![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe Mamusie 2015, cz.III
Rybka ty mieszkasz gdzieś koło Astry?
|
![]() ![]() |
![]() |
#152 | |
Zakorzenienie
|
będzie nalot
![]() Cytat:
![]() ![]() Witam się w 16 tygodniu ![]() Wczoraj w ogóle spotkałam koleżankę z pracy i pytała się o moją ginkę bo mówi, że jej córka ma 19 lat chyba i chodzi do takiego faceta i nie jest zadowolona ![]() ![]() ![]() Moje dziecię zaczęło właśnie ferie świąteczne i tak siedzimy razem do początku stycznia ![]() Edytowane przez alkamor Czas edycji: 2014-12-20 o 08:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
Może nie blisko, ale można powiedzieć że moje rejony.
![]()
#154 |
Zadomowienie
|
ahhh... a u nas dzisiaj taka piekna pogoda... 17 stopni i ani jednej chmurki! zyc, nie umierac!
![]() (a ja w biurze przy kompie ale tylko do 12.30 ) |
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
Rybka to my na kawę możemy iść
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
#157 |
Zakorzenienie
|
Wszystko na to wskazuje
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#158 |
Zakorzenienie
|
kurde zaczynam mieć problem z wózkiem...tzn. nie wiem już czy dokupić stelaż do mojego czy kupować nowy. Mam gondolę i spacerówkę do coneco toledo. żadnych zniszczeń..jak nowy....mam też do niego wszystko śpiworek, torbę, okrycie na nóżki...tylko nie mam stelaża gdyż przez jednego jełopa spalił się (mniejsza o większość). widziałam, że używany wózek można kupić nawet za 100-200 zł a wiadomo, że mnie w takim przypadku interesuje tylko stan stelaża bo resztę mam swoją. Ja osobiście byłam z wózka bardzo zadowolona jak jeździłam z Kubą, pokonywał codziennie drogę nad rzekę po wertepach i dawał radę...waga....to chyba 14-15 kg ale skoro z moja kluska na 4 piętro go wnosiłam to teraz na pierwsze nie będzie aż tak źle
![]() wózek który do tej pory wybrałam to Bebetto Silvia ale w wersji używanej jeszcze nie spotkałam bo to nowy wózek...sama nie wiem.... rozpisałam się ale taki mam problem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
alkamor skoro masz wszystko do tego ,wózka i byłaś zadowolona z niego to moim zdaniem szkoda kasy wywalać na nowy. Przyda się na inne sprawunki.
![]() ![]() Ja nie mam nic dla dziecka, nawet jednego bodziaka i już mnie głowa i kieszeń bolą...
#160 |
Konto usunięte
|
Ja kawy nie piję, nie lubię...
Alkamor jeśli nadal ten wózek Ci się podoba to go zostaw i tylko dokup stelaż, zawsze to oszczędność ![]() Rybka ja tez nic nie mam, ale nawet o tym nie mysle, moze ktos poratuje i nie bede musiała nic oprócz wózka kupować ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Trochę mnie nie było a tu już nowy wątek ![]() melduje, że w czwartek byłam u gina, dziecko super ![]() ![]() ale podczas badania wyszło, że mam twardą macicę ![]() mam brać nospe 2razy dziennie i magnez, ogólnie lekarz był optymistą\ale ta nospa nic mi nie pomaga i ciągle mnie boli ten brzuch ![]()
#162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
_______ ja z wózkiem mam inny problem, bo niebieski i jak wsadzę tam dziewczynkę? no i ma jedną wadę, w spacerówce w budzie jest taka folia, którą w wakacje na wsi jakiś ptak/kot trochę poszarpał ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
ja kawy nie pije, nie mam ochoty,a i przed ciążą rzadko piłam
a jak z czarną herbatą? ja pije 2 kubki dziennie z domieszką soku z pigwy/malin, raczej słabą, ale koleżanka mi zarzuciła że nie powinnam, jak to jest?
#164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jaką "powinno" się pić? zielona ponoć ciśnienie obniża, więc też odpada. jakby tak się wczytać to żadna nie będzie dobra. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
Moja znajoma wozi synka w różowym
![]() ![]()
#167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak dokupić ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
![]() justi, bedzie dobrze, zaufaj lekarzowi ![]() ![]() na szczęście już mi przeszło, ale kawy nie pijam do dziś. no, może czasem jakieś capucino, ale bardzo rzadko apropos wieku i wyglądu- musze sie wam pochwalić ![]() ![]() od kiedy skończyłam 26 lat zaczeło mnie to jarać, teraz sie już rzadziej zdarza, więc wczoraj pani kasjerka rozwaliła mnie na łopatki. uwielbiam pokazywać dowód kiedy mam 32 lata na karku ![]() Edytowane przez industria Czas edycji: 2014-12-20 o 10:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#169 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ubieramy dziś choinkę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nic się nie martw. Macica raz jest twarda a raz miękka (nawet jak dzidziś bardziej się rusza to może twardnieć wtedy). Współczuję bólu... Już Ci pisałam, że mnie bolało prawie przez całą pierwszą ciążę ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Zakorzenienie
|
jeju dziewczyny, jak dobrze, że Was mam
![]() uspokoiłyście mnie, bo w necie tylko- twarda macica-skracająca się szyjka/plamienia/poronienie ![]() a co do herbaty- ta moja znajoma (21tc) pije TYLKO owocową ja bym ![]()
#172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak w ciągu dnia, wypiję jedną na rozgrzanie żołądka.
![]() |
#174 |
Konto usunięte
|
Justi ja oprócz alkoholu pije i jem wszystko na co mam ochotę, czarna herbatę tez
![]() Właśnie rozjaśnilam włosy juz na święta. Ale super się czuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Zakorzenienie
|
ja ostatnio farbowałam włosy początkiem października, więc możecie sobie wyobrazić jak wyglądam
![]() zawsze rozjaśniałam. Teraz chciałam poczekać, aż minie 1 trymestr i dziś mi mama zafarbuje ![]()
#176 |
Zadomowienie
|
Ja byłam w czwartek u lekarza i pytałam o farbowanie. Stwierdził, że nie ma żadnych badań, które potwierdzałyby szkodliwy wplyw farbowania na rozwój płodu. Ale cholera wie co tam w tych farbach jest, więc on przyjął zasadę, że farbujemy włosy od drugiego trymestru. W związku z tym byłam wczoraj u fryzjera i znowu jestem seksowną blondynką ;-) Ha ha może tylko w swoich oczach, ale nie farbowałam włosów od połowy sierpnia, to możecie sobie wyobrazić moje samopoczucie teraz :-D
Co do herbaty to ja nie pijam żadnej, może raz - dwa razy w miesiącu, najczęściej w gościach ;-) Właśnie kończę ubierać choinkę :-D |
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Raczkowanie
|
Cześć Wam
![]() Co do kawy- piję tylko Inkę z mlekiem sojowym, jestem zdziwiona że mi smakuję i że już się przyzwyczaiłam do niej. Wcześniej wstawałam rano i dzień zaczynałam od papierosa i niesłodzonej kawy z mlekiem. A teraz mam odrzut i od papierosów i od kawy. Samoczynnie mój organizm stwierdził, że tego nie chce i bardzo mnie to cieszy bo gdyby jeszcze ciągnęło mnie do fajek to byłabym mega poirytowana. Włosów nie farbowałam od roku, dlatego mam jasne końcówki i do połowy ciemny blond- wyglądają jak ombre- ostatnio fryzjer pytał mnie kto tak świetnie zrobił mi ombre... hmm samo się zrobiło. A herbatę piję tylko czerwoną- trzy, cztery kubki dziennie. To moja ulubiona herbata. Świetnie wpływa na trawienie.
![]() Edytowane przez Moschina Czas edycji: 2014-12-20 o 11:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Zadomowienie
|
Zazdroszczę Wam tych farb na włosy bo ja właśnie ściełam i czekam do wiosny aż mi odrosną i wtedy będzie szał
![]() W pierwszych miesiącach od kawy mnie odrzucało, teraz piję słabą rozpuszczalną, ale nie zawsze wypije do końca...gorzej, że na początku nie myślałam o alkoholu zupełnie, a teraz zobaczyłam jak ktoś w filmie pije szampana i się pośliniłam... ![]() Rybkaa, oczywiście dam znać co i jak z tą cebuszką...i też jestem z okolic Astry ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja też dzisiaj świeżo pofarbowana, od razu lepiej się czuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#180 | ||
Zadomowienie
|
Dzień dobry w sobotnie południe ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
OD KIEDY CIE POZNAŁAM ROZPOCZĄŁ SIĘ NAPIĘKNIEJSZY RODZIAŁ MOJEGO ŻYCIA ![]() Jedna z wielu Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe Czasem walczy ze wspomnieniami Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:15.