Dobry Fryzjer - Kraków - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Pokaż wyniki sondy: Jaka fryzurka do kwadratowej twarzyczki????
włosy kręcone 68 23,61%
włosy proste 55 19,10%
grzywka prosta 24 8,33%
grzywka na skos 141 48,96%
Głosujący: 288. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-08-05, 17:36   #931
porto00
Przyczajenie

Dot.: dobry fryzjer w Krakowie

SOHO HAIR CLUB TO BYL SALON W KRAKOWIE ALE OD MOMENTU JAK WLASCICIELKA BEATA PACURA PRZECHODZI KLIMAKTERIUM WSZYSCY NAJLEPSI STYLISCI ODCHODZA
NAJPIERW STRZYZENIA U DAWIDA KAPITALNIE CHLOPAK MIAL TAKA REKE ZE KOLEZANKI PIALY Z ZACHWYTU,ODSZEDL.........
WIDOCZNIE ZA MALO PLACILI ZA TAKI TALENT

POZNIEJ DALAM SIE NAMOWIC DO BASI NAPRAWDE BABKA Z GENIALNYMI Z WIZJAMI I JESZCZE LEPSZYMI REALIZACJAMI NA GLOWIE CIESZYLAM SIE ROK AZ TU KOLEJNY TALENT ZNIKNAL Z SOHO I PO SALONIE
NAPEWNO SIE TAM NIE ZJAWIE PONIEWAZ WIDZIALAM JAK STRZYGLI POZOSTALI

ZATEM W KRAKOWIE BEDE SZUKAC DO SKUTKU BASI LUB DAWIDA
porto00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-05, 17:50   #932
gaga
Zakorzenienie

GG do gaga

porto00...chyba przesadzilas??
czytasz czasem regulamin wizazu???
to zajrzyj tam...
Stary 2007-08-06, 06:06   #933
porto00
Przyczajenie

prawda jest prawda
porto00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-06, 07:34   #934
edi75
Raczkowanie

GG do edi75

Cytat:
Napisane przez porto00 Pokaż wiadomość
SOHO HAIR CLUB TO BYL SALON W KRAKOWIE ALE OD MOMENTU JAK WLASCICIELKA BEATA PACURA PRZECHODZI KLIMAKTERIUM WSZYSCY NAJLEPSI STYLISCI ODCHODZA
NAJPIERW STRZYZENIA U DAWIDA KAPITALNIE CHLOPAK MIAL TAKA REKE ZE KOLEZANKI PIALY Z ZACHWYTU,ODSZEDL.........
WIDOCZNIE ZA MALO PLACILI ZA TAKI TALENT

POZNIEJ DALAM SIE NAMOWIC DO BASI NAPRAWDE BABKA Z GENIALNYMI Z WIZJAMI I JESZCZE LEPSZYMI REALIZACJAMI NA GLOWIE CIESZYLAM SIE ROK AZ TU KOLEJNY TALENT ZNIKNAL Z SOHO I PO SALONIE
NAPEWNO SIE TAM NIE ZJAWIE PONIEWAZ WIDZIALAM JAK STRZYGLI POZOSTALI

ZATEM W KRAKOWIE BEDE SZUKAC DO SKUTKU BASI LUB DAWIDA
Dawid pracuje teraz w Stylowni tam gdzie Klaudiusz...czyli dwóch świetnych fryzjerów w jednym miejscu
edi75 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-06, 08:26   #935
madzi@
Przyczajenie

Śmiało mogę polecić ten salon. Z tego co wiem to strzyżenie z modelowaniem kosztuje 55 PLN, natomiast faktycznie czasami ciężko o termin. Świetny klimat. Polecam!
madzi@ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-06, 08:31   #936
madzi@
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Sławka2 Pokaż wiadomość
A ja sie w najbliższym czasie wybieram do studio Effect na Kapelance Gdzieś w tym wątku ktoś wspominał, że był zadowolony co mu z włosami zrobili
Ale jakby sie jeszcze jakaś osoba znalazła co była i by swoją opinię wyraziła to byłabym niezmiernie wdzięczna
Śmiało mogę polecić ten salon. Z tego co wiem to strzyżenie z modelowaniem kosztuje 55 PLN, natomiast faktycznie czasami ciężko o termin. Świetny klimat. Polecam!
madzi@ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-06, 08:45   #937
kingur
Raczkowanie

Dziewczyny a moglybyscie mi powiedziec(bo szukalam ale wymieklam...)cz y to studio Malgorzata na Kurdwanowie dalej istnieje???Faktycznie warto tam pojsc?A jesli tak to do kogo oprocz wlascicielki?
kingur jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-08-06, 08:55   #938
Sławka2
Wtajemniczenie

GG do Sławka2

Cytat:
Napisane przez that_is_all_me Pokaż wiadomość
Znajdzie sie jakaś osoba
dzisiaj się tam wybieram...
teoretycznie byłam umówiona na 12, ale cośtam się u nich poprzesuwało... no i przenieśli mnie na 14
hmm... najpierw jakaś Pani zaproponowała mi herbatę/kawę- myślała, że może wcześniej niż o 14 mnie przyjmą, ale jako że pomieszkuję na Rozdrożu (b.blisko)- stwierdziłam, że wrócę za czas jakiś

hmm
no i zastanawia mnie jeszcze cena
teoretycznie na ich stronce jest napisane "strzyżenie z modelowaniem" dla włosów długich- 55,-
nu ale popatrzyłam na ich cennik w zakładzie, a tam- samo strzyżenie 55,-
a modelowanie 45,-
hmmm

i co jeszcze- fryzurkę mam wybraną
tzn. głównie chodzi mi o grzywkę+ podcięcie końcówek, ew. wycieniowanie włosów
zobaczymy jak się do mej wizji ustosunkuje P. Edyta (?)
kurcze nie pamiętam jak się nazywa...tzn. nie jestem pewna czy dobrze pamiętam

=modelowania w zasadzie nie chcę.
mam nadzieję, że zamknę się w tych 55zł
uhh
Hm... No to czekam na wrażenia po strzyżeniu i w sumie to ile oni biorą Troche musze przyznać sie zastanawiam teraz więc może zgłębię ten wątek albo pójde gdzie mnie nogi poniosą

Jagódka Zosia urodziła się 23.09.2010
Ma 3 latka i 8 miesięcy i 21 dni
Sławka2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-06, 16:12   #939
shacka
Raczkowanie

GG do shacka

Ponawiam prosbe Ktora z Pań na Galla polecacie do balejazu i do sciecia? Prosze o odpowiedz, zalezy mi na tym...i jak mniej wiecej z cenami za balejaz?
shacka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-06, 16:44   #940
Maripossa
Zakorzenienie

Dołączam się do pytania Shack'i... tez sie wybieram na Galla zrobic balejaz maja naprawde przystepne ceny, bo za balejaz przy wlosach dlugich (bo ja mam takie za ramiona, to stwierdzili ze to juz dlugie sa) ok.90-100zl!! u mnie w mniejszej miejscowosci wolaja 120zl - taka fryzjerka do ktorej zawsze chodzilam, bo naprawde super scina
A najlepsze bylo dzis jak zadzwonilam na Czarnowiejska zapytac o ceny to mnie z nog zwalily! 140-150zl farbowanie a ok.200zl balejaz dwu kolorowy ja nie jestem osoba ktora lekka reka wyda ile trzeba za ladna fryzure

Tak wiec czekam caly czas na info odnosnie fryzjerek na Galla!! - a raczej tej ktora dobrze robi balejaz
Maripossa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-06, 17:13   #941
shacka
Raczkowanie

GG do shacka

Mari widze, ze i Ciebie Wizażanki skusily do skorzystania uslug z zakladu na Galla Ciesze sie, nie jestem sama Uuuu cena dobra, myslalam, ze ze 150 zl bedzie trzeba dac Czym taniej tym lepiej, byle by efekty byly zadowalajace. Zalezy mi na naprawde ladnym balejazu a nie jakis pasemkach grubych Wizazanki, ktora z Pan Na Galla do balejazu ?

A Mari, a Ty sie juz zapisalas czy jeszcze nie?

A i jeszcze jedno, na jakich kosmetykach pracuja te Panie i czy np wykonywany przez nich balejaz jest robiony tak za przeproszeniem na wiecie co czy dopieszczaja klientki do samego konca i poswiecaja ich wlosom troche czasu ?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-08-06, 20:08   #942
PAULINA CHMIEST
Raczkowanie

GG do PAULINA CHMIEST

.

Edytowane przez agabil1
Czas edycji: 2007-08-07 o 09:05 Powód: usunięte przez moderatora-reklama na forum jest płatna!
PAULINA CHMIEST jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-06, 22:46   #943
Kattis79
Przyczajenie

Question Czy ktos wie co sie stalo z salonem Laura z ul. Florianskiej w Krakowie??

Moze ktos z was wie czy salon Laura ktory znajdowal sie na ul. Florianskiej 6 w Krakowie jeszcze istnieje w jakiejs formie?
Obecnie znajduje sie tam inny salon fryzjerski i nikt tam nie wiedzial co sie stalo z tym poprzednim.
Prosze was jezeli ktos z was wie o namiary tego salonu!
Kattis79 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-07, 06:40   #944
Tygrynio
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez shacka Pokaż wiadomość
Mari widze, ze i Ciebie Wizażanki skusily do skorzystania uslug z zakladu na Galla Ciesze sie, nie jestem sama Uuuu cena dobra, myslalam, ze ze 150 zl bedzie trzeba dac Czym taniej tym lepiej, byle by efekty byly zadowalajace. Zalezy mi na naprawde ladnym balejazu a nie jakis pasemkach grubych Wizazanki, ktora z Pan Na Galla do balejazu ?
Mnie robiła balejaż p.Ewa. Zresztą ostatnio chodzę tylko do niej.

Cytat:
Napisane przez shacka Pokaż wiadomość
A i jeszcze jedno, na jakich kosmetykach pracuja te Panie i czy np wykonywany przez nich balejaz jest robiony tak za przeproszeniem na wiecie co czy dopieszczaja klientki do samego konca i poswiecaja ich wlosom troche czasu ?
W salonie pracują na Kenue.
Pani Ewa była koło mnie w trakcie nakładania, trzymania i nawet zmywania farby. Czułam się wystarczająco dopieszczona

Są tylko dwa sposoby przejścia przez życie.
Jeden, jakby nic nie było cudem, i drugi, jakby wszystko było cudem.
A.Einstein
Tygrynio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-07, 13:18   #945
Maripossa
Zakorzenienie

Tygrynio: Powiedz w takim razie: czy bylas w pelni usatysfakcjonowana tym balejazem? naprawde chce miec dobrze zrobiony, bo to ebdzie moj pierwszy raz i nie chce sie zrazic...
Te kosmetyki to chyba firmy KEUNE a nie Kenue?? tak poza tym, czy one sa dobre?
Przepraszam, ze tak magluje, ale chce trafic w dobre rece

Shacka: jeszcze sie nie zapisywalamnie wiem kiedy to zrobie...ciagle mam jeszcze stracha

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-08-07, 14:09   #946
shacka
Raczkowanie

GG do shacka

Mari tez mam stracha, ja zadzownie tam dzis lub najpozniej jutro bo pasowaloby mi sie tam przejsc za tydzien w piatek Dalej nie jestem pewna do ktorej z Pan sie zapisac (w razie np gdyby wszystkie wtedy wolne byly) , ale zobaczymy jeszcze

Tygr dziekuje Rozumiem, ze jestes z balejazu PAni Ewy zadowolona ?
Stary 2007-08-07, 14:39   #947
Agoosia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Agoosia

Cytat:
Napisane przez Maripossa Pokaż wiadomość
Tygrynio: Powiedz w takim razie: czy bylas w pelni usatysfakcjonowana tym balejazem? naprawde chce miec dobrze zrobiony, bo to ebdzie moj pierwszy raz i nie chce sie zrazic...
Te kosmetyki to chyba firmy KEUNE a nie Kenue?? tak poza tym, czy one sa dobre?
Przepraszam, ze tak magluje, ale chce trafic w dobre rece
tak, KEUNE

Polecam salonik, ja często widziałam jak wygląda farbowanie, każdej klientce poświęca się tyle czasu ile potrzebują włosy (czasem kosztem przeciągnięcia kolejki) i z tego co widziałam, p. Ewa nad każdym farbowaniem czuwa więc moim zdaniem nie musicie mieć obaw
Agoosia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-07, 17:41   #948
shacka
Raczkowanie

GG do shacka

To w takim razie zadzwonie jutro na Galla i mam nadzieje, ze Pani Ewa, lub ktoras z pozostalych Pan bedzie miala dla mnie czas w piatek za tydzien Moze naprawia mi jakso grzywke i podetna ciut wlosy...Najbardziej jednak zalezy mi na laaadnym balejazu zwlaszcza ze szykuje sie wyjazd w nastepna niedziele z ukochanym (rok razem ) i dlatego tez niem oga mi spaprac wlosow !
Stary 2007-08-07, 18:12   #949
Maripossa
Zakorzenienie

Agoosia: wieelkie dzieki za odpowiedz! co mialas na mysli mowiac CZUWA? zabrzmialo to tak, jakby to nie ona farbowala wloski a tylko sie temu przygladala

Ja zadzwonie tam w przyszlym tygodniu i sie umowie na jakis termin tak wiec Shacka jakbys byla tam wczesniej ode mnie to daj znac i podziel sie wrazeniami tutaj na forum!

pozdrawiam
Stary 2007-08-07, 18:17   #950
shacka
Raczkowanie

GG do shacka

Mari dam znac, mi bardzo zalezy na 'odpicowaniu' moich wlosow do przyszlego piatku, gora soboty Jesli tam nie bedzie terminu, to trudno pojde juz gdziekolwiek. Myslalam o Illusion na Dietla albo o tym calym Klaudiuszu, ale za drooooogo, chwilowo mam wazniejsze wydatki
Stary 2007-08-07, 18:29   #951
Tygrynio
Raczkowanie

Cytat:
Agoosia: wieelkie dzieki za odpowiedz! co mialas na mysli mowiac CZUWA? zabrzmialo to tak, jakby to nie ona farbowala wloski a tylko sie temu przygladala

Ja zadzwonie tam w przyszlym tygodniu i sie umowie na jakis termin tak wiec Shacka jakbys byla tam wczesniej ode mnie to daj znac i podziel sie wrazeniami tutaj na forum!

pozdrawiam

Co do firmy to oczywiście literówka
A jeśli chodzi o CZUWANIE to na Galla rzeczywiście tak jest, że p. Ewa czuwa nad wszystkim.
Mnie nakładała farbę p. Ewa, pomagało jej dwoje praktykantów, a na wszystko patrzyła nawet p.Agnieszka Jak widać - cały sztab ludzi pilnował koloru na mojej głowie. Co sprawiło, że efekt był dla mnie taki jak miał być.
Za dwa tygodnie idę na odświeżenie koloru.

Są tylko dwa sposoby przejścia przez życie.
Jeden, jakby nic nie było cudem, i drugi, jakby wszystko było cudem.
A.Einstein
Tygrynio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-07, 19:34   #952
Agoosia
Zakorzenienie

Cytat:

pozdrawiam
Chodziło mi o to, że nawet jak farbuje kto inny, to p. Ewa zawsze obserwuje, co się dzieje z kolorem jeśli są jakieś wątpliwości to zawsze chętnie doradza.
Stary 2007-08-07, 19:36   #953
usiak
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ossirisa Pokaż wiadomość
Podpinam się do pytania
Miałam kiedyś robione włosy brzytwą i poprostu rewelka!!W życiu mi się lepiej nie układały

BTW wie ktoś może o zakładzie fryzjerskim na Wrocławskiej?Mają teraz promocje.
Nie wiem czy Wasze zapytania aktualne, ale brzytwą obcinano mi dwa razy włosy w salonie Roman na Brackiej - była to młoda blondynka, zdaje się pani Ania. Ponoć, żeby uzyskać efekt trzeba mieć zdrowe włosy.

Mam pytanie dotyczące salonu Illusion:czy możecie podać numer telefonu? Nie mogę go w necie znaleźć.

Pozdrawiam!

Edytowane przez usiak
Czas edycji: 2007-08-07 o 19:57 Powód: pomyłka w tekście wiadomości
usiak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-08-08, 08:18   #954
Maripossa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agoosia Pokaż wiadomość
Chodziło mi o to, że nawet jak farbuje kto inny, to p. Ewa zawsze obserwuje, co się dzieje z kolorem jeśli są jakieś wątpliwości to zawsze chętnie doradza.
Rany Boskie! przeciez po to sie do niej zapisuje zeby ONA mi to zrobila nie KTOS INNY czy jakas praktykantka!! nie wiem, ale dla mnie to zrozumiale, ze zapisuje sie do konkretnej Pani i ona mi robi wszystko od poczatku do konca
W takim wypadku albo zazycze sobie dzwoniac tam zeby ta Pani mi wszystko robila, albo sie wogole tam nie zapisze...
Stary 2007-08-08, 08:30   #955
Agoosia
Zakorzenienie

Jeśli zapisujesz siędo p. Ewy, to ona wszystko robi, jeśli farbowanie wykonuje kto inny, to czasem pyta o coś p. Ewę, a ona wyjaśnia/doradza, mam nadzieję, że się rozumiemy
Nie bój się nic, jeszcze nei widziałam nikogo niezadowolonego a i efekty na różnych głowach widziałam
Stary 2007-08-08, 15:25   #956
shacka
Raczkowanie

GG do shacka

Zapisalam sie na Galla na przyszly czw. na 16 do Pani Ewy na balejaz Zdam relacje po
Stary 2007-08-09, 22:25   #957
julia816
Raczkowanie

czesc dziewczyny, pierwszy raz sie wypowiadam na tym forum. A wiec byłam u klaudiusza, byłam w Studiu Małgorzaty i kilk lat chodziłam do maniewszkiego, jescze jak pracował w Bielsku. Kiedy miałam super włsoy, gęste, samoukładające sie, ale starość nie radosc hihi. Klaudiusz drogi, fryzura ujdzie, ale byłam w marcu, zmarzłam niemilosiernie, a miałam farbowane włosy, czekałam na swoja kolej godzine. Zapłaciłam 240 zł,a efekt taki, ze kolor zmył sie po tygodniu, no ale Kadus szybko schodzi. Nie poszłam do niego drugi raz, bo nei jest wart tej ceny. Tak jak pisała chodziłam do Maćka Maniewskiego kiedys, ale osttanio sie spaścili, a jego kolega zrobił jako fryzure ślubna dosłownie "arbuza" na głowie. Ostatnio 2 razy była w Fabryce urody, ale po drugim razie zrezygnowałam. Babka mnei scieła tragicznie. No i jestem w kropce. Za tydzien ide na wesele i nie wiem czy iść te włosy sciac normalnie, czy odczekac, bo jak beda za krótkie, to juz ich nie ułoże. Fryzura jest tak tragiczna, ze si epłakac chce,ale jak ja wyprostuje, to ujdzie w tłumie, bez prostowania koszmar. Radzicie iśc na Galla jescze przed weselem??? Buźka słodkich snów
julia816 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-10, 09:24   #958
lomi
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez julia816 Pokaż wiadomość
Klaudiusz drogi, fryzura ujdzie, ale byłam w marcu, zmarzłam niemilosiernie, a miałam farbowane włosy, czekałam na swoja kolej godzine. Zapłaciłam 240 zł,a efekt taki, ze kolor zmył sie po tygodniu, no ale Kadus szybko schodzi. Nie poszłam do niego drugi raz, bo nei jest wart tej ceny.
co do trwałości farby po farbowaniu u Klaudiusza, muszę się niestety z Tobą zgodzić. Niestety, ponieważ ja byłam bardzo zadowolona z fryzury i koloru- fryzura trzymała się dość długo, a kolor niewiele ponad tydzień(a mam takie włosy, że zwykły Casting trzyma się ok. dwóch miesięcy).
w najbliższym czasie się do niego wybieram, ale tylko na ścinanie. Bo o ile jestem w stanie wydać ok.100zł na naprawdę profesjonalne ścięcie włosów, to dokładać 120-150zł na "tygodniowy" kolor nie bardzo
a szkoda, że Kadus jest taki nietrwały, bo Klaudiusz naprawdę ma talent...
lomi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-10, 12:40   #959
julia816
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lomi Pokaż wiadomość
co do trwałości farby po farbowaniu u Klaudiusza, muszę się niestety z Tobą zgodzić. Niestety, ponieważ ja byłam bardzo zadowolona z fryzury i koloru- fryzura trzymała się dość długo, a kolor niewiele ponad tydzień(a mam takie włosy, że zwykły Casting trzyma się ok. dwóch miesięcy).
w najbliższym czasie się do niego wybieram, ale tylko na ścinanie. Bo o ile jestem w stanie wydać ok.100zł na naprawdę profesjonalne ścięcie włosów, to dokładać 120-150zł na "tygodniowy" kolor nie bardzo
a szkoda, że Kadus jest taki nietrwały, bo Klaudiusz naprawdę ma talent...

Hmm no to juz sama nie wiem gdzie wybrac czy na galla, do tak osławionego na tym forum saloniku, tym bradziej ze blisko mnie, czy do Klaudiusza. Byłam u niego tylko raz, moze jesze nie zdążył rozpoznac moich włosów. Ale zdenerwowałao mnie to, ze nie było gdzie torebki położyc, gosciu przy mnie scinał jescze babke z recepcji, bo go poprosiła, i gadał przez komórke. No i zima jest za zimno. No to mam dylemat, czekam na dalsze opinie o saloniku na Galla.
julia816 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-11, 21:24   #960
Cibeles
Przyczajenie

GG do Cibeles

A ja niestety bardzo zawiodłam sie na Ewie z Galla

Najpierw czekałam 40 minut, bo miała "poślizg".
Mam długie włosy, które chciałam tylko ładnie wycieniować. Zostałam obsłużona w ekspresowym tempie (bo w kolejce już czekały 3 następne klientki). Trzy razy pokazywałam dokładnie jak chce mieć ścięte włosy, a ona i tak zrobiła po swojemu komentując "wszystkie dziewczyny tak ścinam i są zadowolone".

Jaki jest teraz efekt? prawa strona jest o jakieś 1- 1.5 cm krótsza od lewej, a z tyłu mam wycieniowane 3/4 włosów, bo reszta sie pani fryzjerce "opuściła".

Bardzo się zawiodłam na Galla, tym bardziej, że zakład miał świetną renomę i wszystkie chwaliłyście Ewę.

Niestety muszę teraz odwiedzić porządnego fryzjera która mi teraz to wszystko wyrówna

Od 28/07/2007 Mężatka
Cibeles jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości