![]() |
#61 |
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar LV
Betty, ach, takie buty :/ Spróbuję zrobić 5% z PH 4.
To teraz pytanko do Winter i innych szpitalnie zorientowanych ![]() a) brać skierowanie, bambetle i jechać o powiedzmy 10 rano z nadzieją, że przyjmą, b) iść dowolnego dnia o dowolnej godzinie i się zapisać, c) iść konkretnego dnia o 5 rano do kolejki i się zapisać jeśli się wyrobię przed zamknięciem okienka? Nie mam pojęcia jak wyglądają zapisy do publicznych szpitali, zazwyczaj leczę się prywatnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie dzis lekarka zaczela pisac skiera do szpitala gdzie sie czeka dlugo na termin, ale powiedzialam ze poprzednio zabieg robil mi chirurg w poliklinice od reki. Stwierdzila, ze ja mam dobre doswiadczenia tam, to mam tam isc i jutro bede zalatwiona ![]()
![]() |
#63 |
Nindżopesz
|
No tak... To zaczynam risercz internetowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 | |
Panaroja
|
Ahoj snad wariującego fizażu , przez dwa dni nie mogłam się zalogować
![]() ![]() Betty - a nerwicę rozważałaś z wraczką ? Bo też pasuje ![]() Redzia - kojarzę film o podobnej treści, ale to był film radziecki z lat 50 albo 60 i nosił tytuł "Polonez Ogińskiego" a bohater miał na imię Wasylek ![]() ![]() Neska - może za sto lat będą umieli powstrzymać zanik kory mózgowej , ale na razie nie umieją i sie na to nie zanosi żeby szybko umieli , więc musimy przyjmować stan taki jaki jest na dzisiaj , a na dzisiaj kora nieodwracalnie zanika . Kotha lepiej ![]() ![]() Coś jeszcze miałam napisać - aha , ad sinupret przygotowań do świąt wcześniejszych - co się da robię wcześniej , bo u nas dużo żarcia idzie a musi byc domowe , bo małż kupnych wielu rzeczy nie toleruje , no i jak się pracuje to i czasu nie za dużo starcza żeby w ostatniej chwili wszystko zrobić . Zwłaszcza że w moim przypdaku kończy się to jak chcę wszystko na raz padnięciem na pysk , czego sobie nie życzę . Sprzątnąć sprzątnę tyle żeby nie było gigantycznego bajzlu tylko umiarkowany i tyle ![]() ![]() ![]() Betty - a nerwicę rozważałaś z wraczką ? Bo też pasuje ![]() Redzia - kojarzę film o podobnej treści, ale to był film radziecki z lat 50 albo 60 i nosił tytuł "Polonez Ogińskiego" a bohater miał na imię Wasylek ![]() ![]() Neska - może za sto lat będą umieli powstrzymać zanik kory mózgowej , ale na razie nie umieją i sie na to nie zanosi żeby szybko umieli , więc musimy przyjmować stan taki jaki jest na dzisiaj , a na dzisiaj kora nieodwracalnie zanika . Kotha lepiej ![]() ![]() Coś jeszcze miałam napisać - aha , ad sinupret przygotowań do świąt wcześniejszych - co się da robię wcześniej , bo u nas dużo żarcia idzie a musi byc domowe , bo małż kupnych wielu rzeczy nie toleruje , no i jak się pracuje to i czasu nie za dużo starcza żeby w ostatniej chwili wszystko zrobić . Zwłaszcza że w moim przypdaku kończy się to jak chcę wszystko na raz padnięciem na pysk , czego sobie nie życzę . Sprzątnąć sprzątnę tyle żeby nie było gigantycznego bajzlu tylko umiarkowany i tyle ![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2014-12-17 o 13:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() mam nadzieję ze Cię bardzo nie wystraszyłam w tym śnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A jak się nie da to przyjść rano, na czczo i powinni przyjąć skoro masz skierowanie Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
BAN stały
|
Machnę znad krupniku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 | ||
Zakorzenienie
|
Znad starego nowego autka
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja robię dziś test karpia Lidlowego - dwóch rodzajów. Kupię mimo wszystko w lokalnych stawach ale że ja lubię karpia to wcinam go cały grudzień i styczeń jak leci. ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- Smacznego, uwielbiam krupniki. A Ty, Ty co robisz na święta ? ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 | ||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ano, drzewiej też tak bywało Cytat:
![]() Zadzwoń najlepiej i spytaj
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#69 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Thnx. 2. Ci się nie dziwię, necik przytłacza - z pół h klikałam w przepisy bo takie boskie fotki żarcia, nie wiadomo co wybrać. Aż sobie w duchu powiedziałam do samej siebie, ufff jak dobrze że nie piekę ![]() ![]() W święta problem wyborów mnie omija, zawsze w stylu czilałt i fristajl na maksa. Natomiast znam ten ból jak szukałam sernika na speszyl okejżyn, męczarnia. Człowiek chciałby wybrać ten the best. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie zwykłe rolety - też takie mam, ale po bracie teża, z oszczędności nei inwestowaliśmy w nowe - są beznadziejne. Tandetne, głośne, no słowem jakbym miała kupować nowe to nigdy bym się na zwykłe nie zdecydowała tylko dzień noc.
Chyba jedyny ich plus to fakt, że są jakieś "gumowe" i maksymalnie kryjące, co latem pozwala na ochronę przed totalnym przegrzaniem mieszkania etc. Ogólnie nie jestem fanem rolet, bardziej podobają mi się żaluzje, więcej możliwości manewrowania światłem. Ale nie wiem jak sie np drewnaine żaluzje sprawdzają na dużych oknach. Do tej pory miałąm, mam drewniane na oknach wąskich, nie pokojowych. |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
|
nom, różnicę w jakości materiałów i wykonania naprawdę widac
A co masz właściwie?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Megankę II ze ściętą dupą (hatchback)
![]() Kalendarz i notes kupię se sama a małżu koszulkę na uro 31go i basta. Bo lista zakupów, kosztów autowych to jak neverending story, ale tak jest zawsze przy używkach, zwłaszcza starych (2003) Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-12-17 o 18:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#76 | |
|
Cytat:
Znam kilku właścicieli Renówek bardzo zadowolonych, z niskiej awaryjności też ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My miewaliśmy ( w rodzinie etc) głównie Francuzy ze względu na taniość i komfort, no ale niestety trwałość jest mniejsza i elektryka lubi siadać. Wymiana zawieszeniowych spraw to nie jest akurat problem. No cóż, pożyjemy zobaczymy, to tylko auta, się psują notorycznie. Volviaczek musi poczekać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 | |
Mother of Cats
|
Znad koty z (chyba już mijającym) krwiomoczem i chłopa z anginą. Dom wariatów
![]() Tru, dziękuję za podtrzymanie na duchu i info ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |||
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Śnieżka właśnie upiekła kruche ciasteczka świąteczne z rozlicznymi pestkami i ziarenkami , zaś tytułem eksperymentu i oszczędności zamiast pistacji dała solone orzeszki do środka , ciekawe jakie to będzie ![]() macham snad kothy ![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Cytat:
![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 2. ![]() Cytat:
![]() To ja nie wiem co i ile tego robicie (wiem tylko o czasochłonnych pierogach, chyba, że one wszystkiemu winne) albowiem mięsa marynują się nocami same, po 10 minutowym obsmażeniu za pomocą człowieka też pieką się same albo w towarzystwie innych potraw więc jeden piekarnik trochi towaru przyjmie ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-12-17 o 20:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#81 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
fajoskie ![]() macham znad krupniku (nie ,jesczze nie mieszkam z gryxem ![]() oraz znad...tadam... nowego autka ![]() ![]()
![]() |
#82 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo beznadziejnie chodzą, zawijają się, zacinają, ogólnie do bani ![]() może jakiś felerny model mi się trafił ale to już drugi raz, więc albo większość est takich albo mam wyjątkowego pecha ![]() Cytat:
![]() Znad powrotu z za*ebistego sushi ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To se strzeliłyśy gwiazdkę ![]() Mazda? Zafira czy Verso? Co sie udało upolowac? Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#84 | |
grozi wypollizowaniem
|
no a jak nie.. tylko wspomne ze szkoły tez pracują, tak apropos wolnego nauczycieli ![]() nie ma lekcji ale to nie znaczy ze szkola jest zamnknieta ![]() i tak jest od dawien dawna,a ta wariatka robi zamet i ☠☠☠☠☠☠☠i tak ze mi słabo. co do pracy nauczyciela (skoro juz weszłąm w temat) to moj TZ mowi ze z chęcia bedzie pracował 8 godzin dziennie, pod warunkiem ze dostanie stanowisko pracy jak normalny pracownik, biurko,krzesło, komp, drukarke...i wtedy po 8 godzinach bedzie mogł sie wypiac na wszystko, a nie ze w szkole go trzymaja i tak po 7 godzin (bo nauczycile ma byc do dyspozycji dyrektora w czasie gdy nie ma lekcji) , wiec wraca o 19 do chaupy i tyra do pólnocy...to jest jakiś obłed serio. ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
zafira i to w dodatku w odpowiednim kolorze ![]() czyli jak to powiedzialam TZu-kolor moze byc kazdy byle z zakresu średnich szarości ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- wienc co z tego wynika to to ze spodziewam sie byc nad morzem w którys weekend ![]() ![]()
![]() |
#85 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do przedszkoli do jednak myślałam, że to całkiem inna specyfika - nigdy nie miałąm styczności. Amsakreska zatem po całości. ![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cytat:
Mooooże se strzelimy jako druuugie? Co do koloru - też zawsze takie chciałąm no i miałam swój grafit. Miał jeden plus - nigdy nei trzeba było go myć. ![]() ![]() ![]() Wielkie wielkie gratsy, domyślam sie jaka to radość. Też chcieliście zdążyć przed wyprawą świąteczną ![]() Ja rok temu jak woziłam rodzinę albo jak Teżyk woził nas laski po klubach nocnych to miałam łzy w oczach, bynajmniej nie ze wzruszenia. Wyc mi się chciało w jakich warunkach podróżujemy. ![]() (tak, wiem, ludzie mają gorzej etc etc) Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-12-17 o 20:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() i dokladnie o to mycie mi chodzi ![]() ![]() srebrnego nie chcialam ![]() ![]() ![]() co do warunkow to ja byłam zawsze mało wybredna, przez lata wozilismy sie z didem maluchami, mielismy 2 i nawet na wczasy sie nim wybraliśmy...dopiero po latach mnie oświeciło czemu gospodyni sie nie poderwała do bramy nas powitac jak zajechalismy ![]() ![]() no ale teraz jestem stara i wybredna, zaparłam sie ze nie chce mazdy 6 bo nie bede pełzac po ziemi zeby do niej wsiąśc ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-12-17 o 21:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Nindżopesz
|
Nom, moje też. US też pracuje
![]() Niestety nic mi na ten temat nie wiadomo. Ad szpitali moja telefonofobia zmusza mnie do osobistego objazdu kilku w poniedziałek ![]() Parab, dzięki za cynk n/t tytułu filmu, zobaczymy czy to to. |
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
grozi wypollizowaniem
|
pozatym z innej beczki to chce mi sie do berlina
![]() ![]() i pytanue mam cyba głownie do ewusi czy kanary na koniec kwietnia to dobry wybór? kurna gdzie sprawdzam to jest zimno w kwietniu (tzn o wode mi chodzi)
#89 |
niecnotliwa dziewica
|
Znad wigilii firmowej i skutków tejże. Które to skutki,przy niemaniu łazienki,są nieco opłakane...
Nowych czterech kółek szczęśliwym posiadaczkom gratuluję ![]()
#90 |
grozi wypollizowaniem
|
tez macie tak ze nigdy nie jast tak zeby wszystko było załatwione i nic na głowie? za zawsze cos wisi na głowie?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:46.