![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 30 + 40 + dzień po dniu :-)
Johambina miałam takie akcje ze zmęczeniem po jedzeniu jakiś czas temu... przeszło jak odstawilam słodycze i make
![]()
#182 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() no własnie mąż mnie oświecił, że skoro w nocy sypiam mało bo okolo 6h to organizm "woła" o relaks w trakcie długiego dnia.... muszę zacząć sypiać więcej i wtedy zobaczę co i jak... Kama badam raz na pół roku cukier... ale to że na czczo wychodzi ok wcale nie oznacza ze po posilku się cuda nie dzieją.... póki co zacznę wiecej sypiać ![]() u mnie pada...... ![]()
#183 |
Zakorzenienie
|
Środa
![]() ![]() Dzisiaj młody będzie już znał wszystkie oceny na półrocze. Jutro po południu ma spotkanie klasowe Wigilijne, na które obiecał Pani, że upiekę muffinki ![]() Johaśka- no i chyba ma racje Tż. Jesteś po prostu zmęczona. Pogoda panująca za oknem, spadki i wzrosty ciśnienia nie sprzyjaja dobremu samopoczuciu. Do tego masz dwójkę chorych dzieci. Stres. Musisz porządnie się wysypiać i odpocząć. Kamlisa- i jak słuchawki? doszły już? opis sukienki bardzo interesujący ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
Aussie, słuchawki będą dziś albo jutro, sama jestem ciekawa. jak nie przypasują - to kupie takie w Twoim stylu. Najgorzej, ze nie można przetestować, dopiero w trakcie wychodzi, pasuja czy nie
![]() U mnie szaro i pochmurno, white christmas ani widu ani słychu ![]() Miszka, przepis na ciastka podstawowy dawałam tu http://gotuj.skutecznie.tv/2011/03/c...oste-a-pyszne/ |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
Aussie.... wyśpię się i odpocznę... nie wiem jeszcze kiedy
![]() a wiecie, czytałam, że na święta niekoniecznie ale po ma śnieg padać... ile w tym prawdy to sprawdzimy niedługo....
![]() "kadłub przywiędły ale dusza młoda... " Edytowane przez johambina Czas edycji: 2014-12-17 o 07:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Rozeznanie
|
Kawa. Dzien dobry. W chmurach dzisiaj. Doslownie. Wygladaja jak mgla ale szybko sie przemieszczaja. Szaro, ciemno i wilgotno. W gorach szybko pogoda sie zmienia wiec licze na szybkie ujrzenie chocby kawalka nieba.
---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- Aussi pieknie wyszly Twoje ciasteczka. Kama, sukienka zajefajna z opisu. Tez bym sie na taka skusila. Johasia odpocznij troche. Taki wyczerpujacy miesiac mialas. Ale masz tez racje. Lepiej trzymac reke na pulsie a raczej na glukometrze dla wlasnego spokoju. |
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
ciśnienie dziś musi być pod butem, bo i ja się robie senna, a nie sypiam w dzien. cicho, spokojnie...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
jaaa....
a u mnie błękitne niebo i słonko świeci..... podesłać którejś...?
#189 |
Rozeznanie
|
Johasia ja niesmialo poprosze
|
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
ależ proszę.... dla wszystkich potrzebujących
![]()
#191 |
Gang Iren
|
To in ja chętnie przyjmę
![]() Witam się z kawusią ![]()
#192 |
Zakorzenienie
|
U mnie już tez zaczęło świecić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Konto usunięte
|
U mnie też piękne slońce
![]() I cieplutko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
U mnie tez słońce świeci, ale oprócz tego szaro i mokro wszędzie. Ja kategorycznie domagam się LATA
![]() No właśnie trzeba pomyśleć o ubraniu choinki... może w weekend? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Konto usunięte
|
Slońce i sucho..
A w radiu zamiast jakiś White Christmas leci Deszczowa piosenka... |
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
Mój kawałek nieba też bezchmurny i mocno oświetlony
![]() Aśka supradyn energy- musujące tabletki kup sobie.Po chorobie i dla żywotności przyda sie dawka witamin. Za parę dni przyjdzie paczka z wit C Pauli i pianką Bha 4%.Nie moge się doczekać ![]() ![]() Whisky mam tyle w domu,że mogłabym monoplowy otworzyć ![]() ![]() ![]() Kama kabaretki,nowa kiecka..będzie gorrrrrąco.Karamba ![]() Moje koty włażą na choinkę,ale obywa się bez zrzucania bombek.Młodsza z grona-łańcuchy molestuje..Co jej ten na dole tak wadzi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
U mnie nie ma słońca, psia kostka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Gang Iren
|
U mnie kot na razie olewa choinkę, ale to chyba dlatego, ze stoi na szafce, ze względu na bobasa. W zeszłym roku zwalał bombki.
#199 | |
Zakorzenienie
|
taaa... szczególnie o 3-4 nad ranem uwielbiają się nią bawić.....
bombki są szalenie interesujące... :/ Cytat:
no ewentualnie niech na swięta i sylwka trochę śniegu spadnie zeby bylo ładnie ale potem lato..... ![]() Misza właśnie byłam w aptece po antytabsy i podpytałam panią o coś na ustawienie mnie do pionu ![]() ![]() pomijam, ze jedna najważniejsza rzecz mi potrzebna: sen min 8godz na dobę..... ![]()
![]() |
#200 |
Konto usunięte
|
Kama,
wstaw zdjęcie tej kiecki... Nie musisz na sobie. Z balerinami też by chyba fajnie wyglądała, ale z tego, co pamiętam, ty nie lubisz i nie nosisz... |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
Zaczełam wczoraj czytać Religa. Jestem jeszcze w szczerym polu, ale powiem wam, że początki polskiej transplantologii były bardzo ciężkie..
|
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Konto usunięte
|
Nowy serial przygodowo historyczny Netflixa...
http://www.filmweb.pl/serial/Marco+Polo-2014-648375 |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Rozeznanie
|
Hello,
wielki dzień dziś, wyszłam z pracy o 16... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co Wy tak narzekacie na pogodę, zima jest od tego, żeby było zimno, a jest ciepło...nie ma śniegu, nie ma uroku świąt... ![]() ![]() kupiłam, po wielu próbach i przybieraniu się, kosmetyki do włosów Kevin Murphy i cóż....kolejne rozczarowanie, szampon nawilżający, maska zwiększająca objętość i osławiony gravity do stylizacji, wszystko lipa za niemałą kasę ![]() ![]() ![]() od piątku robię przerwę od retinolu, za bardzo starłam ostatnio facjatę ![]() ![]() ![]() ![]() Juka, kupiłaś już pomadkę dla mamy? jeśli nie obadaj Guerlain Kiss Kiss - nową wersję, kolor 364 - piękny biemny, brudny róż, w zasadzie kolor wina, ale w takim bardzo ładnym, nienachalnym odcieniu z domieszką jagody, kolor trudny do zdefiniowania ![]() Edytowane przez fuertavertura Czas edycji: 2014-12-17 o 16:34 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Zadomowienie
|
![]() Coś pusto tu ![]() Tak czytam i czytam co tu popisałyście i zaczęłam zastanawiać się jak dziś była u nas pogoda i..........nie mam pojęcia ![]() Kama, sukieneczka faktycznie brzmi fajnie. ![]() ![]() Mnie jak zwykle wołały kosmetyki. Mam już ten krem z błękitnym retinolem, a w piątek idę na zabieg z błękitnym retinolem (i na mikro, i na mezo). Nie mam kompletnie czasu, ale stwierdziłam, że jak nie zrobię sobie małego lenistwa, to do Świąt nie wyrobię. ![]() Johaśka, u mnie 8 godzin snu - niewykonalne ![]() I wiecie co jeszcze kupiłam. Puder Sisley - złota brzoskwinia, taki do wykończenia makijażu i nadania fajnego kolorku. Muszę powiedzieć, że był to strzał w 10. ![]() ![]() ![]() ![]() Nie mam jeszcze wszystkich prezentów. Na Święta nie gotuję, nie piekę, nie sprzątam. Ten omlecik, o którym pisałyście, to fajny pomysł na śniadanko. ![]() ![]() ![]() Lecę ogarnąć chatę i do.....pracy ![]() O, nie pusto, Ila jest. Skoro Cię tak długo trzyma, to może antybiotyk trzeba wziąć ? Po co się męczyć. Edytowane przez JUKA73 Czas edycji: 2014-12-17 o 16:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
Juka u mnie kefir na śniadanie to nietrafiony pomysł. Bardzo pobudza do pracy moje jelita. Lubię kefir i maślankę, ale piję kiedy już z domu nie wychodzę
![]() ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Patrzę na Klan, Laura Łącz rewelacyjnie się trzyma. |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Zadomowienie
|
W takim razie Anyżku, na Twoim miejscu też nie szalałbym z kefirem
![]() Będę się omletowo rozwijać w soboty ![]() Nic mi się nie chce. Miałam ogarnąć chatę, ale od godziny nie mogę się zdecydować od czego zacząć ![]() Lubię ostatnio tę piosenkę https://www.youtube.com/watch?v=7Qv4BW0UjN8 a jedna z najbardziej moich to ta https://www.youtube.com/watch?v=lqbFWLKjlP4 Czytacie teraz coś fajnego ? Edytowane przez JUKA73 Czas edycji: 2014-12-17 o 18:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
Byłam dziś u dobrego okulisty, obadał mnie na wszystkie sposoby i potwierdził diagnozę tego pierwszego: oczy mam zdrowe...tylko się starzeją
![]() Sukience zrobiłam zdjęcie, ale jeszcze medytuje, jak je pomniejszyc do wielkości akceptowalnej przez wizaz... 8 godzin snu - to to, co mam w miarę często, dość wcześnie chodze spac, wcześnie wstaje... Sisley, daj link, Juka ![]() Czytam 4 tom Kamszy i akunina. Kamsza pisze swietnie, ale, jak większość pisarzy sag wielotomowych - ostatnio mnoży byty ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Zadomowienie
|
Kam, nie przejmuj się, jakoś dasz radę z tymi oczami zwłaszcza, że cała reszta duuuuuużo młodsza
![]() ![]() Super, że możesz sobie pospać. W końcu sen to najlepszy kosmetyk. Sagi wielotomowej nie dałabym chyba rady przeczytać, a takiej z wojną na pierwszym planie albo nawet w tle - ![]() Mój puder - http://www.sephora.pl/Makijaz/Cera/P...Sisley/P579314 |
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
sisley ma kolorówke dobra, ale przedrożałą. mam błyszczyk, podkład w kompakcie, róz - mimo jakości cena jest zbyt wysoka...
Ostatnio, z racji małej ilości pacjentów a czestszej siłowni - rzadko się maluje, ale pamiętam, jak lubiłam ten kompakt sisley ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Zadomowienie
|
Też uważam, że drogie, ale pozwoliłam sobie na małe szaleństwo z okazji 20 % w sephorze oraz z uwagi na fakt, że potrzebowałam szybkiej i znaczącej poprawy humoru
![]() Fajnie Kama, że chwalisz tę kolorówkę. Mam zatem kolejny argument za słusznością tego zakupu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:27.