|
|
#4891 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar LIV
Cytat:
no koszulka bardzo mi sis spodobała,choc mogła by nie miec tej pseudoskorki pod szyją, w dodatku mialam kupona na -30 procent wiec cena tez byłaby duzo znośniejsza , no ale tak własnie stwierdzilam z czym do ludzi stara babo...i zostawiłam przy kasie ![]() Cytat:
ale to chyba nie o takie mi chodzi , w sklepach takie widze czasem, takie cieniuskie,chrupiace,dosy c słodkie i aromatycznei serio chcialam mało korzenne pierniczki? kurcze...nie pamietam te co zrobiłam zostały juz w wiekszosci pozarte ![]() Cytat:
własni! juz kilka razy mialam pisac i zapomnialam, dokladnie tak było, dedła mi dwojka, bezboleśnie, 2 dentow potwierdzilo ze moze tak byc, bo tez sie z nimi kłóciłam ze to niemozliwe bo mnie nic nie bolało
|
|
|
#4892 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o! poruszylam druga moja tragedie drzwiowa , bo jesli drzwi to albo1.drewniane tzn w fornirze 2.białe ale fornirowane sa drogie a białe są piękne ale u kogoś, ja białego nie znosze w kozdej postaci, a bólem serca zamontowałam sobie białe okna i to jedyna biala rzecz w chaupie, no jesczze drzwi do kajbla, i taborety z ikei ![]() wogle uwazam ze biale wnetrza sa sliczne,ale w katalogach i u ludzi, podobaja mi sie wizualnei ale źle sie czuje w otoczeniu bieli...i osobiscie uwazam ze to dziwny objaw zeby człowiek czuł sie źle pośród tego co mu sie podoba ![]() , no ale co poradze ze tak mamco do estetyki skrzydła to jaodrzucam wszelkie wzory,jak pełne to pełne w pełnym tego słowa znaczeniu , czyli gładkie
|
|
|
#4893 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie tylko te są mało atrakcyjne kształtem. http://tastefully.bloog.pl/id,610216...owe,index.html W google wpisz ciasteczka korzenne. Dobre są, tzn domowo robione, jadłam wiele razy, imo lepsze niż pierniczki. ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
No w moich warunkach mieszkaniowych jednak pozostaję wierna przywiązaniu do kolorów drewna, bejc. No i widziałam takie kasztanowe, drewniane drzwi w wielu filmach (tak ja mam obsesję wnętrzarską, wszędzie się rozglądam) i kurcze do stylu, który mniej więcej mam/lubię (ciut etno, ciut kolonial, ale tak tyci tyci) to pasuje bardziej. W filmie Meet the parents cz 3. z De Niro i żydkiem - chwilowo zapomnaiłąm nazwiska (ok tytuł to Little Fockers a aktor to Ben Stiller )- tak mieli. Mrrrrrrr. No nie w tym życiu Potrzbne jest łącznie z kajblowymi i wejściem ba strych jedyne 7 sztuk. A Malaga jakie piękne. No nic, koniec marzeń, czas wybierać prezent A no i jednak - mam tanie wnętrza zatem żeby wszystko grało muszą być tanie drzwi, jakbym nagle szarpła się na wypasione drzwi to by mocno komiczny efekt powstał. Wchodzisz jak do rezydencji a tam sofa z targu
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-12-15 o 11:09 |
||
|
|
|
#4894 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Białe wnętrza doceniam u innych ale sama muszę mieć coś drewniano-domowo-babciowo-przytulnego. Póki co wynalazłam takie drzwi: http://www.leroy merlin/drzwi-wewnetrzne-i-schody/drzwi-i-oscieznice/drzwi-wewnetrzne/skrzydlo-drzwiowe-turyn-radex,p176629,l144.html (skasować spację) na żywo nie są takie sikowate tylko mają ładny kasztanowy odcień.2. mnie już wcześniej dwa razy wkurzyli kiedy a) holenderska poczta ciągle im zwracała paczkę i b) nie mogli zwrócić kasy na konto, że niby niepoprawne. Pełna kultura ale te ciągłe prośby żebym podała "poprawny adres", "poprawny nr konta" sugerowały żem jakaś upośledzona. Nawet TŻ się wkurzył i podesłał im linka, w którym można zweryfikować czy numer konta walutowego jest poprawny żeby nie pitolili że zły. No i teraz ta paczka... Jak poczta w drugą stronę też nie zadziała to zostawię Blacka sobie
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2014-12-15 o 11:10 |
|
|
|
|
#4895 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dobrze Ci się wydaje, jak weszłam do Wojasa to spłynął na nie snop światła, okazało się, że jest mój rozmiar i już są moje
Wolałabym całe czarne, ale trudno, to miłość od pierwszego wejrzenia byłaCytat:
nie dość, że mokre zawsze rozwiesza maksymalnie pomiętolone to jeszcze narobił żelazkiem nadprogramowych zakładeczek Cytat:
![]() Ulżyło mi, nie jestem mutantem ![]() Nie mam pojęcia, ale naprawdę sporo było fajnych butów, z takich na obcasie to jeszcze były fajne glanopodobne na słupku, klasyczne kozaki, dużo fajnych a la motocyklowe i oficerek, skórzane kosztują tyle co plastikowe z Aldo, i nie wiem jak reszta, ale te moje są ocieplane! Cytat:
Buagam bez takichUff, to może jestem normalna
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#4896 |
|
BAN stały
|
Też mam z Wojasa fajne ocieplane buty
Kupowałam w tamtym roku i wtedy to były jedyne ocieplane botki w całym sklepie
|
|
|
|
#4897 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kpina. ![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
Wiem bo mierzyłam, też były fajerwerki, ale niestety skonstatowałam, że to nie do końca ja
|
||
|
|
|
#4898 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
jakie te z wyłazącym lekko futerkiem?
|
|
|
#4899 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4900 |
|
Zakorzenienie
|
Joł joł baru
snad kanapek z dżemem ![]() Maja Myślałam długo o Twoich włosach i mam dwie teorie 1 Może za mało odzywek kładziesz w sensie ilości po myciu i w rozumieniu że odzywkę trza czasem na skórę głowy dać 2 Może odżywek za dużo . Włosy są obciążone lub przeproteinowane . Wtedy można im reset zrobić i zacząć zmiękczać i zamykać łuski
|
#4901 |
|
Wtajemniczenie
|
Melk
I Tru jest Miłego dnia całemu Baru
|
|
#4902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A na włosy wystarczyło nałożyć jedwab lub tym podobny wynalazek po umyciu i już rozczesują się bez problemu po wyschnięciu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-12-15 o 12:39 |
|
|
|
|
#4903 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
red ta holenderia to niezła zenua
, by sie normalnie nie błaźnili z odsyłaniem po takich przejsciachCytat:
własnie o takie mi chodzi wizualnie te ciatka-jat te z 1 linka i sie zastanawam czy to jednak nie cos takiego? jadl ktoś? http://www.mojewypieki.com/post/pepparkakor sam fakt ze skandynawskie mi sie podoba ![]() no i nie zgadzam sie z pogrubionym, to dziala dokldnie na odwrót, 1 porzadna rzecz potrafi zrobic wnętrze, a tania reszta przy tym zaczyna wyglądac ze "tak własnie miało byc". ofkors nie zawsze,ale czesto to sie udaje, ze tansze rzeczy "drozeją" wizualnie w blasku tych droższych.zwłasczza tyczy sie to detali prosty przykłąd-mozna kupic płytki do łazienki za 19,90, a jak sie do tego doda wypasiony kajbel to kazdy pomysli ze płytki po 2 stówy za metr były. drzwi moga zrobic cały stajl w chaupie mozna tez robic wnetrze podkreslajac jego taniosc/sniszczenia, np mam odrapane sciany to wyglada lkiepsko,ale mozna odrapac w kilku miejscach do zywej cegły i bedzie wygladało jak z 1 stron magazynów wnętrzarskich
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-12-15 o 12:47 |
|
|
|
|
#4904 | ||||||||
|
BAN stały
|
![]() Szykuje się przeprowadzka? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
Ja zrobiłbym wg tego przepisu, ale zastąpił przyprawę do piernika cynamonem, imbirem i kardamonem/goździkami, a zamiast proszku dał sodę --- Nie wierzę! Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2014-12-15 o 12:53 |
||||||||
|
|
|
#4905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślałam że może to przez filtr do wody , zmieniłam i nic to nie dało ... W końcu stwierdziłam że to ten lipton musi być coś nie teges ...Z kontrabandy miałam na myśli tych sprzedawców którzy handlują towarem z Niemiec. Ta którą mam to dokładnie Ahmad english breakfast z czerwonym paskiem i pakowana na Sri Lance To ważne jest ... A i cena 100 torebek + gratis w postaci sypkiego greya 7 zł
|
|
#4906 |
|
grozi wypollizowaniem
|
pozatym ja jestem wyznawcą prawdy miejsca i lubie autentycznie takie myki ze se chaupe wyremontuje a drzwi zostawie oryginalne z lat 70tych, tylko podrasowane, np kolorkiem
---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- chyba bede miec auto
|
|
#4907 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4908 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
i ciepłe są? widzialam je wczoraj i znowu sie zastanawialam
![]() ![]() Cytat:
ale w tym przepisie jest imbir, cynamon i inne, a te z twojego linka wyszły całkiem dobre, ale nie jakies rewelacyjne
|
|
|
#4909 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4910 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A to że poprawiane zdjęcia lepiej wyglądają to nie dziwi , to normalne. Sprokacizna zawsze jest bardziej popularna , wygląda "ładniej' ale nie naturalniej i to trzeba sobie założyć na początku do czego dążymy ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
U nas nie tylko ale też głównie chemia
|
|
#4911 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4912 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4913 |
|
Zakorzenienie
|
No i se napisałam o fotografiiii
Neta mi docięło neta iiii
|
#4914 |
|
Nindżopesz
|
Czy flakony Rouge Bunny Rouge są w którymś warszawskim Douglasie?
I czy Bottega Veneta Essence Armatique znajdę w Syforze? |
|
|
|
#4915 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
na tym polega rozwoj w kazdej dziedzinie, na podglądaniu mistrzów i patzreniu jak to robi aci ktorzy robią to lepiej niz my. samozachwyt nad własnymi dokonaniami nie prowadzi do rozwoju ![]() robie zdjecia ale mi sie nie podobają wiec szukam co tu zrobic zeby były plepsze
|
|
|
#4916 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I kiedyś było podobnie jak teraz jak słabe zdjęcie było to i obróbka mu nie pomagała a czy zdjęcie dobre czy nie o tym decyduje tylko i wyłącznie odbiorca, identycznie jak z perfumami 2 Noooo nie do końca . może lepiej dodać że "na obecny stan wiedzy naukowejObumarła kora mózgowa nigdy nie zregeneruje się w stopniu umożliwiającym danej osobie funkcjonowanie jak przedtem 3 Biedna kotha ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat:
![]() ale słabe są ![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
|
|
#4917 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#4918 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ...przy wyjściu z metra perfumeria jest...
|
#4919 |
|
niecnotliwa dziewica
|
No się właśnie zastanawiam, gdzie na P. Wilsona jest Douglas?
|
#4920 |
|
Zakorzenienie
|
To perfumeria nie sieciowa
Nie da się tam potestować...
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:09.

A już serio wizje miałąm jak będzie dobrze z pełnymi drzwiami 
Przewidywałam, że tak będzie. Ale do świąt daleko. Może ze 3 razy zmienię zdanie jeszcze.
Świetna jest, aleś gópio zrobiła.
, no ale tak własnie stwierdzilam z czym do ludzi stara babo...i zostawiłam przy kasie 
, w sklepach takie widze czasem, takie cieniuskie,chrupiace,dosy c słodkie i aromatyczne

I też walę drzwiami. Ja chcę takie klasyki,
No i zbyt "pracują" w zależności od wilgotności. 
, czyli gładkie
No nie w tym życiu
Białe wnętrza doceniam u innych ale sama muszę mieć coś drewniano-domowo-babciowo-przytulnego. Póki co wynalazłam takie drzwi: 

Wiem bo mierzyłam, też były fajerwerki, ale niestety skonstatowałam, że to nie do końca ja