|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#91 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część IX
|
|
|
|
#92 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobierz sobie coś jeszcze dla równego rachunku, chyba że mam szukać pod ladą I możemy się udać na pw.
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=-mimbla-;49351958]Dzięki, ale to dla mnie za mało
![]() Spoko
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część XIX
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część XIX
Poszukuję korka do Flowerbomb 100 ml. Jakby ktoś miał to chętnie się dogadam i przygarnę
|
#96 |
|
perfumove love
|
Dorzucam próbki firmowe:
Mancera Musk of flowers edp IL PROFVMO Voile Blanche edp odlewkę z Quality: Teo Cabanel Alahine edp odlewkę z rozbiórki: L'Artisan Deliria 5 ml i możliwość odlewki: Teo Cabanel Meloe eau Legere L'Artisan Coeur de Vetiver Sacre A poza tym - to co z listy: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...5&postcount=35 Szukam: wszystkiego od Kiliana (oprócz Back to black i ITCOS), Bottegi V, Knota i Royal Muska |
|
|
|
#98 |
|
Wtajemniczenie
|
Oddam:
odlewki z własnych flaszek: Aesop Mystra Coal Andrea Maack Rock Crystal Durbano Amouage Fate 1,5 ml Amouage Opus VI 2ml Atelier Cologne Vetiver Fatal 4,5ml Blood Concept B Black ok. 0,5ml CB IHP Black March 4,5 ml DS & Durga Burning Barbershop 1ml Escentric Molecules Escentric 01 ok. 1,5ml Farmazia SS A. Aurora 0,5ml Hermes Terre d'Hermes Parfume 1ml Huitieme Art Parfums Fareb 0,5ml Illuminum Wild Tobacco 1,5ml L'Artisan Naveger 0,5ml L'Erbolario Myrrhae 1ml Lubin Galaad 0,5ml Memo Irish Leather 1,5ml Myrugia Maja ok. 2ml Nejman Emir 0,3ml Nasomatto Pardon 0,5ml Parfum D'Empire Wazamba ok. 2,5 PG Bois Blond 1,7ml Robert Piguet Bois Noir 0,5ml Rober Piquet Oud 1ml Serge Lutens Vetiver Oriental 1ml S.T. Dupont Oud Oriental 1ml S.t. Dupont Oud Santal 0,7ml Tom Daxon Vachetta 1ml ewentualnie coś "z pod lady" Przygarne Większe ilości: Durbano Black Turmaline (moja flaszka sie skończyła, niech mnie ktoś poratuje ), JadeLubin Idole edp i edt oraz Slumberhouse Grev SSS Forest Walk AA Guerlain Winter Delice Guerlain Songe d'un Bois d'Ete, Encens Mythique D'Orient i inne w podobnym stylu czyli kadzidła, żywice, lasy itp.
Edytowane przez hey Czas edycji: 2015-02-27 o 20:10 |
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Posiadam Brit i mogę odlać A co posiadasz w zamian
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
poszukuję (przynajmniej w ilościach testowych) Royal Muska, Black i Velvet Orchid, różnych zapachów Frapin i A Guital poza Songes i Duel
w zamian mogę się podzielić Ambre Narguile, MP, Marcelem, różanym Aniołem i ogólnie czym chata bogata
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Moja lista dóbr na wymianę:
- Miniatury Micallef - wszystkie nowe: Hiver Jewel For Her Avant Garde Black Watch Patchouli Royal Rose Aoud Style Ananda Gardenia Mon Parfum Spicy Pomelos Printemps odlewki oraz próbki: - Kenzo Parfum d'Ete - ok. 10 ml - Dior Hypnotic Poison - ok. 1,5 ml - Dolce Vita 2006 - ok. 0,5 ml - Boucheron Trouble - ok. 0,5 ml - Balenciaga Paris L'Essence - ok. 10 ml - Chanel Coco Noir - ok. 9 ml - T. Mugler Angel La Rose - ok. 9 ml - Dior Hypnotic Poison ELIXIR - ok. 2-3 ml - Guerlain Shalimar Fleur de Shalimar 2008 - ok. 2,5 ml - Stella Sheer 2008 - 2 x ok. 2 ml - unikat - Dior Dune - stara wersja - ok. 0,7 ml - Dior Dolce Vita - ok. 2,7 ml - Laura Biagotii Sotto Voce - ok. 2 ml - unikat - L'Occitane Ruban Orange - ok. 1 ml - Gucci by Gucci edp- firmowe próbki 2 ml - 2 sztuki - Trussardi Skin - ok. 2-3 ml - Torrente L'or edp - ok. 3 ml - Burberry London edp - 2 ml próbka firmowa raz psiknięta - Burberry Body edt - 2 próbki firmowe karteczki Niszowe: - Jacomo 08 - ok. 2 ml - Vohina Huitieme Art Parfums - ok. 3,5 ml http://www.fragrantica.com/perfume/H...ina-10867.html - Lutens Sarrasins - ok. 1 ml - Idole de Lubin - ok. 1 ml - Tom Ford Violet Blonde - ok. 5-6 ml - Eau D'Italie Graine de Joie - ok. 10 ml http://www.galilu.pl/wybierz-marke/e...oie-edp-100-ml - Bond No.9 New Haarlem - ok. 5 ml - Parfumerie Generale Cuir Venerum - ok. 1 ml - Tokyo Milk French Kiss - ok. ok. 2 ml - Micallef Aoud Man - ok. 1-1,5 ml - Folies des Seasons Automne - ok. 1 ml - Caron Montaigne - ok. 0,7 ml - Shiseido Feminite du Bois - ok. 1 ml - unikat - Clive Christian X for Women - ok. 2,5 ml - Vohina Huitieme Art Parfums - ok. 3 ml - Serge Lutens Miel de Bois - ok. 1,5 ml - Majda Bekkali Mon Nom Est Rouge - ok. 0,5 ml - Amouage Opus I - ok. 1,5 ml - Phaedon Tabac Rouge - ok. 2,5 ml Możliwe również odlewki z moich flakonów: Byredo Bal d'Afrique Mark Buxton Devil In Desguise Mark Buxton Wood&Absinth Dior Forever & Ever Dita von Teese Erotique Eisenberg I am Balenciaga L'Essence Mont Blanc Presence D'une Femme A flakony na wymianę w wątku
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, poszukuję:
Angel EDT Innocent Flower Kenzo Womanity Liqueurs de Parfum Brit EDP Signorina EDP Paco Rabanne Ultraviolet w każdej ilości. W zamian mogę odlać od 5-15 ml następujących zapachów: Organza Indecence (tylko za TM, bądź inne unikaty typu Gloria, NOA Perle, Tigre), Pierre Cardin pour Femme, Lolita Lempicka Coral Flower, YR Noix de Coco, YR Vanille Noire, Ange ou Demon le Secret Elixir, Samsara EDT, Loverdose Diesel EDP, Oriflame Amber Elixir, Guerlain Insolence edt.
Edytowane przez deszczowypies Czas edycji: 2014-12-19 o 21:18 |
|
|
|
#103 |
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() Na wymianę mam: - NR For Her EDT – ok. 8ml - V&W Flowerbomb EDP – 10 ml - Guerlain, My Insolence – ok 5 ml - Elie Saab, La Parfum – ok 6 ml - Lolita Lempicka EDP – ok 7 ml - Calvin Klein Euphoria EDP - ok 8 ml - Rihanna, Reb’l’Fleur – ok 4 ml - Rihanna, Rebelle – ok 6,5 ml - Sonia Rykiel, Belle En Rykiel – ok 3 ml - Van Cleef & Arles, Oriens - kapka na spróbowanie - Carolina Herrera, 212 VIP – ok 2 ml - Oriflame Amber Elixir – ok 45 ml we flakonie - Oriflame, Marcel – ok 5 ml - Lancome, Tresor Midnight Rose – ok 8 ml - Cartier, Le Baiser Du Dragon EDP – ok 14 ml w miniaturce - Hermes, Elixir Des Marveilles - ok 2,5 ml - Paco Rabanne, Lady Million EDP – ok 4,5 ml - Trussardi, Inside – ok. 2 ml - Chopard, Casmir – ok. 8 ml - Tom Ford, Black Orchid – ok 7,5 ml Szukam: - Dior, Hypnotic Poison EDP – co najmniej 2 ml na spróbowanie - Dior, Addict EDP - każda ilość - T. Mugler, Angel EDP – każda ilość - T. Mugler, Alien (różne wersje) – każda ilość Raczej nic więcej nie szukam, mój nos jest straszliwie wybredny (choć to może i dobrze )
Edytowane przez agus86 Czas edycji: 2014-12-19 o 22:35 |
|
|
|
#104 | |
|
Zakorzenienie
|
Mogę odlać Signoriny za AoD
Cytat:
|
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
|
#106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- halcia211 Czego piszukujesz? Black Orchid Aquolina Gold Sugar Jimmy Choo Star Hermes Eau de Pamplemouse Rose Guerlain La Petite Robe noir
CIUCHY, BUTY, KSIĄŻKI https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post86727593 KOSMETYKI, SUPLEMENTY, HERBATY https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post88990878 fragrantica Edytowane przez guniagusia Czas edycji: 2014-12-20 o 16:30 |
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
Zamienię:
PRÓBKI: -Aesop, Marrakesh, ok. 1,5ml -Aquolina, Blue Suagr, ok. 2,5ml -Avon, Far Away, 0,6ml -Beyonce, Heat, ok. 0,7ml -Bijan, Black, ok. 0,7ml -Bijan, Nude, ok. 1,4ml -Boucheron, Eau Legere, ok. 0,5ml -Calvin Klein, Contradiction, 1ml -Calvin Klein, Crave for Men, ok. 1,5ml -Calvin Klein, One, ok. 0,4ml, -Caron, Lady Caron, ok. 1,4ml -Chanel, No.5 Premiere, 2ml -Cindy Crawford, Waterfalls, 1,2ml -Escada, Desire Me, ok. 2ml -Escada, Desire Me, ok. 1,8ml -Halle Berry, Halle, ok. 0,5ml -Hermes, Ambre Narguile, ok. 0,7ml -Jessica Simpson, Fancy Nights, ok. 0,7ml -Jesus del Pozo, Halloween, na spróbowanie -Jil Sander, Sensations, 1ml -Lancome, Poeme, ok. 1,9ml -La Perla, J'aime, 1,5ml bez psika -Liz Claiborne, Curve Soul Vintage, ok. 1,8ml -Mary-Kate&Ashley Olsen, N.Y. Chic, ok. 1,2ml -Mary-Kate&Ashley Olsen, L.A. Style, ok. 1,1ml -Oriflame, Chiffon, 2,5ml -Oriflame, Love Potion, ok. 0,5ml -Oriflame, Marcel, ok. 2,3ml -Paris Hilton, Heiress, 2ml bez psika -Prada, Infusion d'Iris 1,5ml -Revlon, Charlie Blue, 1ml -Queen Latifah, Queen Latifah, ok. 1,4ml -Queen Latifah, Queen Latifah, ok. 1,7ml -ScentStory, 24Gold, ok. 0,2ml -Comme des Garcons, Zagorsk, ok. 0,3ml -Galimard, Canaica, ok. 1,2ml -L'Erbolario, Dolcelisir, 2,5ml bez psika -M. Micallef, Patchouli, ok. 0,5ml -Olivier Durbano, Pink Quartz, ok. 1,2ml -Parfum d'Empire, Osmanthus Interdite, ok. 2ml MOGĘ ZROBIĆ PRÓBKI Z: -Avon, Passion Dance -Avon, Treselle Mystique -Puma, Create ODLEWKI: -Burberry, Woman, ok. 5ml (mam z wymiany, miałam wątpliwości czy to aby na pewno ten zapach, ale Wizażanka potwierdza jego wiarygodność) -Il Profumo, Amour, ok. 3ml (atomizer nie psika zbyt sprawnie, ale można przelać do innego) -Michael Kors, Michael Kors, ok. 9,5ml -Nike, 5th Element- 8ml -Rasasi, Roohey Tehbak, ok. 9ml -Salvatore Ferragamo, L'Eau Florale, ok. 3,8ml |
|
|
|
#108 |
|
Raczkowanie
|
hej,
mam na oddanie połowę flakonu 50ml Marc Jacobs DOT.... ja poszukuję DKNY Be Delicious albo Jadore oryginalna wersja
|
#109 |
|
Zadomowienie
|
Rozpaczliwie poszukuję Calypso Piguet'a, nawet najmniejszej ilości na testy.
Oraz Shanaan... Mam na zbyciu mocny oud w wydaniu Dupont OUD et ROSE, Exsplossive Aignera, klasyczna Omnie, Limited Edition Yurman, Extreme Vengeance i wiele próbek niszowych |
|
|
|
#110 |
|
spin doctor
|
Szukam duzych ilości Allure edp/edt-do oddania mam np. Mademoiselle, Organzę Indecence, Feminite du Bois, Addict Fraiche, Light Blue, Dune, Chance edt, Acqua di Gioia Essenza
|
#111 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
[QUlistę walcia211;49423499]a co masz?[/QUOTE]
Tu listę wrzuciłam ze 2str temu ale możesz zerknąć w moim wątku, perfumy są na początku
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
* Lalique Amethyst 10 ml =
ubytek 1 psik testowy Nuty zapachowe: nuta głowy: czarna porzeczka, czarna jagoda, malina, jeżyna nuta serca: dzika róża, piwonia, ylang ylang, morwa, liście jeżyn nuta bazy: piżmo, wanilia, pieprz, nuty drzewne * Guerlain - Eau de Shalimar edt ok 1/ 1,5 ml = Nuty zapachowe: limonka, bergamotka, pomarańcza, wanilia, róża, jaśmin, nuty pudrowe * Balmain - Carobone ok 0.7 ml Nuty zapachowe: elemi, piżmo, bnzoin, piprz bourbon, bluszcz, liść fiołka, wetiwer, kadzodło, czarna figa * Annick Goutal Un Matin d Orange - 2 ml = Nuty zapachowe: gardenia, cytryna, liście pachnotki, imbir, magnolia, jaśmin sambac, champaca, bambus, gałka muszkatołowa, wiśnia, ylang - ylang * Michal SzulcSale perfume 01-1 ml = * Costume National Scent ok 3/4 ml = Nuty zapachowe: ambra, hibiskus, jaśminowa herbata. *Loewe, Aire Sensual-ok 1ml = Nuty zapachowe: nuta głowy: cytryna z Kalabrii, pomarańcza z Tangeru, zielone jabłko nuta bazy: jaśmin Ssambac, lilia polna, frezja nuta serca: piżmo, złoty bursztyn * Frederic Malle French Lover ok 2 ml = Nuty zapachowe: cedr, wetiwer, florencki irys, ziele angielskie, galbanum, paczula, kadzidło i * Pure DKNY ok 2 ml = * Isabella Rosselini Manifesto 1 ml = * Gucci Premier ok 1,5 ml = * Montale - Dark Purple ok 2 ml = * Smell Bent bi polar expressok 5 ml = * Teo Cabanel, Alahine 5 ml
START 1.05.2013 91....................... .......................91 65....................... .......................60 86....................... .......................90 Edytowane przez KlatkaNaPtaszka Czas edycji: 2014-12-21 o 14:25 |
|
|
|
#114 |
|
Zadomowienie
|
Tu listę wrzuciłam ze 2str temu ale możesz zerknąć w moim wątku, perfumy są na początku[/QUOTE]
To ja bym chciała Gucci Rush ok 2,5ml i Samsara EDP. Tylko Black Orchid już nie mam Edytowane przez halcia211 Czas edycji: 2014-12-21 o 14:06 |
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
Oddam, najchętniej większe ilości :
Diptyque - O'fresia 1,5 ml Frederic Malle - Carnal Flower 1,5ml Frederic Malle - Portrait of a lady 1,5ml Penhaligon's - Bayolea 1,5ml Atelier-flou Shamsin 1,5ml Odin 09 1,5ml Evody - Reve anthala 1,5ml Jo Malone - Agava&Cacao 3ml D.S Hylnds Bitter Rose Broken Spear 1ml D.S Hylnds Isle Ryder 1ml One Direction - You&I 1,5ml oryginalne Narciso Rodriguez - Narciso edp - 5ml w atomizerze plastikowym Balmain Ivore 4,5 ml oryginalna próbka we flakoniku + 2ml również orygianlne w atomizerku Balenciaga Paris 2ml oryginalne Diptyque - Eau Duelle 4ml odlewka w szklanym atomizerze L'Or de Torrente edp - 10ml odlewka w szklanym atomizerze L'Or de Torrente edt - 10ml odlewka w szklanym atomizerze Laboratorio Ollfactivo - Lumiere Blanche 0.5ml atomizer plastik LM Parfums - O des soupirs edp - oryginalna próbka "w kulce?" Penhaligon's - Lily of the valley - oryginalna, 1,5ml L'Artisan - Chasse aux papillons 1ml robiona L'Artisan - Rappelle - Toi 1ml robiona LM parfums vol d'hirondelle 0.6ml LM parfums o des soupirs 0.5ml Killian flower of immortality 0.3ml Il profvmo chocolat 0.3ml L'Artisan seville 5ml Penhaligon's Bluebell 0.6ml Menard authent edp 0.5ml Micallef royal Muska 0.4ml Serge lutens daim blond 0.6ml Serge lutens nuit de cellophane 1.5ml Sospiro capriccio 1ml Tom daxon cologne absolute 1ml L'infant Divine 0.6ml Laboratorio olfactorio lumiere blanche 0.3ml J.simpson fancy 5ml Zadig&voltaire for her 0.8ml Etat libre d'orange fat electrcian 0.2ml Etat libre d'orange eau de protection 0.6ml Boadicea the victorious alluring 1ml Balmain Ivoire 1.5ml + 4,5ml Balenciaga Paris 10 AV George 1ml Jimmy choo flash 2ml EStee Lauder sensuous 2ml D&G light blue 1.5ml DKNY be delicious 0.2ml Givenchy ange ou demon edt 1ml Edytowane przez Penny90 Czas edycji: 2014-12-21 o 14:15 |
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
Wymienię:
I. Flakony 1. Truth or Dare Madonna - 25-26/30 ml. 2. Voile d'Ambre YR - 12/50 ml. II. Odlewki 1. Le Baiser du Dragon EDP Cartier - 5 ml. 2. Mon Parfum Cristal Micallef - 7 ml. 3. Fragile EDT JPG - 7 ml. 4. Vanilla Extasy Montale - 7-8/10 ml. 5. Fleur Defendue Lolita Lempicka - 5 ml. 6. Truth or Dare Naked Madonna - 5 ml. 7. Euphoria Gold Calvin Klein - 4 ml. 8. Angel EDT Thierry Mugler - 3,5 ml. 9. 24 Gold ScentStory - 3,5 ml. 10. Dolce Vita Dior - 5 ml. |
|
|
|
#117 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Piszę tu, bo na koreczkowym chyba cisza...
Rozpaczliwie poszukuję razem z Iryską korka do Chocolat Mat Masakiego Matsushimy.
|
#118 |
|
Perfume Lover
|
Hej, czy znajdziesz coś u mnie za powyższe?
|
#119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.

), Jade