|
|||||||
| Notka |
|
| Artykuły i newsy Dyskusje o artykułach i newsach zamieszczanych na naszym portalu. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
(ro)BOT
|
15 nowości: świetne korektory pod oczy
Korektor pod oczy to podstawa makijażu! Dodaje zmęczonej skórze pod oczami blasku i wygładza drobne zmarszczki. Dobrze dobrany korektor ukryje cienie po oczami, napnie skórę i przepięknie rozświetli i odmłodzi spojrzenie. Prezentujemy 15 nowych korektorów pod oczy ? rozświetlające, liftingujące, mocno kryjące ? każdy na pewno znajdzie coś dla siebie! Najtańszy już od 9,50zł. Polecamy też: 16 super podkładów i 10 nowych różów do policzków.☠ czytaj więcej
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: 15 nowości: świetne korektory pod oczy
korzystałyście kiedyś z tego korektora NYX?
Podoba mi się i słoiczek i cena, nie wiem, czy kupować
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Ja uwielbiam na wyjścia korektor rozświetlający loreal. Doskonale zakrywa cienie pod oczami i rozjaśnia całą twarz. Codziennie używam jednak ze względu na cenę wibo 4 w 1 . Różowy pięknie kryje cienie, zielony naczynka.
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
A czy ktoś mógłby napisać, która z firm ma bardzo jasne odcienie? Do tej pory używałam Max Factor najjaśniejszy i Golden Rose 04. Szukam korektora do cery dojrzałej
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Podoba mi się ten z Max Factora. W ogóle bardzo przydatny art., nigdy nie umiem sobie kupić korektora pod oczy, dlatego też zwykle nie mam
![]() W Douglasie akurat jest promo na Pupę, interesuje mnie ten korektor, ale nie wiem czy to korektor z przeznaczeniem pod oczy czy typowy do całej twarzy, bo tam na stronie jest taki opis- a typowego wolałabym uniknąć. Ktoś wie może? |
|
|
|
#6 |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Mała korekta - zdj. nr 11 (licząc pierwsze, zbiorowe), korektor firmy Deni Carte podpisany jest jako korektor Deni Cler
![]() A skoro już piszę, to taka mała uwaga natury ogólnej - o ile komunikat "Oceń zdjęcie" może mieć ewentualnie zastosowanie przy prezentacji fryzur, makijaży, ubrań, to przy korektorach nie bardzo chyba - podejrzewam, że osoby klikające, oceniają nie tyle wygląd korektora, co sam korektor.No i w wypadku takich prezentacji kosmetyków, przydałyby się raczej ich opisy pod zdjęciem (może w formie linków do strony producenta nawet) lub np. linków do produktu w KWC. Wiem, to ciut więcej pracy ze strony Redakcji , tylko wartość takiej prezentacji o wiele wyższa i cenniejsza dla czytelniczek-użytkowniczek.
Edytowane przez misianka Czas edycji: 2014-12-05 o 19:35 |
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
Dla mnie najlepszy korektor ma Bell BB Skin Adapt. Fantastycznie rozświetla, ukrywa niechciane cienie pod oczami, dobrze i na długo kryje. Ciekawa jestem tego Provoke
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
Uwielbiam korektor Astor Perfect Stay. Ma delikatną konsystencję, ale kryje i rozświetla. Jeden z lepszych korektorów, które ostatnio używałam. Ja niestety za około 10pln nie widziałam, za swój zapłaciłam około 30pln.
|
|
|
|
#10 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
Moimi faworytami są PUPA i Max Factor
![]() Uwielbiam je . Świetnie kryją i sprawdzają się na cały dzień. |
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam od zawsze wory pod oczami czasem sine nawet
nie jestem chora ani nic.. taka mam urode wierzcie mi.. probowalam wszystkich rodzajów korektorów- paletek, w kremie, w sztfcie, z pędzelkami, z aplikatorami itp.. nawet kremow pod oczy drozszych i tanszych.. niestety bez skutkow .. wszystko zalezy od dnia raz mniej widac a raz bardziej
|
#13 |
|
Przyczajenie
|
Też mam wielkie sińce spowodowane głęboko osadzonymi oczami...moja mama i babcia mają to samo. Taka uroda. Trzeba się pogodzić i ciągle odpowiadać na pytania: Jesteś chora? Albo zakrywać, co tez nie daje super efektu
|
|
|
|
#14 |
|
Przyczajenie
|
Mam takie same problemy z sińcami jak wiele osób w komentarzach. głęboko osadzone oczy sprawiają, że praktycznie nie da się zatuszować podkrążonych oczu. Z produktów powyżej mam korektor Wibo i nawet chwalę go sobie. Różowy cień sprawia, że wyglądam trochę mniej jak zombie;p
|
|
|
|
#15 |
|
Przyczajenie
|
Jakość nie wierzę w cudowną moc tych korektorów. Używałam różnych i efekt był taki sobie.
|
|
|
|
#16 |
|
Przyczajenie
|
Nie wolno się godzić z sińcami pod oczami i niedoskonałościami, trzeba szukać i znaleźć odpowiedni kosmetyk, korektor w odpowiednim kolorze do problemu... czasem wystarczy nałożyć jedną warstwę czasem dwie...skóra wokół oczu jest bardzo delikatna i korektor jest niezbędny do makijażu....polecam korektory z maybelline i astor
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
Da się zniwelować sińce wywołane głęboko osadzonymi oczami, trzeba tylko wiedzieć jaki korektor użyć i gdzie go położyć - polecam obejrzeć filmy Wayna Gossa na YT, b. dobrze tłumaczy.
Miałam korektor Clinique - nie byłam zadowolona, teraz używam Maybelline affinitone i jest dobry, chcę kupić ten z aplikatorem gąbeczką, ale w Polsce niedostępny, więc przez internet tylko mogę, ale ciężko mi się zebrać
|
|
|
|
#18 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki za radę, obejrzę na pewno
chociaż wiadomo im mocniejszy korektor tym bardziej widoczny na cerze
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
A gdzie Giorgio Armani, High Precision Retouch ?
To najlepszy korektor pod oczy. |
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
Ah, to są tylko nowości....Może dlatego nie ma tu mojego ulubieńca z Bella 7 w 1 CC
Tak czy siak jestem do niego tak przywiązana, że raczej na żaden z przedstawionych w artykule się nie skuszę ;P
|
|
|
|
#21 |
|
Przyczajenie
|
Ten z Wibo tani niestety jest bardzo słaby według mnie i malo kryje. Ja polecam z czystym sumieniem Maybelline Affiniton - dobrze kryje cienie pod oczami a i nie uwydatnia zmarszczek
|
|
|
|
#22 |
|
Przyczajenie
|
Eveline COSMETICS korektor 8w1 mam "light" i oceniam 3/10. Moim zdaniem kryje delikatnie. Jednka szukam bardziej kryjącego. Będę szukała dalej i tyle. Jest dość jasny (ma rozświetlać). Ale najbardziej przeszkadza mi to, że zmienia swoją konsystencję, gdzie robią się małe "grudki". Dość tani, kupiłam go za ok.14 zł.
|
|
|
|
#23 |
|
Przyczajenie
|
hej, jezeli interesujesz sie moda i makijazem polubisz moja nowa strone? https://www.facebook.com/makeupangeli zapraszam do komentowania, pozdrawiam
)
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
dziwię się, że nie ma tu kamuflarza z Catrice
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Artykuł dotyczy korektorów a nie kamuflaży. To dwa zupełnie inne produkty, do tego kamuflażu nie powinno nakładać się pod oczy, bo jest za ciężki.
|
#26 |
|
Raczkowanie
|
ciekawe gdzie można kupić lambre mineral stacjonarnie, i czy w ogóle można ;-)
|
|
|
|
#27 |
|
Przyczajenie
|
A gdzie korektor L'Oreal True Match? Przecież jest genialny!!!
|
|
Nowe wątki na forum Artykuły i newsy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:26.