Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXX - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-18, 20:18   #3451
Selfish Girl
Life is a drink ...

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXX

Douglas to nie jest polski sklep więc tam nie ma samowolki i nie zależy to od sklepu tylko po prostu jakieś kobiecinie nie chciało się odlać bo tak to one później nie będą miały się czym smarować przed pracą :P
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-18, 20:25   #3452
stina1983
Raczkowanie

Zapewne mają tam monitoring i nie mogą odlewać
stina1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-18, 20:33   #3453
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Napisane przez stina1983 Pokaż wiadomość
Zapewne mają tam monitoring i nie mogą odlewać
Na 100 % to nie jest tak, że nie mogą odlewać... bo jak byłam z koleżanami w 3 to każda z nas chciała dolewkę danego podkładu i z szuflady Pani wyciągnęła słoiczki takie małe, nalepiają naklejki i podpisują co to jest i jaki odcień. Uwierzę w to, że kierownik sklepu zabrania bo jak pisałam wcześniej. Nie będą miały czym malować siebie i też makijaże które są jako usługi dodatkowe są robione z testerów :P
Stary 2014-12-18, 20:41   #3454
roseplum
niepolubiecie

Cytat:
Napisane przez bzebze Pokaż wiadomość
A według mnie dieta Mayathebee jest całkiem spoko. To nie Maja wymysliła ta diete tylko Freelee. Pozatym Maja ma super figurę, mega schudła od czasu przejścia na 80/10/10.
jest niezdrowa. nie niesmaczna czy nieskuteczna, ale niezdrowa. Daleko jej do zbilansowanej diety. Na tle diet większości ludzi na ziemi pewnie i całkiem spoko.

''super figura'' rzecz względna.

moim zdaniem bardzo ładnie schudła i nie uważam za nieatrakcyjną dziewczynę. ale za figury bym się nie zamieniła mimo, że sama nie jestem ideałem
roseplum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-18, 22:03   #3455
bzebze
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez roseplum Pokaż wiadomość
jest niezdrowa. nie niesmaczna czy nieskuteczna, ale niezdrowa. Daleko jej do zbilansowanej diety. Na tle diet większości ludzi na ziemi pewnie i całkiem spoko.

''super figura'' rzecz względna.

moim zdaniem bardzo ładnie schudła i nie uważam za nieatrakcyjną dziewczynę. ale za figury bym się nie zamieniła mimo, że sama nie jestem ideałem
o tak
bzebze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-18, 22:12   #3456
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez PannaMadzia Pokaż wiadomość
relacja z 18stki Andziaks sukienke miała extra!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=V468EjqIkuk#t=178
haha, ale widać, że pijana już jak jej sto lat śpiewali ale impreza widać, że była udana, wszyscy uśmiechnięci

Cytat:
Napisane przez Rozyczkadzessi Pokaż wiadomość
Właśnie odwiedziłam kanał Alicji Czarodziejki
Jak tam słodko i różowo, wszystko do siebie pasuje, nawet perfumy do koloru ścian. Idealny świat idealnej Alicji. Każda mina jest wyćwiczona do perfekcji, tutaj żadne spojrzenie nie jest dziełem przypadku.
Na większość komentarzy Alicja odpisuje zaczynając od buziaczków, trochę mnie dziwi, że zwraca się w komentarzach do - mniemam, że obcych sobie osób - per kochanie.
Zasłodziłam się i wychodzę.
o tak - dokładnie!

Cytat:
Napisane przez emenyx Pokaż wiadomość
dokladnie...

ja sie zazwyczaj czuje gorszym czlowiekiem. Bo ona taka idealna. Jak pokazywala tylko "kosmetyki" to jakos tak na to nie zwracalam uwagi.
Ale naprawde nie rozumiem jak ona to wszystko ogarnia, praca, dojazd i powort, krecenie filmow, blog, bieganie, teraz YOGA...dieta weganska. Meza tez ma, wiec musi tez sie nim Zajac...
Cos czuje, ze niedlugo sie dowiemy, ze wspiera sieroty, jest wolontariuszka i robi kolejne studia. A do tego wstaje o piatej rano, a chodzi spac pewnie o polnocy....ehhhh

Nie odbierajcie tego jako hejtu, ja po prostu nie ogarniam, jak ona to czasowo wszystko laczy i do tego tak IDEALNIE...
bez obrazy, ale jeśli od vlogów Nissiax czujesz się gorszym człowiekiem... serio, aż tak bierzecie to do siebie, że ktoś jest zorganizowany i lubi taki styl życia? Ja Nissiax uwielbiam, choć żyję w odmienny sposób - lubię jak dużo się dzieje (ale też planuję 90% czasu ). Ale oglądam każdy filmik (zwłaszcza vlogmasy, super jej wychodzą moim zdaniem ), bo jest autentyczna - może nie super gwiazda z szalonymi imprezami jako Karo czy GlamMarakuja, ale dużo opowiada, pokazuje, stara się

Cytat:
Napisane przez imbaa Pokaż wiadomość
ja jak tak sobie myśle to na 18 ze znajomymi też wyglądałam wyzywająco, ale przy rodzinie miałam grzeczna sukienkę Chyba bym się ze wstydu spaliła jakby wujkowie mi w cycki zaglądali...

A dlaczego nie? Ja jak miałam 18 lat też rodziców mojego chłopaka nazywałam teściami. Po latach mam tych samych "teściów".

ja też tak nazywałam, byliśmy już kilka lat razem, a teraz planujemy ślub Nie widzę w tym złego jeśli tym ludziom to nie przeszkadza i jeśli jest ze swoim facetem już trochę dłużej

Cytat:
Napisane przez Selvan Pokaż wiadomość

Pajacyk jest tak nieseksualny , że nawet sztyblety przebija. Może to taka nowa wersja ,,boli mnie głowa'' ?

Sztyblety? Moim zdaniem raczej Emu sztyblety potrafią być jeszcze eleganckie

Cytat:
tak, mama w białej sukience. nie wiem...ja mimo wszystko nie chciałabym imprezować w klubie ze swoją mamą, ani chodzić z nią na drinki do baru. nie mam na myśli tylko tej imprezy, ale andziaks ma chyba ogolnie takie relacje, że mama to jej kumpela, generalnie na wszystko jej pozwala. no i ja na pewno bym sie nigdy przy swojej mamie nie upiła wódką....hm

ja przy swojej też nie, bo kontakt mamy fatalny, ale już z teściem była i wódka i zielone, i niejedna rodzinna impreza za nami

Cytat:
Napisane przez tworazka Pokaż wiadomość
Serio chodzilabys z corka na dyskoteki? Z tego co wiem, to po 18-stce wpuszczaja do klubow, wiec mama jest tam raczej zbedna.
Nie chcialabym ogladac swojej mamy bujajacej sie w klubie z drinkiem. Co innego kulturalne weselicho, a co innego klub... Noł noł noł. Probowalam, ale wymazuje z pamięci

ja też bym chodziła, gdybym wyglądała jak starsza siostra nie widze w tym nic złego, wręcz przeciwnie. I takie relacje nie wiążą się od razu z bylejakim wychowaniem - widzę po kilku swoich znajomych, którzy są normalnymi ludźmi, ale mają właśnie fajne kumpelsko-rodzicielskie relacje z mamy czy tatą

Cytat:
Napisane przez Beata28Mys Pokaż wiadomość
Kolezanka truskawy jakas Paulina zrobila sobie tatuaz i tak patrze to jest ubijaczka?
od 15:23 https://www.youtube.com/watch?v=-0zRlmz-ESM
: cojest: PADŁAM

Mama Stiflera TAK BARDZO:
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-18, 22:23   #3457
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
Mimo wyglądu Karoli, mimo że ich nie oglądam i nie przepadam, ten filmik całkiem sympatyczny i ten Darek (?) też znośny.
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-18, 22:27   #3458
PannaMadzia
Raczkowanie

Cytat:
haha, ale widać, że pijana już jak jej sto lat śpiewali ale impreza widać, że była udana, wszyscy uśmiechnięci

o tak - dokładnie!

bez obrazy, ale jeśli od vlogów Nissiax czujesz się gorszym człowiekiem... serio, aż tak bierzecie to do siebie, że ktoś jest zorganizowany i lubi taki styl życia? Ja Nissiax uwielbiam, choć żyję w odmienny sposób - lubię jak dużo się dzieje (ale też planuję 90% czasu ). Ale oglądam każdy filmik (zwłaszcza vlogmasy, super jej wychodzą moim zdaniem ), bo jest autentyczna - może nie super gwiazda z szalonymi imprezami jako Karo czy GlamMarakuja, ale dużo opowiada, pokazuje, stara się

ja też tak nazywałam, byliśmy już kilka lat razem, a teraz planujemy ślub Nie widzę w tym złego jeśli tym ludziom to nie przeszkadza i jeśli jest ze swoim facetem już trochę dłużej

ja przy swojej też nie, bo kontakt mamy fatalny, ale już z teściem była i wódka i zielone, i niejedna rodzinna impreza za nami

ja też bym chodziła, gdybym wyglądała jak starsza siostra nie widze w tym nic złego, wręcz przeciwnie. I takie relacje nie wiążą się od razu z bylejakim wychowaniem - widzę po kilku swoich znajomych, którzy są normalnymi ludźmi, ale mają właśnie fajne kumpelsko-rodzicielskie relacje z mamy czy tatą

: cojest: PADŁAM

raanyyy...ale DG mi nie pasuje do Karo. moim zdaniem do niej pasowałby taki prawdziwy i dojrzaly mezczyzna np po 30, jakis taki całkiem normalny, fajny... bez strojenia min do najnowszego ajfołna :P taki który otoczyłby ją wielkim ramieniem. a DG to taki podskakujący pajacyk ...
Stary 2014-12-18, 22:32   #3459
imbaa
Rozeznanie

Dziewczyny Sim City 2000 jest do pobrania na orginie za darmo, tak jak kiedyś były simsy 2! <3
imbaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-18, 22:33   #3460
IgnisDivine
Wtajemniczenie

Cytat:
raanyyy...ale DG mi nie pasuje do Karo. moim zdaniem do niej pasowałby taki prawdziwy i dojrzaly mezczyzna np po 30, jakis taki całkiem normalny, fajny... bez strojenia min do najnowszego ajfołna taki który otoczyłby ją wielkim ramieniem. a DG to taki podskakujący pajacyk ...
Może lubi takich
A może DG się kiedyś wyrobi ?

Ślę z fołna

Wymiankowo wielkie!
IgnisDivine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-18, 22:39   #3461
jagoda29xx
Raczkowanie

https://www.facebook.com/itsxjul/pho...type=1&theater
że tak dała się wrobić...
jagoda29xx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-18, 22:40   #3462
Ciemna163
Kociara

AAAAAAAA!!!!
Właśnie odkryłam, że Claire założyła profil swojego kota na Insta
zostawiam link i lecę - nie będzie mnie tu pewnie z tydzień zanim obejrzę wszytko! http://instagram.com/bruciferlee/
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-18, 22:44   #3463
_Summer_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
Mimo wyglądu Karoli, mimo że ich nie oglądam i nie przepadam, ten filmik całkiem sympatyczny i ten Darek (?) też znośny.
dla mnie zawsze jak pajac się zachowuje Ąle może poza kamerą to naprawdę fajny chłopak

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Cytat:
Napisane przez jagoda29xx Pokaż wiadomość
że ludzie są tacy naiwni
_Summer_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-18, 22:58   #3464
peach_passion
Zakorzenienie

vlogmas u RGP https://www.youtube.com/watch?v=OxKb...ature=youtu.be
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-18, 23:04   #3465
Selfish Girl
Life is a drink ...

Chciało się kupić tanio to teraz ma :O
Stary 2014-12-18, 23:17   #3466
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
Podtrzymuję, że to najgorsza grzywka ever.
Od 3:10 wygląda bardziej jackowato od samego Jacka
201605301559 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-18, 23:38   #3467
patycek
Rozeznanie

Wie ktoś może co robi teraz księżniczka? Pracuje gdzieś?
Skończyłam jej oglądanie na etapie rozpoczynania przez nią studiów.
patycek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-19, 00:16   #3468
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Tak Mamuśka to w tej białej sukience :P

edit. kiedyś chciałam odlewkę podkładu w Inglocie i miałam taki mały słoiczek to też nie chciała mi odlać.
Swoja odmowe umotywowała tym, że ... dzisiaj ja przyjdę po próbkę, jutro wyślę koleżankę, pojutrze kogoś innego aż im testery wysmarujemy.
Jezuuuu, jak mnie to irytuje- ten model biznesowy oparty na pseudo-oszczędzaniu.
Nie damy wypróbować, bo się szybko skończy. (albo w restauracji- doplać 2 zł za keczup, 50 gr za dodatkowy cukier i plasterek cytryny). Namawianie do testowania kremu pod oczy na nadgarstku, a olejku do włosów na stopie. Kiedy się właściciele/menadżerowie nauczą, że nie zarabia się na oszczędzaniu, tylko na kliencie, który z jakiegoś powodu wraca. Może tym powodem być to, że pani obsługująca w Inglocie była uprzejma, doradziła produkt, zrobiła próbkę- którą nałożę na świeżą twarz poranną, na własny krem, własnym sposobem. Nie dostanę próbki, kupię podkład ten, który mam sprawdzony- tyle się 'Inglot' nazarabia na oszczędzaniu testerów. I jeszcze to traktowanie wypróbowywacza jak złodzieja... kupować, nie wyłudzać!
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-19, 00:30   #3469
czarno_to_widze
Raczkowanie

Dziewczyny, Kasia Ciasteczko wczoraj zrobila filmik z 'zakupami' z TKMaxx'a, dzis Katosu. Ciasteczko dodala tylko (?) w tytule filmu 'AD', a Katosu napisala pod filmem i kilka razy w filmie powiedziala ze film jest sponsorowany (i ze dostala od nich kupon do wykorzystania). u Katosu znacznie wiecej kciukow w dol :P
co myslicie?
czarno_to_widze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-19, 00:38   #3470
cattt
Mrs Mrau

Taka piękna ta fota, że aż na profilowe poleciała
(Oleska)
http://instagram.com/p/wtVxoSQFTd/
cattt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-19, 00:46   #3471
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cattt Pokaż wiadomość
Taka piękna ta fota, że aż na profilowe poleciała
(Oleska)
http://instagram.com/p/wtVxoSQFTd/
Olecha- "Partner manager at Mediakraft Networks Poland ❤️"

Cokolwiek to znaczy- ważne, że brzmi grubo.
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-19, 00:58   #3472
panterarozyczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czarno_to_widze Pokaż wiadomość
Dziewczyny, Kasia Ciasteczko wczoraj zrobila filmik z 'zakupami' z TKMaxx'a, dzis Katosu. Ciasteczko dodala tylko (?) w tytule filmu 'AD', a Katosu napisala pod filmem i kilka razy w filmie powiedziala ze film jest sponsorowany (i ze dostala od nich kupon do wykorzystania). u Katosu znacznie wiecej kciukow w dol :P
co myslicie?

DG z Karolą też.
panterarozyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-19, 01:04   #3473
czarno_to_widze
Raczkowanie

wiem ale nic o Karolinie nie pisalam bo ona i tak bierze wszystko jak leci :p
czarno_to_widze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-19, 05:41   #3474
Selvan
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez blue2003 Pokaż wiadomość

"tutaj rowniez moj tata jest konikiem w tej sprawie" - co?
Jej tata wysławia się o wiele lepiej niż ona. Ciekawe po kim to ma?

Cytat:
Napisane przez tworazka Pokaż wiadomość
Serio chodzilabys z corka na dyskoteki? Z tego co wiem, to po 18-stce wpuszczaja do klubow, wiec mama jest tam raczej zbedna.
Nie chcialabym ogladac swojej mamy bujajacej sie w klubie z drinkiem. Co innego kulturalne weselicho, a co innego klub... Noł noł noł. Probowalam, ale wymazuje z pamięci
Moja mama jest bardziej zabawowa ode mnie
Co do imprezy osiemnastkowej to byłam raz na takiej imprezie. Pisząc takiej, mam na myśli rodziców w klubie pijących z Tobą. Koleżanka, z którą tam byłam, zagadała do starszego przystojniaka. Była trochę wstawiona, po rozstaniu no i tak wyszło, że się z nim całowała. Okazało się potem, że to tata naszej solenizantki

Cytat:
Napisane przez bzebze Pokaż wiadomość
A według mnie dieta Mayathebee jest całkiem spoko. To nie Maja wymysliła ta diete tylko Freelee. Pozatym Maja ma super figurę, mega schudła od czasu przejścia na 80/10/10.
Ja nie uważam, że to zła dieta. Sama chcę schudnąć na takiej, tylko dla mnie dieta eliminacyjna nie oznacza zdrowego, zbilansowanego żywienia.
To nie Freelee wymyśliła 80/10/10. Freelee wymyśliła odmianę tej diety RT4. Maja jest okej tylko te brwi wołają o pomoc.

Cytat:

Z resztą jej żarty nie są wyreżyserowane, ona po prostu taka jest. Ja bardzo ją lubię i nie rozumiem jak można czuć się gorszym oglądając kogoś. To po prostu nie jest głośna osoba.

To było takie nawiązanie do offtopu z kiedyś. Chciałam być cool

Edytowane przez Selvan
Czas edycji: 2014-12-19 o 05:46
Selvan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-19, 08:01   #3475
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Selvan Pokaż wiadomość

Moja mama jest bardziej zabawowa ode mnie
Co do imprezy osiemnastkowej to byłam raz na takiej imprezie. Pisząc takiej, mam na myśli rodziców w klubie pijących z Tobą. Koleżanka, z którą tam byłam, zagadała do starszego przystojniaka. Była trochę wstawiona, po rozstaniu no i tak wyszło, że się z nim całowała. Okazało się potem, że to tata naszej solenizantki
No nieźle Kryzys wieku średniego go dotknął czy co?
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-19, 08:13   #3476
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
co myslicie?
Stylizacje i DG też nagrali razem film z pomysłami na prezenty świąteczne. też mięli kupon do tkmaxx no cóż

---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ----------

Cytat:
wiem ale nic o Karolinie nie pisalam bo ona i tak bierze wszystko jak leci :p
doczytałam własnie
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-19, 08:56   #3477
201607111054
Konto usunięte

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;49401364]No nieźle Kryzys wieku średniego go dotknął czy co?[/QUOTE]

o matko, ale wtopa
201607111054 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-19, 09:11   #3478
Beata28Mys
Rozeznanie

Komentarz pod vlogiem u Laury.Pytala w filmiku czy ma nagrywac wiecej daily vlogow. ''Ciekawy i pewnie ze sie nadajesz. Mnie tylko denerwuje, ze piescisz sie jak dziecko. Wiesz taki glosik...nieeee tylko nie to. Nie wiem czy mam ci podac sliniaczek w czy zmienic pieluszke. Jestes kobieta i no nie masz 14lat. absolutny horror. Troche mniej "love it " i vlogi beda super. Pozdrawiam ''
Beata28Mys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-19, 09:16   #3479
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
AAAAAAAA!!!!
Właśnie odkryłam, że Claire założyła profil swojego kota na Insta
zostawiam link i lecę - nie będzie mnie tu pewnie z tydzień zanim obejrzę wszytko! http://instagram.com/bruciferlee/

też mam takiego czarnuszka w domu
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-19, 09:25   #3480
201607111054
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość

też mam takiego czarnuszka w domu

oooo też bym chciała czarnulkę/a w domku ale moja wesoła ekipa na razie musi mi wystarczyć ( mam 2 kotecki)
201607111054 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości