|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: 20+
Cytat:
... zabiłas mnie - audi TT ![]() NAVI gorąco pozdrowienia dla mamy! ja w przyszłym tygoniu testuję furę szefa, Mercedesa ML. bo sobie kupil niedawno i wie jaka ze mnie automaniaczka ![]() zazdroszcze mamy! moja ...ee lepiej nie pisać, po co humor psuć aaa jaki kolor ? auta się rozumie !
|
|
|
#3002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
srebrne jest ![]() Mercedes ML.. tez ładnie jak docisniesz to pojedziesz ze 250 ![]() mamy to nie zazdrosc, co najwyzej mamie
|
|
|
|
|
#3003 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dobrze to ujęłaś. a jak pocisnę przez miasto to najwyżej 50km/h i zimny łokieć aby wszyscy mnie widzieli - taki big lansik ależ oszaleję z radości. srebrna hmm .. kolegą ma cabrio czarną też śliczna i czerwoną skórę ma. edit: rany jurek, jest tu ktoś oprócz NAS ?
Edytowane przez ka.si Czas edycji: 2007-08-05 o 23:31 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#3004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba wszystkie juz chrapią ![]() mmm czerwona skora... super ![]() mama tez miala miec czarny, ,ale poprzednie autko bylo czarne, wiec tak dla odmiany ![]() jutro wolne??
|
|
|
|
|
#3005 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3006 |
|
Zakorzenienie
|
wolne ma i na 7:30 na basen no nie moge
![]() wyspij sie kobieto szalona!!!!!!!!! |
|
|
|
#3007 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
eee tam, jakoś bym nie mogła ![]() nic kochana lece spać. życzę spokojnej nocy ! odezwę się po basenie ~~ ~~ ~~ ~~ pa pa paa~!
|
|
|
#3008 | ||
|
Zakorzenienie
|
hejka
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3009 |
|
Zakorzenienie
|
No prosze, takie z Was automaniaczki a na wizażowej AutoManii wogóle was nie widuję
![]() No i znooowu poniedziałek
|
#3010 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Chciałam sie pożegnać i zyczyc miłego tygodnia. My zaraz wyjeżdżamy ![]() Buziaki
|
#3011 |
|
Zakorzenienie
|
A my życzymy miłego wyjazdu
. //i ja tak po cichu strrasznie zazdroszczę
|
#3012 |
|
Raczkowanie
|
czesc Kochane
![]() tragedia isc do pracy po TAKIM urlopie ![]() wogóle nie jestem w temacie tyle żeście naspamowały ![]() ale widziałam zdjecia z wakacji Marzenki i musze powiedziec ze są BOSKIE!!!!! Kasi ściełaś włoski? jak coś palnę to sie nie złośccie na mnie bo ja jeszcze płyne po jeziorach ![]() Kurcze maniaczki aut widze na forum no no ja może bede startować w KJSach jako pilot ale to sie zobaczy jeszcze :Pciesze się że was widze znowu
|
#3013 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() no i foty z wyjazdu mam nadzieję że będą
|
|
|
#3014 |
|
Raczkowanie
|
Fotki będą jak najbardziej
tylko wiszą jeszcze u mojego podrzutka w aparacie bo kabel zgubił Kama udanego urlopu
|
#3015 |
|
Zakorzenienie
|
sweet co tak wisisz?
|
|
#3016 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i co, jeszcze nie wrocilas z tego basenu?? ![]() no, z tego to akurat sie ciesze ale bylo strasznie dziwnie, bo ta szybka taka niziutka, nie moglam sie przyzwyczaic ![]() ale potem juz spoko Cytat:
![]() Ines ale piekne zdjecia na gronie.. w szczegolnosci w jednym sie zakochalam, slicznosci Ty kama udanego wypadu, na pewno bedzie super romantycznie jak to w Pari ![]() Cytat:
![]() Ecstasy dawaj foty jak najszybciej!! jak temu Twojemu ukochanemu kota pogonie to zaraz sie kabel znajdzie ![]() juz nie wisi ![]() moze pracuje
|
|||
|
|
|
#3017 |
|
Zakorzenienie
|
ooo ka.si sie doczołgała z basenu
|
|
|
|
#3018 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja wróciłam z basenu i jestem pełna energii !!!! ~~ ~~ ~~ ~~ lllaaa lalaalala lllaaaa alalalalalala lalalala lllaaaa ...... śniadanie ..
|
|
|
#3019 |
|
Wtajemniczenie
|
biegłam w stronę słońca ! hehehehe,a tak powaznie, to pływalam 45minut. zawsze wracam autem z basenu, a dziś przyszło mi iść z buta czułam się płynąco w drodze powrotnej ....
|
|
#3020 |
|
Wtajemniczenie
|
Ines czemu nie mogę wejść w twój opis "zapraszamy automaniaczki"
czy ja o czymś nie wiem
|
|
#3021 |
|
Zakorzenienie
|
matko ka.si Ty to masz zaciecie kobieto
![]() choc moze jak bym sie przeplynela to tez by mi sie lepiej zrobilo... jakie plany na wolny dzien?
|
|
|
|
#3022 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jakie plany ? - niech pomyśle ... teraz jem śniadania, po nim udam się na spacer z psami! później ide do ginekologa ale tylko po receptę, oby mnie nie badał, póxniej dokończę sprzątanie remontowanego pokoju. zajmę się obiadem dla TŻta. zrobię sobię kawkę i zjem razowe ciasteczka. pobyczę się trochę, a po 17 będzie tż i coś jeszcze się wymyśli ![]() pewnie i tak większość ulegnie zmianie. ![]() a zacięcie mam, jak już się tak zbiorę w sobie to ... huhuu , nie poddam się tak łatwo!
|
|
|
#3023 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Navi Audi TT Ja też chcę![]() Kasia Ty to taka ładna jesteś, taka promienna, że jak patrzę na Twoje zdjęcie to aż się uśmiecham. A ja powróciłam na dietkę. Tydzień bez węgli rozpoczęty. Koniec tego dobrego, bo pewnie z 5 kg już utyłam
|
#3024 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i usmiechac sie duzo prosze! 5 minut mocnego smiechu i juz miesnie brzucha pracuja. sniadanie skonczone
|
|
|
#3025 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak remont sie udal??? jakies foteczki? ![]() Cytat:
ale co sobie pojezdze to moje ![]() no, to powodzenia Aneczko, obys wytrwała w dązeniu celu edit to prawda, ja tez jak patrze na ka.si to mam przyplyw energii od razu wprawdzie tylko chwilowy, ale za to bardzo fajny
|
||
|
|
|
#3026 |
|
Zakorzenienie
|
ja dziś mam sporty dzionek, siłownia po pracy (tzn silownią tego nazywać nie powinni, ale coś tam poćwiczę) a wieczorem basen
|
|
#3027 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jee no nie róbcie ze mnie kaszpirowskiego. za niedługo na wizażu będzie moja fota i oczy i - jak chcesz mieć dobry humor to patrz jej głęboko w oczy
|
|
|
#3028 |
|
Zakorzenienie
|
oooo dobre ka.si
![]() to glownie ten Twoj usmiech tak energii dodaje ![]() ja tez smigam na pakernie zaraz po pracy
|
|
|
|
#3029 |
|
Wtajemniczenie
|
i już zmiana planów, teraz zapodam sobie kawe, bo odczuwam lekkie rozleniwienie po basenie, biora mnie śpiochy! więc ratuj sie kto może KAWA.
milo słyszeć , że ludzie pozytywnie reagują na mój uśmiech !
|
|
#3030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a u mnie to taka siłka przy fitnes klubie więc cienizna nic tam nie ma, ale przynajmniej trochę pośmigam na jakiś orbitrekach
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.

dla poczatkujacego na dobra sprawe kierowcy zapanowac nad ta maszyna to nielada wyzwanie. ale bylo zarabiscie