|
|
#121 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Fanatycy ideologiczni i religijni
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#122 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Co z tego, że weszli do szkół i polityki? Skrzywdzą Ciebie i Twoje dziecko? a co jak Twój syn pewnego dnia powie, że kocha Andrzeja? Dasz mu szczepionkę przeciwko homo? Matko bosko po co wchodziłam na ten wątek. |
|
|
|
|
|
#123 |
|
Konto usunięte
|
Znam przypadek gdzie kobieta swoje dziecko chciała wysłać do egzorcysty, bo uznała, że opętały je demony, gdy poznała prawdę ;-). Gdy dziecko jej nie zgodziło się na egzorcystę, to zaczęła je przekonywać do hipnozy, ale na to też się nie zgodziło.
|
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
no popatrz stali się zniewieściali bo co zaczęli dbać o siebie?
bo rurki zakładają? tylko gdzie Ty widzisz tych facetów w rurkach? bo ja w rurkach ich nie widuję, a bywam często między ludźmi a i w klubach i jakoś rurek u nikogo nie widzę. bo jak dla Ciebie rurki to slim fity to i ja chyba jestem pedałem bo wolę slim fity niż za szerokie spodnie, a i kumple z którymi trenuję cross fit to chyba też same pedały bo prawie każdy chodzi w dopasowanych ciuchach i są zadbani. właśnie takie podejście mnie przeraża bo jak gość o siebie nie dba to płacze, a jak zaczyna dbać to nagle znowu płacze bo pewnie pedał itd uważaj bo może i Ciebie ktoś weźmie za lesbijkę albo kogoś gorszego bo chodzisz w niewłaściwych ciuchach czy też nosisz niewłaściwą fryzurę. niby XXI a stereotypy dalej siedzą w ludziach. |
|
|
|
|
#125 |
|
Konto usunięte
|
Ja uważam, że stereotypy nie są złe, o ile po 1 nie są idiotyczne/bezsensowne/nieracjonalne i po 2 bierze się je pod uwagę jako jeden z czynników, zanim kogoś się lepiej pozna, a nie jako główny czynnik. No a poza tym się zgadzam, dla niektórych wystarczy, że facet dba o siebie, to od razu pedał. Znam dwie osoby co się śmieją z facetów, jak używają kremów, nawet nie pomyślą, że po prostu o siebie dbają, albo o zdrowie np. ochrona UV czy może mają atopowe zapalenie.
Edytowane przez 201605161006 Czas edycji: 2014-12-17 o 21:15 |
|
|
|
|
#126 |
|
Konto usunięte
|
boże mój tata namiętnie używa kremów nawilżających a bliżej mu do typowego janusza niż do geja.
|
|
|
|
|
#127 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#128 |
|
Biała Dama
|
M ój facet używa balsamu do ciała po każdej kąpieli, no gej zboczony jeden
|
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
IMO ten wątek schodzi na dziwne tory.
Każdy ma prawo zadawać się z takimi ludźmi, z jakimi ma ochotę. Jeśli ktoś ma ochotę zadawać się z np. ludźmi w jego odczuciu ładnymi i poprawnymi politycznie w obyciu, to niech tak robi. Nie bądźmy hipokrytami - jeśli komuś nie podobają się rurki na męskich nogach, to taka osoba wcale nie musi okazywać publicznie pogardy facetom w rurkach, by jednak de facto preferować towarzystwo tych w mniej obcisłych spodniach. Mamy wybór - jesteśmy wolnymi ludźmi w otoczeniu innych wolnych ludzi, więc korzystamy z tego - to normalne. Nienormalne jest naruszanie cudzej wolności przez np. agresję, przy czym dla mnie samo wyjaśnienie, jakie się ma preferencje, czy ogólnie przyznanie się do tego, że się szufladkuje ludzi, agresją nie jest. Agresją jest natomiast próba wymuszenia na innych własnego sposobu myślenia itp. |
|
|
|
|
#130 |
|
Konto usunięte
|
No tak, nikt nie zabrania nie lubić kogoś za orientację, po prostu wyraża się pogląd, że jest to bezsensowne kryterium oceny danej osoby.
|
|
|
|
|
#131 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#132 |
|
Konto usunięte
|
Boże, niech sobie każdy lubi albo nie lubi kogo chce... co Wam do tego?
Jak ktoś jest homofobem i wybiera znajomych przez pryzmat orientacji - być może straci szansę na przyjaźń z fajnym człowiekiem. Jego ewentualna strata. Jak nie lubię czarnych facetów z afro to mam się na siłę z nimi zaprzyjaźniać, bo nielubienie kogoś za coś tam jest kretyńskie? No jest, ale skoro mi z tym dobrze i nie krzyczę, że czarni z afro nie mają prawa do życia, to gdzie Wy widzicie problem? P.S. To tylko przykład. Do czarnych z afro nic nie mam
|
|
|
|
|
#133 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Do nas przestali przychodzić, jak im otworzył ksiądz w sutannie
Edytowane przez 201708160922 Czas edycji: 2014-12-18 o 10:03 |
||
|
|
|
|
#134 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#135 | ||
|
Buc
|
Cytat:
![]() dla mnie twoje przekonania są obrzydliwe i pisanie, że gej jest gorszym człowiekiem, jest czymś po prostu nie pojętym, jak można mieć tak <xxx> w głowie jak ty. Cytat:
Edytowane przez alkaxy Czas edycji: 2014-12-18 o 18:50 Powód: wulgaryzm |
||
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#136 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jeszcze zrozumiałbym interwencję państwa jakby rodzice uznali, że matematyka nie jest ważnym przedmiotem i nie posyłali na nią dziecko. Mam nadzieję, że Polska przed tym się wybroni. Totalitarny PRL nie ingerował tak głęboko w rodzinę tak jak demokratyczna RFN. |
|
|
|
|
|
#137 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
O tu:
Cytat:
|
|
|
#139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#140 |
|
Konto usunięte
|
Napisała, ktoś to wyżej zacytował. Zresztą nawet jeśli nie, niektórych rzeczy nie trzeba mówić wprost. Skoro twierdz, że nie lubi homo, że się boi że jej brat jest itd. to widać już po takich wypowiedziach, że traktuje homoseksualistów jak ludzi gorszej kategorii.
|
|
|
|
|
#141 | |
|
Buc
|
Cytat:
|
|
|
#142 |
|
BAN stały
|
Sama się ośmieszasz. Podałem konkretny fakt, że homoterror w Niemczech kara rodziców za odwagę cywilną i obronę swoich przekonań. Mam nadzieję, że w Polsce prędzej wybuchnie coś w rodzaju powstania wandejskiego niż będzie się karało rodziców za obronę swoich poglądów na temat wychowania ich dzieci
|
|
|
|
|
#143 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Znowu uprawiasz zonglerke. Najpierw pytasz, gdzie napisala o "gorszym geju", jak się okazało, ze faktycznie tak bylo, nagle zmieniasz temat i zaczynasz sie burzyć o Niemców i ich homoterror.
|
|
|
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
Imperialisto pewnie u nas też jak dzieciaka nie puszczę na WDŻ to znaczy że walczę z homoterrorem?
to że nie puszczają może mieć zupełnie inne znaczenie niż walkę z homoterrorem, bo może po prostu tak jak i u nas twierdzą że takie zajęcia są grzeszne i twierdzą że należy ich zakazać, tak jak należy rozdzielić osiołki czy słonie bo kopulują na oczach dzieci. |
|
|
|
|
#145 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
u nas też niektórzy twierdzą że lepiej taką wiedzę przekażą i potem zdziwienie że jak to tak zaszłam w ciążę przecież się potem umyłam...
albo nie patrz synku na to co robią te dwa osiołki bo to grzech! no i piszesz o hitlerowskich niemcach, a u nas też "katoterror" próbuje nam wydawać odgórne polecenia co mamy robić, jak się zachowywać itd dlatego też należy z tym walczyć i wywalić religię ze szkół. |
|
|
|
|
#147 | |
|
Buc
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#148 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
I proszę odnieś się do tego co dzieje się w Niemczech czy Skandynawii jeśli chodzi o indoktrynowanie w szkołach. Twoim zdaniem to jest normalne, że kara się rodziców, którym nie odpowiadają wspomniane zajęcia? Bez nawiązań o Polsce, tylko krótkie: tak/nie. |
||
|
|
|
|
#149 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#150 | |
|
keep calm and contour on
|
Cytat:
![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:16.