Marcowe Mamy 2015 cz. V - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-19, 21:08   #2281
szkrabeniek
Raczkowanie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. V

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
ja muszę się jakoś wytłumaczyć tżtowi, że przerąbałam kasę na opony zimowe ale ostatnio jest po 10-11 stopni, więc w sumie mogę to wyjaśnić, że tym samym ograniczyłam zbędne wydatki

fajnie macie z tym własnym mieszkankiem, zazdroszczę
chociaż wiem, że na dłuższą metę ja bez rodziców bym nie wytrzymała....

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

jeżeli lubicie oglądać piękne rzeczy, to polecam: http://www.garboandfriends.com/collections/ (nie wiem w jakiej walucie są te ceny, w każdym razie w PLN są również zaporowe)
Mąż pisze, że to w koronach szwedzkich - tak więc trzeba cenę dzielić mniej-więcej na pół. Błękitna pościel jest boska

II kreseczki 08.07.2014
Mikołajek już z Nami
szkrabeniek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-19, 21:10   #2282
luzna25
Zadomowienie

Tepsa wszystkiego najlepszego Spełnienia marzeń i szybkiego bez bolesnego porodu Sto Lat
Radek- ur. 23 luty 2015 o godz. 10:24

luzna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-19, 21:12   #2283
aneta_s13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy wy farbujecie włosy w ciąży? Bo poprzednio w ogóle nie farbowałam przez całą ciążę, teraz też na razie nie, ale dzisiaj idę do fryzjera wieczorem i mam taki zamiar i nie wiem, czy zwykłą farbą, czy bez amoniaku, czy może jednak sobie darować?

Ja farbuję raz w miesiącu bo niestety inaczej siwizną bym straszyła...
aneta_s13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-19, 21:19   #2284
meganka18
Rozeznanie

Tepsa sto lat- duzo duzo zdrówka !!!
meganka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-19, 21:25   #2285
aneta_s13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Tepsa Pokaż wiadomość
stawiam Wam dziś po kieliszki Picolo-dziś sa moje urodziny komu komu bo idę do domu?
Najlepsze życzenia

Dokładnie 5 lat temu przeprowadziliśmy się do naszego domu

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

Cytat:
Napisane przez meganka18 Pokaż wiadomość
Widze ze zdjecie sie nie załadowalo ;( Załącznik 5866000

super brzuszek!
aneta_s13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-19, 21:26   #2286
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szkrabeniek Pokaż wiadomość
Mąż pisze, że to w koronach szwedzkich - tak więc trzeba cenę dzielić mniej-więcej na pół. Błękitna pościel jest boska
dla mnie to tam wszystko jest tak śliczne, że nie wiem
ale mogę sobie pozwolić raczej tylko na butelkę

znowu Zochan uciska mi nerw

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-19, 21:34   #2287
smv
Zakorzenienie

Światełka są białe a nie niebieskie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1419021231348.jpg (55,4 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1419021252189.jpg (32,4 KB, 25 załadowań)
Stary 2014-12-19, 21:36   #2288
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
bardzo pięknie i stylowo!
i jaka symetryczna choinka, ładne drzewko się Wam trafiło.

Stary 2014-12-19, 21:38   #2289
anyolek
Zadomowienie

Crystal- ja kiedys wyczytałam w którmś z magazynów dzieciaczkowych, że aby dzieciaczki rozróżniały dzień od nocy wystarczy, że podczas drzemki 'dziennej' nie będziemy zasłaniać okien i specjalnie ściszać głosów Twoje pomysły też napewno wykorzystam, a i jeszcze w ciągu dnia będę kładła maleństwo spać w koszu mojżeszowym, coby mieć na nie oko cały czas, a tylko w nocy do łóżeczka
Nouvelle- byłaś obejrzeć Mutsy Evo? JA mogę tylko od siebie powiedzieć, że kiedy oglądałam Igo, patrzyliśmy też na Evo i niestety w rzeczywistości nie wyggląda jak na zdjęciach- my akurat widzieliśmy biały... Gondola jest spora, ale zawieszenie i materiał pozostawiają wiele do życzenia... Nie pamiętam jakie jeszcze wady miał, ale szybko zrezygnowaliśmy z dalszego oglądania tego akurat modelu...
DebraM- wow, super wózek!

Meganka, brzuszek przesłodki, zgrabniutka piłeczka

Dziś przyszedł już nasz wózek Tzn częściowo, bo jest gondola, zestaw akcesoriów z wybranego koloru (u nas Black Thunder) i fotelik samochodowy (Britax Baby Safe plus SHR II), jestem mega zadowolona
Stary 2014-12-19, 21:39   #2290
smv
Zakorzenienie

Meganko mój TŻ mówi żebyś jesCze nago zrobiła sobie zdjęcie hehe zboczuch jeden

No choinka nam się ładna trafiła trochę droga bo 140ale mam nadzieje ze chociaż postoi długo

Mnie dziś calutki dzień brzuch ciągnie i mam twardy tak się dziecię mi przekreca niefajnie się ogólnie czuje a teraz znów na dole przy pęcherzu czuje ucisk ;/ mam nadzieje ze to chwilowe ;(

Edytowane przez smv
Czas edycji: 2014-12-19 o 21:43
smv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-19, 21:43   #2291
luzna25
Zadomowienie

Cytat:
śliczna choinka
Radek- ur. 23 luty 2015 o godz. 10:24

luzna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-19, 21:46   #2292
niunia_ona
Zakorzenienie

kurde martwię się że moja malutka jest za mała nie wiem no moze do innego lekarza się wybrać??

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

Cytat:
ja muszę się jakoś wytłumaczyć tżtowi, że przerąbałam kasę na opony zimowe ale ostatnio jest po 10-11 stopni, więc w sumie mogę to wyjaśnić, że tym samym ograniczyłam zbędne wydatki

fajnie macie z tym własnym mieszkankiem, zazdroszczę
chociaż wiem, że na dłuższą metę ja bez rodziców bym nie wytrzymała....

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

jeżeli lubicie oglądać piękne rzeczy, to polecam: http://www.garboandfriends.com/collections/ (nie wiem w jakiej walucie są te ceny, w każdym razie w PLN są również zaporowe)
ja mieszkam w sumie z ciotka bo blizej bylo mi do pracy a z rodzicami juz nie mieszkam od 5 lat

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-19, 21:55   #2293
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość
Wczoraj miałam bardzo fajny dzień

Najpierw Tż odebrał wózek

Później zadzwoniła do mnie Pani z gabinetu usg, że zwolniło się miejsce i mam dzisiaj wizytę na 20:25 Jak pytałam wcześniej to mieli terminy na połowę stycznia, a ja bym miała teraz przerwę między wizytami 6 tygodni, bo mi nie pasowały terminy u mojej ginekolog i miałam gdzieś się umówić w połowie, więc chciałam od razu na to usg III trymestru, tym bardziej, ze będziemy wyjeżdżać na święta i dobrze byłoby wiedzieć, że jest wszystko cacy. O tak się cieszę z tej dzisiejszej wizyty

Później poszłam na prezentowe szaleństwo po galerii i wstąpiłam do SuperPharm
Pomyślałam sobie, że zerknę czy nie ma jakiejś promocji na laktatory... no i była
Medela mini electric za 219zł

I był jeszcze jeden laktator z ceną na półce 499zł, ale cenę na opakowaniu też miał 219zł, więc pomyślałam, że może się pomylili i za tyle kupię, więc warto zapytać się o cenę. Pytam kasjerki czy ta cena na opakowaniu jest prawdziwa. Sprawdza i na kasie wyskoczyło 499zł, a ona do mnie, że: przepraszamy za pomyłkę, oczywiście sprzedamy Pani w cenie, która jest podana na pudełku Widać było, że jej nie zależało
Kupiłam ten laktator -> medela swing + calma za 219zł

Wróciłam z zakupów i złożyliśmy wózek

ooo tylko pozazdrościć takiego dnia, oby zawsze się tak wszystko dobrze układałoklaski : jesteś nowym mistrzem promocji z 499 na 219
Stary 2014-12-19, 21:56   #2294
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anyolek Pokaż wiadomość
Crystal- ja kiedys wyczytałam w którmś z magazynów dzieciaczkowych, że aby dzieciaczki rozróżniały dzień od nocy wystarczy, że podczas drzemki 'dziennej' nie będziemy zasłaniać okien i specjalnie ściszać głosów Twoje pomysły też napewno wykorzystam, a i jeszcze w ciągu dnia będę kładła maleństwo spać w koszu mojżeszowym, coby mieć na nie oko cały czas, a tylko w nocy do łóżeczka
Nouvelle- byłaś obejrzeć Mutsy Evo? JA mogę tylko od siebie powiedzieć, że kiedy oglądałam Igo, patrzyliśmy też na Evo i niestety w rzeczywistości nie wyggląda jak na zdjęciach- my akurat widzieliśmy biały... Gondola jest spora, ale zawieszenie i materiał pozostawiają wiele do życzenia... Nie pamiętam jakie jeszcze wady miał, ale szybko zrezygnowaliśmy z dalszego oglądania tego akurat modelu...
DebraM- wow, super wózek!

Meganka, brzuszek przesłodki, zgrabniutka piłeczka

Dziś przyszedł już nasz wózek Tzn częściowo, bo jest gondola, zestaw akcesoriów z wybranego koloru (u nas Black Thunder) i fotelik samochodowy (Britax Baby Safe plus SHR II), jestem mega zadowolona
byłam i niestety mutsy evo na żywo niewiele się różni od takich typowych wózków-czołgów, których za wszelką cenę chcę uniknąć.
Koniec końców zdecydowaliśmy się na Igo, ale nie będę dopłacać do tej limitowanki urban nomad, mimo że strasznie mi się podoba (różni się od klasycznej wersji wyłącznie kolorem, a cenowo byłoby to kilkaset zł dopłaty). Obecnie jestem w trakcie negocjacji z różnymi sklepami internetowymi i jestem trochę wkurzona, bo chciałam Igo z gondolą Comfort (bardziej mi odpowiada), ale nigdzie już jej nie ma w jakimś znośnym kolorze. Także pewnie będziemy mieć z gondolą Lite.
Joolz antracyt jest nie do dostania, a cena nowego quadro z takim wyposażeniem jakie bym sobie życzyła to 4000 (już po fajnym rabacie).
Także najprawdopodobniej będę miała Igo z torbą skip hop chelsea

a Wy w końcu jaki wybraliście, bo już zapomniałam nazwy

Stary 2014-12-19, 21:56   #2295
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez luzna25 Pokaż wiadomość
Hej

Witam się po wizycie Maluszek ma się dobrze Waży 1518 g I jest dalej tydzień starszy Lekarz mówi, że urodzi się duży I ułożony jest miednicowo Więc prawdopodobnie może się skończyć cesarką ze względu na moje biodra i to, że dziecko duże no bo na obrócenie się ma jeszcze 4-5 tygodni
A poza tym zdziwiłam się przeokropnie, bo dostałam skierowanie na powtórną glukozę I mówię mu, że przecież za pierwszym razem miałam dobre wyniki, na co mi tylko odpowiedział "Tak, ale to trzeba sprawdzać" Aż mi się nie dobrze zrobiło, jak pomyślałam że znów muszę przez to przechodzić I dostałam znowu skierowanie na jakieś wymazy z cewki moczowej i kanału szyjki macicy w kierunku jakiś tam pasożytów ale powiedział, żeby się nie martwić bo po nowym roku dostane skierowanie na wiele więcej badań kontrolnych
oojś tam, słodkości nigdy za wiele, więc glukoza drugi raz jakoś przejdzie przynajmniej widać że się lekarz o ciebie troszczy, lepiej się więcej badać, niż żeby później nie wiadomo co wychodziło

i gratuluję postawnego mężczyzny, 1,5 kg omg
Stary 2014-12-19, 21:57   #2296
lesyeux
Zadomowienie

Hej
My też dzisiaj po wizycie.
Zosia pozostaje nadal Zosią
Dzisiaj mamy już 28 t0d .Bubcia od ostatniej wizyty podwoiła swoją wage.ma 1079g.wg tabelki i dr waga ok.drobna jest malutka moja ale w normie.
Ostatnio tp był na 7 marzec a teraz na 18 marzec a wgom 13 marzec o co ho??
dr dopiero wizyte wyznaczyła na 27styczeń.
Szyjka dłuuuuga.
Hemoglobina 12,9
Ale mocz mam okropny
Mam bakterie, leokocyty,erytrocyty,fosf orany, oraz liczne pasma śluzu przepisała mi dr furagine3x2+wit.C.
Oby pomogło....

A tak poza tym wszystko gra
A wg Was waga OK? bo w porównaniu do waszych dzieciaczków wag to moja Zosia to kruszynka

debraM super zakup laktatora. I śliczny wózek
luznasuper że wizyta udana
Stary 2014-12-19, 21:57   #2297
szkrabeniek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
kurde martwię się że moja malutka jest za mała nie wiem no moze do innego lekarza się wybrać??

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

ja mieszkam w sumie z ciotka bo blizej bylo mi do pracy a z rodzicami juz nie mieszkam od 5 lat
Nie denerwuj się który masz tydzień i ile waży Maleńka ??

II kreseczki 08.07.2014
Mikołajek już z Nami
Stary 2014-12-19, 21:58   #2298
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Alunia79 Pokaż wiadomość
Dzieńdoberek dziewczyny.
Taka rada dla tych, które mają już ciuszki, pierzcie i prasujcie już teraz od 2 dni prasuję i już mam dość! Cieszę się, że zabrałam się za to już a nie później, bo nie wiem czy dałabym radę z wielkim bebzolem. Poza tym wczoraj w SR położna mówiła, że dobrze jest mieć torbę do szpitala i pokój bądź kącik dla maluszka przygotowane już 3 m-ce przed terminem porodu.
I jeszcze była pani zajmująca się mową niemowlaka super sprawa! Dowiedziałm się wielu ciekawostek. Jak macie kogoś takiego u siebie w mieście to polecam skorzystanie ze spotkania warto. Tak po krótce o co chodzi http://www.mjakmama24.pl/niemowle/ro...,159_3302.html

---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

Trzymam kciuki za wizyty
A ja zmykam do pracy :pa:
3 miesiące przed wszystko mieć gotowe? hahaha no to nie w moim przypadku, ja bym taką położną zaprosiła do siebie, żeby mi posprzątała pył po remoncie hahaha ja na szczęście daje rade, dzisiaj machnęłam okna, zaliczyłam malowanie i lodówki szorowanie i co najważniejsze, czuje się dobrze
Stary 2014-12-19, 22:00   #2299
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Meganko mój TŻ mówi żebyś jesCze nago zrobiła sobie zdjęcie hehe zboczuch jeden

No choinka nam się ładna trafiła trochę droga bo 140ale mam nadzieje ze chociaż postoi długo

Mnie dziś calutki dzień brzuch ciągnie i mam twardy tak się dziecię mi przekreca niefajnie się ogólnie czuje a teraz znów na dole przy pęcherzu czuje ucisk ;/ mam nadzieje ze to chwilowe ;(
Ja jutro jadę oglądać do Leroy Merlin sztuczne. W tym roku chcemy sztuczną, bo czekają nas naprawdę pracowite święta (remont + przygotowania do ślubu) i nie będzie czasu żeby latać z miotłą i zamiatać igły. A u nas z choinki igły lecą, bo koty ją atakują

A ja dzisiaj pierwszy raz poczułam takie prawdziwe twardnienie brzucha. Wstałam z kanapy i normalnie brzuch jak ogrpmny kamień, aż mnie do dołu ściągnęło Na szczęście szybko przeszło. Także wiem, co czujesz

Stary 2014-12-19, 22:01   #2300
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Nie denerwuj się który masz tydzień i ile waży Maleńka ??
początek 30 tego tygodnia dokładnie 291dzień i na ten dzień 1251.

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość
Hej
Dzisiaj mamy już 28 t0d .Bubcia od ostatniej wizyty podwoiła swoją wage.ma 1079g.wg tabelki i dr waga ok.drobna jest malutka moja ale w normie.
Szyjka dłuuuuga.
Hemoglobina 12,9
Ale mocz mam okropny
Mam bakterie, leokocyty,erytrocyty,fosf orany, oraz liczne pasma śluzu przepisała mi dr furagine3x2+wit.C.
Oby pomogło....

A wg Was waga OK? bo w porównaniu do waszych dzieciaczków wag to moja Zosia to kruszynka

dopiero na 27 marzec? uhuh..
z tym terminem to na serio masz ciężko az taka zmiana o jacie
ale wazne ze wszystko ok

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-12-19, 22:01   #2301
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:

ja z rodzicami nie mieszkałam przez 4 lata, ale już na piątym roku z powrotem się wprowadziłam tak łatwo się mnie nie pozbędą, o nie!

a sprawdzałaś małą na siatkach centylowych?

Stary 2014-12-19, 22:03   #2302
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
ja z rodzicami nie mieszkałam przez 4 lata, ale już na piątym roku z powrotem się wprowadziłam tak łatwo się mnie nie pozbędą, o nie!

a sprawdzałaś małą na siatkach centylowych?
nie wiem o co chodzi w tych centylach:P kalafior ze mnie

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

30 tc 1014 gram (10 centyl) 1529 gram (50 centyl) 2151 gram (90 centyl) wg tego to jestem w tych 10 centylach czyli jest ok?

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-12-19, 22:04   #2303
szkrabeniek
Raczkowanie

Cytat:
początek 30 tego tygodnia dokładnie 291dzień i na ten dzień 1251.
Według mojego podpowiadacza waga jest jak najbardziej w normie

Nie masz się czym stresować- może Twoja Córcia będzie drobniejsza a może w ciągu następnych tygodni przybierze na tyle że będzie uznana za naprawdę dużego bobaska

U mnie siatka wygląda inaczej :

852 gram (10 centyl) 1331 gram (50 centyl) 1915 gram (90 centyl)

Według mojej siatki mieścisz się idealnie w 50 centulu czyli dokładnie tak jak powinno być

II kreseczki 08.07.2014
Mikołajek już z Nami

Edytowane przez szkrabeniek
Czas edycji: 2014-12-19 o 22:07
Stary 2014-12-19, 22:05   #2304
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość
Hej
Szyjka dłuuuuga.
Hemoglobina 12,9
Ale mocz mam okropny
Oby pomogło....

fajnie, że mała nie jest gigantem- łatwiej taką urodzisz
ale siuśki to musisz podreperować

Cytat:
nie wiem o co chodzi w tych centylach:P kalafior ze mnie

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

30 tc 1014 gram (10 centyl) 1529 gram (50 centyl) 2151 gram (90 centyl) wg tego to jestem w tych 10 centylach czyli jest ok?
ale tu chyba chodzi o skończone tygodnie. czyli powinnaś patrzeć raczej na 29 tydzień, tak mi się wydaje

Stary 2014-12-19, 22:05   #2305
dziewczynazgitara
Raczkowanie

Cytat:
ślicznie i klimatycznie ja już jutro
Stary 2014-12-19, 22:05   #2306
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez emilia1987 Pokaż wiadomość
wiem, licze sie z tym, ze podczas prania wszystko znowu sie wymiesza i czeka mnie od nowa segregacja wg rozmiarów
haha i całe szczęście że mamy jeszcze sporo czasu, można mieszać, przekładać, a na koniec i tak ani ładu ani składu nie będzie, bo przecież rozmiarówka rozmiarówce nie jest równa
Stary 2014-12-19, 22:06   #2307
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Według mojego podpowiadacza waga jest jak najbardziej w normie

Nie masz się czym stresować- może Twoja Córcia będzie drobniejsza a może w ciągu następnych tygodni przybierze na tyle że będzie uznana za naprawdę dużego bobaska
oby tak było jak mówisz bo juz zaczynam sobie wkręcać
eh joo oby rosła w siłę.

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-12-19, 22:08   #2308
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
może pokołysz trochę biodrami i Mała się przemieści?

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

Chyba wpadłam w doła, popłakałam się przed chwilą i jakoś mi smutno, a właściwie, to nie wiem dlaczego chyba pogoda na mnie wpływa, szaro buro i brzydko, zero słońca, zero śniegu i siedzenie w domu, no i hormony...
Idę wziąć się w garść!
oooo wysyłam przytulaka też miewam takie durnowate doły bez powodu jutro będzie ładniejszy dzień

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy wy farbujecie włosy w ciąży? Bo poprzednio w ogóle nie farbowałam przez całą ciążę, teraz też na razie nie, ale dzisiaj idę do fryzjera wieczorem i mam taki zamiar i nie wiem, czy zwykłą farbą, czy bez amoniaku, czy może jednak sobie darować?
ja nieeeeee, bo wogle jestem jakaś niefarbawana i chociaż jeden problemo-dylemat z głowy
Stary 2014-12-19, 22:08   #2309
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
fajnie, że mała nie jest gigantem- łatwiej taką urodzisz
ale siuśki to musisz podreperować

ale tu chyba chodzi o skończone tygodnie. czyli powinnaś patrzeć raczej na 29 tydzień, tak mi się wydaje
no to ja jestem w ogóle zielona jak patrzeć . w karcie pisali zawsze tydzień już rozpoczęty czyli jak 17 tyg skonczonych i 1 dzien to byl juz 18 tydzien. no nic trzeba sie uspokoic i wierzyc ze jest ok

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-12-19, 22:10   #2310
nusiekowa
Wtajemniczenie

Jestem po wizycie-wszystko jest oki -młody waży 1360g -doktor powiedział ze idealna waga na ten tydzien-wszystkie parametry ok,szyjka też oki. A oto i Oskar
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Oskar.jpg (51,7 KB, 40 załadowań)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości