|
|
#661 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.37
Dziewczyny, a macie u siebie jakieś produkty, które zawsze idą w katalogach jak świeże bułeczki?
![]() U mnie co katalog mam obowiązkowo zamówienie na taki kakaowy krem do rąk z Avon Care. W tym katalogu to w ogóle miałam zamówienie na 5 tubek I bardzo często klientki zamawiają tarkę do stóp. W tym kat. miałam zamówienie na 7 (a u mnie to dużo)
Edytowane przez Efkakam Czas edycji: 2014-12-14 o 20:42 |
|
|
|
#662 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Ja ten piaskowy Radiant Rose chyba będę zwracać albo oddam komuś. Nie trafiłam z kolorem.
Od kiedy będzie można składać zamówienia z k01? Wchodzi od 29.12, ale zawsze można wklepać kilka dni wcześniej. ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Zamówienie złożone w piątek i sobotę mam już wysłane (dzisiaj zmieniło status, idzie na paczkomat), a ma datę dostawy na 17.12. Może będzie jutro albo we wtorek
|
|
|
|
#663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam klientki, które są wierne niektórym produktom i zamawiają zawsze jak coś jest w promocji, ale nie mam tak że w jednym katalogu zamawiam kilka czy kilkanaście takich samych rzeczy. Nawet teraz przy dużych zamówieniach każda zamawia co innego Teraz z takich rzeczy, które mi się powtarzały w zamówieniu to konturówki(bo promocja 2 za 22zł, ale kolory różne), niezbędnik barmana z mini(na prezenty brały, a w sumie z mini to rzadko kiedy ktoś coś u mnie zamawia) i zestawy męskie z serii for men, ale to też na prezenty. W tym roku dużo osób wzięło z Avonu coś na prezenty, bo wcześniej to w tych świątecznych katalogach raczej brały dla siebie, bo promocje, ale też mam kilka nowych klientek
Edytowane przez taka jedna Czas edycji: 2014-12-14 o 21:15 |
|
|
|
|
#664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#665 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale zazwyczaj bardzo dobrze sprzedają mi się żele i szampony ( szczególnie xxl opakowania) poza tym mam kilka klientek, które mają swój "muszę to mieć", zamawiają zawsze te same produkty, np. woda Femme, Incadessence, szminka jedna klientka zawsze bierze tą samą co katalog ;p |
|
|
|
|
#666 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Do tej pory używałam farb z "górnej półki" i po użyciu byłam zadowolona, ale później coraz mniej... zniszczone i wypadające garściami Spróbowałam więc farby avonowskiej (2x) i mam wrażenie, że wypadają mniej, ale coś nie tak jest chyba z kolorem, nie wiem, czy się szybko spłukuje, może powinnam spróbować z ciemniejszym? Do tej pory używałam czerni, takie mam naturalne, teraz "odrosty" są w innym kolorze/odcieniu niż reszta. Spróbuję jeszcze raz i wtedy Wam napiszę, co jest nie tak |
|
|
|
|
#667 |
|
Zakorzenienie
|
czy komus dzis zafakturowali lakier Crystalized Pink?
|
#668 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A ten kakaowy do rąk, to naprawdę perełka Sama zamawiam, głównie dla męża, który twierdzi, że jest najlepszy
|
|
|
|
|
#669 |
|
Raczkowanie
|
U mnie ten lakier miał czerwoną kropę i klientka zrezygnowała.
|
|
|
|
#670 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#671 |
|
Raczkowanie
|
Chciałam jeszcze napisać, że biżuteria jest faktycznie hipoalergiczna
Ostatnio jednej znajomej (uczulonej na "wszystko") spodobał się naszyjnik, który kupiłam dla siebie. Dałam jej na próbę, żeby zobaczyła, czy jej nie uczuli i... nic! Więc jej sprzedałam i wszyscy zadowoleni |
|
|
|
#672 |
|
Zakorzenienie
|
Mam je w domu, w tym tyg. planuję zwrot.
Edytowane przez angelikaw Czas edycji: 2014-12-14 o 22:12 Powód: literówka ;-) |
|
|
|
#673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam stałe klientki na Summer White Sunset, Celebre, LBD(inne wody to już sporadycznie sprzedaję), szampon do włosów dodający objętości z AT-te rzeczy jak są w dużych promocjach to zawsze się ktoś znajdzie kto chce
|
|
|
|
|
#674 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A gdzie w ogóle mogę zobaczyć to zamówienie?? Bo do sklepu online nie mogę się zalogować
Edytowane przez joanwi Czas edycji: 2014-12-14 o 22:18 |
|
|
|
|
#676 |
|
Wtajemniczenie
|
Moje Klientki regularnie kupują glicerynowy, my z TŻ najbardziej lubimy z woskiem pszczelim. Z olejkiem arganowym mam w pracy i nie mogę go zmęczyć... roluje mi się na dłoniach
|
|
|
|
#677 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny powiedzcie mi jak beda liczone zamowienia pomiedzy k17 a k1 ? chodzi mi o ten tydzien szczesliwy -45 % tam tez beda małe zam bez KRMZ czy bedzie trzeba zrobic zam na min. 160 zł na k1 czy jak ?
|
|
|
|
#678 |
|
Raczkowanie
|
Czy dla nowych konsultantek wysyłane są automatycznie karty payback? Jak tak to kiedy? Czy muszę zamówic sobie ją jakoś?
|
|
|
|
#679 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#680 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#681 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Tu o tym pisałam, ale nie chcę kopiować: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=248 foto: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4641 |
||
|
|
|
#682 |
|
Zakorzenienie
|
Kod na karte 90316
|
#683 | |
|
Spiritus Movens
|
Cytat:
I na upartego mogłabym powiedzieć, że tusz ten ma kolor bordowego brązu, ale na pewno nie śliwki
|
|
#684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#685 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mówiąc śliwka nie mam na myśli fioletu tylko taki renklodowy A jakby miał być brązowy to po co go burgundem nazywać zamiast brown?
|
|
|
|
|
#686 |
|
Wtajemniczenie
|
zna ktoś kod rabatowy do sklepu internetowego, przy zakupach powyżej 70 zł na ten korektor rozświetlający?
|
#687 |
|
Zakorzenienie
|
17 3291-2 SZCZOTECZKA DO MYCIA TWARZY, ktora miala byc dostepna 16.12 a nawet pozniej jest dostepna i jedzie juz w paczce tylko na drugi koniec Polski...
|
#688 | |
|
Raczkowanie
|
Powiedzcie mi czemu Avon dodaje w tym kalendarzu adwentowym produkty, których i tak nie można zamówić? Dzisiaj pojawiły się aniołki dekoracyjne, chcę je dodać do zamówienie i co: Produkt jest niedostępny. Prosimy nie zamawiać. To po co w ogóle ktoś go dodał? Ehhh...
---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#689 | ||
|
Zakorzenienie
|
nie ma zmiłuj
najpóźniej 29.12 wysyłam zamówienieCytat:
Cytat:
nie zamówiłam i dobrze
|
|
|
#690 |
|
Zakorzenienie
|
W formularzu zamówienia z K17 znajduje mi pozycję zestaw Celebre + płatki Spa za 36,99
Wpisuję kod w e-katalogu i nic nie znajduje, ja tez nic takiego nie znalazłam. Co to jest?
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2014-12-15 o 09:09 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:55.

I bardzo często klientki zamawiają tarkę do stóp. W tym kat. miałam zamówienie na 7 (a u mnie to dużo) 

Mam klientki, które są wierne niektórym produktom i zamawiają zawsze jak coś jest w promocji, ale nie mam tak że w jednym katalogu zamawiam kilka czy kilkanaście takich samych rzeczy. Nawet teraz przy dużych zamówieniach każda zamawia co innego
Spróbowałam więc farby avonowskiej (2x) i mam wrażenie, że wypadają mniej, ale coś nie tak jest chyba z kolorem, nie wiem, czy się szybko spłukuje, może powinnam spróbować z ciemniejszym? Do tej pory używałam czerni, takie mam naturalne, teraz "odrosty" są w innym kolorze/odcieniu niż reszta. Spróbuję jeszcze raz i wtedy Wam napiszę, co jest nie tak 

będzie zwrot...

Klaudia 16.10.2009
Adam 18.11.2012
Wpisuję kod w e-katalogu i nic nie znajduje, ja tez nic takiego nie znalazłam. Co to jest?