|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXX
co sądzicie o tego takim typie makijażu brwi? Lubię mocno podkreślone ale takie to dla mnie lekka przesadza i jeszcze te jasniejsze początki brrrrrrrrrrr
|
#3122 |
|
Karo
|
to samo co goss (odnośnie brwi, bo nie zacytowało)
|
#3123 |
|
Life is a drink ...
|
Nie zaglądałam w link gdzie jest zdjęcie stóp Zmalowanej ale jak ktoś rzygnął to z ciekawości zobaczyłam
... no cóż myślałam, że paznokcie u stóp wyglądają o wiele lepiej niż u rąk (zanim zrobiła tipsy) ale jak obżerała u rąk to chyba teraz w ramach pocieszenia obżera u stóp..
|
#3124 |
|
Karo
|
chyba tak
|
#3125 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Wyobraziłam ją sobie w trakcie akcji tego obżerania i umarłam
|
|
#3126 | |
|
Kociara
|
Cytat:
ja też nie - był film i post o torebkach Skoro stać ją na kilka torebek od projektantów czy biżuterię od Tiffaniego, to raczej nie skusiłaby się na podróbę ![]() Dla wielbicielek Wiedźmina - w najnowszej części bedzie można grać postacią Ciri ^^ |
|
|
|
|
#3127 |
|
-ist
|
|
|
|
|
#3128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
noce, dnie, przerwy w szkole.
|
|
|
|
|
#3129 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3130 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
ale serio od jakiegoś czasu chodzą mi paletki zoevy po głowie
|
|
|
|
|
#3131 |
|
Miuoshowa
|
Kleczkowska jak walczy
![]() Paulina Sobczak 6 godzin temu Asiu mieszkasz w karju anglojęzycznym i tyle na ten temat filmików zrobiłaś, a któryś raz z rzędu jest "pomgranat". To nie jest żaden pojazd w ramach ścisłości, ale zwróć czasem uwagę na to jak niektóre rzeczy czytamy, bo to trochę kłuje w oczy. Jeżeli tylko mnie to może jestem czepialska. Odpowiedz · 14 Ukryj odpowiedzi PannaJoannaMakeUp 4 godziny temu Nie czepiasz sie. Całkowicie mój błąd, moja wina. Mam z tym słowem straszny problem, bo ciagle mowię je trochę tak z niemieckiego. Nie mam pojęcia skąd mi sie to wzięło, bo jednak niemiecki znam znacznie słabiej niż angielski. Obiecuje, ze następnym razem powiem poprawnie .Odpowiedz · 9 Paulina Sobczak 2 godziny temu +PannaJoannaMakeUp To tak jest jak się studiuje angilistykę i potem ogląda różne filmiki... to to czasem drażni. A zaczęłam na to zwracać uwagę jak kilka youtuberek zaczęło mówić w filimikach "rijal techniks". To potem, aż sprawdzałam w zapisie fonetycznym czy to się tak naprawdę czyta. xD Odpowiedz · 4 zyzyryx 1 godzinę temu Jeszcze wiekszym hitem jest czytanie "icicles" jako "ajszylys"... Nie wspominajac o "cranberry" - "kranbry". Oj kiepsko z tym angielskim niestety. Odpowiedz · 2 PannaJoannaMakeUp 1 godzinę temu (edytowany) +zyzyryx Oj co do "kranbry", to możemy się tu bardzo mocno pokłócić. Zapraszam do Irlandii, posłuchać jak Irlandczycy wymawiają "R", zwłaszcza bardzo charakterystyczne jest ono właśnie w słowie żurawina i truskawka. Czyta się do dokładnie tak jak ja powiedziałam, więc tu akurat nie masz racji . Brytyjski angielski, to nie jedyny angielski na świecie . Więc nie mów mi proszę, że z angielskim jest kiepsko . Odpowiedz · Lukasz Bednarek 33 minuty temu +PannaJoannaMakeUp mieszkam w Dublinie od 12 lat, skonczylem tu szkole, bo przyjechalem tu z rodzicami jako dziecko. W zyciu nie spotkalem sie z nazwaniem cranberry 'kranbry'. Ostatnie 'e' zawsze sie da uslyszec. Odpowiedz · 1 PannaJoannaMakeUp 10 minut temu +Lukasz Bednarek To dziwne, bo ja go nie słyszę . Ale możliwe, że to ja mam problemy ze słuchem Odpowiedz ·
|
#3132 | |
|
Kociara
|
Cytat:
ja uwielbiam Za to nie lubiłam Triss ![]() Szusz nieźle jednak oberwała - to nie tylko siniak pod okiem, ale i na pół policzka :O Masakra, niech jej się to goi szybko. |
|
|
|
|
#3133 |
|
Zadomowienie
|
perfumy na rozdanie? chyba nie za dobry pomysł
|
|
|
|
#3134 |
|
Kociara
|
|
|
|
|
#3135 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3136 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Moja prawda najmojsza, a tak naprawdę słyszałam wiele anglojęzycznych osób, u których to e było niesłyszalne. Kiedy robi błędy to robi, ale co innego nauczyć się słowa z wymowy obcokrajowca (gdzie Polak nie bardzo będzie wiedział o co chodzi), a co innego z wyuczonej wymowy 'bbc' (gdzie obcokrajowiec może nie zaczaić na początku o jakie słowo chodzi). |
|
|
|
|
#3137 | |
|
Kociara
|
Cytat:
dla mnie jedne i drugie to straszne śmierdziuchy Jak już koniecznie chciała kupować perfumy to mogła wybrać coś bardziej neutralnego, bo zapachy Muglera są bardzo charakterystyczne i mocne.
|
|
|
|
|
#3138 |
|
Mrs Mrau
|
Oleska w wersji glam
http://instagram.com/p/wos9mmJeXj/ http://instagram.com/p/wosXNrwFcS/ |
|
|
|
#3139 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3140 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Szczerze powiedziawszy wyobrażałam sobie Ciri inaczej niż twórcy gry. Popieleate włosy to dla mnie taki jasny mysi blond, a nie biały/srebrny jak u Wiedźmina
|
|
|
|
|
#3141 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
O, jak się pochwaliła ich zakupem to wiedziałam, że będzie je tak beznadziejnie zestawiać i beznadziejnie w nich wyglądać.
|
|
|
|
|
#3142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyny wiem,że jesteście jej fankami, ale to, że stać ja na torebkę Westwood czy Korsa to nic nie znaczy to nie są drodzy projektanci,(za granicą rzeczy od nich są tak powszechne jak u nas Zara ) często są na wyprzedaży, taką torebkę można kupić już za ok 1tys, a ta chanelka kosztuje ponad 3 tys euro to jest ok 12 000 tys. Popatrzcie na Szusz, nawet na to nieszczęsne zdjęcie na którym wygląda jak stara baba, czy w takie szmatki, kiepskie jakościowo w większości rzeczy ubierałaby się osobą którą stać na torebkę za ponad 10 000 tys? Nie twierdzę ,że nie mogła zbierać kilka lat i kupić oryginał, ale nie powinno się zakładać,że to na 100% oryginał jeśli właścicielka nie pokazuje certyfikatów i innych świadectwo oryginalności. Zwrócicie uwagę,że z polskich blogerek stać na oryginalne Chanelki tylko te najbardziej aktywne , popularne , które współpracują z kim się da, żyją z bloga np Jessica Mercedes
START 1.05.2013 91....................... .......................91 65....................... .......................60 86....................... .......................90 Edytowane przez KlatkaNaPtaszka Czas edycji: 2014-12-16 o 07:36 |
|
|
|
|
#3143 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3144 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
http://youtu.be/ZXdXQUBuC-M?t=16m24s Może poproś, żeby Ci pokazała certyfikaty? Nie widzę w tym nic dziwnego, że Szusz ma oryginalną chanelkę. :P A co do jej wypadku. Rozumiem roztrząsanie i lament, sama na pewno też bym bardzo panikowała. Miałam kiedyś tak podbite oko, przewróciłam się na lodzie. Widziałam też podobne opuchnięte twarze u kilku osób z rodziny, za każdym razem to było właśnie niefortunne uderzenie, na przykład w bok twarzy, w łuk brwiowy, a siniak rozlał się na oko, cały policzek spuchnięty - wygląd jak po pobiciu i kopaniu w głowę. Łatwo sobie coś takiego zrobić, na szczęście łatwo i szybko też schodzi (o ile nie ma złamania oczywiście). Może będę nieczuła i okropna, wiadomo - Szusz się wystraszyła, pewnie ją boli, ale nie postawiło to jej życia na miesiąc do góry nogami, wręcz niewiele chyba zmieniło. Przecież pokazywała we vlogach, że i tak siedzi w domu, czasem pojedzie na siłownię, czasem do manufaktury kupić jakiś ciuch, a czasem na obiad na Piotrkowską. Po zakupy jej się nie chce wyjść, lamentuje, że kopytka pod domem kupi facet jak będzie wracał z pracy, pies czeka na obiad, bo to też Szusz się nie chce iść i kupi facet po drodze.
|
|
|
|
|
#3145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3146 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3147 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jestem pewna, że to jest oryginał i że ją stać. Ona z reszta przeważnie kupuje w outletach. Ten ostatni akapit o tym kogo stać na oryginalne szanelki to już w ogóle komiczny. Strach kupić torebkę od projektanta bo ktoś mi powie, że to podróba i że mnie nie stać. W jakich trzeba chodzić ciuchach, żeby wyglądać na posiadaczkę oryginalnej torebki Chanel? Jakaś sieciówka wchodzi w grę? Może Simple? Czy tylko ciuszki z wybiegów? |
|
|
|
|
#3148 | |||
|
Kociara
|
Cytat:
Ja sobie wyobrazałam takie srebrzyste właśnie Cytat:
Szusz nie zarabia tylko z YT, widać, że ma jakąś dobrze płatną pracę. Jak chcesz zobaczyć certyfikat, to nie wiem, moze do niej napisz Zwróć uwagę, że znane blogerki, to nie jedyne kobiety w tym kraju, które stać na oryginalną chanelkę ![]() Cytat:
a po drugie to edycja od Lagerfelda!
Edytowane przez Ciemna163 Czas edycji: 2014-12-16 o 11:12 |
|||
|
|
|
#3149 |
|
Mrs Mrau
|
Sukienka sama w sobie nie jest zła,niezbyt dobrana do figury, ale nie ma jakiejś wielkiej masakry.
Aleeee te buty w tym zestawieniu Widać,że Oleska koniecznie chciała je założyć,nieważne czy pasują czy nie. Bo to Karl przecie...
Edytowane przez cattt Czas edycji: 2014-12-16 o 11:55 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:46.

... no cóż myślałam, że paznokcie u stóp wyglądają o wiele lepiej niż u rąk (zanim zrobiła tipsy) ale jak obżerała u rąk to chyba teraz w ramach pocieszenia obżera u stóp..

Jak nie pomalowane to powinny być chociaż zadbane. 

)
Ja sobie wyobrazałam takie srebrzyste właśnie 
a po drugie to edycja od Lagerfelda!
Widać,że Oleska koniecznie chciała je założyć,nieważne czy pasują czy nie. Bo to Karl przecie...