Mamy swe pociechy pielęgnują, ciążówki do nowej roli się szykują.Mamy po staraniach V - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-13, 20:21   #1411
Izuniaa89
Zakorzenienie

Dot.: Mamy swe pociechy pielęgnują, ciążówki do nowej roli się szykują.Mamy po staran

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
Ja używam pampersy toujours z Lidla bo dady były do dupy cisneły moją małą w pachwinach i miała tam zawsze czerwone i takie gulki się robiły. A te z Lidla są fajnie wycięte przy udzie dzięki czemu nic jej nie ciśnie i są fajnie cienkie
Od 1 ich używasz? Ostatnio się nad nimi zastanawialam..
Stary 2014-12-13, 22:01   #1412
manieczka1
Zakorzenienie

Dot.: Mamy swe pociechy pielęgnują, ciążówki do nowej roli się szykują.Mamy po staran

Maciejka chyba wiem o jakim mowisz, wiele listopadowek go ma i dzis zachwalalo mam linka
Mako nasz smierdzial bardzo dlugo. Przez ponad dwa tyg byl na balkonie i dalej walil moze jakies g mi sie trafilo.
God no dzis na noc juz dwojke zalozylam
Jagodzia a po ile wychodza te lidlowskie?
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-13, 22:23   #1413
cloud_on_sky
Rozeznanie

Hej

Nie zdążę teraz nadrobić wszystkiego, Wpadłam tylko napisać, że to co pisałam o ciuszkach, że mały powoli wyrasta z 74... ta... dzisiaj w smyku kupiliśmy mu nową garderobę, na 80, bo nie miałam już mu czego dopiąć normalnie drożdże wcina jak nie widzę
Przy kasie małżeństwo z synkiem 6 miesięcznym na rękach i mówią do ekspedientki, że te ciuszki na 80 to za wielkie jeszcze, a my za nimi z 3 miesięcznym z ciuszkami na 80, które są idealne i 86 na zaś

God widziałam, że pytałaś o chustę - firma pentelka na alledrogo, mamy chustę elastyczną (najlepsza na początek, łatwiej się wiąże) za 60zł i jest rewelka jeśli chodzi o nosidełka, to pani fizjoterapeutka, u której byliśmy na konsultacjach z chustonoszenia powiedziała, że nawet te najlepsze nosidełka ergonomiczne z wkładem dla małego niemowlaka poleca nie wcześniej niż w 7 miesiącu życia dziecka wcześniej tylko chusta - elastyczna albo tkana

Coś gadacie o pampersach - używałam 2 dady, potem chwilę 3 i było ok. Kupa wypływała bokiem czasami, no ale ok. Dopóki nie zaczęłam używać oryginalnych pampków - teraz tylko i wyłącznie zielone oryginalne. Nie przeciekają, kupa nie wylatuje, nawet ta gigant nie są takie grube i sztywne, elastyczne boczki... no wszystko jest lepsze w nich Wczoraj założyłam mu dady na próbę i po godzinie przemokły całe plecy od moczu nigdy więcej, cały zapas dady 3 i karton dady 4 oddam. Oryginalne gdyby kupować na promocji wychodzą jak dady bez promocji
A no i po oryginalnych pampersach nie ma zaczerwienienia w miejscu falbanek jak po dadach.

Resztę doczytam

27.08.2014 Oluś

Edytowane przez cloud_on_sky
Czas edycji: 2014-12-13 o 22:25
cloud_on_sky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-13, 23:52   #1414
Kamel
Wtajemniczenie

Hej
Cytat:
Napisane przez nuno3 Pokaż wiadomość
Witam

No to udane łowy
Robiłam ostatnio zamówienie w smyku internetowym i właśnie zastanawiałam się, czemu nie ma mojego miasta do wyboru empiku skoro ostatnio zamawiałam i nie było problemu. Nie wpadłam na to, że nawał zakupów mają przed świętami

Czy ja wiem czy więcej? Mi brakuje wózka, przewijaka, kocyków, 1 pościeli na zmianę i ochraniacza na szczebelki, trochę tetr muszę dokupić, wanienkę, komodę na ubranka, jakieś pierdółki dziecięce, no i prawie wszystko dla mnie do szpitala. Ostatnio kosmetyki do kąpieli z hippa w rossmanie kupiłam, bo promocja jest, więc coś do przodu
Takie rzeczy jak sterylizator, butelki czy laktator to sobie darowałam na razie. Nastawiam się na kp, a jak coś będzie jednak potrzebne to wtedy się kupi.
Podrzuć jakiś link do tych szklanych butelek, bo mnie zaciekawiły

Mania widzę, że nocka udana Słabo z tym materacem skoro się odkształcił A nie da się go reklamować?
My mamy pianka-kokos od brata męża po 1 dziecku i wygląda ok. Nie ma jakiś śladów użytkowania.
Bo ja napisałam do nich maila z pytaniem o co chodzi i dostałam od razu taką odp.

Ja też na KP ale sterylizator chcę mieć, bo karmiłam mieszanie, a po ok 2,5 miesiąca skończyło mi się mleko i karmiłam tylko MM.

http://www.aptekagemini.pl/dr-brown-...lke-120ml.html
O taka szklana butelka i nakładka Na początek kupię 2 małe butelki z nakładkami, potem się zastanowię czy większe 240ml kupować plastikowe takie jakie miałam, czy też szklane. Pamiętam, że nie mogłam znieść jak robiły się takie szare i matowe po pewnym czasie, niby dodawałam octu do garnka przy wyparzaniu ale jednak robiły się brzydkie, teraz chce szklane

No to też musisz jeszcze parę rzeczy kupić

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x

Edytowane przez Kamel
Czas edycji: 2014-12-14 o 00:17
Kamel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-14, 07:27   #1415
God Of War 20
Zakorzenienie

Hej.

Mania ja materaca wcale nie wietrzylam bo n ie smierdzial. Dziwna sprawa z tym waszym materacem.

Claud to masz dużego synka. Nasza wyrasta powoli z 62. Zależy jakie ubranko.

A w chuście da się przodem nosić dziecko? Bo moja tyłem do świata nie lubi.

Jak teraz były w promocji duże opakowania pampersow to wcale tańsze nie były niż dady. Wręcz i tak dużo droższe. Nam i tak nie odpowiadają. Dady nie odciskaja się nam nigdzie

---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Kamel Pokaż wiadomość
Hej

Bo ja napisałam do nich maila z pytaniem o co chodzi i dostałam od razu taką odp.

Ja też na KP ale sterylizator chcę mieć, bo karmiłam mieszanie, a po ok 2,5 miesiąca skończyło mi się mleko i karmiłam tylko MM.

http://www.aptekagemini.pl/dr-brown-...lke-120ml.html
O taka szklana butelka i nakładka Na początek kupię 2 małe butelki z nakładkami, potem się zastanowię czy większe 240ml kupować plastikowe takie jakie miałam, czy też szklane. Pamiętam, że nie mogłam znieść jak robiły się takie szare i matowe po pewnym czasie, niby dodawałam octu do garnka przy wyparzaniu ale jednak robiły się brzydkie, teraz chce szklane

No to też musisz jeszcze parę rzeczy kupić
Ta szklana butelka jest fajna. Na pewno dużo lepsza niż te wszystkie plastikowe co przechodzą smrodem mleka i w ogóle robią się brzydkie.

My z Zuza przeszliśmy na poziom 2 wypływu mleka i ładnie je.
Stary 2014-12-14, 08:29   #1416
manieczka1
Zakorzenienie

Franko dzis na noc mial pieluche dwojke i nie przeciekla. Potem zamlozylam jedynke i znowu mokro...no nic! Pora przejsc na dwojki w takim razie mam jedne opakowanie pampkow, a potem chcemy dady sprobowac
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-12-14, 09:16   #1417
cloud_on_sky
Rozeznanie

Good, fizjoterapeutka powiedziała, że absolutnie nie wolno nosić niemowląt w chuście i nosidełku przodem do świata, bo nie będzie zachowany łuk, litera C, w plecach dziecka. Wtedy plecy są nie tyle, co proste, a wręcz wygięte w drugą stronę i szkodzi to dziecku. Owszem, są rodzice, którzy tak noszą, ale z punktu widzenia medycznego jest to zabronione. Jedynie na plecach można nosić dziecko przodem do świata, przytulone do naszych pleców, ale to już starsze niemowlę
Widzisz, z pampersami to jest tak - jak komu pasuje i bardzo dobrze, że jest taki wybór na rynku nam dady pasowały niby, bo przymykałam oko na pewne niedogodności, myślałam, że tak musi być. A w oryginalnych zielonych (bo tych pomarańczowych nie miałam) nic się nie dzieje, więc nie będę już kombinować z innymi.

27.08.2014 Oluś

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-12-14, 09:27   #1418
Juliette25
Zakorzenienie

Hej. Podczytuje Was na biezaco ale nie mam kiedy napisac

Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka
Stary 2014-12-14, 10:25   #1419
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Część.

Mania wlas ie pMietam jak oisalas że wietrzysz i wietrzysz i dalej śmierdzi. A nasz tylko w pierwszy dzień. Wyciągnelismy z wódka i było ok. A może napisz do sprzedawcy maila? Może wyśle Ci drugi. Powiedz że koleżanka zamowila i nic sie nie dzieje a Twój sie wypaczyl.
I jak noc z 2? Już docsytalam

Could hehe ale rośnie faktycznie jak na drozdzach
Wystaw te dady na all zawsze to będzie na pampki

Kamel fajna ta butelka. Ją nastawiam sie na kp ale w razie czego mam dwie butelki z aventu. W razie potrzeby najwyżej kupimy ta która polecasz

Jul

Dziś mialam trochę lepsza noc, o iza tym że siebudzilam na siku to spalam
Od rana mały sie strasznie rozpycha aż malz sie śmieje beb. I malz mówi, ze brzuch sie obniżył skoro on to zauważył to cos musi być na rzeczy hehe.

A w ogóle to uparlam sie na tableta 10cali i jest dla mnie za duży, tzn mam za małe ręce i ezko mi na nim pisać

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-14, 14:05   #1420
Kamel
Wtajemniczenie

Cześć
Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Hej.

Mania ja materaca wcale nie wietrzylam bo n ie smierdzial. Dziwna sprawa z tym waszym materacem.

Claud to masz dużego synka. Nasza wyrasta powoli z 62. Zależy jakie ubranko.

A w chuście da się przodem nosić dziecko? Bo moja tyłem do świata nie lubi.

Jak teraz były w promocji duże opakowania pampersow to wcale tańsze nie były niż dady. Wręcz i tak dużo droższe. Nam i tak nie odpowiadają. Dady nie odciskaja się nam nigdzie

---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ----------

Ta szklana butelka jest fajna. Na pewno dużo lepsza niż te wszystkie plastikowe co przechodzą smrodem mleka i w ogóle robią się brzydkie.

My z Zuza przeszliśmy na poziom 2 wypływu mleka i ładnie je.
MANIA faktycznie musi być coś z tym materacem, może był gdzieś magazynowany w wilgotnym miejscu albo coś?
Ja mam już 2 materac tzn pgk miał synek jako niemowlę i nic nie śmierdział ale był kupiony w sklepie z dziecięcymi rzeczami i łóżeczkiem, a teraz przyszedł drugi do większego łóżeczka PK i nie ma żadnego zapachu, nic nie wietrzyłam.

Trochę droga, bo dodatkowo trzeba kupić ten silikonowy ochraniacz ale własnie bez niego bym się bała, że mi wyleci i się od razu zbije. Potem to i dziecko lubi butelkami rzucać Ale szkło to szkło, fajne w utrzymaniu higieny.

Mako no termin już tuż tuż u Ciebie
Ja to już ogólnie mam dość i chcę urodzić bo co chwilę nowe przypadłości mnie się czepiają Masakra jakaś,doszła mi nowa dolegliwość.
Pokażę Wam za chwilę te ubranka co kupowałam, potem zobaczę zdjęcia na poczcie.

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2014-12-14, 14:23   #1421
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Kamel co sie dzieje?

Mój malz był w sklepie i u rodzicow na chwile i jak wrócił to oznajmił mi co wymyślił. Powiedział rodzicom ze wszystko zależy od mnie ale można by zrobić wigilię u nas, że oni wszystko przyniosą i przygotują ale u nas. Wysmialam go i powiedziałam ze najpierw mógł mnie o zdanie zapytać a poza tmy wole iść tam na godzinę, wrócić i się położyć niż mieć gości. To malz stwierdził że nie siedzieli by u nas długo , taaaa jasne. Powiedziałam ze nie m mowy i zakończyłam temat.
Nie wiem czy to pogoda czy co ale w ogóle siły dziś nie mam .
Dobra woda kupiona, torba przepakowana jestem gotowa haha.

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-12-14, 14:27   #1422
cloud_on_sky
Rozeznanie

Mako, przyzwyczaisz się ja teraz nie wyobrażam sobie korzystania z niczego innego niż tablet, laptop leży w kącie i tylko czasami gdy muszę korzystam a jak mi się ciężko na telefonie smsy pisze Telefon 5,5cala przy 10,5 tablecie jest malutki i sie wqrzam jak muszę coś ważnego napisać, a nie można zadzwonić

Ciekawe co u Jagatki

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

Mako, na Twoim miejscu też bym się nie zgodziła tak jak mówisz pojedziecie, godzinkę posiedzisz i możesz wrócić kiedy chcesz, a tak jak się goście zasiedzą, to potem ciężko wyorosić.

27.08.2014 Oluś
Stary 2014-12-14, 14:31   #1423
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Could z mojego tableta można dzwonić haha.

No zwłaszcza że musielibysmy zaprosić dwie rodziny. Najpierw idziemy do moich gdzie beda dwie siostry mojej mamy z rodzinami- razem z nami 14 osób (w sumie to raz jest wigilia u mojej mamy a raz u cioci) a pozniej do teściów i tam kolejnych 9 osob. Dziękuję postoje heh.

Leoś 29.12.2014 
Stary 2014-12-14, 14:38   #1424
Kamel
Wtajemniczenie

Niektóre mogłam już pokazywać na stronie smyka i hm.

Pajacyk w różowe literki z SH za 1zł Rampers większy za 4zł, body 2zł

Getry różowo-szare z kieszonkami za 2 zł, sukieneczka dżins z różowymi guziczkami za 4zł, butki adidas za 1zł

Kurteczka zielona rażąca ze złotymi guziczkami ok 3-4 zł, sukieneczka dżina z gwiazdkami 8zł i sukieneczka różowa była nowa z metką sztruksowa za 4 zł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC05873mn.jpg (69,4 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC05874mn.jpg (47,1 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC05877mn.jpg (84,6 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC05879mn.jpg (66,7 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC05880 mn.jpg (54,5 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC05881mn.jpg (54,7 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC05882mn.jpg (107,2 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC05885mn.jpg (44,9 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC05883mn.jpg (57,6 KB, 8 załadowań)

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2014-12-14, 14:45   #1425
manieczka1
Zakorzenienie

Mako no to jestes gotowa
Kamel piekne ciuszki ale bedziesz stroic corcie
My dzis bylismy godzinke na spacerze. Jeszcze chyba za duzo nie moge chodzic bo mnie tam boli na dole jeszcze. Poprasowalam ciuszki i spijam kawusie.
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-12-14, 14:48   #1426
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
Kamel co sie dzieje?

Mój malz był w sklepie i u rodzicow na chwile i jak wrócił to oznajmił mi co wymyślił. Powiedział rodzicom ze wszystko zależy od mnie ale można by zrobić wigilię u nas, że oni wszystko przyniosą i przygotują ale u nas. Wysmialam go i powiedziałam ze najpierw mógł mnie o zdanie zapytać a poza tmy wole iść tam na godzinę, wrócić i się położyć niż mieć gości. To malz stwierdził że nie siedzieli by u nas długo , taaaa jasne. Powiedziałam ze nie m mowy i zakończyłam temat.
Nie wiem czy to pogoda czy co ale w ogóle siły dziś nie mam .
Dobra woda kupiona, torba przepakowana jestem gotowa haha.
Jak wejdę na pocztę to napiszę bo tu nie chcę

No to ładnie by Ci dogodził Ja mam problem bo nie chcę iśc na Wigilię do teściowej i nie mam się w co ubrać, a tam będzie dużo osób i wszystcy będą mnie oglądać jak wyglądam bo nikt mnie nie widział w 1 ciąży i teraz też nie byłam u nich przy końcówce. Powiedziałam M, że przyjedziemy jak już nikogo u nich nie będzie ale coś gada, że nie

Miałam zamówioną bluzkę fajną w Happy Mum i zapomniałam o tym zamówieniu i chyba już go nie mogę opłacić bo dużo czasu mineło, muszę sprawdzić zaraz czy da się to

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2014-12-14, 14:51   #1427
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Kamel
Super ciuszki

Mania psychicznie chyba jeszcze nie hehe.

Leoś 29.12.2014 
Stary 2014-12-14, 14:51   #1428
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
Mako no to jestes gotowa
Kamel piekne ciuszki ale bedziesz stroic corcie
My dzis bylismy godzinke na spacerze. Jeszcze chyba za duzo nie moge chodzic bo mnie tam boli na dole jeszcze. Poprasowalam ciuszki i spijam kawusie.

To się oszczędzaj, ja wczoraj przesadziłam bo po całym dniu taka zmęczona prasowałam ponad godzinę i sobie dogodziłam.
Ok idę obejrzeć co na poczcie.
Ja dziś byłam z moimi tylko w kościele i teraz cały czas leżę, M podał obiad itd.

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2014-12-14, 14:52   #1429
cloud_on_sky
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
Could z mojego tableta można dzwonić haha.

No zwłaszcza że musielibysmy zaprosić dwie rodziny. Najpierw idziemy do moich gdzie beda dwie siostry mojej mamy z rodzinami- razem z nami 14 osób (w sumie to raz jest wigilia u mojej mamy a raz u cioci) a pozniej do teściów i tam kolejnych 9 osob. Dziękuję postoje heh.
Ja ze swojego raz próbowałam i było... dziwnie

O matko, tyle osób to ja dziękuję i weź każdemu kawe czy herbatę zrób

27.08.2014 Oluś

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-12-14, 14:55   #1430
God Of War 20
Zakorzenienie

Claud dzięki za wyjaśnienie

My byliśmy na zakupach akurat tak się trafiło, że w tesco był na przecenie taki komplet bluzeczka plus legginsy takie dżinsowe dla Zuzi będzie miała na święta bo szukaliśmy czegoś dla niej ładnego

Zobaczyłam, że są też butelki szklane z canpola i tanie dość a smoczki mają podobne do tych dr browna i też się zastanawiam czy nie kupić szklanej a do herbatki/wody i tak musimy jej wymienić bo wygląda okropnie już...
Zaciekawił mnie też smoczek gryzak... ciekawe jakby się sprawował? --> http://allegro.pl/show_item.php?item=4890900585

I chyba trzeba będzie nowy smoczek kupić małej z aventu bo najbardziej go lubi i pytanie... co ile wymieniacie smoczki? Jakich używacie?
Stary 2014-12-14, 15:24   #1431
manieczka1
Zakorzenienie

Kamel odpoczywaj
Mako psychicznie to ja nigdy nie bylam gotowa
God nawet nie wiedzialam, ze jest cos takiego jak smoczek gryzak nasz tez lubi najbardziej z aventu. Mamy dwa dodatkowo mamy dwa z lovi, ale je lubi mniej wlasnie tez nie wiem jak czesto wymieniac smoczki
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-12-14, 15:48   #1432
Kamel
Wtajemniczenie

God pokaż te ubranka z tesco
Chyba fajny musi być ten gryzak dla dziecka.
A butelki to ja kupię dr Brown's bo tylko one mają taki system odpowietrzania a jednak na nim mi bardzo zależy.

Mania dzięki

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x

Edytowane przez Kamel
Czas edycji: 2014-12-14 o 15:50
Stary 2014-12-14, 16:00   #1433
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
God pokaż te ubranka z tesco
Chyba fajny musi być ten gryzak dla dziecka.
A butelki to ja kupię dr Brown's bo tylko one mają taki system odpowietrzania a jednak na nim mi bardzo zależy.

Mania dzięki
No tak system odpowietrzania tylko one taki mają z tym, że u mojej Zuzi już raczej kolka nie wystąpi

Pokażę może później abo jutro bo teraz Zuzia śpi i zgaszone światło mamy i nie chce świecić

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

Cytat:
Kamel odpoczywaj
Mako psychicznie to ja nigdy nie bylam gotowa
God nawet nie wiedzialam, ze jest cos takiego jak smoczek gryzak nasz tez lubi najbardziej z aventu. Mamy dwa dodatkowo mamy dwa z lovi, ale je lubi mniej wlasnie tez nie wiem jak czesto wymieniac smoczki
No jest właśnie... sama nie wiedziałam, że coś takiego jest

U nas też z lovi mniej zdały egzamin... z dr browna też niezbyt lubi
Stary 2014-12-14, 16:04   #1434
Kamel
Wtajemniczenie

Dziewczyny macie jakieś strony z imionami dla dziewczynek, ale takie bez znaczeń? Bo miesiąc mi zejdzie ogarniecie tego, wolałabym na początek jakąś listę.

Już wiem, że będziemy mieć problem z wyborem, bo synek w szpitalu jeszcze nie miał.
Ale coś chodzi mi po głowie Natalia, nie wiem czego. Tylko zdrobnienia nie ma, bo jak Natalka, nie podoba mi się.

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

Cytat:
No tak system odpowietrzania tylko one taki mają z tym, że u mojej Zuzi już raczej kolka nie wystąpi

Pokażę może później abo jutro bo teraz Zuzia śpi i zgaszone światło mamy i nie chce świecić

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

No jest właśnie... sama nie wiedziałam, że coś takiego jest

U nas też z lovi mniej zdały egzamin... z dr browna też niezbyt lubi
A czego nie wystąpi?

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2014-12-14, 16:08   #1435
manieczka1
Zakorzenienie

Kamel u nas dziewczynka miala byc Natalka
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-12-14, 16:08   #1436
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny macie jakieś strony z imionami dla dziewczynek, ale takie bez znaczeń? Bo miesiąc mi zejdzie ogarniecie tego, wolałabym na początek jakąś listę.

Już wiem, że będziemy mieć problem z wyborem, bo synek w szpitalu jeszcze nie miał.
Ale coś chodzi mi po głowie Natalia, nie wiem czego. Tylko zdrobnienia nie ma, bo jak Natalka, nie podoba mi się.

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

A czego nie wystąpi?
Nie podoba się Natalka

Tak mi się wydaje, że już nie bo Zuzia jest już sporym dzieciaczkiem
Stary 2014-12-14, 16:25   #1437
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
Kamel u nas dziewczynka miala byc Natalka

Cytat:
Nie podoba się Natalka

Tak mi się wydaje, że już nie bo Zuzia jest już sporym dzieciaczkiem
Nie podoba Ci się Natalka?

U nas byłoby Szymon i Natalia, nie wiem ale chodzi mi to imię po głowie i już

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

I chyba kupię tą pościel, bo nie mogę się zdecydować na żadną dla noworodków. Do tego kołderkę. Jedną już wczoraj kupiłam do rodziców w sh jak nową bielutką po 12zł i już wyprałam raz na 30 st, drugi raz na 60 st
A do siebie będzie nowa
http://allegro.pl/posciel-dziecieca-...815898542.html
nr 08 i mam nadzieję, że jest taka jasna a nie ciemny róz.

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x

Edytowane przez Kamel
Czas edycji: 2014-12-14 o 16:27
Stary 2014-12-14, 17:33   #1438
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Laski powiem wam ze mam nieregularne twadnieniai brzucha od góry i bóle podbrzusza jak na @. Wzielam no spe idę poleżeć w wannie i zobaczymy co dalej

Leoś 29.12.2014 
Stary 2014-12-14, 18:21   #1439
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Mako o jaaa!!! Moze to juz? Dawaj znac koniecznie czy przeszlo czy sie nasililo
zuken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-14, 18:25   #1440
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Cytat:
Napisane przez zuken Pokaż wiadomość
Mako o jaaa!!! Moze to juz? Dawaj znac koniecznie czy przeszlo czy sie nasililo
Przeszło
Tak wiec jeszcze czekamy.

Leoś 29.12.2014 
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości