![]() |
#931 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 :)
Cytat:
![]() Cali kto by pomyślał, że my się tu znajdziemy... ![]()
![]() |
#932 |
Zakorzenienie
|
Pamiętasz jak się pokładałyśmy ze śmiechu? Ty że za tydzień a ja za dwa?
Wiesz jak to działa. Mniej bym się przejmowała jakbym miała jakieś objawy. |
![]() ![]() |
![]() |
#933 |
Zakorzenienie
|
Cześć,
a miałyśmy zawiesić wątek, a wy rozpisane na całego ![]() Chciałam tylko powiedzieć, że byłam na wizycie. Maleństwo ma bijące serduszko i mierzy całe 4,4mm. Na razie nie będę się udzielać, ponieważ nie służą mi te rozmowy o poronieniach, a przede mną najważniejszy okres.. Trzymajcie się dziewczyny i powodzenia ![]() Jak wątek przetrwa to odezwę się w bezpiecznym okresie. |
![]() ![]() |
![]() |
#934 |
Zakorzenienie
|
Tego się nie da zapomnieć
![]()
#935 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#936 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mimo wszystko rozumiem, że nie chcesz się stresować ![]()
![]() |
#937 |
Zakorzenienie
|
Skoro tak to może będę się udzielać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#938 |
Zakorzenienie
|
Ja tez sie szczerze powiedziawszy boje wchodzić na wątek bo tu ciagle tematy sie takie przykre przeciskają. Ja sie chce cieszyć a nie zastanawiać na każdym kroku czy wszystko w porządku z brzuszkiem.
![]()
#939 |
Zakorzenienie
|
Ja tam nie poruszam ciężkich tematów, ciąża to ma być szczęśliwy czas
#940 |
Zakorzenienie
|
A były tu takie tematy poruszane? Nie ma co o takich sprawach gadać i się stresować.
|
![]() ![]() |
![]() |
#941 |
Zakorzenienie
|
Otóż to, ja sie pozniej głowię czy aby przypadkiem nie jest cos nie tak u mnie
![]() Tylko pozytywnie ! Uśmiechy na buźkach!! ![]()
#942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jak nacisnę brzuch to czuje powiększoną macicę już ![]()
![]() |
#943 |
Rozeznanie
|
cześć
![]() widzę, że dzisiaj dzień pełen szczęścia, radości i bijących serduszek ![]() Strasznie miło czytac o tylu udanych wizytach ![]() Gratki dla wszystkiech malutkich serduszek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Piękne chwile zaczynają się pojawiać na naszym wątku !!!!!! ![]() ![]() ![]() No i teraz ma byc mega super extra pozytyw u każdej z nas!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 12mu05 Czas edycji: 2014-12-19 o 19:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#944 |
Zakorzenienie
|
Strach zawsze będzie z nami, ale trzeba myśleć pozytywnie bynajmniej postarać się
![]() Od jakiś 2 tyg czuję zupełny spokój i jakoś nie myślę, że coś mogło by być nie tak. Zobaczenie serduszka, jakoś uspokaja - przynajmniej mnie. Obyście szybko je zobaczyły -te co jeszcze nie widziały . Dobrej nocki brzuchatki ![]()
#945 | ||
Zakorzenienie
|
Pierwszy wnuczek... i w ogóle nie ma żadnego maluszka u nas jeszcze
![]() ![]() Cytat:
![]() Gratulacje! ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Mdłości męczą, właściwie non stop nie mam apetytu, nie czuję głodu. O tym, że powinnam zjeść dowiaduję się, bo mdłości mi się nasilają. Jak zjem to na chwilę jest mi lepiej, a później wraca stan... średniego samopoczucia ![]() Masakra... ale pawika nie było żadnego i mam nadzieję, że tak zostanie ![]() Jeszcze 4 dni do wizyty, nie mogę się doczekać, ale i troszkę się stresuję. Weekend u mnie będzie mega zabiegany, szczerze mówiąc to rozważam pójście spać ![]()
![]() |
#946 |
Rozeznanie
|
Jeju jakbym ja chciała z wami popisać , poznać się bliżej ale ja ciągle nie mam czasu
![]() ![]() W pierwszej ciąży non stop na wizazu wisiałam , od rana do nocy a teraz mi tego brakuje bardzo . ![]()
#947 |
Zakorzenienie
|
Gratuluje wszystkim sierpniowym Mamusiom 2015
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#948 |
Zadomowienie
|
Ja podczytuje Was na telefonie. Najczęściej jak idę siku ;-)
Dziewczynymam za sobą rozmowę z teściami. Oczywiście na męża nie mogłam liczyć bo on najchętniej do dnia porodu nie poruszyłyby tych tematów. Nawet nie spodziewałam się, że jest takim tchorzem. Więc tak: nie ma problemu żebyśmy mieszkali i teściowa powiedziała że póki sami nie zdecydujemy się wyprowadzić nikt nas nie wygania, dla Flipa możemy jeden pokój przerobić. Powiedziała, że mam iść na studia dalej. I chyba się ucieszyła. Nawet nie wiecie jak się cieszę. Z tego stresu aż mnie zemdliło dzisiaj. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#949 |
Okrutna, podła i zła
|
Mój termin jednak przesunął się na 10.08.2015 i według USG mam ciążę młodszą o tydzień a wiem kiedy było ten tegens, więc teraz nie ma co liczyć ile tak naprawdę ma ciąża. Dopiero na prenatalnych, jak pomierzą obwód główki, długość kości udowej to można coś konkretnego ustalić, bo nie wierzę w to, że plemniki przeżyły 9 dni !!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#950 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jeszcze tylko sobota, niedziela i jedziemy do POLSKI!!!!!!!!!!!!!!1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A widzę, że dwóch tatusiów ma według USG niezniszczalne megagiganty plemniki ![]() hahhahahahhahaha Chłopy Wasze pewnie szaleją z dumy ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#951 | ||||
Raczkowanie
|
Cześć w sobotni poranek
![]() Cytat:
![]() Te 4 dni przelecą, zobaczysz ![]() ![]() Cytat:
U mnie dzisiaj zawita wieczorem siostra D. z mężem, przyjeżdżają na święta i sylwka, więc będą u nas jakieś 2tyg, a D. będzie jutro nad ranem w domu, to będę tu jeszcze rzadziej zaglądać ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja zmykam ogarnąć dom, potem się jeszcze zjawię ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#952 |
Rozeznanie
|
Witam się z Wami w 9 tygodniu
![]() ![]() Mobilnie |
![]() ![]() |
![]() |
#953 | |
Okrutna, podła i zła
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#954 |
Zadomowienie
|
moniska jak sama widzisz nie było tak zle.oby ten entuzjazm tesciowej utrzymal sie na dluzsza mete bo u mojej wszystko sie zmienilo ale nie z mojej winy. ,do zcasu bylo dobrze ale jak maly skonczyl pol roku nagle sie odciela zaslaniala sie roznymi glupotami ze nie moze przyjechac a jak sie okazalo znalazla sobie faceta na boku po 30 latach malzenstwa! wziela rzowod z tesciem i przeprowadzila sie do nwoego z ktorym tez wziela slub niby nas zapraszala bo wypada ale tak ze akurat m byl w sanatorium to nawet ise nie zaoferowala ze po ans przyjadą a wnuczka kompletnie olała ,,nawet moj m stweierdzil że jej odbiło., kazala mu klamac ze jest chora i inne wymóki
ma do nas niecale 7km na skroty to chyba 5. mozna sobie ukladac zycie na nowo jesli ma taka potzrebe ale zeby wlasnego wnuczka olac ???o wiele bardziej bym tego pana lubila gdyby jej nie zbuntowal i nie odcial od rodziny. coz mam nadzieje ze u Ciebie bedzie lepiej. teraz juz sie po prostu przyzwyczailam ze nie uczestniczy w naszym zyciu rodzinnym tlumacze to sobie roznica prioorytetów. a to Wasz bedzie mial na imie Filip?a jak bedzie dziewczynka? ja bym wolala dziewczynkę ale jak ebdzie drugi chlopak tez bedzie fajnie. ale czuje ze skoro od poczatku bylo inaczej to moze bedzie dziewczynka isabel26 ja wczoraj troche porobilam ze az jajniki mnie ciagnely ,dzis jedynie piersi bola bo rosną
watek scrapkowy:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=765045 wątek decoupage:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=714593&page=7 mój raczkujący blog:http://niebieskainspiracja.blogspot.com Edytowane przez beatrix28 Czas edycji: 2014-12-20 o 08:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#955 | |
Zakorzenienie
|
Ja tez sie witam w sobotni poranek
![]() Mdłości mnie męczą, zmęczona jestem i najchętniej bym sie owinęła w kocyk, wziela kubek kakao w rękę i przeleżała cały dzien przed tv ... ...rzeczywistość jednak jest inna. Dziecię czeka na śniadanie, choinka na ubranie a dom na posprzątanie :P Jeszcze popołudniu moja urodzinowa impreza w restauracji! (Niechcemisie) ![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cytat:
Teściowe sa rożne, ja na temat mojej mogłabym książkę napisać ale grunt, ze udało Wam sie dogadać i będziecie mieli dodatkowy pokój ![]()
![]() |
#956 |
Zadomowienie
|
roxana_lu ciesz sie zyciem i ze Cie zapraszaja ,predko moze nie być takie okazji. jak bedziesz w kieracie z 2 dzieci ze nie ebdziesz maila kiedy isc do toalety juz o wlosów nie wpsominajac..
moj juz zjadl sniadanko teraz jemy brzoskwinie z puszki i oglada jakas bajke na tvo abc ,ja dzis tylko obiad mam do zrobienia i ew.po poludniu jak synek pojdzie do dziadka to w koncu poprasuję.bo ubrania mi z szafki wychodzą.. ![]() miłego dnia mamusie
#957 |
Zadomowienie
|
Beatrix mój Filip ma 3 lata i trzeba będzie go eksmitować z naszego pokoju
![]() Jamam w porządku teściów żadnych problemów nie robią i wydawało mi się, że nie będzie problemów że jestem w ciąży. Ale pochwaliłam się siostrze tż i czar prysł. Niby mamy taki przyjacielski kontakt ale jakaś taka zawiść z jej strony jest. Już kiedyś "dobrze" mi radziła żeby załatwiać mieszkanie socjalne bo jak najszybciej mamy się wynieść. A jak jej powiedziałam ciąży to podobno teściowa jej się żaliła, że muszą na nasze utrzymanie robić i całą resztę o której pisałam. Jak zapytałam teściową czy są stratni przez nas to dostałam opr że co ja sobie ubzdurałam. Tym bardziej że dajemy jej pieniądze na rachunki i zakupy. Trochę też sami kupujemy. W lecie miałam ogródek i narobilam słoików jakby ma wojnę. Ok 1000 dużych z różnymi przetworami, ilość jak na wojnę :p A co do Twojej teściowej to współczuję. Alezauważyłam, że tym babom to na starość w głowach się przewraca. Przyjaciółki matka też się zabrała do Niemiec do kochasia Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#958 | ||||
Zakorzenienie
|
Cześć sierpnióweczki
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Mocno podejrzewam, że szwagierka zazdrosna o Ciebie jest i wymyśla farmazony... lepiej ostrożnie i na dystans z Nią coś tak czuję... A ilość przetworów - szacun ![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzięki za wsparcie, liczę na super wieści we wtorek ![]() ![]() Gości szczerze mówiąc współczuję, chyba bym nie dała rady tak długo... nie w tym stanie ![]() ![]()
![]() |
#959 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Isabelle_26 mam dokladnie wszystkie objawy o ktorych napisalas...Czasami tak sobie mysle, ze zwymiotowanie daloby mi troche ulge. Ale nie ma tak latwo ![]() Milego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tam nie bedzie tak zle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.