![]() |
#4501 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 5
dziękuje za córcie
![]() ![]() ![]()
#4502 |
Zakorzenienie
|
Olcia nooooooooooo, ale zadrzalam jak przed 16 zadzwonil zapytac, na ktora mamy
![]() uslyszal tylko moj wrzask ze przed 18 wychodzimy ![]() a on biedny glodny stal w korku i zastanawial sie, czy zdazy zjesc ![]()
#4503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
znowu boli ale troche dalej... i mysle czy to kurde czasem nie ucho jednak... wczoraj tez tak promieniowało do ucha a teraz coraz gorzej taki tepy bol... rwacy czasami... zastrzele sie jak to ucho. ide elmexem smarowac moze to jednak ten zab nieszczesny maz mi własnie napisał ze zjedzie w sobote rano i w poniedziałek do pracy jeszcze smiga... prawdopodonie na ten slub nie zdarzymy i po swietach bedziemy jechac do niego... po swietach to ja chciałam odpoczac ale pewnie sie nie da i bede musiała jechac choc na 2 dni... moze przezyje. ale do sylwestra to nawet niech mnie nie prosi ze tam bede... nie ma bata aha znalazłam idealna piosenke na poród... szczegolnie refren... uuu aaa moja dupaaaa zostało niecałe 500 postów... ktora nam pieknie robiła statystyki... ile nam to zajmie?
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez maladT Czas edycji: 2014-12-17 o 16:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4504 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, litosci nie macie, co nadrobie was to wy znow 10 stron odjezdzacie i od poczatku czytanie
![]() Nie ma "letko" jak sie pracuje, dojezdza, starszakiem opiekuje - wieczorem sie klade z tabletem, 5 stron uczytam i padam! A tu tak ciekawie - piekne pokoje (tulituli ![]() ![]() ![]() Ja mam juz wszystko zakupione, komoda stoi, ciuszki poprasowane. Przerezeniem mnie napawa ze moglabym jechac na porodowke a tu cos niegotowe. Moja Ania (starszak) z kwietnia jest, a jej lozeczko skrecone stalo juz przed Bozym Narodzeniem ![]() ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Emdzik, czy moglabys mnie dodac prosze na glowna: Zia_ - 31l.; TP 07.02.2015, mama dziewczynki (2012), chlopiec |
![]() ![]() |
![]() |
#4505 |
Zakorzenienie
|
Mala, moze Cię gdzieś przewiało...może w jakims przeciągu stałaś.
Ja odczuwam zawsze taki ból ucha promieniujący do zęba. Biedna ![]() Zia, mam nadzieję, ze niedługo pójdziesz na zwolnienie. Podziwiam Cię, pracujesz, jeszcze dom, dzieci ajjj. Dużo siły zyczę ! |
![]() ![]() |
![]() |
#4506 |
Konto usunięte
|
hej zia
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#4507 |
Zadomowienie
|
podziwiam dziewczyny które jeszcze pracują, ja bym juz sił nie miała ani chęci.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4508 |
Zakorzenienie
|
Olcia a co na to bierzesz?
#4509 |
Zadomowienie
|
iva_b mnie tez kiedys babka na pielgrzymce zaczepila czy zdaje sobie sprawe co to jest hello kitty - mielismy balonik przyczepiony do wozka. Ja nie mialam pojecia i w sumie dalej niewiem co jest w tym zlego.
Cora ma prawie 6 lat miala juz faze na hello kitty, smerfy, a teraz barbie i furby. MaladT moze natrzyj sobie szyje przy uchu spirytusem kamforowym
13 luty 2015 - 4kg i 58 cm 13 maj 2015 - 6,9 kg i 64 cm Edytowane przez ewccik Czas edycji: 2014-12-17 o 17:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4510 |
Zakorzenienie
|
jak mnie przewieje to do ucha zawsze wkładam do ucha zwiniętą watę. I z dnia na dzień ból jest słabszy, aż ustępuje.
Albo czasami olejkiem kamforowym smaruję małżowinę uszną... Edytowane przez Ollllciaaa Czas edycji: 2014-12-17 o 17:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#4511 |
Rozeznanie
|
iva_b słodka córcia
![]() Alunia super brzusio i ładnie się prezentujesz w sukience. Ja dziś zrobiłam kolejne pranie, takze mam nadzieje, ze do Świąt bedzie z głowy, potem tylko prasowanie i układanie w komodach. Mam taki bałagan na chacie, wszędzie leza akcesoria dzieciowe, bo nie mam gdzie tego trzymac ;/ iskra daj znac, co tam po jutrzejszym usg. |
![]() ![]() |
![]() |
#4512 |
Zakorzenienie
|
jade na pogotowie zaraz bo nie ogarniam tego bolu... teraz typowo napierdziela ucho wiec niech mi cos dadza... do tego na nie nie słysze
#4513 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4514 |
Raczkowanie
|
Mala, ojej, to oby Ci coś wymyślili!
![]() Zia_ dzięki! ![]() Dziewczyny, ja się chyba zdecyduję albo na kosmetyki Hipp albo Babydream. Tanio wychodzą, a w razie czego sama na sobie zużyję. ![]() Ale mnie dziś swędzi brzuuuuch. Jesooo... ![]() Zastanawiam się jaki kupić pokrowiec na przewijak - bawełna (jersey) czy frotte? Co myślicie? Tu są rewelacyjne kolory: http://allegro.pl/pokrowiec-na-przew...887286630.html Zamówiłabym ze 3 szt od razu. I jeszcze mam dylemat czy kupować sam ten usztywniany przewijak i go układać np na łóżeczku, czy moze jednak kupić taki wolnostojący mebel (http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20045205/), przemalować na biało i heja? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4515 |
Rozeznanie
|
Melduję się po wizycie
![]() Mój bombelek waży już 2060 g, przekręcił się główką w dół i wody też ma pod dostatkiem (więc chyba nie uciekają). Ginka przeczytała te zaświadczenie od okulisty i kazała nastawić się na cc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4516 |
Raczkowanie
|
O, to widzę że i Tobie się klocuszek szykuje, Daria.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4517 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mala daj znać jak tam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4518 | ||
Zakorzenienie
|
tuliluli ale slicznosci,bardzo mi sie podoba ten napis i te-jak to sie nazywa,wyleciala mi anzwa z glowy,te trojkaciki na scianie o
![]() lui ja tez nie mam torby,i tak teraz mnie naszla mysl,jedziemy prawie na dwa tygodnie,moze jednak wziac cos w razie w?karte ciazy na pewno,ale moze spakowac to co mam niech sobie lezy w aucie? monia ojej ![]() Cytat:
![]() Aga a ja kurde tego pudelka nie widze ale widzialam juz na innej stronie ja mialam niebieskie z babydream,ale mi peklo,musze nowe jakies kupic,ale tez naklejki odklejalam bo mi psuly dizajn haha a te ceny kurde,czasem widzisz zdzierstwo na all ![]() no Pani z przedszkola to wzor cnot wszelkich ![]() ![]() Cytat:
kochana trzymaj sie tam w tym szpitalu,mam nadzieje ze Cie szybko wypuszcza jednak wegielek mi sie te monster high tez nie podobaja,moja jeszcze za mala na to,no niestety tak jest,dziecko cos zobaczy i to chce,tez ma troche teraz moja faze na hello kitty ale mam gdzies te gadki ze to szatanski kot,ot zwykla maskotka,nie wiaze tego z jakims niewiadomo czym,ale nie ulegam mojej ze musi miec wszystko z tym zreszta-jak ona chce cos ze smokami,autem ,rycerzem to takie jej kupuje,nie tlumacze jej ze cos dla dziewczynek a cos dla chlopcow,nie lubie takiego podzialu,i mam nadzieje ze jak najdluzej jej tak zostanie juz mnie tesciowa wkurza jak gada ze szwagier ubolewa bo nie moze malej kupic samochodu-a czemu nie moze?ich zdaniem-bo jest dziewczynkaaa ![]() iva Ty wklejalas zdjecie corci?rany sie pogubilam w kazdym razie mala sliczna i te maskotki hihi DuszonaMarchewka ale cudowne rzeczy,rano w jednym sweterku z kotkami na kieszonkach?nie wiem czy dobrze pamietam zakochalam sie powiedz mi,skad masz te posiele?piekne sa,skoro maz ma premie,ja chce piekna posciel pod choinke i juz a kochana rozstepow w ogole nie widac,same kropeczki wlasnie i stanik super cycuszki podtrzymuje,u mnie by nie mial czego trzymac i brzusio ![]() no cud miod malina ![]() Asia jej jaki slodziaczek z tej Twojej corci,piekne zdjecie ![]() co chwile patrze ![]() Ewa wlasnie dlatego nie wiem na ile faktycznie to kladzenie na boczku niby zaszkodzilo,a na ile to jakies geny ze strony mojej rodziny-choc ja jak pisalam niby mialam te stawy ok,ale moje siostry wszystkie nie,i nie wiem czy to ma jakis zwiazek Alunia no sukienka sliczna ![]() to juz kreacje masz,chyba ze sie namyslasz nad inna mala moze faktycznie gdzies Cie przewialo? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4519 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
MaladT Biedna, mam nadzieje,ze szybko Ci pomoga na ip i nie bedziesz dlugo czekac. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4520 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jakoś dasz radę po cc karmic piersią ![]() ![]() Cytat:
Ja na przykład kupiłam komodę z przwijakiem. Ten mebel wolnostojący to całkiem dobry pomysł. Będziesz miała jeszcze dodatkowa półkę na pieluszki, albo kosmetyki albo na inne rzeczy ![]() Przemyśl jak Ci będzie wygodniej. ![]() Kobietki, uwaga! Na Polsacie w Wigilię o 20:05 będzie leciał "Kevin sam w domu" tradycji musi stać się zadość ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4521 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwierz-da sie kp po cc,wiec jak bedziesz chciala to na pewno dasz rade ![]() a jak by co,mm to tez mleczko wiec maluszek bedzie mial co jesc glowa do gory kochana,sama sie boje mojej wizyty czy dzidzius sie odwrocil,bo niby jeszcze ma czas,a zd rugiej strony czuje ja tak samo caly czas ale dzidzia twoja juz duzza,ladna waga jej martula dobrze pisze-najwazniejsze wasze zdrowie! mala jedz koniecznie,nie mecz sie,moze to jakies zapalenie ![]() tuli ja bym brala wlasnie z jerseya bo nie lubie przesieradel z frotte-zawsze mi sie kulkuja,brzydko wygladaja u mnie na mebel nie ma miejsca,wiec tylko przewijak na lozeczko a Tobie co moge doradzic,no zalezy-masz miejsce,i pieniazki,i jak Ci sie podoba to bierz mebel osobny,najlepiej taki zeby sie z tego dalo potem jakos ten przewijak zdemontowac ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- a tuli widze ze juz wkleilas ten przewijak z ikei zwykly,Aga chyba go ma nie?wlasnie przemalowany on tak duzo miejsca nie zajmuje,i ma wlasnie poleczke na jakies pojemniczki,potem mozna sie go pozbyc albo calkiem przerobic na taka stojaca szfeczke mala-na zasadzie same poleczki ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- olcia o widzisz hihi kevin-ale mi sie juz ten film przejadl a cos mi mialam pisac,i nie wiem co ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4522 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja wizyta u gina dopiero po nowym roku i to bez usg ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4523 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
U mnie kurier był oczywiście jak już byłam w SR. A pisali jak wół, że będzie do 14:00. Czekałam od rana! Wkurzyłam się! A w SR spytałam 2 położne o mój ból biodra. Podobno normalka, przejdzie po porodzie. No nic - muszę się męczyć. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4524 |
Zakorzenienie
|
Buu, chyba tak..też mi się kojarzy, ze Aga ma ten mebel i pomalowała go na biało
![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Inco własnie też nie wiem jak z tym olejkiem w ciąży ![]() Mnie też biodra bolą, a szczególnie przy chodzeniu i w nocy. Ale jak normalne to niech bolą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4525 |
Raczkowanie
|
Olcia, no ja właśnie chyba ten jersey bardziej. I jeszcze ta mnogośćkolorów u tego sprzedawcy. Chyba się zdecyduję.
Buu, przypomniałaś mi, dlaczego nie mam frottowych prześcieradeł - bo się kulkują! ![]() Dobra, to kupuję te kolorowe. Poczytam tylko czy jakieś komenty są, jak z jakością. ![]() A co do miejsca i kasy - miejsca mamy sporo, bo pokój małego ma 20m2 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4526 |
Zakorzenienie
|
To w takim jak nie polecacie frotte, to też kupię jersey
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4527 |
Raczkowanie
|
Mnie też bolą biodra. Szczególnie jak posiedzę dłużej na krześle. Czasami w nocy to nie wiem jak się ułożyć i nawet rogaliński nie pomaga
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4528 |
Konto usunięte
|
daria ważne że z dzieckiem wszystko dobrze
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#4529 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny ja kupowalam teraz dla malej-starszej przescieradla z jersey sa ok,no jedynie do czego moge sie przyczepic ze mogly by byc ciut grubsze,ale nie byly drogie,wlasnie ladne kolory maja,i malej tez sie podobaja,sa fajne takie gladkie
tuli no kulkuja sie-przynajmniej u mnie niemilosiernie ![]() no a jak wiesz ze przeznaczysz na cos ten przewijak to bierz smialo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4530 |
Rozeznanie
|
Prześcieradła z jersea bralam. Zresztą my swoje tez takie mamy i jest to dużo przyjemniejszy materiał od frotte.
Przewijak tez mam ten z IKEA. Pomalowalismy go na biało i jest fajny. Poleczka na kosmetyki, pieluchy, a pod spodem stoi wanienka wsunieta. Dzięki dziewczyny...no wiem ze zdrowie najważniejsze, ale tak się nastawilam i trochę teraz przezywam.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:05.