|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXX
Cytat:
Ooo, dzięki. Tego nie znałam zupełnie. Chętnie spróbuję. szczególnie, że cena fajna. |
|
|
|
|
#3332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/diadem-fluid-dlugo...906495473.html z poleconym ekonomicznych wychodzi 23 zł ![]() (sprzedającego polecam, nie miałam żadnych problemów, a podkład był zapakowany b.dobrze).
|
|
#3333 | |||
|
Kociara
|
Cytat:
![]() Cytat:
no wiesz, lepsze to niż TO: Cytat:
![]() edit: przewinęłam do minuty - czy te wszystkie juciuberki nie płacą rachunków za ogrzewanie (wszystko przez świeczki na zimę), że kupuję te poliestrowe pajacyki i w nich śpią? Ja mam w domu tak ciepło, że śpię w... w koszulce czasem Czarodziejka śpi z kolei w poliestrowej pizamce i żeby dojść do łazienki rano zakłada jeszcze grubaśne kapcie -.-
Edytowane przez Ciemna163 Czas edycji: 2014-12-17 o 22:34 |
|||
|
|
|
#3334 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kliknęłam. I zamówiłam ![]() Dzięki! |
|
|
|
|
#3335 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() chyba koza ![]()
|
|
|
|
|
#3336 |
|
Rozeznanie
|
Moda na sexi piżamki małpki / misie / pajacyki skłania mnie do kupna czegoś takiego, ale jedynie po to by zobaczyć minę męża jak wyjdę z łazienki.
Niee, żartuję. Bardzo dużo dziewczyn pokazuje teraz te piżamy. |
|
|
|
#3337 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Ja w pajacyku nie spie (jak w tym sikac?! Ale mam takie slodkie pizamki, skarpetki, majty w pandy i w sumie pare uroczych koszulek i moj chłopak to bardzo lubi ale wydaje mi sie ze to musi pasowac do osoby
Edytowane przez imbaa Czas edycji: 2014-12-17 o 23:13 |
||
|
|
|
#3338 |
|
Raczkowanie
|
https://www.youtube.com/watch?v=UYWaN720oOw
Znacie Anitę? Oglądacie?
|
|
|
|
#3339 |
|
Life is a drink ...
|
ja oglądam Anitę i pierwszy raz ją odpaliłam jak pokazywała swoją biblioteczkę na BabskieTv to nawet nie wiedziałam kiedy mi ta godzina zleciała :O
|
#3340 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dla mnie Nissiax jest inspiracją, w gorsze dni jej wpisy i zdjęcia mnie motywują. Na YT jest mało normalnych wegan. Większość, prezentuje ekstremum i hipisowskie podejście do życia, które zupełnie do mnie nie przemawia. |
|||
|
|
|
#3341 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3342 | ||
|
Kociara
|
Cytat:
nie mam ![]() w ogóle - znalazłam na kompie moje zdjęcia sprzed roku jak miałam jeszcze trądzik i :szok: nie pamiętałam, że było aż tak źle. Póki co , mam to za sobą i modlę się żeby nie wróciło. Cytat:
ja nie zasnęłabym w niczym sztucznym (nie chodzi mi o słodkie wzorki, słodkie wzorki są słodkie ), ani w plastikowej piżamie, ani pościeli |
||
|
|
|
#3343 |
|
Rozeznanie
|
A już myślałam, że nikt tego nie zauważa
![]() Kleczkowska ma manię na tym punkcie. Nie wiem, czy to głupi nawyk, czy chęć zaszpanowanaia paznokciami
|
|
#3344 |
|
Raczkowanie
|
relacja z 18stki Andziaks
sukienke miała extra!!!!!https://www.youtube.com/watch?v=V468EjqIkuk#t=178
|
#3345 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W lutym odwiedzam dermatologa to podpytam. Nie miałaś mnie czym urazić, zwykłe pytanie. Nawet jak paliłam to żółty miałam i tak tylko jeden paznokieć i to cały a nie do polowy i w paseczki. Ale za to mam bardzo szybko rosnące i długie pazurki. Może to od tego, ze od kilku lat w sumie maluje je non stop, bo chodząc bez lakieru po prostu czuję jak bolą mnie paznokcie. Autentycznie. Nie umiem opisać tego dziwacznego uczucia no ale nie dam rady bez lakieru. Nawet w jednej warstwie bezbarwnego tak mam Dzi-wa-dło. Chyba czas na leczenie chociaż gdzie tu mówić o poprawnej polszczyźnie pisząc z telefonu...
|
|
|
|
|
#3346 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja tez tak mam teraz wydaje mi sie ze cera sie pogorszyla bo wyszly mi 3 krostki a wtedy to... nie wiem jak ja zylam z taka masakra na twarzy... tradzik odbiera duzo pewności siebie, mam wrażenie ze odkąd moja skora wyglada inaczej jestem innym człowiekiem Cytat:
Mnie tez bola paznokcie jak nie mam na nich lakieru! Edytowane przez imbaa Czas edycji: 2014-12-18 o 00:14 |
||
|
|
|
#3347 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiedziałabym, że bliżej mu do 52. Tyle, że nie jest różowy (ja jestem żółta u mnie szybko różowe tony wybijają się na pierwszy plan), ale neutralny, beżowy. Mam za to porównanie z Revlonem Colorstay 150 buff dla cery tłustej/mieszanej i z podkładem Bell dla Ladycode (DD cream w odcieniu 01 light beige). Może to w czymś pomoże : Z tym, że oczywiście rękę mam nieco bledszą niż twarz ![]() ---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ---------- Cytat:
|
|
#3348 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
eeeee 35 to moze nie:P ale 25 spokojnie. a wlasnie, dlaczego jest tam Michal Milowicz?
|
|
#3349 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3350 |
|
Raczkowanie
|
Olimpia
|
|
|
|
#3351 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ktoś tu wspominał o diademie, tez go miałam w sumie całkiem niezły. Może mi ktoś wytłumaczyć po co ona wstawia takie zdjęcia? http://instagram.com/p/wuTQ86Cu8z/?modal=trueAni to piękne, ani inspirujące ani śmieszne. Ma brzydkie, zaniedbane stopy, czemu to ma służyć? ![]() Madzikowi brakuje minimalnego poczucia estetyki, minimalnego, tyci tyci. |
|
|
|
|
#3352 | |
|
niepolubiecie
|
Cytat:
nie jestem wege, ale nie jem produktów odzwierzęcych na co dzień + nabiału i większości mięs w ogóle. tez lubię nissiax za jej racjonalne podejście. za to z polskich youtubowych wegan przeraża mnie mayathebee. Pomijając jej wiarę w psudonaukowe teorie (nie zauważyłam niczego szkodliwego) i systemy żywienia dlatego, że sygnuje je ktoś z tytułem lekarza medycyny (ale nie lubię argumentum ad Dukanum ).Ona propaguje jedzenie 10% tluszczu. Przy diecie 2,5k kcal (tyle je Maja). Z ''może być i 5%'' zwyczajnie się ośmiesza. To w dłuższym okresie zabójstwo dla kobiecego układu hormonalnego. I mówią o tym także środowiska naukowe uznające dobrze ustawiony weganizm za bardzo zdrową dietę. Wystarczy więcej awokado, kokosów, siemienia etc. A mówienie, że to nieprawda, bo jej po roku nic nie jest to już w ogóle mój znajomy od 40 lat prawie w ogóle nie je warzyw i owoców, a nie choruje, nie miewa nawet kataru - ten sam poziom argumentacji. Raw till 4 80 10 10 tak cudownie wpływa na hormony... Jest jeszcze Sylwia z kierunku zdrowie, która w XXI w. czyta Tombaka, nie je nic 10 dni i mówi,że to oczyszczanie, które wcale nie osłabia... faktycznie kierunek zdrowie. ale probsy za przepisy
Edytowane przez roseplum Czas edycji: 2014-12-18 o 07:11 |
|
|
|
|
#3353 |
|
Rozeznanie
|
Dopiero teraz zauważyłam że TheCostaChic wróciła po długiej przerwie, lubiłam ją i mam nadzieję, że teraz wrzuci kilka ciekawych filmików
![]() Wczoraj na instagr. lub FB widziałam, że edytuje nowy filmik...
|
#3354 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie jest ciepło, mój facet śpi w samych bokserkach a ja i tak w piżamie z długim rękawem i skarpetkach także to kwestia indywidualna choć moda na pajacyki wśród dorosłych kobiet mnie przeraża :/ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#3355 | |
|
Life is a drink ...
|
Cytat:
|
|
#3356 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam pajacyk polarowy, nazywany przeze mnie śpiochem. Uwielbiam go, do spania trochę za ciepło, ale do chodzenia pod domu idealny
<3
|
|
|
|
#3357 |
|
Rozeznanie
|
nic ciekawego nie ma na yt dzisiaj same świąteczne
|
|
|
|
#3358 |
|
Zakorzenienie
|
Relacja z 18stki (nie wiem kim jest ta dziewczyna) też taka hamerykańska,jak sweet 16 na mtv. Księżniczkowo i przy ostrej muzie. Boże,jestem stara.
|
#3360 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Naprawdę ciężko czy ironizujesz? Ja zużywam już drugie opakowanie. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:02.

Wraz z pudrem ryżowym Paese trzyma się ponad 9 godzin 

Czarodziejka śpi z kolei w poliestrowej pizamce i żeby dojść do łazienki rano zakłada jeszcze grubaśne kapcie -.-

teraz wydaje mi sie ze cera sie pogorszyla bo wyszly mi 3 krostki a wtedy to... nie wiem jak ja zylam z taka masakra na twarzy... tradzik odbiera duzo pewności siebie, mam wrażenie ze odkąd moja skora wyglada inaczej jestem innym człowiekiem
Z tym, że oczywiście rękę mam nieco bledszą niż twarz