|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 27.
I Twoim zdaniem jeśli przez 15 lat nie będzie odbierał listu ani się stawiał na rozprawach, to sąd będzie 15 lat przekładał termin rozprawy?
|
|
|
|
#4322 |
|
Rozeznanie
|
We wrześniu kupiłam pralkę z dodatkową gwarancja (start w 2016r).
Paragon gdzieś się zapodział, a w pralce właśnie odkleiła się uszczelka. Orientujecie się może czy przyjmą mi pralkę do naprawy na podstawie tej dodatkowej gwarancji (tam jest model i nr pralki, dane mojego tż) - czy można to potraktować jako dowód zakupu?
|
#4323 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wysłane z telefonu |
|
|
|
|
#4324 |
|
Rozeznanie
|
gotówką
|
#4325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pielegnacja naturalnych loków, loczków, fal-cz. VI 10 przykazań żywieniowych "Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
|
|
|
|
|
#4327 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4328 |
|
Rozeznanie
|
Chcę oddać na gwarancję. Na dokumencie dodatkowego ubezpieczenia mam datę zakupu, także z tym nie będzie problemu.
|
#4329 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję dziewczyny
a teraz mam nowy problem: co zrobić gdy nie da się zainstalować adblocka (chrome)? przestał mi dziś działać, więc zgodnie z czyjąś radą, usunęłam i chciałam zainstalować jeszcze raz. niestety za kazdym razem przy próbie instalacji wyskakuje mi błąd. natomiast rozszerzenie adblock plus nie reaguje w ogole gdy próbuję je pobrać. co tu robic? juz dostaje bialej goraczki od tych reklam
i'm just standing here being a horse and a wizard Edytowane przez abiblabla Czas edycji: 2014-12-17 o 13:53 |
|
|
|
#4330 |
|
Zadomowienie
|
Od jakichś 2 tygodni wydaje mi się że bierze mnie choróbsko. Poleże dwa dni w łóżku i mi przechodzi, ale za dwa dni znów kiepsko się czuję. Czy to rzeczywiście jakieś przeziębienie czy może osłabiona jestem bo brakuje mi witamin jakichś?
|
#4331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4332 |
|
seriously? no.
|
nie mogę znaleźć, więc zapytam, czy jest już założona kolejna część wątku "Tanie kosmetyki też są dobre"? stary został zamknięty bez linku do nowego
|
|
|
|
#4333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szukalam w rozszerzeniach Chrome i na komputerze w Panelu Kontrolnym (usuń lub zmień programy). Miałam coś rano na dzień dobry jakąś alternatywną wyszukiwarkę na pierwszej zakładce gdy włączyłam chrome, ale zaraz usunęłam to z ustawień przeglądarki... Teraz wszędzie czyściutko, a problem został uruchamiałam ponownie komputer oczywiście, ale nic to nie dało. wciąż przy próbie instalacji wyskakuje błąd "network_failed"
i'm just standing here being a horse and a wizard Edytowane przez abiblabla Czas edycji: 2014-12-17 o 14:24 |
|
|
|
|
#4334 |
|
Konto usunięte
|
Jakie są przepisy odnośnie sprzedawania żywych karpi? Bo dziś sytuacja z Tesco, gdzie ryb było jedna na drugiej, miały w najlepszym wypadku 1 litr na 1 rybę, sprzedawca bił je w głowy (jakoś nieudolnie ogłuszał chyba), ważył po kilka na raz i co chwilę mu spadały na ziemię z wysokości około metra-półtora. Czy to jest legalne? Mam zrobione zdjęcia z tych sytuacji, m.in. jak ryba spada, żywa, na ziemię z wagi. Oczywiście chodzi o to by odpowiedział za to zarząd sklepu, a nie zwykli, zmuszeni do tego pracownicy. Żywe ryby kupowała jakaś młoda parka pijaczków.
|
|
|
|
#4335 |
|
Zadomowienie
|
czemu tematy sa zamykane jak maja 5000 postow?
|
|
#4336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4337 |
|
Zakorzenienie
|
Lekarz podejrzewa u mnie niedoczynnosc tarczycy, bo mam lekki wytrzeszcz oczu zimne spocone dłonie i bywam b senna. Do tego włosy mi wypadały, ale olejki pomogły. W którym dniu cyklu robi sie te badania? Czy niedoczynnosc wpływa na bezpłodność ? Czy po przyjęciu hormonów tyje sie? Dostałam skierowanie do endokrynologa, ale mam termin na luty. Czy ginekolog tez moze zlecić takie badanie?
|
|
|
|
#4338 |
|
Zakorzenienie
|
Jak wygląda w praktyce podróż PolskimBusem? Nigdy jeszcze nim nie jechałam.
Jak jest z bagażem, bo na str coś pisało że są kwity bagażowe itp. Jest to stosowane w praktyce? Ktoś orientuje się czy z Pzn do Wawy są jakieś opóźnienia czy zawsze w miarę na czas przyjeżdża? Bo po przyjeździe do Wawy bedę miała 30min i potem kolejny PP do siebie. |
|
|
|
#4339 |
|
Konto usunięte
|
Jak co roku temat biednych ryb.
![]() Lepiej się zająć ludźmi torturowanymi w szpitalach (onkologia, porodówki itp). |
|
|
|
#4340 |
|
Zakorzenienie
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4938028 2]Jak co roku temat biednych ryb.
![]() Lepiej się zająć ludźmi torturowanymi w szpitalach (onkologia, porodówki itp).[/QUOTE] Wiesz co każdy zajmuje się tym czym chce, ktoś chce pomóc rybom, ktoś inny kotom, ktoś inny ludziom. Oczywiście Ty już pomogłaś komuś, prawda?
|
|
|
|
#4341 | |
|
Zakorzenienie
|
Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 27.
Cytat:
Jedze z Poz do Wawy. Czasem przez Łódź. Rezerwuje na str płace przelewem i drukuje/ zapisuje nr rezerwacji. Kierowca pyta przy wejściu o nr. Przy pakowaniu do luku i podręczny jest oklejany numerem i tyle. Odjazdy sa punktualnie. I nie spóźniłam sie nigdy do pkt docelowego. Nawet bywałam 10 min przed czasem Ostatni raz jechałam na koniec listopada Edytowane przez NinaSimone Czas edycji: 2014-12-17 o 18:05 |
|
|
|
|
#4342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4343 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny proszę help!!! powinnam zacząć kolejne opakowanie tabletek antykoncepcyjnych w poniedziałek wieczorem (niestety moja głupota nie zna granic! byłam w mieście rodzinnym u ginekologa, wypisał mi tabletki, wykupiłam je w aptece i ... nie zabrałam ze sobą wracając do miejsca, w którym obecnie mieszkam....oczywiście zorientowałam się w dniu, kiedy powinnam je wziąć, myślałam, że się zastrzelę, ale co mogłam zrobić, stwierdziłam, że w końcu nastał ten czas, aby zrobić przerwę w przyjmowaniu, jednak moja mama wysłała mi to nieszczęsne opakowanie, przyszło dzisiaj....?) Moje pytanie brzmi : czy mogę tyle po terminie kontynuować antykoncepcję, czy nie ma najmniejszego sensu, żebym dzisiaj wzięła tabletkę? Tak, jak pisałam, opakowanie powinnam zacząć w poniedziałek, a dzisiaj środa... nie mogę dodzwonić się do ginekologa, co robić?
|
|
|
|
#4344 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4345 |
|
Zadomowienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;49380884]Weź, tylko przez 7 dni dodatkowo się zabezpieczaj (to tak jakbyś zaczęła brać od początku, bo Twoja przerwa była dłuższa niż tydzień). Sama ostatnio tak zrobiłam, żeby przesunąć sobie pierwszy dzień brania tabletek (i tym samym okres) na inny dzień tygodnia.[/QUOTE]
Dzięki za odpowiedź! A nie rozstroję sobie całkowicie hormonów? Bo kiedy rozpoczyna się zażywać tabletki, to niby powinno się w pierwszy dzień krwawienia miesiączkowego.... |
|
|
|
#4346 |
|
Zadomowienie
|
Potrzebuję tłumaczenia z właściwie znalezienia tekstu który jest w muzycznym secie z imprezy. Tekst wymawia meski głos po angielsku i leci on tak:
"There is the place where time slow down The place in which positive emotions stay in memory for a long time Prepare for an energy, great music and best dj's Time spend here will go down in history on each of you ( i tutaj pojawia sie zdanie którego nie mogę zrozumieć, tzn napisać po angielsku, słyszę tylko jakby : You'll making one of the claim/climb/kind?? Welcome to the club ( i tu nazwa klubu )"I to cały tekst. Może któras z Was podpowie mi ,z kontekstu, co może byc w tym fragmencie tekstu i jakie jest tego tłumaczenie, nie mam jak wkleić tego fragmentu bo jest to cały długi set.
Kochaj albo Rzuć! I forgot that all might see So many beautiful things... Zapraszam do wymiany:--> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380461 kosmetyki : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380683 |
|
|
|
#4347 |
|
Zakorzenienie
|
Jaki ekspres do kawy do 300 zł polecacie?
|
|
|
|
#4348 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam jakiś czas temu przez internet spódniczkę w House, która przyszła uszkodzona. Zamierzam wybrać się w tej sprawie do stacjonarnego sklepu. Co, jeśli nie będzie w nim już tych spódniczek?
|
#4349 |
|
Zakorzenienie
|
Udzielała któraś z was korepetycji? Ludzie są chętni na zajęcia w niedzielę czy nie bardzo?
Edytowane przez narcyzowa Czas edycji: 2014-12-17 o 19:03 |
|
|
|
#4350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Charmain Czas edycji: 2014-12-17 o 19:06 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.

szukalam w rozszerzeniach Chrome i na komputerze w Panelu Kontrolnym (usuń lub zmień programy). Miałam coś rano na dzień dobry jakąś alternatywną wyszukiwarkę na pierwszej zakładce gdy włączyłam chrome, ale zaraz usunęłam to z ustawień przeglądarki... Teraz wszędzie czyściutko, a problem został
-> 60 kg