|
Notka |
|
Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego. |
Pokaż wyniki sondy: Jaka fryzurka do kwadratowej twarzyczki???? | |||
włosy kręcone |
![]() ![]() ![]() ![]() |
68 | 23,61% |
włosy proste |
55 | 19,10% |
grzywka prosta |
24 | 8,33% |
grzywka na skos |
141 | 48,96% |
Głosujący: 288. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#931 |
Przyczajenie
|
Dot.: dobry fryzjer w Krakowie
SOHO HAIR CLUB TO BYL SALON W KRAKOWIE ALE OD MOMENTU JAK WLASCICIELKA BEATA PACURA PRZECHODZI KLIMAKTERIUM WSZYSCY NAJLEPSI STYLISCI ODCHODZA
NAJPIERW STRZYZENIA U DAWIDA KAPITALNIE CHLOPAK MIAL TAKA REKE ZE KOLEZANKI PIALY Z ZACHWYTU,ODSZEDL......... ![]() WIDOCZNIE ZA MALO PLACILI ZA TAKI TALENT POZNIEJ DALAM SIE NAMOWIC DO BASI NAPRAWDE BABKA Z GENIALNYMI Z WIZJAMI I JESZCZE LEPSZYMI REALIZACJAMI NA GLOWIE ![]() NAPEWNO SIE TAM NIE ZJAWIE PONIEWAZ WIDZIALAM JAK STRZYGLI POZOSTALI ZATEM W KRAKOWIE BEDE SZUKAC DO SKUTKU BASI LUB DAWIDA ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#932 |
Zakorzenienie
|
porto00...chyba przesadzilas??
czytasz czasem regulamin wizazu??? to zajrzyj tam...
![]() |
#933 |
Przyczajenie
|
prawda jest prawda
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#934 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#935 |
Przyczajenie
|
Śmiało mogę polecić ten salon. Z tego co wiem to strzyżenie z modelowaniem kosztuje 55 PLN, natomiast faktycznie czasami ciężko o termin. Świetny klimat. Polecam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#936 |
Przyczajenie
|
Śmiało mogę polecić ten salon. Z tego co wiem to strzyżenie z modelowaniem kosztuje 55 PLN, natomiast faktycznie czasami ciężko o termin. Świetny klimat. Polecam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#937 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a moglybyscie mi powiedziec(bo szukalam ale wymieklam...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#938 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#939 |
Raczkowanie
|
Ponawiam prosbe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#940 |
Zakorzenienie
|
Dołączam się do pytania Shack'i... tez sie wybieram na Galla zrobic balejaz
![]() ![]() ![]() ![]() A najlepsze bylo dzis jak zadzwonilam na Czarnowiejska zapytac o ceny to mnie z nog zwalily! 140-150zl farbowanie a ok.200zl balejaz dwu kolorowy ![]() ![]() ![]() Tak wiec czekam caly czas na info odnosnie fryzjerek na Galla!! - a raczej tej ktora dobrze robi balejaz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#941 |
Raczkowanie
|
Mari widze, ze i Ciebie Wizażanki skusily do skorzystania uslug z zakladu na Galla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A Mari, a Ty sie juz zapisalas czy jeszcze nie? A i jeszcze jedno, na jakich kosmetykach pracuja te Panie i czy np wykonywany przez nich balejaz jest robiony tak za przeproszeniem na wiecie co czy dopieszczaja klientki do samego konca i poswiecaja ich wlosom troche czasu ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#942 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2007-08-07 o 09:05 Powód: usunięte przez moderatora-reklama na forum jest płatna! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#943 |
Przyczajenie
|
![]()
Moze ktos z was wie czy salon Laura ktory znajdowal sie na ul. Florianskiej 6 w Krakowie jeszcze istnieje w jakiejs formie?
Obecnie znajduje sie tam inny salon fryzjerski i nikt tam nie wiedzial co sie stalo z tym poprzednim. Prosze was jezeli ktos z was wie o namiary tego salonu! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#944 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Pani Ewa była koło mnie w trakcie nakładania, trzymania i nawet zmywania farby. Czułam się wystarczająco dopieszczona ![]()
![]() |
![]() |
#945 |
Zakorzenienie
|
Tygrynio: Powiedz w takim razie: czy bylas w pelni usatysfakcjonowana tym balejazem?
![]() ![]() Te kosmetyki to chyba firmy KEUNE a nie Kenue?? ![]() ![]() Przepraszam, ze tak magluje, ale chce trafic w dobre rece ![]() ![]() ![]() Shacka: jeszcze sie nie zapisywalam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#946 |
Raczkowanie
|
Mari tez mam stracha, ja zadzownie tam dzis lub najpozniej jutro bo pasowaloby mi sie tam przejsc za tydzien w piatek
![]() ![]() Tygr dziekuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#947 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Polecam salonik, ja często widziałam jak wygląda farbowanie, każdej klientce poświęca się tyle czasu ile potrzebują włosy (czasem kosztem przeciągnięcia kolejki) i z tego co widziałam, p. Ewa nad każdym farbowaniem czuwa ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#948 |
Raczkowanie
|
To w takim razie zadzwonie jutro na Galla i mam nadzieje, ze Pani Ewa, lub ktoras z pozostalych Pan bedzie miala dla mnie czas w piatek za tydzien
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#949 |
Zakorzenienie
|
Agoosia: wieelkie dzieki za odpowiedz!
![]() ![]() ![]() ![]() Ja zadzwonie tam w przyszlym tygodniu i sie umowie na jakis termin ![]() ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#950 |
Raczkowanie
|
Mari dam znac, mi bardzo zalezy na 'odpicowaniu' moich wlosow do przyszlego piatku, gora soboty
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#951 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do firmy to oczywiście literówka ![]() A jeśli chodzi o CZUWANIE to na Galla rzeczywiście tak jest, że p. Ewa czuwa nad wszystkim. Mnie nakładała farbę p. Ewa, pomagało jej dwoje praktykantów, a na wszystko patrzyła nawet p.Agnieszka ![]() Za dwa tygodnie idę na odświeżenie koloru.
![]() |
![]() |
#952 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#953 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam pytanie dotyczące salonu Illusion:czy możecie podać numer telefonu? Nie mogę go w necie znaleźć. Pozdrawiam! Edytowane przez usiak Czas edycji: 2007-08-07 o 19:57 Powód: pomyłka w tekście wiadomości |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#954 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() W takim wypadku albo zazycze sobie dzwoniac tam zeby ta Pani mi wszystko robila, albo sie wogole tam nie zapisze... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#955 |
Zakorzenienie
|
Jeśli zapisujesz siędo p. Ewy, to ona wszystko robi, jeśli farbowanie wykonuje kto inny, to czasem pyta o coś p. Ewę, a ona wyjaśnia/doradza, mam nadzieję, że się rozumiemy
![]() Nie bój się nic, jeszcze nei widziałam nikogo niezadowolonego a i efekty na różnych głowach widziałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#956 |
Raczkowanie
|
Zapisalam sie na Galla na przyszly czw. na 16 do Pani Ewy na balejaz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#957 |
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny, pierwszy raz sie wypowiadam na tym forum. A wiec byłam u klaudiusza, byłam w Studiu Małgorzaty i kilk lat chodziłam do maniewszkiego, jescze jak pracował w Bielsku. Kiedy miałam super włsoy, gęste, samoukładające sie, ale starość nie radosc hihi. Klaudiusz drogi, fryzura ujdzie, ale byłam w marcu, zmarzłam niemilosiernie, a miałam farbowane włosy, czekałam na swoja kolej godzine. Zapłaciłam 240 zł,a efekt taki, ze kolor zmył sie po tygodniu, no ale Kadus szybko schodzi. Nie poszłam do niego drugi raz, bo nei jest wart tej ceny. Tak jak pisała chodziłam do Maćka Maniewskiego kiedys, ale osttanio sie spaścili, a jego kolega zrobił jako fryzure ślubna dosłownie "arbuza" na głowie. Ostatnio 2 razy była w Fabryce urody, ale po drugim razie zrezygnowałam. Babka mnei scieła tragicznie. No i jestem w kropce. Za tydzien ide na wesele i nie wiem czy iść te włosy sciac normalnie, czy odczekac, bo jak beda za krótkie, to juz ich nie ułoże. Fryzura jest tak tragiczna, ze si epłakac chce,ale jak ja wyprostuje, to ujdzie w tłumie, bez prostowania koszmar. Radzicie iśc na Galla jescze przed weselem??? Buźka słodkich snów
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#958 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
w najbliższym czasie się do niego wybieram, ale tylko na ścinanie. Bo o ile jestem w stanie wydać ok.100zł na naprawdę profesjonalne ścięcie włosów, to dokładać 120-150zł na "tygodniowy" kolor nie bardzo ![]() a szkoda, że Kadus jest taki nietrwały, bo Klaudiusz naprawdę ma talent... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#959 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hmm ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#960 |
Przyczajenie
|
A ja niestety bardzo zawiodłam sie na Ewie z Galla
![]() Najpierw czekałam 40 minut, bo miała "poślizg". Mam długie włosy, które chciałam tylko ładnie wycieniować. Zostałam obsłużona w ekspresowym tempie (bo w kolejce już czekały 3 następne klientki). Trzy razy pokazywałam dokładnie jak chce mieć ścięte włosy, a ona i tak zrobiła po swojemu komentując "wszystkie dziewczyny tak ścinam i są zadowolone". Jaki jest teraz efekt? prawa strona jest o jakieś 1- 1.5 cm krótsza od lewej, a z tyłu mam wycieniowane 3/4 włosów, bo reszta sie pani fryzjerce "opuściła". Bardzo się zawiodłam na Galla, tym bardziej, że zakład miał świetną renomę i wszystkie chwaliłyście Ewę. Niestety muszę teraz odwiedzić porządnego fryzjera która mi teraz to wszystko wyrówna ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.