![]() |
#931 |
Rozeznanie
|
Dot.: toksyczny trójkąt
Myślę, że poszłaś trochę ze skrajności w skrajność. Te osoby, które to stosowały są podobnej budowy do Ciebie? Mają podobny tryb życia? Są chociaż jakieś witaminy w tym syropie czy co to tam jest?
![]() Tak wypytuję, bo mnie to ciekawi ![]()
![]() |
#932 |
Zadomowienie
|
Są minerały, mangan, cynk. potas, wapń i witamina C (z cytryny). Ludzie różni, o różnej budowie ciała.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#933 |
.
|
przestań wydziwiać z jakimś syfem i zwyczajnie zacznij się zdrowiej odżywiać. skoro ciuchy w rozmiarze xs z ciebie lecą to daruj sobie taką głodówkę.
![]() |
#934 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#936 |
Zadomowienie
|
4 dzień za mną. Póki co nie straciłam na wadze. Ciężki był tylko 1 dzień, lodówka się do mnie usmiechala
![]() Chce złożyć o rodzinne bo w urzędzie nowy rok zaczyna się od listopada, wiec i tak miesiąc mi uciekl. Okazuje się, ze dopóki nie mamy prawomocnego wyroku, potrzebuje dokumentów również od ex. Caly dzien sie zastanawialam czy prosic, w koncu napisalam mu smsa z prośbą aby te dokumenty przywiózl nam na grudniowe kontakty(nie widzial Malego juz 3tyg, jeszcze tydzien). Myślę, ze nie przywiezie, powie ze nie miał czasu albo cos w ten deseń. Zobaczymy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#937 |
Wtajemniczenie
|
A jak spedzales święta ?
![]() Masz jakieś plany na sylwestra, czy spedzasz je w gronie rodzinnym ? ![]() Co do tego oczyszczania - bardzo uważaj, mozesz przemeczyc organizm takim nic nie jedzeniem. Najlepsza jest zdrowa dieta i ćwiczenia jesli chcesz złapać formę. Mówisz ze jesteś chuda - bo jak z Coebie xs spada to źle sie dzieje ...- to jedz dużo ale zdrowo i ćwicz regularnie. Będziesz miała wtedy zdrowa dietę i dużo energii, bo w trakcie wysiłku twoje ciało bedzie wydzielalo enforfiny co poprawi Twoje samopoczucie. Do tego taki wysiłek fizyczny wspomaga dobry sen- nie ma to jak pozytywne zmęczenie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#938 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Odkurzylam hula-hop ale jakoś nie mogę go ruszyć. Może polecicie cos innego? Na Święta jedziemy do moich rodziców. Ale wracamy w piątek bo jasniepan ma w weekend kontakty. Pewnie jeszcze będzie przed świętami roszczenie, ze on tez chce wziąć Małego chociaż na jeden dzień. Juz się zaczynam stresowac ta wizyta choć to jeszcze tydzień. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#940 |
Zadomowienie
|
Tatuś wysłał wczoraj w nocy smsa, co słychać u Małego, czy zdrowy? Zapytał pierwszy raz od trzech tygodni. Tatuś.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#941 |
Wtajemniczenie
|
To mu powinnas napisać, ze wiedzialaby gdyby odwiedzał Małego jak Ojciec Syna, a nie traktuje Go jak zabawkę . Jak mu sie przypomni i włączy tryb" Tatusia" to sobie o nim przypomina i zabiega o " widzenia " ...Tatus, faktycznie .
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#943 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#944 |
Zadomowienie
|
Jestem zestresowana. Chodze dziś jak na szpilkach, myślę, co mój ex wymaluje w weekend, jak zareaguje Mały itd. Zlozylam apelacje. Uzasadnienie sadu było bzdurne, jednym z zarzutów wobec mnie było to, ze mój maz zaproponował spotkanie ze swoimi rodzicami żeby ratować nasze małżeństwo a ja się nie zgodziłam?? Chciałabym wygrać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
Rozeznanie
|
Czytam Twój wątek od początku,
Jesteś naprawdę dzielna Ale od jakiś 2 miesięcy strasznie dużo niekonsekwencji w tym co piszesz. Jak się tatuś interesuje między wyznaczonymi widzeniami - źle jak sie nie interesuje - też źle jak chce wpadać do was i odwiedzać małego - niedobrze jak napisze z rzadka sms - też niedobrze.... Wiem że masz trudny okres, ale myślę, że sama powinnaś sobie poukładać to, jak widzisz waszą wspólną opiekę na Małym. Czy upierasz się przy tym że co trzy tygodnie i poza tym niech się nie wtrąca, czy cieszy Cię chęć kontaktu z Malym z jego inicjatywy? A co jak będziesz potrzebowała w przyszłości jego pomocy/albo Mały kontaktu między wyznaczonymi porami? Teraz niestety to trochę wygląda na małe foszki z Twojej strony i zagubienie w sytuacji.
![]() |
#946 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Przecież JakKażdaInna chce mieć uregulowane widzenia, żeby dziecko miało systematyczny kontakt z ojcem, a nie rollercoaster, że raz tatuś jest co dwa dni, a później 4 miesiące się nie odzywa. Poza tym, ona układa sobie życie od nowa, a zachowania tatusia typu "to teraz wpadne bez zapowiedzi", strasznie nowy system rozwalają. Ma z dzieckiem rzucać wszystko, wszystkie plany, bo nagle się ubzdurało ojcu, że przyjedzie? Wątpię, by autorce chodziło o bzdurne foszki, a że jest zdenerwowana i chce mieć wszystko na papierze i zgodnie z nim, to wcale mnie nie dziwi.Kto by w takiej sytuacji zdenerwowany nie był? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#947 |
Rozeznanie
|
Ja to wszystko rozumiem i też jestem za tym, że JakkażdaInna powinna sobie zycie ukłdać bez wpadania tatusia jak mu się podoba kiedy chce.
ale mam wrażenie, że popada w pewną skrajność - napisał sms co słychać, a tu znowu lincz że się "tatuś odezwał"
![]() |
#948 |
Konto usunięte
|
Lincz, bo przypomniał sobie, że ma dziecko po 3 TYGODNIACH. Nie dlatego, że w ogóle się odezwał, tylko, że po takim czasie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#949 |
Zadomowienie
|
Dzięki DarcA
![]() Juz był lincz, ze nie pozwalm tatusiowi na dodatkowe wizyty. Ale wtedy ON chciał iON mógł. A wiedziałam, ze będzie tak, ze jak my będziemy czegoś potrzebować to się wypnie. I pojechał do mamusi, od 4tyg napisał raz smsa co u Malego? Nie przyznaje się, ze jest w Niemczech. Napisalam mu raz,ze Mały chory i czy by przyjechał to nawet nie odpisał. Tchórz i ciota. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#950 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#951 |
Rozeznanie
|
Jakby miał jaja to nie zachowywałby się w ten sposób
![]() Z resztą, co by nie mówić, to zasłużył ![]() Autorko, postaraj się nie stresować tak bardzo tymi jego odwiedzinami. Najlepiej byłoby porozmawiać z psychologiem o sposobach radzenia sobie z nerwami i stresem w takich sytuacjach, żeby łatwiej było Ci nad sobą zapanować.
![]() |
#952 |
Konto usunięte
|
ale przecież cioty mają jaja i nie mają dzieci ![]() Edytowane przez 201607040940 Czas edycji: 2014-12-18 o 19:06 Powód: , |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#953 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#954 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#955 |
Zadomowienie
|
Tyle czasu z nim stracilam, ze mi dzisiaj wstyd samej przed sobą. Nie żałuje tylko, ze mam Małego. Bo jest fantastyczny i chyba nie ma większej miłości na świecie.
Siedze w kapciach, pije kakao, czytam jakieś historie na wizazu. Poczulam się jak babcia. ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Prawie jak w Rosji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#956 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#957 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No to wychowuj go tak, żeby tatusia z charakteru nie przypominał ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#958 |
Zadomowienie
|
Przyjechał tatuś. Chciałby wziąć Małego na 1 lub 2 Dzień Świat do siebie. No jasne. Przestan pieprzyc "mam prawo, chciałbym", bo g.wno mnie obchodzą Twoje zachcianki. Dlaczego nic od nas nie chciales przez ostatnie 4tyg???
---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Aha no i mam mu tylko udzielić odpowiedzi kiedy może go wziąć. A papierów do rodzinnego nie dostne, bo nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#959 |
Konto usunięte
|
Ja bym mu nie dała.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#960 |
Zakorzenienie
|
Powiedz mu, że termin ma co 3tyg, a nie 4. Wątpię, żeby mały czuł się komfortowo u prawie obcych ludzi.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.