Miłośniczki Mango - cz. IV - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-15, 13:46   #2041
retiko
Raczkowanie

Dot.: Miłośniczki Mango - cz. IV

Cytat:
Napisane przez motyla Pokaż wiadomość
Ja jestem zadowolona. Na puchówkę przesiadam się, gdy temperatura spada poniżej 0. Pod płaszcz oczywiście obowiązkowo zakładam dodatkowy grubszy sweter, bo zmarźlak jestem.

Puchówkę swoją drogą też mam z mango, taką do połowy uda, 50% kaczy puch/50% kacze pierze i niestety, ale marźnie mi w niej tyłek poniżej paska robi się lekko rozkloszowana i wiatr hula tam w najlepsze. także jeśli chodzi o tyłek, to zdecydowanie wygrywa mangowy płaszcz, niezależnie od temperatury, bo lepiej przylega...
ojj jak zimno w tyłek to nieciekawie :-\

dziękuje za opinię
Nie byloby to moje jedyne okrycie zimowe, wiec czuje się tym bardziej (prawie) przekonana ;-)
poczekam jeszcze na resztę dziewczyn
retiko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-15, 14:00   #2042
martitkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez retiko Pokaż wiadomość
też się zastanawiam nad tym.
Jeśli tak, to czy od razu rzucą -50% i nie będą pogłębiać, jak ostatnio.
Fajnie by było jakby zrobili -50%

Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość
Rok temu było -40% a zaraz potem -50%, ale..pół roku temu było najpierw -40% a potem rzucili -30%. I ja żałowałam że nie obkupiłam się od razu, bo na wyprzedaży moje rzeczy nie doczekały większego pogłębienia
Dokładnie moje też a jak je bardziej przecenili na sam koniec to i tak ich nie dorzucali

Cytat:
Napisane przez mmariczkaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny,

Gdzie dzwonić, aby anulować zamowienie z mango.com. Wczoraj patrzyłam jakie kody wejdę na kurtkę i nie chcący złożyło mi sie zamowienie na telefonie bo automatycznie zapisały sie dane. Stronka mi cos szwankuje i nie wyświetla żadnych kontaktów
00800 121 5238
Od poniedziałku do piątku, w godzinach od 9 do 21

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

Cytat:
Posiadaczki szlafrokowych plaszczy :-D wypowiedzcie się proszę, jak teraz, po paru miesiącach oceniacie ich jakość i hmm stopień grzania?zdaję sobie sprawę,że nie jest to puchowka na -15 C, ale do jakich temperatur daje radę?
P.S. Mam na myśli głównie ten za 469 zl, 50% wełny
Na zarowym wątku sporo dziewczyn ma ten płaszcz, moze tam więcej opinii zbierzesz
Ja nie mam więc nie pomogę
martitkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-15, 16:06   #2043
gwiazdka93
Zakorzenienie

Cytat:
Moje wysłali w sobotę I tym sposobem będzie problem z kurierem, bo zamówiłam do domu, a nie do pracy. A urlop dopiero od poniedziałku.
Mi dopiero teraz przysłali maila o wysłaniu, ciekawe ile sobie poczekam na dostawę. Obstawiam poniedziałek lub wtorek
Może zmień adres dostawy po prostu? A nie, w sumie można dopiero po 1 próbie doręczenia...

Cytat:
Napisane przez motyla Pokaż wiadomość
Puchówkę swoją drogą też mam z mango, taką do połowy uda, 50% kaczy puch/50% kacze pierze i niestety, ale marźnie mi w niej tyłek poniżej paska robi się lekko rozkloszowana i wiatr hula tam w najlepsze. także jeśli chodzi o tyłek, to zdecydowanie wygrywa mangowy płaszcz, niezależnie od temperatury, bo lepiej przylega...
Pewno zależy od modelu. Moja ma lekki ściągacz u dołu i absolutnie w niej (jako jedynej kurtce/ płaszczu) nie marznę
gwiazdka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-15, 16:35   #2044
sskers
batonik

Cytat:
Napisane przez gwiazdka93 Pokaż wiadomość
Może zmień adres dostawy po prostu? A nie, w sumie można dopiero po 1 próbie doręczenia...
Jak na stronie pojawi się data dostarczenia, to spróbuję zadzwonić i zmienić. Bo bez sensu, żeby jeździli w moim kierunku, skoro i tak nie odbiorę

sskers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-15, 16:38   #2045
gwiazdka93
Zakorzenienie

Cytat:
Jak na stronie pojawi się data dostarczenia, to spróbuję zadzwonić i zmienić. Bo bez sensu, żeby jeździli w moim kierunku, skoro i tak nie odbiorę
UPS się nie zgadza Ja tak chciałam zrobić, to mi powiedzieli, że przed pierwszą próbą adres można zmienić u nadawcy. Dzwoniłam na infolinię Mango i kobieta najpierw powiedziała, że nie gwarantuje zmiany, a potem, że to jednak niemożliwe i jak coś, to mam dzwonić do UPS.
Stary 2014-12-15, 16:54   #2046
sskers
batonik

Cytat:
UPS się nie zgadza Ja tak chciałam zrobić, to mi powiedzieli, że przed pierwszą próbą adres można zmienić u nadawcy. Dzwoniłam na infolinię Mango i kobieta najpierw powiedziała, że nie gwarantuje zmiany, a potem, że to jednak niemożliwe i jak coś, to mam dzwonić do UPS.
Łatwo można zmienić to u kuriera. Gdyby jednak częściej dzwonili nim odbiją się od drzwi..

Stary 2014-12-15, 17:13   #2047
g0si4
Zakorzenienie

Cytat:
Zamówiłabym coś..ale jeśli miałabym pewność że paczka dojdzie jeszcze w tym roku Na dodatek to mrożenie $ przed wyprzedażami. Zwracałam pod koniec listopada spodnie i do dzisiaj nawet maila nie dostałam, o pieniądzach nie wspominając
Sskers, dostałaś zwrot kasy ? Ja czekam na zwrot z anulowanego zamówienia z czarnego piątku (28.11) i zastanawiam się ,czy już dzwonić i im suszyć głowę, czy jeszcze czekać
g0si4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-15, 17:18   #2048
sskers
batonik

Cytat:
Napisane przez g0si4 Pokaż wiadomość
Sskers, dostałaś zwrot kasy ? Ja czekam na zwrot z anulowanego zamówienia z czarnego piątku (28.11) i zastanawiam się ,czy już dzwonić i im suszyć głowę, czy jeszcze czekać
Dostałam. Myślałam że to zwrot z Zary, a to jednak było Mango (ta sama kwota) Ale dostałam w ostatnim dniu z tych 15.

Stary 2014-12-15, 17:35   #2049
gwiazdka93
Zakorzenienie

Cytat:
Łatwo można zmienić to u kuriera. Gdyby jednak częściej dzwonili nim odbiją się od drzwi..
Heh, co racja to racja. Do mnie jeszcze nigdy żaden kurier nie dzwonił

Cytat:
Tak długo już czekasz? A ja się niecierpliwię, podczas gdy oddawałam we wtorek Ale ostatnio miałam kasę na koncie w 3 dniu. Ja bym na Twoim miejscu zadzwoniła do nich.
Stary 2014-12-15, 17:50   #2050
g0si4
Zakorzenienie

Cytat:
Heh, co racja to racja. Do mnie jeszcze nigdy żaden kurier nie dzwonił

Tak długo już czekasz? A ja się niecierpliwię, podczas gdy oddawałam we wtorek Ale ostatnio miałam kasę na koncie w 3 dniu. Ja bym na Twoim miejscu zadzwoniła do nich.
Cytat:
Dostałam. Myślałam że to zwrot z Zary, a to jednak było Mango (ta sama kwota) Ale dostałam w ostatnim dniu z tych 15.
Haha, wizaż lekiem na całe zło -20 minut po napisaniu wiadomości do Sskers , dostałam potwierdzenie zwrotu kasy na maila
g0si4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-15, 18:23   #2051
ala9917
Raczkowanie

http://shop.mango.com/PL/p0/kobieta/...=1418662836944 widziałyście ją w jakiś stylizacjach? ładna jest?
ala9917 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-15, 18:42   #2052
dottoressa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martitkaa Pokaż wiadomość
Dostałam maila że kod zniżkowy będzie ważny jeszcze przez 3 dni, ciekawe czy w czwartek zacznie się wyprzedaż w takim razie

wszystko na to wskazuje... którego grudnia wyprzedaż rozpoczęła się w 2013 roku?

ROZLICZENIA: klik
dottoressa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-15, 18:52   #2053
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez anusia1990 Pokaż wiadomość
Dziewczyny widzialyscie spodniczke z linku? warta uwagi?

http://shop.mango.com/PL/p0/kobieta/...=1418574037949
dzisiaj mierzyłam tę spódniczkę, jednak byla u mnie Jest naprawde bardzo ładna i nada się też na jesień czy wiosnę, czy chłodniejsze letnie dni (ma podszewkę). Mimo, że ma wszyty zamek to materiał się delikatnie rozciąga bardzo ładnie leży Mierzyłam szarą i chyba ją wezmę.

Cytat:
Napisane przez martitkaa Pokaż wiadomość
Dostałam maila że kod zniżkowy będzie ważny jeszcze przez 3 dni, ciekawe czy w czwartek zacznie się wyprzedaż w takim razie
wszystko na to wskazuje - byłam dziś w Mango i ciuchy już są poukładane tematycznie, pod wyprzedaż, a zawsze robią tak na doslownie kilka dni przed, więc pewnie w czwartek start Ciekawe ile rabatu będzie na początek, szkoda, że nie ma tu kogoś kto pracuje w MNG
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-15, 18:54   #2054
natalirar
Raczkowanie

Chciałam dziś zrealizować w sklepie kupon 40 % na kamizelkę puchową i się okazało że jest z gwiazdką, a jestem niemal pewna, że tej gwiazdki wczoraj nie było no i wyszłam z niczym.
natalirar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-15, 19:11   #2055
Kissulka
Wtajemniczenie

Potrzebuje specjalistek od Mango, mam nadzieję, że mi pomożecie dziewczyny Mam dżinsy PATY, teraz sobie oglądam na stronie i zauważyłam model NEWPATY. Możecie mi powiedzieć, czym się różni od zwykłego PATY?
Może ktoś wie, jak się ma PATY do BELLE? (mniej więcej taki sam stan? długość nogawek?)
Kissulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-15, 19:20   #2056
sskers
batonik

Cytat:
Haha, wizaż lekiem na całe zło -20 minut po napisaniu wiadomości do Sskers , dostałam potwierdzenie zwrotu kasy na maila
Miałam ostatnio dokładnie tak samo Pożaliłam się tutaj i kasa wpłynęła. Nie zauważyłam tego co prawda, ale liczy się sam fakt.

Stary 2014-12-15, 19:27   #2057
dottoressa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalirar Pokaż wiadomość
Chciałam dziś zrealizować w sklepie kupon 40 % na kamizelkę puchową i się okazało że jest z gwiazdką, a jestem niemal pewna, że tej gwiazdki wczoraj nie było no i wyszłam z niczym.
a jak jest w internetach?

Czy któraś z Was ma te rękawiczki? W Mango w moim mieście nie mają tego modelu, ciekawa jestem jak wyglądają na żywo czy są solidnie wykonane. Potrzebuję skórzanych rękawiczek do prowadzenia samochodu.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 36085544_02.jpg (99,0 KB, 6 załadowań)

Edytowane przez dottoressa
Czas edycji: 2014-12-15 o 19:28
Stary 2014-12-15, 19:32   #2058
martitkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dottoressa Pokaż wiadomość
wszystko na to wskazuje... którego grudnia wyprzedaż rozpoczęła się w 2013 roku?
Z tego co kojarzę to zaraz po świętach ale teraz prawdopodobnie zaczną przed, jak się skończy ważność kodu

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
dzisiaj mierzyłam tę spódniczkę, jednak byla u mnie Jest naprawde bardzo ładna i nada się też na jesień czy wiosnę, czy chłodniejsze letnie dni (ma podszewkę). Mimo, że ma wszyty zamek to materiał się delikatnie rozciąga bardzo ładnie leży Mierzyłam szarą i chyba ją wezmę.

wszystko na to wskazuje - byłam dziś w Mango i ciuchy już są poukładane tematycznie, pod wyprzedaż, a zawsze robią tak na doslownie kilka dni przed, więc pewnie w czwartek start Ciekawe ile rabatu będzie na początek, szkoda, że nie ma tu kogoś kto pracuje w MNG
super, też jestem ciekawa od ilu zaczną
Stary 2014-12-15, 19:34   #2059
dottoressa
Zakorzenienie

Sprawdziłam i w 2013 wyprzedaż rozpoczęła się 20. grudnia.

Stary 2014-12-15, 19:48   #2060
gwiazdka93
Zakorzenienie

Cytat:
Zazdro.
Stary 2014-12-15, 19:53   #2061
anakrk
Zakorzenienie

Cytat:
Rok temu było -40% a zaraz potem -50%, ale..pół roku temu było najpierw -40% a potem rzucili -30%. I ja żałowałam że nie obkupiłam się od razu, bo na wyprzedaży moje rzeczy nie doczekały większego pogłębienia
Myślę, że będzie -50% od razu, tak jak rok temu. Latem było -30% na 1 rzecz i -40% na więcej zatem nie tak jak teraz. Skoro od razu dają zniżkę -40% niezależnie od ilości produktów to stawiam na -50% od czwartku.

---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

Cytat:
Napisane przez dottoressa Pokaż wiadomość
Sprawdziłam i w 2013 wyprzedaż rozpoczęła się 20. grudnia.
W 2013 wyprzedaż na pewno ruszyła 27, w latach wcześniejszych Mango ruszało przed świętami.
U mnie też wyciągnęli cały towar z magazynu i poukładali pod wyprzedaż.
anakrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-15, 20:01   #2062
natalirar
Raczkowanie

[QUOTE=dottoressa;49354879]a jak jest w internetach?

No było bez gwiazdki wcześniej w internecie, ale jak wróciłam ze sklepu i sprawdziłam to faktycznie teraz jest z gwiazdką

natalirar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-15, 22:10   #2063
retiko
Raczkowanie

Cytat:
ja tak ostatnio zmieniałam adres dostawy przy zamówieniu z mng outlet.
Napisałam maila, po paru godzinach mila pani oddzwoniła z informacją, że zmieniła adres
zapomniałam dodać, że kontaktowałam się faktycznie z nadawcą.

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

Aha, byłam dziś w MNG odebrać swoje zamówienie z 30.11
i wszystko poukładane pod wyprzedaż + słyszałam jak pani ekspedientka mówiła,że przygotowują się do wyprzedaży ]:->

Edytowane przez retiko
Czas edycji: 2014-12-15 o 20:26 Powód: dopisek
Stary 2014-12-15, 22:26   #2064
gwiazdka93
Zakorzenienie

Zgadza się Wam termin podany w smsie z Mango z tym faktycznym terminem doręczenia? Mnie się wydaje (nie pamiętam dokładnie), że do mnie przesyłka później przychodzi niż jest podane w smsie.
Stary 2014-12-15, 22:57   #2065
martitkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadza się Wam termin podany w smsie z Mango z tym faktycznym terminem doręczenia? Mnie się wydaje (nie pamiętam dokładnie), że do mnie przesyłka później przychodzi niż jest podane w smsie.
Mi się zgadza, raz przyszła chyba nawet dzień wcześniej
Stary 2014-12-16, 01:07   #2066
Agnessa*
Zakorzenienie

Cytat:
Posiadaczki szlafrokowych plaszczy :-D wypowiedzcie się proszę, jak teraz, po paru miesiącach oceniacie ich jakość i hmm stopień grzania?zdaję sobie sprawę,że nie jest to puchowka na -15 C, ale do jakich temperatur daje radę?
P.S. Mam na myśli głównie ten za 469 zl, 50% wełny
Ja mam szlafrokowy płaszczyk - wersję grafitową Jestem z niego bardzo zadowolona Jakość mi odpowiada, nie zauważyłam niczego niepokojącego

Trudno jest mi się wypowiedzieć odnośnie ciepła, które zapewnia, ale to jest raczej płaszczyk jesienny niż zimowy Ja jestem zmarźluchem, ale do samochodu w taką pogodę, jak jest teraz daje radę
Agnessa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-16, 08:02   #2067
sskers
batonik

Cytat:
U mnie zawsze zgadza się O ile dostanę smsa, bo przy ostatnich dwóch paczkach nie dostałam.

---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ----------

Cytat:
ja tak ostatnio zmieniałam adres dostawy przy zamówieniu z mng outlet.
Napisałam maila, po paru godzinach mila pani oddzwoniła z informacją, że zmieniła adres
zapomniałam dodać, że kontaktowałam się faktycznie z nadawcą.
Poszukam później jakiegoś maila kontaktowego.

Stary 2014-12-16, 08:50   #2068
retiko
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Agnessa* Pokaż wiadomość
Ja mam szlafrokowy płaszczyk - wersję grafitową Jestem z niego bardzo zadowolona Jakość mi odpowiada, nie zauważyłam niczego niepokojącego

Trudno jest mi się wypowiedzieć odnośnie ciepła, które zapewnia, ale to jest raczej płaszczyk jesienny niż zimowy Ja jestem zmarźluchem, ale do samochodu w taką pogodę, jak jest teraz daje radę
o to super.dziekuje bardzo za pomoc

---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

Cytat:
U mnie zawsze zgadza się O ile dostanę smsa, bo przy ostatnich dwóch paczkach nie dostałam.

---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ----------

Poszukam później jakiegoś maila kontaktowego.
wejdź w zakładkę pomoc -> kontakt -> email i wyświetli się formularz kontaktowy do uzupełnienia
Stary 2014-12-16, 08:53   #2069
sskers
batonik

Cytat:
wejdź w zakładkę pomoc -> kontakt -> email i wyświetli się formularz kontaktowy do uzupełnienia
Już wysłałam, zaraz po napisaniu posta. Ale dzięki za pomoc Zobaczymy czy odczytają nim dostanę paczkę

Stary 2014-12-16, 09:12   #2070
pulp fiction
Zadomowienie

Spodnie z Mango - jak wypada rozmiarówka w porównaniu np z Stradivariusem? Nosicie taki sam rozmiar z MNG jak w Stradim? I czy nogawki są bardzo długie?
Zastanawiam się nad spodniami Belle

ćwiczę
dbam o włosy
zdrowo się odżywiam
pulp fiction jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości