|
|
#151 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 6
duży chłopczyk będzie:p
udanych zakupyów ![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
odowska ooo wizyta zaliczona pozytywnie
![]() to dobrze ![]() hihi mowisz ze macie zdjecie narzadow w 3d? to co,w ramke? mlebi,dziekuje,ma goraczke,38 ![]() wlasnie wstala tak ze znikam dodam wam tylko zdjecie cudownosci od Ewy |
|
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny gratuluję wszystkich wizyt
![]() Ja się dopiero obudziłam, jestem głodna, a nie ma nic dobrego do jedzenia, Tż jeszcze śpi, bo w nocy nie chciało mu się spać i mnie zaczepiał, tak to jest jak się śpi do 12stej to potem w nocy się nie da, zaraz nakopie mu do dupy Mały przekręcił się z prawego boku pod lewe żebra i strasznie mnie tam uciska, a szczególnie na żołądek, booooli ;/ Po południu przychodzi do mnie koleżanka, więc trzeba mieszkanie posprzątać, oczywiście nie moimi rękami Kupiłam wczoraj sobie sukienkę na wigilię i wiecie co, Boże jaki ja mam ogrooooomny brzuch, aż miałam łzy w oczach Jeszcze niedawno wyglądałabym w czymś takim zgrabnie, a teraz jakbym meeeega arbuza pożarła I wiecie co, dowiedziałam się, że znajoma, która miała termin na 6 grudnia - jeszcze nie urodziła
|
|
#155 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() zdjęć niestety nie widzę ![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- ilona to nie powinni jej wywołać ? Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#156 |
|
Wtajemniczenie
|
Odowska
za wizytę i powodzenia z zakupami ![]() Buu biedna Córcia nie wiem co Ci radzić... ściskam Was i przesyłam zdrowe siły ![]() Ewa jesteś czarodziejką! Przepiękne są te rzeczy Dzień dobry ![]() Wstałam o 6, ale podrzemałam do teraz ![]() Idę jeść ![]() Miłego dnia
|
|
|
|
#157 |
|
Konto usunięte
|
też czujecie taki nacisk na szyjke ?
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#158 |
|
Zadomowienie
|
Mlebi - ja od kilku dni czuję nacisk niemal na wszystko, ale na szyjkę akurat nie.
Buu - trzymajcie się. Z jazdą do teściów to się może wstrzymajcie chwilę. Śliczna i lalka i królik! Mąż pojechał po zakupy, a ja nie wiem, czy wstawać dzisiaj z łóżka. Do roboty nie mam dużo: Uprasować obrus, sprzątnąć w lodówce trochę (mam manię przemywania jej w środku wodą z octem i jak nie zrobię tego przynajmniej raz na miesiąc to mnie nosi), uprzątnąć chociaż prowizorycznie w pokoju Małego (znaczy zebrać pudła w jedno miejsce). Gorzej będzie zmobilizować M do wypucowania łazienki, odkurzenia, umycia podłóg i skręcenia skrzyni pod łóżko. On to wszystko robi i zrobi ale każda rzecz zajmuje mu tyle czasu, że z tą listą to nie wiem, czy przez cały weekend by się uporał. Jutro przed gośćmi zostałoby mi gotowanie i potem ogarnięcie kuchni. |
|
|
|
#159 |
|
Rozeznanie
|
Hej wszystkim!
![]() Spalam ponad 7 godz bez przerwy na siusiu!!!! Szok ![]() Lui razem zaczynamy dziś 33 tydz ![]() Odowska udanych zakupów! Nie widzę zdjęć i nie wiem co tam Ewa zrobila ale spr pozniej Ala kciuki za USG! I wogole miłego dnia dziewczyny ![]() Ja jem śniadanie i biorę się za produkcje piernikow
|
|
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej, ja z komórki wiec nie widzę cudeniek od Ewy. Zobaczę później na komputerze. Ale na pewno są boskie.
Oczywiście mój mąż śpi jak niedźwiedź, bułki nie mam więc jestem zdana na jego łaskę by wstał. Na 11 sr wiec wolałabym by się już podnosił,żeby potem nie robić niczego na wariata. Śniło mi się,że moja mama przyłapala nas na bara bara, bo chciała nas poczestowac kostką piernikowa haha masakra Ja nie mam żadnego ucisku na szyjkę Może to też zależne od położenia dzieciaczka. Mój ma krzesełko z mojej szyjki hehe i niczym na razie mi nie gmera. Dziś 31+0 wiec zaczynamy nabijać do 32 tygodnia prawie równe 2 miesiące do terminu
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
aga gratki za kolejny tydzien
![]() hehe jaki sen no wszystkich cudow od Ewy nie wkleilam,bo mala sie czaila i musialam chowac szybko pojedziemy pozniej,macie racja,niech jej sie polepszy troche,tu w razie co wiem gdzie moge do lekarza jechac znikam,milego dnia
|
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
witam i ja... wstałam o 7.30 bo mnie córka obudziła porannym 3 krotnym maratonem do łazienki. cholera codziennie ma takie poranne luźne stolce (sorki ze z rana) no i jeszcze jutro ja poobserwuje a w poniedziałek skocze do lekarza.
Martwi mnie to. oczywiscie jak poczytałam na google co to to kurna jest tego miliony objawów łącznie z rakiem jelita grubego... dziekuje postoje. trzeba to ogarnac jak najszybciej pogadałam z mezem z 40 minut. nie jedzie na slub bo nie chce gonic. pewnie ok.12 bedzie dopiero w miescie. zjadłam śniadanie i leki i teraz zabieram sie zaraz za ogarniecie domu, żeby było czysto. potem jak zostanie czasu to zniose wszystkie rzeczy do strojenia choinki miłego dnia dziewczynki... i nie naprodukujcie zbyt wiele Gratulacje dziewczynom kolejnych tygodni zaczętych Ewa piekne te Twoje prace... Inco mam nadzieje ze sie polepszy u Ciebie... trzymaj sie malenka
Edytowane przez maladT Czas edycji: 2014-12-20 o 09:19 |
|
|
|
#163 |
|
Wtajemniczenie
|
Aga co za sen
Udanych zajęć w SR ![]() A mój mąż miał iść do pracy dopiero 7 stycznia i co polazł jeszcze dzisiaj na 7, bo się wali, pali...
|
|
|
|
#164 |
|
Konto usunięte
|
no to zobaczę we wtorek co u mojej szyjki
jak będę miała znowu leżeć to ten miesiąc jakoś wytrzymam bo 19 stycznia ciążą będzie już downoszona Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#165 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z brudu nikt nie umarł jeszcze, a choinka może poczekać. Nie dźwigaj sama, bo potem będziesz stękać i dostaniesz od nas lunty!! |
|
|
|
|
#166 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzieńdoberek
![]() Ja też się witam zaczynając 31 tydzień ![]() Gratki wszystkich nowozaczętych tygodni ![]() Odowska super chłopak! Wizyta udana,mama zadowolona i tak ma być dawaj foty.Przeklęte chwal się kiecką Ja miałam tak samo jak założyłam tę, w której wam się pokazałam. Myślałam, że będzie luźniejsza. A pytałyście czy nie będzie za ciasna? Nie będzie, bo to taki materiał rosnący razem ze mną ![]() Węgielek, piernikowa mamo nie przemęczaj się!Lecę na śniadanko i zbieram się na usg. Miłego dnia dziewczyny. |
|
|
|
#167 |
|
Zakorzenienie
|
kochana ja ledwo co przyniose do domu bo obmysliłam zeby u mnie w schowku przewertowac kartony i do domu przyniesc tylko reklamowke z ozdobami na mała choinke... szalec nie mam zamiaru, a dom to w zasadzie w wiekszosci ogarniety wiec tylko lekko poprawie i koniec zabawy
|
#168 |
|
Wtajemniczenie
|
Rety a mi telefon pokazuje 57 dni do porodu
32 t (31t5d)! To już zaraz!!
|
|
|
|
#169 |
|
Wtajemniczenie
|
Ma teżw nie odczówam ucisku a mała głową w dół. Czasem takie gmeranie.
Incognito Mala Ty znow się prosisz o baty! |
|
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Ala trzymam kciuki za usg ![]() Ilonka prosze o zdjecia w sukience ! ![]() Maladt tylko za duzo nie rob ![]() Aga gratulacje 32tc! Buu zdrowka dla cory ![]() Ewa ale cudownosci zrobilas o jaaa.. krolik nieziemski
|
#171 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzięki. Jak leżę to nie boli. No to jeszcze trochę sobie poleżę. A stolarz oczywiście nie odpisuje. |
|
|
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe jak z Kano i Aggo...
|
#173 |
|
Zadomowienie
|
odowska hehe ja tak samo myślałam, że do coś pod prawym żebrem to główka a to pupcia
![]() czyli idziemy wagowo i terminowo podobnie, mam jednak nadzieję, że moja na 3500 poprzestanie i nie dobije do 4 kg.ewa ten królik jest cudowny! pragnienia chyba każda z nas czuje się podobnie teraz. A jak oglądam porody (od wczoraj mam fazę, 4 odcinki wczoraj obejrzałam) to tam każda kobieta toczy się jak kulka... więc domyślam się, że moje stadium bałwana to jeszcze nie koniec inco niech mąż ustawia się w kolejce pod diody! ala pochwal się po usg!. trzymam kciuki
|
|
|
|
#174 | |
|
Zakorzenienie
|
hejo
Cytat:
a ja zaraz lecę zmienić tż w szpitalu, to wyskoczy z Andzią zrobi zakupy przedświąteczne |
|
|
|
|
#175 | ||||||
|
Zadomowienie
|
lui- gratulacje
![]() Cytat:
-kochanie wszyscy cie kochają tu na forum na pewno buu- uf to kamień spadł z serca, jak sie córci podoba to super odowska-]super że wizyta udana, i że macie fajne zdjęcia, duży chłopak, Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
i kciuki za udane usg ![]() Cytat:
![]() Witam was dziewczyny sobotnio U mnie dzisiaj Jesteś w 35 tygodniu ciąży pozostało 42 dni do porodu, no a według terminu cc to pozostało 33 dni do porodu No ja dzisiaj z gilem i katarem gigantem się obudziłam, więc ciężki dzień przede mną , zakupy mam już za sobą, zamrażarka się rozmraża, lodówkę myje mi córcia, ja później tylko przetrę wodą z octem już po swojemu, no i jeszcze pierniczki, a mięso muszę doprawić i zapeklować. Jak to przeżyję to będę mogła leżeć i chorować, no a jeszcze w międzyczasie spongebooby wrr Dobra laseczki jak się ogarnę to zajrzę jeszcze do was później, miłej soboty wam życzę ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- A bo zapomniałam dziękuję jak zawsze wszystkim razem i każdemu z osobna za miłe słowa |
||||||
|
|
|
#176 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- dzięki ewa. uspokoiłam się Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- 33 dni ![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#177 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki Wam Dziewczyny za ciepłe słowa! Od razu mi lepiej
![]() M z resztą też sie poprawił - wyraził skruchę za wczorajszy brak zrozumienia i w ramach rekompensaty przywiózł mi ze sklepu masę czasopism: i babskie i o dzieciach - mam odpoczywać i czytać. Jak leżę to krzyż i biodro mniej bolą. Zadzwoniłam jednak do Gina, niestety nie odbiera. Wysłałam więc smsa - jak będzie miał chwilę to pewnie odpisze. Dzięki Dziewczyny, że jesteście! Kurczę, całą ciążę nie miałam huśtawki hormonalnej a od wczoraj to płaczę to się wkurzam itd. |
|
|
|
#178 |
|
Zadomowienie
|
no 33 dni, już bym chciała jakieś 14 dni
tak juz mam dość zastrzyków i diety
|
|
|
|
#179 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#180 |
|
Zadomowienie
|
Może uda mi się wkleić jak wygląda fotelik na stelażu wózka, bo przyszły adaptery. Jestem jednak na telefonie, wiec nie wiem jak wyjdzie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:01.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

32 t (31t5d)! To już zaraz!!