|
|
#1261 |
|
kosmitka
|
Dot.: Miłośniczki Zary - część XLVII
Wg mnie jest normalna rozmiarówka, noszę M i M było dobre. Zamówiłam wcześniej S i niezbyt dobrze się czułam, bo był dość wąski. Nie wiem, czy na Ciebie nie będzie za duży. Wankaw zamawiała ten sweterek i ona chyba brała S.
|
|
#1262 |
|
Zakorzenienie
|
Taki sweterek nie musi być jakoś specjalnie dopasowany, może być trochę luźniejszy.
|
|
|
|
#1263 |
|
kosmitka
|
Tak mi się wydawało, dlatego brałam M. Lepiej się czułam jak miałam nieco luźniej.
|
|
#1264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogien+ogien to dopiero mieszanka![]() Doszly moje spodnie z kantem z SP - super .Gabi - zamowilas sznurowance? Bo ja tak
|
|
|
|
|
#1266 | |
|
Okrutna, podła i zła
|
Cytat:
. Niestety ale takie związki nie mają szans i kiedyś to zrozumiesz. Zapewne będzie to dopiero w momencie, kiedy poznasz kogoś innego.
|
|
|
|
|
#1267 | |||
|
batonik
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Cytat:
![]() Próbowałaś kiedyś nad sobą popracować? Tak dla..zdrowia? ![]() ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1268 | |
|
kosmitka
|
Cytat:
|
|
|
#1269 | |
|
Okrutna, podła i zła
|
Cytat:
) i czasem padały słowa- koniec,rozwód. Ale na drugi dzień a czasem nawet po kilku godzinach wszystko było ok i śmialiśmy się z tego. Oboje nigdy tak naprawdę nie pomyśleliśmy o rozstaniu, to były tylko puste słowa, żeby zrobić jeden drugiemu na złość. Ale to było po ślubie, docieraliśmy się. Teraz nawet jak się kłócimy to na zasadzie "kto ma ostatnie słowo" i po chwili jak już nam brakuje słów to się zaczynamy śmiać. Zazwyczaj się zaczyna od Gamonia, a kończy na " A Ty jesteś ćwierć pantofelka" ( to ten jednokomórkowiec ).
Edytowane przez UNIKALNA1983 Czas edycji: 2014-12-17 o 17:58 |
|
|
|
|
#1270 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wzięłam wszystkie buty, które mi się podobają ja poluję na dosłownie 2 swetry, nie jakieś konkretne, ale oversize golf i sweter... nigdzie ich nie ma! a jak są w miarę to cena albo jak cena jest ok to szmaty jakich mało... Cytat:
jadłam dziś w Ikei pyszne pierogi z kurkami w sosie śmietanowo-kurkowym - ekstaza ![]() Cytat:
klikaj sznurowańce mi się sznurowańce zawsze kojarzą od razu z Tobą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
kurde, mam dylemat z tymi butami przez Was jeszcze piszesz, że 37 było ![]() Forget_me , możesz pokazać jakąś fotkę w nich? i czy w razie W mogłabyś je dla mnie kupić? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() cieszę się, zwłaszcza, że poprzednie wężowe poszły na all ![]() odpaliłam sobie wosk Yankee Candle i się relaksuję Tż jedzie do domu z chipsami i piwkiem tradycyjny wieczór relaksacyjny przed TV
|
|
#1271 | ||
|
Zakorzenienie
|
takie przed kostke, ale ja lubie taka dlugosc
do szpilekCytat:
---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Cytat:
? Dlaczego ? Ja przyznam sie szczerze, ze czarne sznurowance kocham
|
||
|
|
|
#1272 | |
|
Zakorzenienie
|
są boskie, pierwszy raz je jadłam
ale na pewno przy następnej okazji znowu sobie nie odmówię ![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Cytat:
![]() sprzedałam z bólem serca, ale.. potrzebowałam kasy, a że były nówki... to był na nie niezły popyt
|
|
#1273 |
|
kosmitka
|
Przed kostkę lubię, moje były do połowy łydki
|
|
#1274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wspolczuje ![]() ![]() Zartujesz ? Moze mialas jakas felerna pare Mam ochote jeszcze na czarne![]() Pochwale sie kurtka, ktora kupilam mamie przeceniona w New Looku z 280 na 50 zl Edytowane przez LadyI Czas edycji: 2014-12-17 o 18:23 |
|
|
|
|
#1276 | ||
|
batonik
|
Cytat:
Ja też jestem w związku tą stroną bardziej zadziorną. Ale mam mądrego tż, który nie daje się prowokować. On jest właśnie tak jak Twój, oazą spokoju---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Cytat:
Byłam w weekend i nie było żadnych kurtek na %. Ogólnie bieda była
|
||
|
|
|
#1277 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesteś świetną dziewczyną i na pewno znajdziesz kogoś, z kim się zgrasz i z kim będziesz najszczęśliwsza na świecie Cytat:
Mam taki charakter, że co w sercu, to na języku. Lubię jasne sytuacje, bez cichych dni. Dla mnie kłótnia musi kończyć się tego samego dnia, w którym się zaczęła ![]() Cytat:
Mam tu na myśli dopasowanie się do siebie, jak elementy układanki Kiedyś bym się postukała w głowę, gdyby ktoś mi powiedział, że będę miała męża o takim charakterze, a teraz wiem, że lepiej trafić nie mogłam. Przeciwieństwa jednak się przyciągają i potrafią się idealnie zgrać Z tym kochaniem, to wydaje mi się, że jednak miłość nie zawsze wystarcza. Wiadomo, że różnice zawsze będą, jednak kiedy w związku są poważne problemy, sama miłość to może być jednak zbyt mało. Cytat:
Cytat:
Wjeżdżam niby po kilka rzeczy, a wychodzę po trzech godzinach Też mam wielki dylemat z tymi butami. Mi wątpliwości zasiał małżon. Jutro pokombinuję ze stylizacjami i wtedy zadecyduję Fotki nie wrzucę, bo teraz nawet nie mam jak jej zrobić A w sklepie żadnej nie zrobiłam. Ze zakupem też będzie problem, bo na chwilę obecną nie jeżdżę w ogóle samochodem Przypuszczam, ze na kolejnych zakupach stacjonarnych będę dopiero w połowie stycznia
|
|
#1278 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szalik widzialam podobny do zarowego i chyba po niego wroce![]() ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1279 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Też jestem bardziej zadziorna, natomiast małżon jest człowiekiem pozbawionym układu nerwowego Na samym początku naszego bycia razem bardziej wyszukiwałam przysłowiowej dziury w całym. Nauczyłam się jednak od niego, że nie warto krzyczeć, wszystko można spokojnie powiedzieć, a co najważniejsze, nie warto sprzeczać się o pierdoły, życie jest zbyt krótkie
|
|
#1280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1282 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1283 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam tak jak Madzia nakręcam sie mocno
byłam w Zarze mierzylam bezpietowce i rozczarowalam sie te dresy ze wp tez jakies bezpłciowego...kupiłam długie rękawiczki skórzane do peleryny i apaszke do luiska w H&m Posucha w sklepach tłumy aż sie wszystkiego odechciewa no i jak sie rozrbralam i zobaczyłam sie to nawet mi sie innych rzeczy odechcialo mierzyć zaraz sie za ćwiczenia biorę.
konsultuje się ![]() 20.05.2015 KONSULTACJA DR A.B. 09.10.2015 KONSULTACJA M.SZ 16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł. 23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J. OXY 64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8 ![]() 56,6->56,3->55,9->55,2 https://www.instagram.com/lukrecjaass/ |
|
|
|
#1284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tatuś jest cierpliwy do czasu
|
|
#1285 |
|
Rozeznanie
|
boszzz biję się z myślami,czy kupić te sznurowańce z SP
|
|
|
|
#1286 |
|
Zakorzenienie
|
Swietna ta kurtka. W New Looku sa juz przeceny? Chcialam kupic taka biala kamizelke futerkowa.
|
|
#1287 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1288 |
|
Zakorzenienie
|
My z moim chłopem również jesteśmy oboje rózni, a jednocześnie podobni...taki paradoks, a jednak. On stąpa pewnie po ziemi, jest realistą, zdecydowany, opanowany, a ja....
A w szale potrafię dużo niestety... Wtedy nie przebieram w słowach...ale tak ma dużo ludzi - to są po prostu emocje. Nie rzucam niczym, bo mi szkoda ![]() Kiedyś byłam w długim, dziś wiem już, że za długim 7 - letnim związku...Dobrze, że w koncu wtedy to zakończyłam, bo trwalam w niezłym łajnie dobre kilka lat. Jak wiele wtedy straciłam, jaki ten związek był toksyczny, jakim ten facet był nieudacznikiem - niestety wydedukowałam po latach...
|
#1289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziś wygenerowała mi się potrzeba nowego telefonu.....samsung 5 i musze go kupić
|
|
|
#1290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:30.

my z moim tż jesteśmy mega inni
on woda, ja ogień. On spokój - ja żywioł. Był czas, że każda kłótnia kończyła się rzucaniem talerzami
.
. Nie mogę sobie totalnie poradzić. Rozstaję się i schodzę z facetem od dwóch lat. Co jakiś czas jak nie jedno to drugie się odzywa. Raz jedno chce raz drugie. Ja bardzo dużo czuję on chyba również... Ale nam nie wychodzi, on ma wątpliwości, uważa, że to nie wyjdzie skoro tyle razy nie wychodziło. Nie trafia to do mojego pustego łba, że to koniec, że najwyższy czas iść dalej i spróbować zapomnieć. Nie potrafię.. 

Ja też jestem w związku tą stroną bardziej zadziorną. Ale mam mądrego tż, który nie daje się prowokować. On jest właśnie tak jak Twój, oazą spokoju
a tatuś jest cierpliwy do czasu
dziś wygenerowała mi się potrzeba nowego telefonu.....samsung 5 i musze go kupić