pasuje do mojej twarzy i dodał mi uroku
ewell1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-14, 16:04   #3597
madziula0929
Raczkowanie

Cytat:

kurcze faktycznie masz kawał drogi i lepsza opcja to zostać tam na te dni. Bo taką trasę pokonywać po operacji zaraz to ciężko

Jeśli do tej mojej operacji dojdzie - mam nadzieję, że uda się za miesiąc to chyba i ja będę musiała jakoś tych moich dzieciaczków przygotować. Bo mówić to mówię,ale to chyba trzeba dokładniej przedyskutować

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

Cytat:
Oczywiście pochwalę się zdjęciami.
Pokaż się koniecznie

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ----------

Cytat:
Ja to samo na insta w życiu mojego nochala z bliska nie dodam 2 fotki na 20 się nadają do publikacji

i ja dziewczyny zaraz dodam mój nos do galerii. Ale ciężko jakoś go złapać żeby było dobrze widać. No i jest taki opór przed pokazywaniem go tak wprost
madziula0929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-14, 20:25   #3598
selah_v
Przyczajenie

Cytat:
Wiem,dodawałaś mi tym otuchy,ale sama rozumiesz jaki stres ma wpływ na nasze myśli
Powiem szczerze,że już przed zabiegiem myslałam o ustach,ale teraz muszę długo poczekać,bo mam zszywane usta(usuwaną bliznę)Miałam ją juz wiele razy traktowaną laserem,a ostatnio nawet tym frakcyjnym dwa razy i Liczę,że tym razem będzię
Chciałabyś powiększyć usta, tak? Ja na szczęście usta mam spore, więc na nie narzekać nie mogę Kiedyś myślałam o zmianie kształtu twarzy... ale to bym do Korei Płd. musiała pojechać, bo oni tam cudeńka z ludzi robią

Widziałam zdjęcia. No widać, że napuchnięta i poobijana jesteś, ale ja lepiej nie wyglądałam Mam jedno takie selfie, które idealnie by się wpasowało do kartoteki policyjnej Pokażę fotki niedługo (kabel muszę odnaleźć).
selah_v jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-14, 20:33   #3599
kornelciaz
Przyczajenie

[QUOTE=ddiana;49337430]To już coś
Co takiego skomplikowanego było w Twoim przypadku?
Też na święta będę po zdjęciu gipsu
Dziś już też mam inne kolory i jeśli można tak powiedzieć,to lepiej wyglądam

Miałam podobno strasznie pokręcone przegrody nosowe - nos pourazowy, ciężko było wszystko naprostować. No i opadające skrzydełka, potrzebne były przeszczepy z garbka.
Stary 2014-12-15, 09:55   #3600
ddiana
Zakorzenienie

GG do ddiana

Cytat:
Napisane przez selah_v Pokaż wiadomość
Chciałabyś powiększyć usta, tak? Ja na szczęście usta mam spore, więc na nie narzekać nie mogę Kiedyś myślałam o zmianie kształtu twarzy... ale to bym do Korei Płd. musiała pojechać, bo oni tam cudeńka z ludzi robią

Widziałam zdjęcia. No widać, że napuchnięta i poobijana jesteś, ale ja lepiej nie wyglądałam Mam jedno takie selfie, które idealnie by się wpasowało do kartoteki policyjnej Pokażę fotki niedługo (kabel muszę odnaleźć).

Usta mam raczej mizerne i do tego blizna,którą dr mi usunął
A co w Twojej twarzy Ci nie pasuje?
JUż lepiej,jedynie co mnie męczy to zawroty głowy mam Opuchlizna zeszła niżej i sinaki te mniejsze,pod prawym okiem juz znikome

moje flaszki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości